Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Zmeny v EQ2 od ledna do ted?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 27/05/2005 :  10:53:15  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Mel bych otazku: EQ2 jsem hral listopad - prosinec a mam nekolik charu kolem lev 20-24. Co mne primarne odpudilo byla nutnost FG i pro levelovani. Podle toho co jsem cetl hodne lidi nadava na pridavani solo contentu a tak si rikam, ze by to mohlo byt naopak zajimave pro mne ;). Jak to tedy je? Existuje moznost levelovat rozumnym tempem solo?

Abych se vyhnul odpovedim typu "tohle je group based hra" - ja mam rad grupu na questy, ziskavani lepsich veci etc. - ale nemam tolik casu abych travil hodiny LFG kvuli XP. (Na to mam FFXI, ktera je pro mne nedostiznym vrcholem v PvE hrach, ale ma NAPROSTOU nutnost grupy ;)

Takze jde to? A jake chary jsou pripadne na solo dobre? (Mam pokud si dobre pamatuju Zerka, Templare, Wardena - ale klidne a asi i rad bych si zacal i jinej char ;)

Dik za pripadne konstruktivni odpovedi ;)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 27/05/2005 :  11:01:07  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
kdyz ti reknu ja, ze je ted EQ2 paradne solo firiendly a grupu potrebujes na heritage, access a prestige questy a v podstate na nic jinyho (pokud te nelakaji dungy jako nektropos), budes mi verit? :)

Mam ted inquisitora na lvl 28, z toho v grupe cca 10 hodin. solovani je v pohode, sice mi zabijeni trva, ale jak je videt zt me pozice na kill/death na serveru, tak nejak neumiram nebo co :-) templr bude podobny nebo o neco lepsi, warden je na solo dobrej a vzdycky byl no a zerk.. myslim, ze malley taky hooodne soluje a ten je 35 nebo tak nejak
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/05/2005 :  12:23:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
na 99 procent contentu vcetne heritage staci 2 -3 lidi full group content v eq2 neexistuje
vpodstate skoro neexistuje content mezi solo, 2 - 3 lidi a raid

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 27/05/2005 :  16:34:52  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

na 99 procent contentu vcetne heritage staci 2 -3 lidi full group content v eq2 neexistujevpodstate skoro neexistuje content mezi solo, 2 - 3 lidi a raid

Tohle nejak nechapu, kdyz chces pohodove hrani tak je nejlepsi full vybalancovana grupa (s kterou das v pohode zluty, oranzovy az cerveny monstra).
Samozrejme ze se da hrat i ve 3ch lidech ale je to prisernej timesink.

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)

Edited by - Kromus on 27/05/2005 16:36:35
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 27/05/2005 :  23:02:21  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus

quote:
Originally posted by Pertha

na 99 procent contentu vcetne heritage staci 2 -3 lidi full group content v eq2 neexistujevpodstate skoro neexistuje content mezi solo, 2 - 3 lidi a raid

Tohle nejak nechapu, kdyz chces pohodove hrani tak je nejlepsi full vybalancovana grupa (s kterou das v pohode zluty, oranzovy az cerveny monstra).
Samozrejme ze se da hrat i ve 3ch lidech ale je to prisernej timesink.

Podle myho nazoru je grupa ve trech dobra jen na levelovani, delani questu se ve trech moc prodluzuje.

na solo hrani bych ti doporucil bruisera-hodne ustoji, nejlepsi dps a ma self healy

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 28/05/2005 :  09:46:24  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskel
na solo hrani bych ti doporucil bruisera-hodne ustoji, nejlepsi dps a ma self healy

Ustoji do lvl 40, dps od lvl 35+ a ma jeden heal zavisly na vysi str s recastem 90sec.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 28/05/2005 :  13:24:03  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Co se tyce grupy tak se nam osvedcila sestava: Berserk, Mystic, wizard, conjuror. Na 22 nebylo problem zabijeni 27 heroic monster. chce to aby kazdej vedel co delat ale paradicka.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 28/05/2005 :  18:07:05  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Dik za odpovedi - ale po precteni for jsem si to rychle rozmyslel ;) Vubec mne nenapadlo, ze beta jeste neskoncila a zmena combat systemu + komplet predelavka healeru co se chyslala snad uz v LU3 jeste v LU9 nedorazila ;(

No nic mrknu se na to zase za 3 mesice ;)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 01/06/2005 :  19:32:00  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem se nudil a nemel co delat a rek jsem si ze za tech par korun mne reaktivace stoji ;) Takze mam par postrehu po cca 5ti hodinach hrani:

1) Uz jsem skoro zapomel jak pekne EQ2 vypada - na slusnym zeleze je to vazne moc fajn zazitek.

2) Strasne moc se toho zmenilo od ledna mebo kdy jsem se dival naposled - povetsinou dost k lepsimu.... zonovani uz mne nedela problemy, HO jdou dokoncovat i v grupe, ukazuje se primo jakou mam Mitigation/Avoidance (to mne HODNE potesilo) .... musim rict ze se asi neflakaj (uz podle toho ze update probihal asi hodinu na 1M ADSL ;) zmenili oznacovani mobu.... zatim to moc nechapu - ty sipky predtim mne prisly jednoznacnejsi, ale mozna jsem slepej a nechapu to ;)

3) Prijde mne ze hraje nejak malo lidi ;( Nevim jestli je to jen subjektivni pocit a spatna doba (hral jsem v podstate jen ted odpoledne), ale mesta jsou prazdny, u brokera stoji 1-2 lidi, Antonica a TS maj 1 instanci (ja jich pamatuju 5...) Predpokladam ze lidi jsou mnohem vic v high zonach, ale to ze je prazdny mesto mne dost prekvapilo.

4) Zacal jsem zase hrat Templare s predstavou, ze healeru je vzdycky malo a po /who bylo templaru v TS zdaleka nejvic... tak nevim - ma to smysl, nebo je jich pretlak a mam jet neco jinyho? ;)

5) Leveluje se vazne mnohem snaze nez driv - je fakt ze mam vitalitu (a pokud bezela celou dobu co byl u ledu tak ji mam na cca 10+lev ;), ale co ja pamatuju tak jsem nebyl schopen na solo XP vubec - ted to slo, pomalu (u Templare se neni cemu divit) ale slo.

6) Mam dotaz - zabili jsme tam nejakyho nameda a padlo z nej Stilettto's Orders - ja to vyhral a dva z grupy mne nutili dost penez kdyz jim to prodam - k cemu to je dobry? ;) Ja si to muzu precist, ale nic z toho... ;)

7) Lidi nejak nejedou questy? Jsem se dival na lidi co jsem s nima grupoval a nikdo z nich nemel armor z AQ (byly lev 21-25) a na mne se divali dost divne kdyz jsem je nutil zabijet par mobu na AQ5... predpokladam ze je to tim, ze craft je snadno dostupnej - ale stejne?

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 01/06/2005 :  20:09:03  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
1 - jo, grafikou EQ2 valcuje cokoliv, co mus toji v ceste, ja uz nemuzu na nic jinyho ani koukat (Ted mam na recenzi GW)

2, - pridali nekolik desitek instantnich zon, desitky questu - v kazdy overland zone ted jsou nejaky retezeny questy, na webu eq2players je seznam startovacich npc, oznacovani mobu jde v menu nastavit zpet na to puvodni

3, po move na splitpaw je runneye opravdu malo zalidnenej, kvuli froglogum je ted antonica i 2x, ve freeportu aokoli je to jeste horsi, vetsina lidi hraje za dobry

3, templari/inkvizitori dobre solujou, tak sou popularni

5, solovani je fajn hlavne na etch advanced solo encouters - grupach slabsich potvor

6, odmena je manastone http://eq2.ogaming.com/db/items/Manastone.php

7, AQ sem nikdy nedelal, spis je to tim, ze to je forced group quest a obstojny veci padaji i z lootu, o craftech s imbued vecma nemluve. jinak questu je hromada a lidi questujou porad, preci jen je za questy dost penez a frogloky questovalo fakt hodne lidi, vzdycky je to otazka usili a odmeny

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/06/2005 :  10:43:11  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
No moje zazitky po 2 dnech hrani jsou zatim pomerne veskrze pozitivni - rozhodne nelituju, ze jsem to skusil znova ;)

Diky vitality bonusu jsem kazdy den udelal level. Vcera jsem dokonce ani vterinu nesoloval - lognul jsem do TS a hned jsem mel grupu a sli sme na obriky ;)
Pak jsem si dodelal AQ6 - pokud stejne zmenili i ostatni AQ tak je to vyrazne snadnejsi - solo moby misto group jsou dost znat.

Bohuzel je videt, ze lidi uz spis grindujou nez questujou - zvlast na equipu - bezne vidim lidi s smizovou vybavou coz v prosinci nebejvalo - kazdej delal AQ ;) Je docla smutny kdyz ja jako Templar mam armor tak o 30% vyssi nez tank... nemluve o rezistech.

Co se tyce templare tak jsem spokojen - jako single healer nemam problem uhealovat grupu i pri addech 26-28 heroic obru ;) (Kouzla mam Adept 1 vse dulezity).

Co se tyce bugu tak nechapu proc jeste nedokazali odstranit "in combat" bug. Je to obcas docela opruz. Jinak az na jeden crash clienta vse v pohode (odehral jsem cca 10-12hod).

Zkratka musim ric, ze PRO MNE smeruje EQ2 spravnym smerem - moznost solo XP s tim, ze grupa je vyhodnejsi, protoze padaji lepsi veci a je to rychlejsi. Questovani i se slusnym rewardem jde z casti solo s tim, ze v nejake fazi je potreba grupa (treba AQ6 ma 3 casti: 15 solo mobu co jsou v grupach po 4-6 s jinejma (ve 3 lidech v pohode), 10 mobu co jsou single (solo to jde kdyz clovek opatrne puluje), Named heroic s dvema pomocnikama (grupa nutna).
Dost mne vadi, ze budou delat combat rewamp - ackova hra by mela mit zakladni mechanismy odladeny dostatecne z bety a ne je predelavat po pul roce provozu. No snad to prilis nepohnojej, protoze mne EQ zacal zase bavit ;)

Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 03/06/2005 :  16:02:06  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
SOE asi smeruje EQ2 spravnym smerem, ale jde ji to velice pomalu. Osobne patrim spise mezi odpurce solo contentu, protoze jeho pridavani do primarne group zon (outdoor, nove indoor solo dungy jsou v pohode) je vice ci mene nasilne. Na druhou stranu se ale SOE nedivim, ze to dela, protoze ona asi sama nejlip vi, ze ji v tomhle hodne ujel vlak.

Co se tyce combat revampu, tak ten je IMHO nutnosti. Ono se to na nizssich levelech mozna nezda, ale pozdejc prijdes na spoustu hodne neprijemnejch veci. Napr.

- tvoje vykonnost je SILNE zavisla na levelu, napr. vidim zelenyho ^^ moba na levelu X, dam ho tak ze me trefi jednou za celej boj a za malo, dal vidim zelenyho ^^ moba na levelu X+1 a ten me z 95% sesmazi tak rychle ze ani nemrknu (trefi se skoro vzdycky a za hodne). Nejhorsi na tom je, ze to pro melee moby (caster vyzaduje jen jinou taktiku) funguje skoro vzdycky a ty to vis.
- staty maji nekde softcap a nikdo poradne nevi kde (rikalo se nekde okolo 150). To je trosku iritujici, kdyz pak mam se self buffama Agi okolo 300 a je mi to (nejpis) vicemene naprd.
- staty maji (zrejme diky softcapu) minimalni vliv na postavu. Pamatuju si jak si Drew (mozna nekdo jinej ) koupil nejakej nahrdelnik s hromadou +wis a pak nadaval, ze mu to nepridalo skoro nic do power poolu.
- rozdily mezi stejnymi kouzly na ruznych levelech jsou dost casto mizive (obcas i nulove), to same plati pro rozdily mezi AdeptI, AdeptIII a MasterI

Na zaver male doporuceni, drz se co nejdal od 40+ Heritage questu (ono to bohuzel dost dobre nejde) nebo si najdi grupu, ktera bude na 100% hrat ve stejnem slozeni. Dost velka cast tech Q je totiz o kampeni nejakeho moba, kterej spawne jednou za X hodin a kdyz nahodou nekdo chybi a musi se to delat 2x,3x,..., tak uz je to docela velka osina v ...... Tahle poznamka nani namirena proti nekomu konkretnimu, to je mireno proti tomu jak ty Q vypadaji, takze me prosim usetrete prednasky o nutnosti neco obetovat pro grupu/guildu .

P.S. Ja osobne jsem kvuli vetsine toho co jsem napsal vysse hrani EQ2 po 3/4 roce prerusil/ukoncil, takze muj nazor je trosku zaujaty. Ber ho proto s nadhledem, EQ2 rozhodne neni spatna hra, jen to nechce mit na ocich porad ruzovy bryle .
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/06/2005 :  16:08:34  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi

Co se tyce combat revampu, tak ten je IMHO nutnosti. Ono se to na nizssich levelech mozna nezda, ale pozdejc prijdes na spoustu hodne neprijemnejch veci. Napr.
....

Jo to je mne jasny ze JE to potreba - ja psal, ze u ackovy hry by k tehle situaci nemelo dojit - copak v bete nemeli chary nad lev 30? ;)

Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 03/06/2005 :  16:22:15  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus
Jo to je mne jasny ze JE to potreba - ja psal, ze u ackovy hry by k tehle situaci nemelo dojit - copak v bete nemeli chary nad lev 30? ;)

[sarcasm]
no tedka hraje spousta lidi nad lvl30 .
[/sarcasm]

Nikde jsem oficialni statistiky nevidel, ale IMHO velka vetsina lidi skoncila prave nekde okolo lvl30. Oni pak meli jednu specialni naboostovanou guildu pro lvl50 encountery. Jestli bylo neco mezi to uz nevim.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/06/2005 :  17:18:34  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Ja nevim, ale snad vsechny hry casem doladuji combat a spell system, ja to zazil snad vsude.

Opravdu nevim, jak by to dokazalo vybalancovat 20 lidi v bete...

K tom,u kempeni - podle me je to jako s solo vs. grup. Nekdo to ma rad (opravdu) a nekdo nema, tak to je. Stejne jako nekoho bavi hrat pomoci questu a nekdo chce cisty kill exp.

Kazdy pak casem pochopi, ze neexistuje idealni hra z jeho pohledu, smiri se s tim a je stastny - vsem to vrele doporucuji

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/06/2005 :  22:00:21  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

1) Ja nevim, ale snad vsechny hry casem doladuji combat a spell system, ja to zazil snad vsude.

2)Kazdy pak casem pochopi, ze neexistuje idealni hra z jeho pohledu, smiri se s tim a je stastny - vsem to vrele doporucuji

ad 1) Ano v kazde hre co jsem zazil dochazi k doladovani - ale pouze SOE predvadi total "revamp" (jak tomu rikaji). Nevim jestli v bete bylo 20 lidi, ale v kazdym pripade jde o odflaknutou betu - jak jsem jiz rekl ja jen doufam, ze zmeny ktere provedou budou k lepsimu (napriklad v SWG byly dusledky podobne akce pomerne kontraverzni - no snad se poucili).

ad 2) to je bohuzel 100% pravda ;)

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 03/06/2005 :  23:38:57  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
napriklad v SWG byly dusledky podobne akce pomerne kontraverzni

No proti SWG zmeny budu jenom kosmeticke, co jsem cetl. Ze SWG udelal CR temer jinou hru.

U SWG bych videl problem, ze puvodni system byl hodne zkriplenej. ale za toho dav a pul roku si na nej lidi proste zvykli.

Doufam, ze u EQ to bude o tom, ze ty zmeny pujdou v myslenkove kontinuite, ze prijdou vcas a ze z toho neudelaj uplne jinou hru. Doufam :-)

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/06/2005 :  23:47:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

napriklad v SWG byly dusledky podobne akce pomerne kontraverzni

No proti SWG zmeny budu jenom kosmeticke, co jsem cetl. Ze SWG udelal CR temer jinou hru.

U SWG bych videl problem, ze puvodni system byl hodne zkriplenej. ale za toho dav a pul roku si na nej lidi proste zvykli.

Doufam, ze u EQ to bude o tom, ze ty zmeny pujdou v myslenkove kontinuite, ze prijdou vcas a ze z toho neudelaj uplne jinou hru. Doufam :-)

nevim jak daleko pamatujes , ale i v swg to nejak slo postupne
nejdriv to bylo vlastne docela ok
pak boostli bufy a tim rozhodili celej system
pak delali dva roky na cr aby to dali zpatky

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 08/06/2005 :  15:14:03  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jaris

1) Ja nevim, ale snad vsechny hry casem doladuji combat a spell system, ja to zazil snad vsude.

2)Kazdy pak casem pochopi, ze neexistuje idealni hra z jeho pohledu, smiri se s tim a je stastny - vsem to vrele doporucuji

ad 1) Ano v kazde hre co jsem zazil dochazi k doladovani - ale pouze SOE predvadi total "revamp" (jak tomu rikaji). Nevim jestli v bete bylo 20 lidi, ale v kazdym pripade jde o odflaknutou betu - jak jsem jiz rekl ja jen doufam, ze zmeny ktere provedou budou k lepsimu (napriklad v SWG byly dusledky podobne akce pomerne kontraverzni - no snad se poucili).

ad 2) to je bohuzel 100% pravda ;)

ad 1) SOE IMHO betu trosku nezvladlo (treba jeste mesic pred koncem tvrdili ze od kazde zony pobezi jedna instance a ze 15-30sec nonstop lagy v Antonice odstrani v dalsim patchi) a ukoncilo (zrejme kvuli konkurenci WoW) driv nez melo. O tom ze mohli urcite procento lidi (treba ty co uz meli zkusenosti z closed bety) boostnout na urcity level a otestovat tak vetsi mnozstvi contentu ani nemluvim. No snad se opravdu poucili a "revampem" toho moc nepokazi (i kdyz treba takovej craft uz o moc vic pokazit nejde ).

ad 2) 100% pravda to je pouze v obecne rovine. V pripade jedne hry (pro me EQ2) kterou hraju ve svem volnem case pro zabavu a oddych se s tim smirovat nehodlam, v okamziku kdy zabavu vystrida dlouhodoba nuda a "prace" (coz opakovane kampeni HQ mobu je) tak je cas na zmenu.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 09/06/2005 :  18:59:17  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Tak uz hraju cca tyden (ted jsem musel zaplatit za hospodu tak jsem si to uvedomil ;) a prozatim nad vecma co mne vadej pomerne jednoznacne prevazuje zabava ;) Questuju, grupu vetsinou sezenu (a vetsinou hroznou ;) ale klido si i soluju (pomalu ale bezpecne) objevuju novy veci.... proste pohodicka ;) Za ten tyden jsem vyleveloval 2 chary na 0->10 (ale nejak nemam silu jet ty pocatecni questy furt dokola tak jsem na to rezignoval.... i kdyz bych nejakej char co dokaze solovat rychlejs docela uvital) a jedu maina - Templare - udelal jsem v pohodovym tempu 23 -> 28 ;)
Jen doufam, ze na 50 bude mit uplatneni - Templaru a Inquisitoru je z healeru nejak masivne nejvic....

Edited by - brutus on 09/06/2005 19:45:33
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 09/06/2005 :  20:39:14  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jen doufam, ze na 50 bude mit uplatneni - Templaru a Inquisitoru je z healeru nejak masivne nejvic....

Duvod, proc jich je nejvice, je stare EQ1 a povedomi o hylerech obecne. Je to celkem skoda, v EQ2 se hodi rozmanitost.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/06/2005 :  11:16:23  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Tak jak jsem si rikal, ze pridani solo contentu je fajn, tak po vytvoreni alta ve FP musim rict - SOE to prehnala.

To ze se v Commonds da v pohode solovat je fajn - i kdyz to znamena, ze v podstate nikdo neni LFG.
Ale po tom co jsem vlez do WC tak jsem nechapal - namisto heroic skeletonu u vchodu jsou tam obyc kusy - a tak i dal, zadne group moby, misto adrenalinu easy dung co jde solovat. To mne prijde zbytecny.... idealni variantou by podle mne bylo:
Outdoor area prevazne pro solo a 2-3 clenne grupy a dungy pro full groupu s lepsim dropem. ;/

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/06/2005 :  12:02:05  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
cilem toho zruseni spousty heroic mobu bylo, aby lidi mohli delat questy i solo, a wc je misto, kde je tech questu tri prdele, takze asi proto. jinak mam ale pocit, ze commonlands je vic solo friendly nez antonica - gnollu, ktery sou potreba na questy, sem moc solo nenasel, v cl je solo orku hromada.

ale s tim, ze maji existovat naorcny group dungy slepsim lootem souhlasim, vsak taky existujou, na navstevu nektroposu do smrti nezapomenu
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 13/06/2005 :  12:28:39  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
copak te tak poznamenalo v hrade? Jsou tam 2 questy na moc peknej loot pokud mas stesti... A navic velka pravdepodobnost master bedny z namedu

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/06/2005 :  13:06:55  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kaz

copak te tak poznamenalo v hrade? Jsou tam 2 questy na moc peknej loot pokud mas stesti... A navic velka pravdepodobnost master bedny z namedu

tak loot dobrej, az na to, ze to posrany kopi nikdo nechce koupit :) a z druhyho mista na zebricku kill/death sem behem toho vyletu spadnul na 500. misto... s nulovym ziskem xp. proste nezapomenutelne :-D
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 13/06/2005 :  13:42:06  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
Hehe ses proste sikula Jinak ty 2 Q jsou Red Marble a Aroma of the Undead, oba nutne delat v grupe postupne, tzn udelat do posledniho kroku spolecne a pak splni jeden, vybuchat, dalsi vybuchat atd...

