Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Jak warrove drzi agro
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 08/06/2005 :  16:00:24  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
Kedzy debata o druidech sa uberala smerem k drzeni agra tak to napisu radsi do noveho topicu.
Takze za prve ako funguje agro.
Prisera ma agro list v ktorom si uchovava vysku agra ktoru vygenerovali hraci na danu priseru. agro se generuje 3 spusobmi. dmg,healem,abilitami.
1- dmg je to vcelku jasne. kolik se udela dmg tolik agra se vygeneruje.
2- Heal. Kdyz Healer healne nekoho prida agro rovnajuce se polovine vyhealovanych zivotu vsetkym priseram ktore maju cil healu na agro liste. takze warr da thuderclap za 50 hp pries ho healne za 100 a vsetky prisery jdou po nem.
3. ability. spusta abilit co generuje dmg dela i specialni aggro Frost shock napr. plus sou tu ability specialne na generaci agre. revenge/taunt atd.. okrem tauntu to vsechno generuje o nejaky presny pocet. vysledek je napr ze warr musi dat 1 sunder na kazdou priseru za kazdy velky heal co na nej jde. takz pri 4 priserat to uz je o hubu.
Tolik k zakladu aggra. kazdy nech si podle tohoto uvazi co ktora abilita udela s agrem. takze zadne spamy aoe, utoky na viac cielov atd...

A teraz k warriorom a ich agro abilitam.
Warr ma 2 emergency agro ability a 2 ability na drzeni agra a 1 abilitu na zaiskani agra.
najprv tie emergency ability (nic s agrem neudelaji pouza prinuti priseru utocit na warra na par sec, potom se prisera preorientuje zase podle agro listu)
1 mocking blow - prisera utoci na warra 6 sec. cooldown 2 minuty
2 chalenging shout - aoe verze mocking blow cooldown 10 min
tazke zadne veci na spamovani proste emergency pouziti

Potom je tu Taunt. Taunt ma 10 sec cooldown a tiez negeneruje zadne dane agro. Udela agro presne na to aby sa dostal warr na vrch agro listu. nic vic. takze kdyz nejaky rogu sebere agro warrr da taunt a rogue stale sype sve dps tak mu to agro dalsi ranou zase sebere. warr s tim nic nenadela a musi cekat na dalsi taunt.

a potom sou tu agro generujici ability. Tyhle jdou spamovat, ale maji jendu nevyhodu potrebuji rage. deff warr ziskava rage 2 spusoby. delanim dmg ( co je dost malo) a dostavanim dmg. Takze s tohoto vyplyva ze aby warr dokazal dobre drzet agro musi nekdo do neho utocit. kdyz nikdo na neho neutoci tak nema dost rage aby generoval vetsi agrro ako rogue mag atd..... Cim vic cilu na neho utoci tim vic rage a vic aggra dokaze vygenerovat. 3+ cile uz vetsinou nestiha rage minat. Krom toho revenge(main aggro abilita) potrebuje aby na warra nekdo utocil. takze neni nic horsiho ako kdyz si grupa rozdeli cile a kazdy utoci na nekoho jineho. to cekate oaby warr udelal na kazde prisere agro vesti ako ty, s tim ze po nem nikdo neutoci a nema rage ani na sunder armor. to mu jedine co zostava je sem tam dat taunt a cekat ze se prisera za sekundu otoci z5. a s tim nemuze nic vic extra delat.
teraz popis tech abilit.
1- sunder armor. dela zakladni aggro cca na urovni 800 dmg. stoji 15 rage a ma 0,5 sec cooldown. tymto sa zacina ale na udrzeni dmp roguu/magu to nestaci. a navic jde pouzit jenom 5x na jeden cil
2-revenge. hlavni abilita na generovani agra. ma cooldown cca 6 sec (presne nevim) 5 rage . ovsem vyzaduje aby warr dodgnul/parry shield blocknul. takze vyzaduje aby prisera utocila na warra. pouziva se v kombinaci shield blocku co vynuti block stitem (10 rage). tohle uz drzi nekolikrat lepe agro jak sunder armor.
To je vsetko co dokaze warr a grem delat krom dmg.
Takze kto ma trochu rozumu a vidi ty ability tak chape jakou robotu ma warr s drzenim agra, a jak mu s tim pomoct. Proste ho neche chvili nech si vsetky moby aspon raz sunderne/revengne a potom se vsetci soustredi na jeden cil zatim co warr strida postupne cile a udrzuje agro aby nebezeli po healeroch co spamuji healy a extra pozor dava na moba ktory sa zabija aby udrzal krok s dps a frostshock happy postavami. je to prace a 3+ moby sou uz dost prace a takisto je to prace kdyz je 1 mob a warr nema rage. Najhorsie sa ziskava agroo na 1 postavu co nema riadny dmg a sijou do ni roguove ;)
Takze tolik k tomu muzete mne kamenovat.

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 08/06/2005 :  16:19:07  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
este jedna vec
vsechno az na chalenging shout su mele ability
takz tymze utikate kdyz dostanete agro nic nevyresite
za 1 prisea vas aj tak triafa
a za 2 tank musi za vami bezat aby sa k vam dostal a mohl tauntnout.

takze jedine co muzete udelat je bezet naproti tankovi ;)

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 08/06/2005 :  16:26:31  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
je to slabota, ale tím líp pro druida

dobrej druid si šetří manu do kritický situace, a když vidí, že war nestíhá vyspamuje hromadu healů na všechny co to potřebujou, nakonec na sebe regrowth + HoT a přepne do médi a čeká až se ostatní seberou a vezmou si agro zpět; tohle dokáže řešit spoustu kritickejch situací a je to imo podstata druida v group pvm, není to ani slabej tank ani healer, ale trošku kombinace obojího, což může bejt kvůli nic moc crowd controlu ve wow hodně silný

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 08/06/2005 :  16:27:45  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
skuste nekdo napsat jeke ma taunt ability druid ;)
by ma to zajimalo

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 08/06/2005 :  16:41:54  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
na offic fore v sekcii pre warov je krasny navod od Zarek-a ako sa ma tankovat, je to taka "trosku" obsirnejsia verzia toho, co tu bolo povedane aj s vysvetleniami. odporucam precitat kazdemu, kto si mysli, ze wariori s ktorymi chodi su lamy, lebo nedokazu potiadne drzat agro a pod, ale aj tych, ktori si myslia, ze paladin alebo druid dokazu tankovat namiesto wara :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/06/2005 :  17:07:06  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ted me jako laikovi vysvetlete jednu vec

predstavte si uplne normalni gianty v MC, jsou vzdycky dva, jednoho bere main tank a druhyho off tank

toho prvniho main tank udrzi v klidu i kdyz do nej 38 lidi strili a leci
ten druhej ma od offtanka za tu dobu udelany slusny agro at uz pres ability tak i pres damage

chcipne prvni giant a jde se na druhyho, v 80% pripadu se ten druhej tomu offtankovi vytrhne a vlitne na prvniho maga/priesta co neco udelal. Je v tomhle pripade chyba v tankovi nebo nekde jinde?
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/06/2005 :  17:28:22  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Co Demo shout?

Edit: Mimochodem, Paladin má za asi 21 bodů v Retribution takovou AoE abilitu, která by mu měla pomoct za normálních okolností držet rozumné aggro na víc mobech, ale zřejmě to bude rasit ovci a navíc nemá taunt na "oh shit" situace. A ta věc je taky pěkně drahá na manu. Ještě jsem to ale neviděl v akci (a asi hnedtak neuvidím)

Edited by - Tharn on 08/06/2005 17:31:00
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/06/2005 :  17:31:05  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
jo demo je dobry na zacatku boje, tim je vsechny naagrujes na sebe, ale jak do nich nekdo zacne mlatit nebo healovat, agro je fuc... respektive je preagrovane
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/06/2005 :  17:44:04  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

jo demo je dobry na zacatku boje, tim je vsechny naagrujes na sebe, ale jak do nich nekdo zacne mlatit nebo healovat, agro je fuc... respektive je preagrovane

