Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 GuildWars
 Guild Wars 1 & 2 - General forum
 Pár otázek ....
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 19/05/2005 :  18:04:08  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
GW jsi chci koupit tak jako tak, ale mám pár otázek. :) které jsou mi doteď nejasne.

1. Hra je na mise, ale těch misí neni neomezeně co když udělám všechny a nebudu jsi chtít koupit nějaký datadisk ? někde jsem se dočetl že jednu misi mužu dělat až třikrát, ale co když udělám všechny mise třikrát ? tak to už pro mě ve hře nic neni ? kde mám pak ziskávat itemy ?

vim o PVP arenách, ale nechci jen hrát PVP fůrt do zbláznění :)

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 20/05/2005 :  10:30:22  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
Mise muzes delat kolikrat chces tusim, ja zatim jednu delal 4x a v pohode, kdyz te omrzi jeden charakter muzes si zalozit jinej... hodi se to hlavne pak na pvp protoze si otevres vic skillu a muzes delat brutalnejsi kombinace. Taky tam nejsou jen mise ale i "volna priroda" kde mas questiky a muzes tam mastit moby do aleluja. Posledni vec co zatim je je temple of neco, kde za 1p se grupa muze prihlasit do specialni mise s uber lootem a uber enemy...
plus to pvp - areny, tomba, guildwars

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/05/2005 :  08:30:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Mám půjčené GW a není mi něco jasné.
Existuje nějaký příkaz na ressurect?
Pokud v misi umřu, jak přesně probíhá rezz? Jsem teprve na začátku ale není mi to jasné. Pokud umře celá grupa, objeví se u toho portálu. Pokud někdo z grupy ještě neumřel, musí se čekat?
Včera se mi totiž stalo, že jsem umřel a druhej maník buď vypadnul na LD nebo lognul. Bohužel ale furt jsem ho měl v grupě - zešednuté jméno. A ležel jsem na zemi a nemohl nic udělat. Pomohl až logout a login, pochopitelně do města.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2005 :  09:49:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Kazdy class ma k dispozici (po udelani questu v newbie zone nebo po zakoupeni od skill trainera) tzv. Ressurection signet. Stoji nula many, casti se 3 sekundy a ressne cloveka se 100 procenty hp a 25 procenty many. Ressurection signet je mozne pouzit pouze jednou za pve/pvp misi, popr. vicekrat po provedeni nejake trigger akce. Mne se ress signet podarilo refreshnout v ramci jedne mise pouze jednou a fakt nevim jak se mi to podarilo.

Pak jsou tady dalsi castene monk ressy jako Ressurect, Rebirth atd. Ty uz stoji manu, ale narozdil od Ressurection signetu se daji v jedne misi pouzit vickrat (recharge je v radu sekund). Kazdy ma jiny effekt, jiny range, single, pbae atd. atd.

quote:

Pokud v misi umřu, jak přesně probíhá rezz? Jsem teprve na začátku ale není mi to jasné. Pokud umře celá grupa, objeví se u toho portálu. Pokud někdo z grupy ještě neumřel, musí se čekat?
Včera se mi totiž stalo, že jsem umřel a druhej maník buď vypadnul na LD nebo lognul. Bohužel ale furt jsem ho měl v grupě - zešednuté jméno. A ležel jsem na zemi a nemohl nic udělat. Pomohl až logout a login, pochopitelně do města.

Ano, pokud umre cela grupa objevi se u nejblizsiho "portalu".

NPCecka, ktera si naberes do grupy umi ressovat take. Helerka "ma" na baru castenej ress, ostatni npcecka pouzivaji signet.

Co se tyce toho tveho pripadu s LD - hmm nemam tuseni, asi bug. Mne se to asi jeste nestalo.

Edited by - VT on 25/05/2005 09:51:24
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:09:26  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
A NPC naberu asi až vylezu z toho newbie města co. V Newbie městě jsem je totiž nenašel. Zatím se plácám jak je mým zvykem po questech, jsem asi level 5 a signet mám. Jen jaksi jsem ho zapoměl dát do baru :)

A jsem Monk/mesmer. Nevím jestli je to dobrá kombinace, nerad sleduju tabulky a nemám problém hrát gimpa. Prostě mi to přišla fajn kombinace

Trošku mi vadí, že třeba některý quest vyžaduje grupu i když je to zbytečný opruz a jde to solo (Wolfson v Northlandu přivést k bráně - to bych udělal klidně solo, ale bohužel mi někdo musí otevřít bránu)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:22:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

A NPC naberu asi až vylezu z toho newbie města co. V Newbie městě jsem je totiž nenašel. Zatím se plácám jak je mým zvykem po questech, jsem asi level 5 a signet mám. Jen jaksi jsem ho zapoměl dát do baru :)

Jj, v happylandu NPCecka nejsou (alespon si je ted nevybavuji).

quote:

A jsem Monk/mesmer. Nevím jestli je to dobrá kombinace, nerad sleduju tabulky a nemám problém hrát gimpa. Prostě mi to přišla fajn kombinace

Monk se nikdy neztrati. Napr. v pvp arenach v pve zonach (bleh) je primarnich monku vubec nejmene.

quote:

Trošku mi vadí, že třeba některý quest vyžaduje grupu i když je to zbytečný opruz a jde to solo (Wolfson v Northlandu přivést k bráně - to bych udělal klidně solo, ale bohužel mi někdo musí otevřít bránu)

Tahle brana + quest na resurection signet jsou jedny z mala questu kdyz fakt potrebujes "ziveho" group membera. Pak snad jeste v jedne misi kde souperis s npeckama(mobama) v rozsvecovani nejakych crystal portalu. Jinak vetsinu common questu/misi usolujes sam ci s npeckama.

Edited by - VT on 25/05/2005 10:26:24
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:41:46  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Signetem ale neresnes sam sebe, maximalne nekoho jinyho,potvruji VT. info o tom ze nejakym trigerem(pravdepodobne bugem) je mozny ho pouzivat vickrat, Yenn se dokonce asi 3 mise obnovoval neustale...
quote:

Kombinace je to v pohode, obecne tu neni zadna postava gimpovni, vzdycky se z nejake postavy da neco vytriskat a pripadne se kdykoliv respecnout.

quote:

Mám půjčené GW a není mi něco jasné.

Jo, tohle je docela opruz, opravdu se musi cekat na ress u portalu, dokud nechcipnou vsici, vetsinou to neni problem, ale stalo se mi neco podobnyho - v pousti, kde jsou portali jsem mel henciky a zasekli se o nej, cehoz jsem si nevsiml a az nas playery zabili tak jsme skoncili na mrtvym bode - my mrtvi hencici zivi, sekli o enviroment.
edit: jeste kdyz se ti neco takovyhohle stane, tak nemusis vubec relogovat, staci vytahnout velkou mapu(M default) a kliknout na jakykoliv mesto... ale stejne to nastve pac prijdes o progress

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Edited by - Don Gizmo on 25/05/2005 10:42:47
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:10:15  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
kdyz ti nekdo zesedne v grupe (ld/leavnul) chape se jako mrtvej neceka se na nej, kdyz umre cela grupa bezi timer a releasne te to k te ress shrine, pokud se tak nestalo tak v tom bylo mozna jeste neco jineho ci bug vzdy se muzes jednoduse dostat zpet a zacit znovu kdyz zmacknes M (mapa) a portnes zpet do mesta

vetsinu misi a kvestu zejmena na zacatku muzes v pohode usolovat kdyz si vemes na pomoc npccka do grupy, npccka stojej ve mestech a menuji se treba Healer Henchman, Fighter Henchman atd..

Res signet me prislo ze ma refresh tak cca 3minuty v pve outdooru, s pvp misi nebo pve misi to je striktne 1/mise

hra neni o levelovani ale o odemikani skillu, je vpodstate fuk co budes hrat jde o to si odemknout skilly, pak si kdykoliv muzes zalozit hotovou lvl 20 postavu s rozumnou vybavou a jit do pvp ale muzes pouzit jen to co si odemknes ;) + neco malo co je predpripraveno

2vt: main monku rozhodne malo neni, aspon v US distriktech ;) malokdy jsem v grupe bez 2 a vice Mo

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:17:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer
Res signet me prislo ze ma refresh tak cca 3minuty v pve outdooru, s pvp misi nebo pve misi to je striktne 1/mise

No to urcite nema :) V tvem pripade to musel byt asi nejaky bug ci co, ale jinak striktne plati, ze signet ress je mozne pouzit jednou za pve/pvp misi (tedy do nejake pripadne specialni udalosti, ktera u mne nastala zatim pouze jednou).

edit: tou specialni udalosti by snad melo byt zabiti bosse, takze pokud jsi zabijel kazde tri minuty nameda a vzdy ti pri tom nekdo umrel, tak ano, muzes tvrdit, ze se ti signet ress rechargoval kazde tri minuty )

quote:

2vt: main monku rozhodne malo neni, aspon v US distriktech ;) malokdy jsem v grupe bez 2 a vice Mo

Ale ja Corwine nemluvim o 20 lvl pvp. Ja mluvim o low pvp arenach v pve zonach. Ano v Tombu a arenach kolem je monku jak nasrano, pac kazdej usmudlanej teenager zacina pve karieru warrior/monkem.

Edited by - VT on 25/05/2005 11:21:12
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:24:55  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
vsak ano, precti si muj post jeste jednou, napsal jsem ze signet lze pouzit 1 za pve/pvp misi ale ze je to zrejme jinak v pve outdooru to neni mise, to nema s misi nic spolecneho ;) podle meho pozorovani to vypadalo na timer je mozne ze to spousteji mensi bosove roztrouseni v zone nebo ze to takhle funguje jen v pripade ze mas grupu plnou npc (casto jsem takto soloval)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:27:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

vsak ano, precti si muj post jeste jednou, napsal jsem ze signet lze pouzit 1 za pve/pvp misi ale ze je to zrejme jinak v pve outdooru to neni mise, to nema s misi nic spolecneho ;) podle meho pozorovani to vypadalo na timer je mozne ze to spousteji mensi bosove roztrouseni v zone nebo ze to takhle funguje jen v pripade ze mas grupu plnou npc (casto jsem takto soloval)