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 14/06/2005 :  12:34:06  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
narazil jsem v tomhle topicu na nekolik vyrazu jejichz vyznam nechapu, byl by nekdo ochoten mi je strucne vysvetlit ?

1) o craftech s imbued vecma nemluve

2) smizovou vybavou

3) combat rewamp

predem diky

lastfm
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 14/06/2005 :  12:46:52  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
1) o craftech s imbued vecma nemluve - imbue je zpusob, jak vylepsit veci, ktery pridal AP bloodlines. krome rare predmetu lze vytezit taky dalsi typ veci, ktere lze predvorit na extrakt, ten s epak pouziva pro "ocarovani" dalsich predmetu, treba zbranim pridava kouzelny utok, ktery ma 5% sanci na spusteni pri uspesnem uderu

2) smizovou vybavou - nevim

3) combat rewamp - prepracovani systemu souboju, aby se zvyraznily jednotlive role archetypu a zaroven, aby se vyrovnaly sance na solovani, oz by me zajimalo, jak tohle chteji skloubit. krome jineho take dojde k radnemu rozliseni jednotlivych stupnu ability od app i do master IV, kde v soucasnosti obcas rpechod na vyssi verzi znamena v podstate ztratu efektivity

predem diky
[/quote]
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:42:55  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
3) combat rewamp - prepracovani systemu souboju, aby se zvyraznily jednotlive role archetypu a zaroven, aby se vyrovnaly sance na solovani, oz by me zajimalo, jak tohle chteji skloubit. krome jineho take dojde k radnemu rozliseni jednotlivych stupnu ability od app i do master IV, kde v soucasnosti obcas rpechod na vyssi verzi znamena v podstate ztratu efektivity

Jo udelaji z toho spatnou kopii WoW...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:02:34  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Pote co jsem ziskal nejake zkusenosti s WoW, tak musim rict ze se to SOE uz delsi dobu docela dari. Asi nejlepsim prikladem jsou talenty, ktere ve WoW funguji vicemene bez problemu a maji VYRAZNY podil na urcovani schopnosti postav. Traity/tradice oproti nim pusobi hodne smesnym dojmem rychle splacaneho nedodelku (maji minimalni dopad na postavu, nikde se nezobrazuji/nezobrazovali, nedaji se poradne menit, atd).

Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  19:03:56  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pote co jsem ziskal nejake zkusenosti s WoW, tak musim rict ze se to SOE uz delsi dobu docela dari. Asi nejlepsim prikladem jsou talenty, ktere ve WoW funguji vicemene bez problemu a maji VYRAZNY podil na urcovani schopnosti postav. Traity/tradice oproti nim pusobi hodne smesnym dojmem rychle splacaneho nedodelku (maji minimalni dopad na postavu, nikde se nezobrazuji/nezobrazovali, nedaji se poradne menit, atd).

Zkus si dat +5 treba ne defense a budes se divit co to udela s tankem. Navic ty specky na kazdym levelu X0 jsou fakt super.

EDIT: btw kdo je Bambi? at vim kdo je speh z WoW

Brigand of Xanadu (EQ2)

Edited by - Eskel on 14/06/2005 19:05:04
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/06/2005 :  14:59:10  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
kurik dik

lastfm
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:06:05  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lioki

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:24:52  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:

Lioki

Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/06/2005 :  08:59:10  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Teda hrat za FP zadny med... mam 18 wanabe bruisera a:

1) Za dobu co jsem v Common (od lev 10 - cca 4-5 dni) jsem nebyl v grupe (pokud nepocitam 5 min v necem co se hned rozpadlo)

2) Antonika je dost vylidnena - cca30 lidi vcetne 50tek vecer...