Combo thunderclap+demo shout a pokud je rage tak i whirlwind (pokud se kliká rychle, tak to jde stihnout za nějakých rozumných 20% hp tanka, bohužel pouze na 4 targety) udělá docela slušné agro a healeři můžou léčit hned od začátku. Dělal sem to v ST na ty draky a pohodička. Otázoku je, jestli to jde použít v high instancích(tam jsem ještě nebyl).
Imo agro 3 mobů se dá držet v pohodě, pokud grupa není plná magorů, co začnou aečkovat ještě dřív, než warrior moba vůbec hitne.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/06/2005 :  17:47:39  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Combo thunderclap+demo shout a pokud je rage tak i whirlwind (pokud se kliká rychle, tak to jde stihnout za nějakých rozumných 20% hp tanka, bohužel pouze na 4 targety) udělá docela slušné agro a healeři můžou léčit hned od začátku. Dělal sem to v ST na ty draky a pohodička. Otázoku je, jestli to jde použít v high instancích(tam jsem ještě nebyl).
Imo agro 3 mobů se dá držet v pohodě, pokud grupa není plná magorů, co začnou aečkovat ještě dřív, než warrior moba vůbec hitne.

jen by me zajimalo, kde na zacatku kazdyho boje vezmes 50 rage
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/06/2005 :  17:48:50  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murro

na offic fore v sekcii pre warov je krasny navod od Zarek-a ako sa ma tankovat, je to taka "trosku" obsirnejsia verzia toho, co tu bolo povedane aj s vysvetleniami. odporucam precitat kazdemu, kto si mysli, ze wariori s ktorymi chodi su lamy, lebo nedokazu potiadne drzat agro a pod, ale aj tych, ktori si myslia, ze paladin alebo druid dokazu tankovat namiesto wara :)

hmm nemuzes hodit link, to nemuzu najit... dik
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/06/2005 :  17:55:09  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
jen by me zajimalo, kde na zacatku kazdyho boje vezmes 50 rage

Charge? Plus ta kravina co ti insta přidá 10 plus hity od oponentů. Věř mi, není to problém...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/06/2005 :  17:57:51  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
2 cotouch : no, trosku drzat nejaky ten mana managment je tiez pekna vec a nevygrcat to vsetko naraz zbytocne
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 08/06/2005 :  18:31:45  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Murro

hmm nemuzes hodit link, to nemuzu najit... dik

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-warrior-en&t=11832&p=1&tmp=1#post11832
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 08/06/2005 :  18:35:44  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

skuste nekdo napsat jeke ma taunt ability druid ;)
by ma to zajimalo

1)Ma standartni taunt jako war.
2)ma Demoralizing shout(jako war)
3)ma takovou tu abilitu 1 za 5 min tauntne vsechny okolo(jako war)
4)ma stun(4-5sec) 1 min colldown
5)Ma co 3min selfheal(krerej taky pridela slusne agro,ale ma desnou spotrebu rage)

Kazpadne proti warovi je to bida.Jedine co vzdy zaucinkuje je taunt ostatni ability jsou takove pomocne,naagrovat vice targetu je tudiz temer nemozne....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/06/2005 :  18:51:35  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Pokud chce druid aspon trochu rozumne utankovat vic mobu, tak musi zacit tim, ze na sebe hodi oba regeny, pullne a hned hodit demoralizing shout. Moba co mlati pak drzi vicemene jen tauntem (to jest musi reagovat vzdy kdyz chce mob mlatit nekoho jineho), addy drzi heal aggrem do te doby, nez mu spadnou hoty. To jeste co se tyce mych zkusenosti s lowlevel druidem ;-)
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 08/06/2005 :  18:59:35  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

ted me jako laikovi vysvetlete jednu vec

predstavte si uplne normalni gianty v MC, jsou vzdycky dva, jednoho bere main tank a druhyho off tank

toho prvniho main tank udrzi v klidu i kdyz do nej 38 lidi strili a leci
ten druhej ma od offtanka za tu dobu udelany slusny agro at uz pres ability tak i pres damage

chcipne prvni giant a jde se na druhyho, v 80% pripadu se ten druhej tomu offtankovi vytrhne a vlitne na prvniho maga/priesta co neco udelal. Je v tomhle pripade chyba v tankovi nebo nekde jinde?

v tomhle konkretnim pripade je chyba z 90% na tankovi...
vytrhnout se muze ale vazne jen malokdy tzn tech 10% a min.

tech 10% kdy se mu vytrhne muze byt zavineno vice mene jen hodne vymecnejam situacema... napr knockbackem od toho gianta (snizi aggro) a zaroven nejakej mage/prieste da critt hit/heal vickrat zasebou atd.

so...

Edited by - Khandar on 08/06/2005 19:09:22
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 08/06/2005 :  19:13:46  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Pokud chce druid aspon trochu rozumne utankovat vic mobu, tak musi zacit tim, ze na sebe hodi oba regeny, pullne a hned hodit demoralizing shout. Moba co mlati pak drzi vicemene jen tauntem (to jest musi reagovat vzdy kdyz chce mob mlatit nekoho jineho), addy drzi heal aggrem do te doby, nez mu spadnou hoty. To jeste co se tyce mych zkusenosti s lowlevel druidem ;-)

Todle ti nijak vyrazne nepomuze.Pokud te healuje druid/shaman stejne multi agro temer okamzite po prvnim healu prevezmne.Je to zacarovanej kruh.Proste kdyz treba tankuju v BRD vzdycky musi grupa vedet ze nemam sanci udrzet vice nez jednoho moba(a nekdy ani to ne).Tady nastupuje priestovo fade.jinak by druid ani tankovat nemohl...

.....
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 08/06/2005 :  20:53:19  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Osobně jsem za každého dobrého warra vždy neskutečně rád. Obecně bych řekl že to je nejnepochopenější charakter z hlediska hráčů celkem...

Znáte ty situace kdy pulluje rogue, mag dava AEcka a warrior si kydli sveho jednoh moba v offensive stance s 2H zbrani? V takove situaci jedine kicknout priesta, protoze ta lama neleci:)

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 08/06/2005 21:52:45
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 08/06/2005 :  21:56:57  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
ja nevim ale naposledy kdyz jsem si cetl popisy skillu sveho shamana tak threat byla psana u earth shock...
frost shock ma pouze dmg+snare, earth shock spell interrupt, 2sec silence a psanou added threat

doporucuji thotbott jako zdroj, ingame nemuzu overit, bo mi to jako ostatnim nejde (ale tohle si pamatuju celkem dobre)

to jenom pro upresneni...

mimochodem z hlediska pomer dmg/mana je pro shamana pri pullech lepsi pouzivat flameshock
earthshock bych pouzival striktne pokud je potreba co nejdriv vyridit elitniho castera, ktery maji malo hps, atd. atd. mozna kdybych potreboval preagrovat priesta kteryho nestiha preagrovat war pokud je nevyhodna situace... zere to dost many...

no mmo
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/06/2005 :  13:01:42  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Existuje nejaky addon ktery alespon naznacuje kolik threat sem na mobu udelal ? samozrejme, nemusi primo ukazovat ale alespon nejaky naznak :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/06/2005 :  13:13:28  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
to colldor nevim. ale je addon ktory ti ukaze kdyz mob na tebe prestane utocit. a pochybuji ze takovy adon je bo sou moby co si dokazi vymazat agro list/ sou moby co maju Random target system atd..Add druid. Druid se nemuze warrovi rovnat z vice duvodu.
1. taunt mu nepomuze drzet aggro to ho akurat posune na vrcholek agro listu. pokud nema dalsi abilitu co mu generuje threat okamzite agrro strati.
2. v medvedovi nema 10% dmg redukci jak warr
3. Nema stit takze odpadaji shield block
4. Nema zbran v medvedovi. tj ziadne parry
5. Udela lepe kdyz bude healit warra

Who is General Failure?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/06/2005 :  13:15:30  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nema shield block, nema shield wall, nema last stand...
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/06/2005 :  13:22:13  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
Add tankvani v MC.
Mobove v MC pouzivaji takzveny Random Secondary Target System. RSTS
znamena to ze si mob vybere nahodne jednoho z sveho agro listu a pouziva na nej svou specialni abilitu. U bosu je to napr bomba/teleport... U mobu napr surger chargne toho cloveka a vsechny po ceste odhodi nabok. S tymto sa neda nic robit, proste to je tak takn sa moze i rozkrajat a nezabrani tomu. Okrem toho Sa moze stat ze tie ebility pouzije viackrat na jedneho, bo vyber dalsieho ciela a pouzitie ability zo sebou nesuvisia

