twuj dw healer je jen premade udelany tak jak je udelany tudiz tento jako hyler sekundarni povolani u pvp postavy nemusis vubec pouzit u pve si sekundar vybrat musis ale jde pozdeji zmnenit qestem dalsi skily si musis odemknout v pve za qesty nebo skilpointy /qesty, mise, experience/ u skiltrainera za pvp boje ziskavas faction pointy /balthazar je buh valky nebo neco takoveho/ za ktere muzes taky unlockovat skily u priest of balthazar pve postava ma k dispozici skily ktere sama ziskala pvp ma k dispozici vsechny odemknute skily abys mohl hrat pvp nemusis hrat pve staci chvili bojovat s nejakym premadem a odemknout co si myslis ze by mohlo byt dobry kouzleni prerusi jen skily k tomu urcene take je kondice dazed pri ktere jsi preruseny jakoukoli ranou popis skilu si muzes precist na oficiale http://www.guildwars.com/gameinfo/professions/default.html nebo i na strance tvurcu softweru na tvorbu buildu postav i celych tymu http://www.gwfreaks.com/ pvp postavy maji k dispozici jen to co vidis v ch2 /jaro 2006/ se ma krapet rozsirovat pve jsou na tom o neco lepe ale o moc ne takze nepocitej s tim ze budes unikatni vzhledem k tomu ze uz to je nakou dobu co sem dohral pve a s postavama obcas behal i v pvp nebo nekomu pomahal v pve tak ti nereknu na jak dlouho to je ale pokud to pujdes poprve tak se na nejakou dobu zabavis ma to i slusny dej tvuj rank je zavisly na fame kterou ziskas v tombech /heroes audience bo tak nak/ tam se dostanes tak ze 5x v rade vyhrajes v random arene 4vs4 pote se ti odemkne team arena 4vs4 kde musis take 5x v rade vyhrat a pak muzes do tomb kde se jiz bojuje 8vs8 za viteztvi dostavas krome faction jeste fame rank 3 je za 180 fame pri tomto ranku mas emote jelena v tombech se bojuje o favor bohu amerika evropa korea podle toho kdo ma favor tak ten region ma pristup do specialnich pve prostor predpokladam ze do gildbatlu 8vs8 se v eventu nestihnes podivat zde jsou konecne ty nejlepsi pvp boje ve hre mezi gildama vede se lader /napr muj podpis/ behem nekolika dni probehne finale championatu v taipei
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians