Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Jak warrove drzi agro
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:50:44  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Probha jeste jednou upresnim situaci, porad se mi snazite vnutit navody na stav, kdy je vse v pohode, ja mlatim moby, oni mlatej do mne, mam na nich sunder, hromadu rage a vsechno je v pohode.

Takze ne. Mluvim o situaci, kdy ja mam rage 0. Bloodrage je v rechargi. Jsem in combat, nebo z nejakeho jineho duvodu nemuzu dat charge (treba je taky v rechargi). A k tomu VELKY_ZLY_MOB zere nekoho, kdo umre trikat rychlejs nez ja bez stitu ;)
(A jeste co cert nechtel, ten mob rezistnul taunt).

vies, su proste situacie, ked sa clovek pozastavi a povie si:
"Tak to je ale kurva smola."
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:51:38  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Jo takhle nejak to zatim resim taky ;-)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:52:18  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to uz asi nestihnes ani dat logout, co?
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:53:41  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Zkusil bych priest > fade,mage > kostka,druid > medved,hunter > fd,rogue > vanish,shaman a warlock muzou umrit bo se nic nestane

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:56:07  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

Zkusil bych priest > fade,mage > kostka,druid > medved,hunter > fd,rogue > vanish,shaman a warlock muzou umrit bo se nic nestane

ale on pocita s tym najsamhorsim scenarom, ked vsetky vsetky tieto ability ktore maju cooldown sa nabijaju :)

ne, proste kazda situacia poskutyje nejake riesenie, teoreticky je pravda, ze ak nemas ako, tak 2h vytlct agro..., ale niektore situacie sa zomelu tak rychlo, ze len cumis...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:03:36  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
chca nechca tak kazdej v parte ma nejakou abilitu ktera mu dovoli aspon chvili prezit kdyz se takova situace stane a melo by ti to dat cas alespon tech 3-5sec na to abys nejakou rage ziskal nebo resetnul u neceho cooldown

jako je jasny, ze 0 rage, vsechny cooldowny v <> a nulovy agro na sobe je uz hodne vaznej problem, ale co.. i wipe je nekdy reseni ;)
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:07:27  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murro

quote:

Probha jeste jednou upresnim situaci, porad se mi snazite vnutit navody na stav, kdy je vse v pohode, ja mlatim moby, oni mlatej do mne, mam na nich sunder, hromadu rage a vsechno je v pohode.

Takze ne. Mluvim o situaci, kdy ja mam rage 0. Bloodrage je v rechargi. Jsem in combat, nebo z nejakeho jineho duvodu nemuzu dat charge (treba je taky v rechargi). A k tomu VELKY_ZLY_MOB zere nekoho, kdo umre trikat rychlejs nez ja bez stitu ;)

vies, su proste situacie, ked sa clovek pozastavi a povie si:
"Tak to je ale kurva smola."

rage potion ? a mozno trochu rozmyslat pri odpalovani abilit. a ked uz nic tak fakt smolka

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:11:51  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
uz to nechajme, takato situaci mozno nastane 1 z 1000 pripadov, tak naco si robit zivot zlozity, vsak on je taky jednoduchy :) dorobit 51 a nejakyym sposobom ziskat ten polearm, to je problem ;)
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:32:17  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
quote:

1) Placnes moba a pak posles challenging shout nebo mocking blow, potom pokracujes sunder/revenge jako dycky.
2) Kdyz mas 0 rage, muzes vypit rage potion.
3) Bezvadny generator rage je recklessness (ale pozor na vedlejsi ucinky).

Dutá hlava víc duní.

Edited by - Pacient on 14/06/2005 17:36:30
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:46:23  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Puvodni otazka byla na zkusene tankujici warriory jestli nekdo prehazovani na obourucku pouziva, a zda se ze nikoliv ;-)

Jinak tahle debata je samozrejme ciste teoreticka, zatim mam problem nezauzlovat si i pri podstatne klidnejsich situacich, ale uz se to snad trosinku zlepsuje...

Situace ktera vedla k tomu co popisuju je prilis aktivni shaman v grupe. Proste kdyz mam vedle sebe shammyho, ktery zacne eartshockem, po me tauntu hodi dalsi a kdyz zrovna nema co delat tak hodi jeste jeden, tak to vede vetsinou prave k tomu, ze nemam od mobu aggro a nemam rage takze nezvladam ucinne resit neplanovane situace.

Asi jedine reseni v takovem pripade, pokud si to ten shaman nenecha vysvetlit (coz nenecha), je nechat ho tankovat. Pak si zas v te grupe pripadam jak privesek. Holt neni kazdy den posviceni.

PS: WTB Mongo Crush!
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:55:17  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Na 2hand prehazuju pri dobijeni utikajiciho moba, nebo kdyz zacne tankovat mage.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/06/2005 :  19:41:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
hele Rahmane nebyl jsi nahodou s nama v ubrs kdyz sem se rozhodl byt prvni na dmg listu ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:23:12  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no kdyz neni rage, neni taunt. a mob utoci na nejakeho healra tak jedine mocking blow/chalenging shout. estli sou na cooldowne tak skupine dela neco spatne bo pouzit emergency ability 3 krat za par minut neni v poradku.
krom toho prehazovat na 2h nema extra zmysel. teda zmysel to ma ale zas ne moc velky. vsimni si zbrane ze ty jednorucky nemaji az o tolik mensi dmg od obourucek. problem je v tom ze def stance ti ubira dmg napr. ale zase zvysuje threat. takze to nevyresis ani prepnutim stanci. recklesnes taky nic neresi bo musis byt v berzerker stanci aby fungovala recklesnes, a tam nemas dostatecne nastroje ne udelani agra a rage ti z vetsi casti zmizi kdyz prepnes stance naspet do def. Krom toho takato situace nebyva vetsinou na zacatku boje tak to agro na healerovi je dost vysoke na to aby se prebralo 2-3 critmi. Proste kdyz se casto vyskytujes v takovehle situaci neco je zle. bud s tebou nebo zo skupinou v ktere si. kdyz je to v tebe tak smula. kdyz je to v skupine tak wipe si zaslouzi.

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:55:32  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Situace ktera vedla k tomu co popisuju je prilis aktivni shaman v grupe. Proste kdyz mam vedle sebe shammyho, ktery zacne eartshockem, po me tauntu hodi dalsi a kdyz zrovna nema co delat tak hodi jeste jeden, tak to vede vetsinou prave k tomu, ze nemam od mobu aggro a nemam rage takze nezvladam ucinne resit neplanovane situace.

Shit happens a každý občas přeagruje, ale pokud někdo konsistentně trhá aggro z tanka, tak řekni healerovi, ať si šetří manu a neléčí ho. Pokud bude healer spolupracovat, ten dotyčný se to pak naučí.

Osobně resheepuju taky jenom jednou.

Edit: Slepota, týkalo se vzorce na rage

Edited by - Tharn on 15/06/2005 13:48:34
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:22:05  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
sem rikal ze ten prvni vzorec byl omyl ;)

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 15/06/2005 :  13:47:58  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

sem rikal ze ten prvni vzorec byl omyl ;)

Umm, promiň, slepota obecná
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/06/2005 :  14:37:06  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
No jo, asi bych uz mel vlezt do nejake gildy. Nadavat svedovi, se kterym se uz nikdy v zivote neuvidim je ponekud zmar.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000