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/06/2005 :  14:13:58  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Proti hardakum je medved v bear forme porad hodne dobry tank ;-)
S addama kazdopadne druid nic moc neudela, kdyz healer preaggruje demoralizing shout tak leda dalsi taunt. To nic nemeni na tom, ze je to vytecny secondary tank (s prehledem sundava addy z healeru/casteru, narozdil od paladinu/shamanu ma taunt). A v pripade, ze mas grupu bez warra a rekneme druida a shamana, tak muze druid klidne tankovat bossy a nechat addy shamanovi (a nebo i naopak). Tankoval sem celkem v pohode cele WC (jen na demoralizing shout, taunt a damage specku). Nerikam, ze se mi netrhali mobove, do kterych sli damage dealeri, ale ve velke vetsine pripadu sem je dostal zpet tauntem driv, nez stihli neco zleho udelat).
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 10/06/2005 :  14:49:57  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

...medved v bear forme...

;)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/06/2005 :  14:51:36  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Asi bych vazne mel zacit chlastat, jde to se mnou z kopce :)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/06/2005 :  15:12:58  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Proti hardakum je medved v bear forme porad hodne dobry tank ;-)
S addama kazdopadne druid nic moc neudela, kdyz healer preaggruje demoralizing shout tak leda dalsi taunt. To nic nemeni na tom, ze je to vytecny secondary tank (s prehledem sundava addy z healeru/casteru, narozdil od paladinu/shamanu ma taunt). A v pripade, ze mas grupu bez warra a rekneme druida a shamana, tak muze druid klidne tankovat bossy a nechat addy shamanovi (a nebo i naopak). Tankoval sem celkem v pohode cele WC (jen na demoralizing shout, taunt a damage specku). Nerikam, ze se mi netrhali mobove, do kterych sli damage dealeri, ale ve velke vetsine pripadu sem je dostal zpet tauntem driv, nez stihli neco zleho udelat).

Shaman nema taunt ale ma Earth shock .. coz je lepci ... generuje dmg a pomerne hodne slusne agro + muze tankovat addy skrz overheal...

tady se samozrejme bavim o beznych instancich, nikoliv raidovacich ... tam je vicemene veskere tankovani vysada waru (druid lze pouzit jako zaskok na nakyho adda s tm ze toho adda sejmes jako prvniho) - uz proste proto ze vetsina druidu je (snad!!!) specnuta na heal

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 10/06/2005 15:13:28
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/06/2005 :  16:13:36  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
To je lepsi jen v pripade, ze toho adda tankujes od zacatku. Ale ne v pripade, ze ho tankoval MT, healer si na nem pekne dlouho budoval aggro a ty ho potrebujes prebrat na sebe, prestoze mas na nem aggro prakticky 0 (jen za healy).

Jinak druid co ja vim zadne talenty na lepsi drzeni aggra nema.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/06/2005 :  16:24:26  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je lepsi jen v pripade, ze toho adda tankujes od zacatku. Ale ne v pripade, ze ho tankoval MT, healer si na nem pekne dlouho budoval aggro a ty ho potrebujes prebrat na sebe, prestoze mas na nem aggro prakticky 0 (jen za healy).

Jinak druid co ja vim zadne talenty na lepsi drzeni aggra nema.

Ne, proste vidis ze jeden add jde po healerovi a nechce prestat tak hodis medu,das taunt az opadne hodis stun..pak dalsi taunt a za tech 14sec se situace vyresi....+Kdyztak ho muzes imobilizovat chargnutim.

.....
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/06/2005 :  16:37:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
To je ale presne to co rikam. Shaman naproti tomu nahodi rockbinder weapon, zacne hazet earth shocky, a nez to aggro prebere, tak muze mit caster ustlano ;)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/06/2005 :  18:56:46  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Tak si tak ze studijnich duvodu zkousim warriora a zatim to vypada, ze neni problem prevzit/udrzet aggro, ale kde na to vzit rage.
Charge trochu pomuze, ale nekdy se chargovat neda. Bloodrage taky trochu pomuze, ale obcas je v cooldownu. Taunt je moc fajn vec, ale po tusim sesti vterinach spadne a dokud do te doby nic neudelam, tak to je jako bych netauntoval. Za sest sekund stihnu tak dvakrat seknout zbrani a i v pripade, ze neni miss/parry/dodge to nevyrobi rage ani na sunder armor.