Jak "vsak ano"? ) Napsal si, ze ma refresh cca 3 minuty a ja rikam, ze to teda rozhodne nema :)

edit: boss jako boss, imho se nerozlisuje pve outdoor a pve mise, ale to nevim jiste, pac jsem si o refreshi ress signetu zabitim bossem jen precetl na netu a nemam vlastni zkusenost

Edited by - VT on 25/05/2005 11:30:50
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:33:54  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Jak "vsak ano"? ) Napsal si, ze ma refresh cca 3 minuty a ja rikam, ze to teda rozhodne nema :)
edit: boss jako boss, imho se nerozlisuje pve outdoor a pve mise
, ale to strilim od boku, pac jsem si o refreshi ress signetu zabitim bossem jen precetl na netu a nemam vlastni zkusenost

ano tak me to prislo protoze me se to na rozdil od tebe stalo uz 10x ;) hodne jsem se pohyboval v pve outdooru s npc grupou protoze jsem delal questy na skilly, pve outdoor je dost odlisnej od mise, predevsim mise skonci kdyz ji udelas, pve outdoor instance funguje dokud nevyzonujes, neni tam zadny hlavni boss je tam nekolik malejch, technicky to je samozrejme instance jako instance ale nektere funkce se lisi

z toho soudim ze to ma casovej timer, je mozne ze to zresetuje nejaky ten maly boss muzu to nekdy skusit

Edited by - Yennefer on 25/05/2005 11:35:13
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:38:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
ano tak me to prislo protoze me se to na rozdil od tebe stalo uz 10x ;)

Velice jednoduche - mne se to stalo pouze jednou pac nejsem nucen casto resovat ress signetem (bud se zvednou npcecka sama, ci resuje Trinia atd.).

quote:

z toho soudim ze to ma casovej timer, je mozne ze to zresetuje nejaky ten maly boss muzu to nekdy skusit

Ja prosel temer vsechny pve outdoor zony a mise ve hre (ted je prochazim podruhe) a rozhodne jsem nezaznamel zadnou souvislost s rechargem ress signetu a nejakym "casem" (tve cca tri minuty).

Kazdopadne to chce vyjasnit (definovat "udalost" pri ktere se ress signet rechargne), pac se to urcite kazdemu z nas nekdy bude hodit.

Edited by - VT on 25/05/2005 11:39:24
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:51:35  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale ja Corwine nemluvim o 20 lvl pvp. Ja mluvim o low pvp arenach v pve zonach. Ano v Tombu a arenach kolem je monku jak nasrano, pac kazdej usmudlanej teenager zacina pve karieru warrior/monkem.

Taky jsem v 90% nemel problem v PVE dat dohromady grupu s 2monkama, mozna to bude ale tim ze oba jsme s corwinem monkove.

quote:
Ja prosel temer vsechny pve outdoor zony a mise ve hre (ted je prochazim podruhe) a rozhodne jsem nezaznamel zadnou souvislost s rechargem ress signetu a nejakym "casem" (tve cca tri minuty).

Kazdopadne to chce vyjasnit (definovat "udalost" pri ktere se ress signet rechargne), pac se to urcite kazdemu z nas nekdy bude hodit.

Jakej je ring of fire? Je v Ember light neco co by stalo za rec?

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:53:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Don Gizmo
Taky jsem v 90% nemel problem v PVE dat dohromady grupu s 2monkama, mozna to bude ale tim ze oba jsme s corwinem monkove.

Jak dat dohromady? Ja mluvim (opakuji to potreti) o pvp arenach v pve zonach - tedy lowbie pvp areny, kde se zadna grupa dohromady nedava, pac jsou random :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:56:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

S mesmerem jsem skoncil v desert zone; Lavu navstivim az se svym shadowknightem.
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 25/05/2005 :  12:37:50  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jak dat dohromady? Ja mluvim (opakuji to potreti) o pvp arenach v pve zonach - tedy lowbie pvp areny, kde se zadna grupa dohromady nedava, pac jsou random :)

uuf musel jsem tu puvodni vetu 3x precist, pac mi porad prislo ze mluvis o pvp v low arechanch a pve(bleh) :)) sry then

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

bodhi
Starting Member

47 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:37:37  Show Profile Send bodhi a Private Message  Reply with Quote
quote:

ani ne, ale chodim si do Perdition Rocku vydelavat, to je zona vedle
i kdyz v misich na fire islandu se daji naucit asi nejlepsi elite skilly

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 03/06/2005 :  09:10:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
pls kde se da najit nejaka dalsi arena krome te vedle Ascalonu?
Vcera jsem konecne dobral skilly a chtel si v arene nejakou dobu zahrat, ale blb jsem proste dokocil questy a dingnul level 11. Takze se tam uz nedostanu.
Kde se muzu dal rezat?

Dal mi neni jasne, jak je to s prodavanim materialu. Material vendor ode me nic nechce i kdyz dam sell. Zkousel jsem mu dat nesalvagnutou vec i salvagnutej matros a nic. Nepretahne se mi to do toho policka vubec.

Za kolik se tam prodava Warrior rune of Swordsmanship? Mam jednu v baglu a potreboval bych nejake penizky.

Je nejaka rozumna jednorucni zbran pro monka, pripadne mesmera? MA bud kladivo nebo mesmer hul, ale vsechno dvourucni, takze v offhand nemuzu mit zadnou buff vec.

Jak je to se statama u zbrane? Mam nejakou hul tusim 7-12, 7 procent chance to reduce skil refresh (nebo tak neco) a je u toho uvedeno, ze potrebuju 5 illusion magic. Tzn. kdyz mam 4 illusion, znamena to, ze s ni sice muzu bouchat, ale ten effekt neprocne?

Existuje nejaky equip, ktery mi sam o sobe prida hp regen?

Kolik tak u monka jedete divination? Mate vyzkousene od ktere hodnoty se to uz asi nevyplati tam nic rvat?

Dik :)
Jinak prozatim na pujcenem accountu nez mi prijde objednanej balik budu jako Zdravicko Holohlav, aktualne level 11, pokud by nekdo vecer chtel grupu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 04/06/2005 :  19:58:13  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
ano tak me to prislo protoze me se to na rozdil od tebe stalo uz 10x ;)

Velice jednoduche - mne se to stalo pouze jednou pac nejsem nucen casto resovat ress signetem (bud se zvednou npcecka sama, ci resuje Trinia atd.).

quote:

Ress signety nemaji zadny casovy timer, nicmene je zresetuje ziskani Morale Boostu. V PvP to znamena zabiti enemy hera (pozor, jen v mapach, ktere to maji jako bonus objective) ci drzeni centralniho pedestialu v King-of-the-Hill mapach (Hall of Heroes, Broken Tower, a jeste jedna) po delsi cas.
PvE takrka nedelam takze nepotvrdim, ale cekal bych reset po zabiti kazdeho bosse, co dava +2% morale.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 04/06/2005 20:04:50
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 04/06/2005 :  23:04:23  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

pls kde se da najit nejaka dalsi arena krome te vedle Ascalonu?
Vcera jsem konecne dobral skilly a chtel si v arene nejakou dobu zahrat, ale blb jsem proste dokocil questy a dingnul level 11. Takze se tam uz nedostanu.
Kde se muzu dal rezat?

Dal mi neni jasne, jak je to s prodavanim materialu. Material vendor ode me nic nechce i kdyz dam sell. Zkousel jsem mu dat nesalvagnutou vec i salvagnutej matros a nic. Nepretahne se mi to do toho policka vubec.

Za kolik se tam prodava Warrior rune of Swordsmanship? Mam jednu v baglu a potreboval bych nejake penizky.

Je nejaka rozumna jednorucni zbran pro monka, pripadne mesmera? MA bud kladivo nebo mesmer hul, ale vsechno dvourucni, takze v offhand nemuzu mit zadnou buff vec.

Jak je to se statama u zbrane? Mam nejakou hul tusim 7-12, 7 procent chance to reduce skil refresh (nebo tak neco) a je u toho uvedeno, ze potrebuju 5 illusion magic. Tzn. kdyz mam 4 illusion, znamena to, ze s ni sice muzu bouchat, ale ten effekt neprocne?

Existuje nejaky equip, ktery mi sam o sobe prida hp regen?

Kolik tak u monka jedete divination? Mate vyzkousene od ktere hodnoty se to uz asi nevyplati tam nic rvat?

Dik :)
Jinak prozatim na pujcenem accountu nez mi prijde objednanej balik budu jako Zdravicko Holohlav, aktualne level 11, pokud by nekdo vecer chtel grupu.

Dalsia pvp arena je v Yak's Bend (11-15).
Material vendor len predava matros na kraft...nic nekupuje. Veci predaj u klasickeho merchanta parchanta.

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 04/06/2005 :  23:12:26  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Ale kupuje.
Jen trochu jinym stylem nez ostatni vendori.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 13/06/2005 :  13:46:38  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych se jenom trosku zorientovat .. Je GW spis PvP arena s moznosti si zabehat kolem po lukach a pozabijet par mobu a udelat par kvestu nebo je PvP s PvE tak nejak nastejno akurat s tim ze PvP je vychytanejsi takze ho hrajete castejc?

Chtel bych to zkusit ale nemyslim si ze muze byt buhvi jaka zabava porad byt v arene

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 13/06/2005 :  18:02:32  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
GW je opravdu hlavne a predevsim o PvP, sami autori ho nazyvaji "Competitive Online Role-Playing Game".
Zabava to muze byt, to mi ver, prave kvuli vychytanemu skill systemu, davajici moznost desitek az stovek ruznych buildu bez toho, aby jeden byl jen neporazitelny a nejlepsi.
Me PvE cast tam prijde opravdu jen dodelana 'navic'...vzdyt to je celou dobu jen mlaceni nahodnych skupinek mobu, co se od sebe lisi jen pouzivanim jinych skillu, pohaneni standardni umelou demenci...a na to je naroubovan nejaky ten 'RP' pribeh, co nekde vic a nekde min skripe. Uz davno me to ani trochu nebavi, a musim se hodne silne premahat, pokud potrebuju sehnat nejaky novy elite skill.
Zato PvP v Tombs of the Primeval Kings je stale bomba, a hraju to skoro kazdy vecer. Pokud jsi byl jen v random/team arenach, tak dle nich zabavnost PvP vubec nehodnot, to jsou oproti Tomb nebe a dudy....a pak tu jeste jsou Guild vs. Guild, ktere jsem zatim z nedostatku PvP-aktivnich hracu v guilde neokusil.
Sice me mrzi, ze PvP tu je opravdu cistym sportem, a nema zadny zaklad ve vztazich hracu mezi sebou (jako ve vetsine FFA PvP her ala AC, UO), ale zase samotny prubeh souboje musim rict, ze je tu daleko nejpropracovanejsi ze vsech her co jsem kdy videl.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  11:53:41  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer
Zato PvP v Tombs of the Primeval Kings je stale bomba, a hraju to skoro kazdy vecer. Pokud jsi byl jen v random/team arenach, tak dle nich zabavnost PvP vubec nehodnot, to jsou oproti Tomb nebe a dudy....

LD je velky problem. Pokud nekdo dostane ld v Tombu ma grupa smulu a na jeho misto se (nove) dostane hatchmen.

Dalsi problem vidim v tom, ze je jsou Tomb pvp zony velice, ale velice repetitivni. Je jich malo v jednoduche grafice, je to proste stale to same a to brzy zacne nudit.

GvG zona je klasika z daocu - dobyvani keepu s archerama, guild lordem, repairovanim atd.. Dost dobra kopie, nechapu, ze se nepokusili vymyslet neco originalnejsiho. Kdybych chtel mlatit do keepu hraju daoc rvr.

Ve hre take neni mozne zjistit zda je nekdo z tve oblibene nepratelske gildy online, resp. kolik jich je online atd (nemuzes si narvat do friendu milion lidi).

PvE mne musim rici bavilo, mise take, ale novy patch z nas trosku dela kryply, ze :) Rune merchanti, totalni zjednoduseni ziskavani abilit z bossu atd. To, uz rovnou mohou byt k dispozici hotovy chary se vsema abilitama a best armorem.

Mne osobne nejvic bavili bitvy v malych arenach, kde se nepoflakuji NPCecka tak jako v Tombu ci GvG. A taky proto, ze boje v tombu a gvg jsou na muj vkus moc dlouhe; hodinu se mlatit 8v8 je mozna trosku moc. 10-15 minut by bylo optimalnejsi.

Kdyby v GW existovaly zony pro pure 8v8 bez npecek byl bych nadsen.

Taky mi vadi implementovany radar, na Mordu mne vzdy bavilo ziskavani informaci o pohybu nepritele, prekvapive chargovani, uleky kdyz jste vlitnuli nekam do keepu a tam byly 3 fg o nichz jste nevedeli a tak jste museli neplanovane bojovat s brutalnim precislovanim apod.

Edited by - VT on 14/06/2005 12:03:59
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  12:56:01  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dalsi problem vidim v tom, ze je jsou Tomb pvp zony velice, ale velice repetitivni. Je jich malo v jednoduche grafice, je to proste stale to same a to brzy zacne nudit.

Ani ne. Je jich 8 a pak je Hall of Heroes, ktera je kapitolou sama pro sebe. Ty velke 6*8 jsou si docela podobne, jinak je co se tyce sveho prubehu unikatni. O slozitost grafiky snad nejde. 8v8 Duel, 6*8 Areny, CTF, King of the Hill, v ruznych kombinacich pritomnosti priesta, jinych resovaich elementu, ci zadnych...prubeh zadne mapy neni stejny. A Hall of Heroes uz uplne, to je nadherne cista taktika, kde pokazde je potreba premyslet misto slepeho vrhnuti se na enemy grupy...pouzivat kontakt 3 grup misto dvou mi vubec obecne jako velice zpestrujici napad.

quote:

Taky mi vadi implementovany radar, na Mordu mne vzdy bavilo ziskavani informaci o pohybu nepritele, prekvapive chargovani, uleky kdyz jste vlitnuli nekam do keepu a tam byly 3 fg o nichz jste nevedeli a tak jste museli neplanovane bojovat s brutalnim precislovanim apod.

Uhhuh...Nehlasilo se snad cele MDK otevrene k pouzivani 3rd party hacku typu Odin's Eye (radar 'add-on'), kterymi takto ziskavali vyhodu nad nepritelem, tedy vlastnimi slovy "dorovnavali nevyhodu, protoze on to urcite taky pouziva!"? Minimalne corwin se k tomu, co si pamatuju, otevrene hlasil. Prekvapovani...uhhuh, dobry pohadky pro deticky...
Je naopak dobre, ze tady znemoznili pripadnymi hacky ziskavat tak obrovskou vyhodu v boji.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 14/06/2005 12:59:28
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:43:15  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
grupy...pouzivat kontakt 3 grup misto dvou mi vubec obecne jako velice zpestrujici napad.

Zpestrujici napad? Oproti cemu?

quote:

Uhhuh...Nehlasilo se snad cele MDK otevrene k pouzivani 3rd party hacku typu Odin's Eye (radar 'add-on'), kterymi takto ziskavali vyhodu nad nepritelem, tedy vlastnimi slovy "dorovnavali nevyhodu, protoze on to urcite taky pouziva!"? Minimalne corwin se k tomu, co si pamatuju, otevrene hlasil. Prekvapovani...uhhuh, dobry pohadky pro deticky...
Je naopak dobre, ze tady znemoznili pripadnymi hacky ziskavat tak obrovskou vyhodu v boji.

Corwin asi pouzival Odins Eye, ale to byl pouze jeho problem. Ja jsem nikdy nemel strach z lidi co pouzivali nejaky hack (radar nebo speed hack). Byly mi zcela ukradeny. Pro mne byl naopak challenge s temito lidmi bojovat.

Ale kazdemu se libi neco jineho. Ty mas rad tecky na radaru a prehled, ja radsi klasicke mmorpg pvp bez radaru i s rizikem, ze nekdo bude "podvadet" (v gw nefunguji strategicke prvky jako napr. schovat se za strom a healovat, ci obecne pouzivat krajinu, domy, kopce atd pro hlubsi strategii boje; to v GW zcela chybi). Neni nutne sem tahat Corwina (to si vyridte sami mezi sebou) ani pohadky pro deticky, nebo nejake tvoje uhuhlani.

Na druhou stranu musim rici, ze jsem cekal, ze se nejaky trouba ozve a bude sem tahat Corwinuv stary problem.

Edited by - VT on 14/06/2005 13:56:29
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:28:48  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Na druhou stranu musim rici, ze jsem cekal, ze se nejaky trouba ozve a bude sem tahat Corwinuv stary problem.

Mno me pripada, ze s tim mas spis problem ty nez nekdo jiny, ale budiz.
A Corwin nebyl rozhodne jediny kdo Odin´s Eye v MdK pouzival.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"

Edited by - Kuzmik on 14/06/2005 14:29:21
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:36:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

quote:

Mno me pripada, ze s tim mas spis problem ty nez nekdo jiny, ale budiz.

S cim mam problemy?

quote:

A Corwin nebyl rozhodne jediny kdo Odin´s Eye v MdK pouzival.

Nepovidej.

Myslis PvE hrace jako napr. Arra (a dalsi cheateri z Ragnaroku; ty taky?) co z Mordredu odesli jeste nez se pvp na Mordu vubec rozjelo a rozvinulo do 8v8 (tedy nez 8v8 zacali praktikovat i jine gildy)?

Edited by - VT on 14/06/2005 14:42:30
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:46:59  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
S cim mam problemy?

S tim ze Corwin pouzival oko.
quote:

Nepovidej.

Povidam
quote:

Myslis PvE hrace jako napr. Arra (a dalsi cheateri z Ragnaroku; ty taky?) co z Mordredu odesli jeste nez se pvp na Mordu vubec rozjelo a rozvinulo do 8v8 (tedy nez 8v8 zacali praktikovat i jine gildy)?

Ne, nemyslim Arru, ani nikoho z Ragnaroku.... ani sebe, ja ho nepouzival.... nevim jaky presny den zacalo 8v8... koukni do denicku a upresni datum plz.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:50:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
S cim mam problemy?

S tim ze Corwin pouzival oko.

Proc bych s tim mel mit problemy?

quote:

Ne, nemyslim Arru, ani nikoho z Ragnaroku.... ani sebe, ja ho nepouzival....

Potom asi vis kulovy :) Protoze Arra oko pouzival. Hral jsi vubec na Mordredu? Nejak si na tebe nemuzu vzpomenout (snad hunter Tarrantino nebo tak nejak?).

Napada mne jeste Tibor, Dusei. Jaris neni tak technicky zdatny? (prvni radar byl pouze pod Linuxem). Ja vedel pouze o Arrovy a Corwinovy (+ Tibor, Dusei? + ze jste hrali na MLF pouze s okem).

Edited by - VT on 14/06/2005 14:55:52
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:01:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
nevim jaky presny den zacalo 8v8... koukni do denicku a upresni datum plz.

No ty to ani vedet nemuzes, ze. Ty jsi nikdy 8v8 na Mordredu nehral, pokud se nepletu. Odhadem bych rekl, ze 8v8 zacalo v dobe co Aferlife zacalo praktikovat fg bitvy (Blighti a Deception snad behali v nejakych pokroucenych zerg grupach, ale to uz si moc nevzpominam). MdK uz od prvnich dnu behalo standardne ve fg (prvni (Tibor, Kallath, Corwin, Jaris, moje malickost, Arra, Drson, Dusei, Nathal) , druha (Demawend, Dorlas, Trinia, Arraya, Enorath atd.)) a to hlavne z duvodu expovani.

Edited by - VT on 14/06/2005 15:03:21
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:04:57  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Proc bych s tim mel mit problemy?

Protoze si oko nazval jako "Corwinuv stary problem"
S corwinem sem se o oku bavil a nikdy nenaznacil ze by s tim nejaky problem mel..... evidentne ho tudiz musis mit nejspis ty.
quote:

Potom asi vis kulovy :) Protoze Arra oko pouzival.

Mno myslim ze si zbytecne prostoreky. JA sem pouze rekl, ze nemam na mysli jmenovite Arru... nenapsal jsem ze Arra ho nepouzival... cti pozorneji posty plz. Samozrejme ze vim ze Arra oko pouzival, ja sem s nema hral.

quote:

Napada mne jeste Tibor, Dusei. Jaris neni tak technicky zdatny? (prvni radar byl pouze pod Linuxem). Ja vedel pouze o Arrovy a Corwinovy (+ Tibor, Dusei? + ze jste hrali na MLF pouze s okem).