Takze otazka zni, cim se da zvysit rychlost generovani rage?
Zavisi to na damagi zbrane/rychlosti zbrane?

Zatim jsem mel pocit, ze obourucka generuje vzdycky vic rage nez jednorucka, a to i v pripade, ze jednorucka ma vetsi dps. Dost mozna to je ale subjektivni pocit, protoze obourucka je obvykle o neco pomalejsi. Kazdopadne, pouziva nekdo taktiku prehodit na obourucku, taunt, az je rage tak sunder, prehodit zpet na 1h a stit?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/06/2005 :  19:00:11  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
A jeste jedna otazka, doufam ze k tematu: Mate nekdo vyzkouseny piercing howl?
Na prvni pohled to vypada na zajimavy tauntovaci area skill. Nema cooldown, efekt vydrzi 6s takze i kdyby bylo aggro zavisle na efektu, tak je opakovatelny po 6s, da se hazet v libovolnem stancu (tj v def stancu s bonusama na thread) instantne, nema omezeny pocet cilu a jeste navic slowuje moby, coz muze celkem pomoct pri prebirani aggro switchu.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/06/2005 :  20:14:58  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jeste jedna otazka, doufam ze k tematu: Mate nekdo vyzkouseny piercing howl?
Na prvni pohled to vypada na zajimavy tauntovaci area skill. Nema cooldown, efekt vydrzi 6s takze i kdyby bylo aggro zavisle na efektu, tak je opakovatelny po 6s, da se hazet v libovolnem stancu (tj v def stancu s bonusama na thread) instantne, nema omezeny pocet cilu a jeste navic slowuje moby, coz muze celkem pomoct pri prebirani aggro switchu.

ale kde na to vemes tu rage na spam? kdyz ji mas furt nedostatek...
ja teda warra moc neposoudim, ale kdyz jsem tedka chvilku chodil s kravickou tak rikal, ze od doby co investuje do fury tak absolutne nema problem s rage... a to jede myslim ciste polearms...

no mmo
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/06/2005 :  20:21:08  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
No pokud si dokazes postavit zbytek grupy do late aby ti nechali chvili casu tak rage vyrobis, cely muj predchozi post byl o tom, co delat, kdyz mas za sebou bandu sebevrahu (coz je bohuzel na low levlech celkem bezne).

Jinak mam pocit, ze ta rage neni ani tak dusledkem fury talentu, jako kombinaci fury talentu a dual wiledu. Nicmene tankovani v dual wieldu neni az tak uplne dobry napad...
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 13/06/2005 :  20:34:45  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem duelil Druida s 9.4K armorem, duelil jsem ho kolem 20 minut. Takovou redukci dmg jsem u druida jeste nezazil a pekne me to lezlo na nervy. Jsem netusil, ze je to tak dokonalej redukcni smejd melee dmg kdyz se to umi.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/06/2005 :  22:18:39  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

Vcera jsem duelil Druida s 9.4K armorem, duelil jsem ho kolem 20 minut. Takovou redukci dmg jsem u druida jeste nezazil a pekne me to lezlo na nervy. Jsem netusil, ze je to tak dokonalej redukcni smejd melee dmg kdyz se to umi.

Tendle post jsem nejak nepochopil...vis jakej je rozdil v redukci s AR 7k. a 10k. :)???? Hoooooodne malej...,pokud trva duel dele nez 3 min tak delate neco spatne(i kdyz druidVdruid..)

.....
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 13/06/2005 :  22:21:52  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
3 minuty ? shaman vs druid ? ani nahodou ... 5 min minimalne, imho

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 13/06/2005 :  22:58:26  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak si tak ze studijnich duvodu zkousim warriora a zatim to vypada, ze neni problem prevzit/udrzet aggro, ale kde na to vzit rage.
Charge trochu pomuze, ale nekdy se chargovat neda. Bloodrage taky trochu pomuze, ale obcas je v cooldownu. Taunt je moc fajn vec, ale po tusim sesti vterinach spadne a dokud do te doby nic neudelam, tak to je jako bych netauntoval. Za sest sekund stihnu tak dvakrat seknout zbrani a i v pripade, ze neni miss/parry/dodge to nevyrobi rage ani na sunder armor.

Takze otazka zni, cim se da zvysit rychlost generovani rage?
Zavisi to na damagi zbrane/rychlosti zbrane?

Zatim jsem mel pocit, ze obourucka generuje vzdycky vic rage nez jednorucka, a to i v pripade, ze jednorucka ma vetsi dps. Dost mozna to je ale subjektivni pocit, protoze obourucka je obvykle o neco pomalejsi. Kazdopadne, pouziva nekdo taktiku prehodit na obourucku, taunt, az je rage tak sunder, prehodit zpet na 1h a stit?

Stance Dance je naprosto standartni taktika a myslim neznam warra co by nemel 5/5 v Tactical Mastery. Jinak mas dost instant tauntu, byt i single target only a za tech 6s si do tebe ti moby parkrat prastej a rage mas. A kdyz ti grupa neda cas a porad se pulluje fireballama apod, tak holt rage nemas, grupa vychcipa a priste uz ti ten cas daj. Rage se hodne dobre generuje s Fury/Dualwield, ale zase ve Fury nemas poradnou specku do ktere ten enormni narust Rage narvat, leda porad spammovat Heroic Strike. Chybi tam poradnej udernej skill jako MS atd. Jinak Shield Block stoji jen 5 rage a po uspesnem bloku okamzite hodis Revenge a to buduje agro hodne solidne. Pak mas rage i na Sunder, Disarm, meziti se refreshne Bloodrage a jak prijde Dodge prehodis na Battlestance a mrsknes tam jeden Overpower...proste neni to tak desne :)

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU

Edited by - Iani on 13/06/2005 22:58:47
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 13/06/2005 :  23:46:32  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

Tendle post jsem nejak nepochopil...vis jakej je rozdil v redukci s AR 7k. a 10k. :)???? Hoooooodne malej...,pokud trva duel dele nez 3 min tak delate neco spatne(i kdyz druidVdruid..)

Prosimte a co delam spatne? muzes me prosim poucit? Prosim o velky mistre co vi kulovy.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 14/06/2005 :  08:47:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe tak me napada, ze jestli jste duelili 20 minut.... tak to jste meli oba 4x NS up :-D stejne si to nedovedu predstavit (cimz netvrdim, ze to neni pravda).... ale 20 minut bojovat.... to ja bych snad navrh remizu :-D

no mmo
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/06/2005 :  09:37:25  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by beldor5

quote:

Prosimte a co delam spatne? muzes me prosim poucit? Prosim o velky mistre co vi kulovy.

Mno za prve bych doporucil v pvp pouzivat 2hnd zbrane :).Zjistis ze se tvoje dmg "nepatrne" zvetsila :))))

.....
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 14/06/2005 :  10:12:35  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zatim jsem mel pocit, ze obourucka generuje vzdycky vic rage nez jednorucka, a to i v pripade, ze jednorucka ma vetsi dps.

generuje viac rage aj agra ale stracas viac hp, teda este viac agra generuje tvoj healer, to je taky zacarovany kruh...
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 14/06/2005 :  10:29:42  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no vzorec na rage vygenerovanu rage je
pri dmg davanom dmg/(0.5*lvl)
pri dmg dostanej dmg/(1.5*lvl)
no obouruc mas vice rage bo i vic dmg dostavas.
ale spravej tank by mel tankovat 1h+stit. s viacerych dovodov
1.muze pouzivat combo shield block + revenge
2.Ma mhohem vyzsi AC = vesti dmg redukce = min many healer spotrebuje, dele vydrzi castit, healer generuje min agra, a taky vydrzi healovat vetsi dmg output.
3. pribude shield block co je taky cast mitigace dmg.

2h by mel war jit jedine kdyz neni MT, alebo kdyz ze zabiji non elites alebo kdyz sou mobi moc maleho lvl. jinak jedine 1h plus stit. kto tankuje 2h by zaslouzil nakopat.
edit: oprava vzorce

Who is General Failure?

Edited by - Deimos on 14/06/2005 10:46:37
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 14/06/2005 :  10:41:29  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

no vzorec na rage vygenerovanu rage je
pri dmg davanom (0.5*lvl)*dmg
pri dmg dostanej (1.5*lvl)*dmg

To nemuze byt spravne ani v jednom pripade. Nyni jsem na 50.lvl a podle tohoto vzorce by me stacilo dat 4dmg na plnej rage bar :)) Tusim jsem nekde cetl ze rage je capnuta na 10 za uder, v pripade critu na 20 za uder.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 14/06/2005 :  10:47:21  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
uz sem to opravil
sem to psal z hlavy tak sem to popletl.