A ano, taky vim ze prvni oko bezelo pod linuxem... mozna to zminujes pro jine ctenare...
Dusei nikdy oko nepouzival.
Jaris je technicky zdatny, tudiz ho pouzival.
Tibor ho pouzival jako uplne prvni (ze by technicky nejzdatnejsi?)

Neni pravda ze na MLF se hralo pouze s okem. To same plati i o Mordredu

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:27:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Protoze si oko nazval jako "Corwinuv stary problem"
S corwinem sem se o oku bavil a nikdy nenaznacil ze by s tim nejaky problem mel..... evidentne ho tudiz musis mit nejspis ty.

Hmm aha ). "Corwinovym starym problemem" jsem myslel obecne Corwinovu diskuzi s "verejnosti" o pouzivani radaru v mmorpg (tedy to na co narazel DD). Ty jsi si pod tim z nejakeho duvodu predstavil neco jineho.

Edited by - VT on 14/06/2005 15:44:10
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:40:31  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Hmm aha ). "Corwinovym starym problemem" jsem myslel obecne Corwinovu diskuzi s "verejnosti" o pouzivani radaru v mmorpg (tedy to na co narazel DD). Ty jsi si pod tim z nejakeho duvodu predstavil neco jineho.

Pak se omlouvam ze jsem si pod slovem problem predstavil neco jineho. Nechci ti nejak radit, ale mohl by jsi do budoucna zkusit lepe volit slovni obraty, aby k podobnym nedopatrenim nedochazelo

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:30:01  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zpestrujici napad? Oproti cemu?

Oproti dvoum. Neni to zadny prevratny koncept, ale pro me poprve pouzit i pro small-scale bitvy v uzavrenem prostredi, a velice mu to sedi.

quote:

Corwin asi pouzival Odins Eye, ale to byl pouze jeho problem. Ja jsem nikdy nemel strach z lidi co pouzivali nejaky hack (radar nebo speed hack). Byly mi zcela ukradeny. Pro mne byl naopak challenge s temito lidmi bojovat.

Jo tak, challenge. Taky ti prislo challenge bojovat ve WoWu s lidmi, co chodi s teleport+speedhackem v podzemi, kdy ty na ne nemuzes utocit a oni na tebe ano? Ano, jiste, pane premiere.

quote:
Ale kazdemu se libi neco jineho. Ty mas rad tecky na radaru a prehled, ja radsi klasicke mmorpg pvp bez radaru i s rizikem, ze nekdo bude "podvadet" (v gw nefunguji strategicke prvky jako napr. schovat se za strom a healovat, ci obecne pouzivat krajinu, domy, kopce atd pro hlubsi strategii boje; to v GW zcela chybi).

Zaprve evidentne mas problem rozlisovat strategii a taktiku, doporucuju nekde nastudovat rozdil.
Zadruhe - priklad 'healer za stromem' (ach, ten strategicky rozmer!)...a to ti vubec nevadilo, ze ty takovou taktiku nemuzes pouzit, protoze tvuj nepritel, narozdil od tve cestne party Rychlych Sipu, Odina pouzival? Me by to vadilo hodne. A protoze cheatovat "protoze to delaji vsichni" nebudu, tak kazdou hru, kde se cheatovani a exploitovani vymkne z rozumnych mezi, hrat prestanu.
quote:

Ja to zminoval jako problem hry, ne Corwina. Navic, jak sam uznavas, byl to "problem" daleko vice clenu guildy, za kterou si bojoval, a diky cemuz take vyhraval. Opevujes tu feature, kterou tva guilda exploitovala. A jeste se snaz nekoho jineho nazyvat troubou...

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:42:55  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jo tak, challenge. Taky ti prislo challenge bojovat ve WoWu s lidmi, co chodi s teleport+speedhackem v podzemi, kdy ty na ne nemuzes utocit a oni na tebe ano? Ano, jiste, pane premiere.

Hehe ja popisoval GW a ty jsi se dostal az k WoW :) V DAOCu mi opravdu nevadi bojovat proti radar userum, protoze k vitezstvi jim to moc nepomuze (hlavne v current daocu uz skoro zadni nejsou).

quote:

)...a to ti vubec nevadilo, ze ty takovou taktiku nemuzes pouzit, protoze tvuj nepritel, narozdil od tve cestne party Rychlych Sipu, Odina pouzival? Me by to vadilo hodne.

Pochybuji, ze v jedne nepratelske grupe mel radar vic nez jeden clovek a pochybuji, ze by ho pouzival na iterrupt supportu ....

quote:

Ja to zminoval jako problem hry, ne Corwina.

Mythic vyrazne zabojoval proti radar a speed hack userum a ty uz ted v podstate nemaji sanci. Ale chapu, ze nejsi schopen sledovat vsechny mmorpg na trhu, takze tuto informaci nemas.

quote:

Navic, jak sam uznavas, byl to "problem" daleko vice clenu guildy, za kterou si bojoval, a diky cemuz take vyhraval.

Byl to problem hracu jako Jaris, Arra, Tibor s, kterymi jsem se dostal na 50 lvl a oni pak odesli (hrali na mordredu asi dva mesice). Zbytek ery MdK byl ve znameni meho MF a pote MF Dakira a jinych non czech hracu. Ja radar nikdy nepouzival. U nejakych hracu jsem mel vzdy podezreni, ze ho pouzivaji (pamatuji si na nejakeho spanelskeho healera co videl vzdy vic nez ja a to jsem si zakladal na brutalnim roamovani kamery za behu a hlidani vsech smeru), ale v me grupe jim byl k hovnu, protoze byli sticknuty na mne.

quote:

Opevujes tu feature, kterou tva guilda exploitovala.

Hehe, ja ze opevuji radar? Kde?

Btw DD mas uz holku? Ja jen, ze citim urcitou nevybitou agresivitu v tvych postech a hloupych narazkach (pane premiere, parta rychlych sipu atd.).

Edited by - VT on 14/06/2005 17:01:18
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:49:22  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Byl to problem PvE hracu jako Jaris, Arra, Tibor s, kterymi jsem se dostal na 50 lvl ...
Když už se tu o mě bavíte tak musím podotknout, že se necítím být PvE hráčem. PvE je pro mě nudný prostředek jak se dostat k PvP. Bohužel mi ve většině případů dokáže tu hru znechutit natolik, že s ní rychle končím.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:50:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:

Byl to problem PvE hracu jako Jaris, Arra, Tibor s, kterymi jsem se dostal na 50 lvl ...
Když už se tu o mě bavíte tak musím podotknout, že se necítím být PvE hráčem. PvE je pro mě nudný prostředek jak se dostat k PvP. Bohužel mi ve většině případů dokáže tu hru znechutit natolik, že s ní rychle končím.

Opraveno ..
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:52:07  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Jiste, pane premiere.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:59:14  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jiste, pane premiere.

Tak to je super, vezmu Trinii a muzem nekam ve ctyrech zajit? Do Koliby? Kdy?
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:44:33  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Jasny, jen co se zbavim uhru, odlozim mejch 15 dioptrii, zvyknu si na denni svetlo, zhubnu aspon na 90 kilo, dorostu do 180centimetru, a budu si ji moct konecne vytisknout na my barevny inkoustovce. To bude snad cobydup! Uz se tesim!!

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/06/2005 :  18:08:48  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
LOL no hlavne ze se mate radi kluci ;)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  18:41:27  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Trinia by ani nechtela vedet jak moc...ze, Veldiku? ;)

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 14/06/2005 19:14:47
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 17/06/2005 :  00:39:06  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Tak co Veldo, nejaky neobvykly ticho, to nevymyslis zadnej comeback?

Nechces se me, kdyz uz jsme u ty diskuze Guild Wars, jeste zeptat, jestli treba vydelavam aspon zpulky tolik penez jako ty? Ci kdo z nas ma vetsi byt? Tak sup, se neboj prece.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 17/06/2005 :  16:43:47  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
dojde i na porovnavani pindiku ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 17/06/2005 :  16:52:27  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Dojde, neboj. Vždycky na to dojde.
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 18/06/2005 :  14:35:38  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Dojde, neboj. Vždycky na to dojde.

Az na to dojde tak prijde Mistral.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

AbuseyourDNA
Starting Member

1 Posts

Posted - 26/06/2005 :  00:25:59  Show Profile Send AbuseyourDNA a Private Message  Reply with Quote
mel bych par otazek ohledne srovnani wow s guild wars. Potreboval bych nekoho kdo hrat obe hry a mohl by je nezavzne posoudit co je na te nebo one hre lepsi. trebas obtiznost mezi obema hrama a attd.... vyhody a nevyhody. Dekuji mockrat
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 26/06/2005 :  15:01:56  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AbuseyourDNA

mel bych par otazek ohledne srovnani wow s guild wars. Potreboval bych nekoho kdo hrat obe hry a mohl by je nezavzne posoudit co je na te nebo one hre lepsi. trebas obtiznost mezi obema hrama a attd.... vyhody a nevyhody. Dekuji mockrat

WoW je mmno, gw neni. Je to hra slozena z instanci, pomerne chytlava zalezitost, ale nevim jak to bude ve fazi endgame. Za klad beru taky rychly pristup k dobremu pvp.

Drak'Thul <Cursed Corpses>
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 21/01/2006 :  12:44:44  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Zacal som hrat 3 dnovu open betu GW: Factions a mam par otazok.
Moja postava je predvolena lvl 20 Monk/Elementalist ale pripada mi ze vsetky skilly co mam su len healovacie. Kde ziskam dalsie ? Ako funguje interupt system pri kuzleni ? (stavalo sa mi ze ma superi mlatili a kuzlo som vykuzlil a naopak aj ze mi ho zrusilo).
Ako je to z rozmanitostou itemov v hre ? (hlavne co sa tyka grafickej stranky). Behaju vsetky high lvl postavy v rovnakom equipe ?
Zhruba kolko hodin PvE kontentu obsahuje GW ? Je tu nejaky max. level pve kontent ? Je tu nejaky max. level SOLO PvE kontent ?
Naco mi je experience ktoru ziskavam na leveli 20 ?
Ake factions su v hre ? (moj lvl 20 pvp monk ma pridelenu faction Balthazar, ako ju zmenim?)
Co znamena Rank a Fame v char. info ? Ako ich zvysujem ?

To by bolo na zaciatok vsetko ;) Vopred dakujem za odpovede.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000