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:32:06  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Tris: Shield block stoji 10 rage, revenge 5 rage. Ve vysledku to vyjde stejne jako sunder amor, jen je to pomalejsi. Krom toho se sunder amor da talentama zlevnit na 12 rage.

Celou dobu mluvim o tankovani. Jasne ze muzu hazet overpower, ale overpower je na stejnem timeru jako revenge a generuje podstatne min aggra. Davat overpower pri tankovani je imho chyba.

Deimos: Nikdy jsem netvrdil, ze chci tankovat s obouruckou. Mluvil sem o situaci, kdy potrebuju akutne z nekoho sundat aggro, nemam rage a bloodrage je v rechargi. V takove situaci by mozna stalo za to (makrem) prehodit na obourucku, stahnout aggro a prehodit (makrem) zpet. Jinak drzet aggro proti healerovi na single mobovi neni zadny problem, problem je to jen kdyz je mobu vic, a i pak potrebuju rage na to, abych moby na sebe dostal. Jak mlatej do mne, tak uz je to v pohode a muzu (musim pokud nechci umrit) tankovat se stitem (dokud neprijde mag spamujici AOE ;-)).
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:36:44  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
hlavne shield block blokne, cimz ti zachrani zase par HP, coz behem dlouhyho boje muze hodne znamenat... nejde jen o to nalakat na sebe vsechny moby v okoli, ale obcas i neco prezit ;)
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:42:38  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tris: Shield block stoji 10 rage, revenge 5 rage. Ve vysledku to vyjde stejne jako sunder amor, jen je to pomalejsi. Krom toho se sunder amor da talentama zlevnit na 12 rage.

Celou dobu mluvim o tankovani. Jasne ze muzu hazet overpower, ale overpower je na stejnem timeru jako revenge a generuje podstatne min aggra. Davat overpower pri tankovani je imho chyba.

Deimos: Nikdy jsem netvrdil, ze chci tankovat s obouruckou. Mluvil sem o situaci, kdy potrebuju akutne z nekoho sundat aggro, nemam rage a bloodrage je v rechargi. V takove situaci by mozna stalo za to (makrem) prehodit na obourucku, stahnout aggro a prehodit (makrem) zpet. Jinak drzet aggro proti healerovi na single mobovi neni zadny problem, problem je to jen kdyz je mobu vic, a i pak potrebuju rage na to, abych moby na sebe dostal. Jak mlatej do mne, tak uz je to v pohode a muzu (musim pokud nechci umrit) tankovat se stitem (dokud neprijde mag spamujici AOE ;-)).

no ten rozdiel je v tom, ze tym shielblockom ten uder vykryjes, teda menej dmg+revenge a tiez efekt sunderov je max 5
niekedy proste nie je dostatok abilit minat vsetku tu rage, takze tam sa spamuje vsetko co pride pod ruku
tu sa tiez oplati radsej ist na prevenciu a agrovat nielen primarny target ale aj okolostojace moby a potom ked sa ti nejaky utrhne tak ho tauntom lahko otocis aj bez 2h
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:43:08  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Zapominas, ze muj main je priest. Takze trvam na tom, ze jde PREDEVSIM o to naaggrovat vsechny moby co se snazej sezrat priesta. Protoze bez ziveho priesta je moje zivotnost vycislitelna ve vterinach na prstech jedne ruky ;-)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:47:18  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Probha jeste jednou upresnim situaci, porad se mi snazite vnutit navody na stav, kdy je vse v pohode, ja mlatim moby, oni mlatej do mne, mam na nich sunder, hromadu rage a vsechno je v pohode.

Takze ne. Mluvim o situaci, kdy ja mam rage 0. Bloodrage je v rechargi. Jsem in combat, nebo z nejakeho jineho duvodu nemuzu dat charge (treba je taky v rechargi). A k tomu VELKY_ZLY_MOB zere nekoho, kdo umre trikat rychlejs nez ja bez stitu ;)
(A jeste co cert nechtel, ten mob rezistnul taunt).
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000