3) WC jsou naprosto prazdny - neni tam ani noha - maximum co jsem videl je as 6 lidi .... a to je misto kde jsem v prosinci bezne leveloval a bylo klidne 4-6 instanci ;(

Doufam ze NF bude lepsi (TS kde mam templare jsou pomerne v pohode)

Ale cim dal tim vic musim dat zapravdu lidem co rikali, ze to SOE prepiskla - tohle uz v podstate neni onlineovka - lidi se spolu ani nebavi - mimo nadavek na bugy na ooc kanalu.

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 16/06/2005 :  09:38:18  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

Teda hrat za FP zadny med... mam 18 wanabe bruisera a:
Ale cim dal tim vic musim dat zapravdu lidem co rikali, ze to SOE prepiskla - tohle uz v podstate neni onlineovka - lidi se spolu ani nebavi - mimo nadavek na bugy na ooc kanalu.

Chyba je,že SOE udělala z většiny T2 a některých T3 zón skoro newbee zóny,tím že téměř nejsou ^ a ^^ v grupách,tak prostě nikdo nechce grupovat,protože to nemá smysl,do 20lev jsou bych řekl všechny chary sólovatelný(gratz SOE,myslím že začíná pomalu sólo hra převyšovat group).Co se týče bruisera,tak ten je vybavenej na sólo dost dobře,do soboty jsem měl bruisera na 26lev(po crashu servru už nebyl a podle GM nebyla možnost návratu ) a musím říct,že jsem zatím nehrál víc sólovatelnej char.Pokud chceš expit,tak raději na 18lev běž už do Fallen Gate,od 16lev tam chodí většina charů.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/06/2005 :  11:20:17  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
njn je to zvlastni pristup - nejdriv udelat group forced hru a pak ji predelavat na v podstate singlovku.... i kdyz ona najit zlatou stredni cestu asi neni jednoduche

Jinak co se tyce ztraceneho charu to uz men prijde dost sileny... co asi dela chudak kterymu zmizi lev 50 vypiplanej char a GM rekne "sorry v databazi neni"?

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 16/06/2005 :  12:24:52  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak co se tyce ztraceneho charu to uz men prijde dost sileny... co asi dela chudak kterymu zmizi lev 50 vypiplanej char a GM rekne "sorry v databazi neni"?

No to je jednoduchý,buď pošle celý SOE někam a sekne s hraním a nebo je to takovej závislák,že bude hrát dál.Sám jsem se GM ptal co by dělali,kdyby došlo k tomu,že by mi zmizel main char na 50lev a jedinej způsob návratu by byl rollback.K tomu nedošel žádnej komentář,dostal jsem týden zdarma a je nám líto(v překladu: možná by to šlo nějak vytáhnout ze zálohy,ale nechce se nám)

Edited by - Drew on 16/06/2005 12:25:26
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 16/06/2005 :  13:07:25  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
ty group potvory sou, minimalne v ts a neku je jich dost ikdyz josu treba na odlehlejsich mistech, ale jit pak solo na llv 25+ nekam treba za questem je pekn o hubu
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:25:53  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Lioki

Proc ta hromada krivejch ksichtiku? Kvuli tomu ze jsem po 3/4 roce hrani presedlal (kvuli znechuceni stavem hry a z nudy, viz moje ostatni prispevky okolo) z EQ2 na WoW? Ted, po asi 1,5 mesici, mam slusnou prilezitost srovnavat a pro EQ2 to nedopada zrovna moc dobre. Ve spouste veci za WoW proste zaostava (nekdy docela hodne) a nejak nemuzu najit jedinou ve ktery by naopak exceloval. Ani se nedivim, ze WoW hraje 7x vic lidi nez EQ2.

quote:
Zkus si dat +5 treba ne defense a budes se divit co to udela s tankem. Navic ty specky na kazdym levelu X0 jsou fakt super.

Ja vim co dela +5 def, ale to je mozna jeden z deseti pouzitelnych traitu/tradic. Jako Half-Elf/Troubador jsem proste nenarazil na nic pouzitelnyho - pridani +50HP/Poweru je smesny, +x do Agi,Str,Sta kvuli softcapu taktez, rychlejsi HP/Power regen neznatelny, +craft skill k nicemu. Co se tyce novych abilit, tak to v mem pripade byli jen vylepsene verze existujicich a to bud nepouzitelne nebo overpowered.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:44:00  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
dve veci, ve kterych EQ2 exceluje s prstem v nose - grafika, ozvuceni - to jsou jen technicke veci. nesrovnatelny je take pocet povolani a dostupnych kouzel/specialnich utoku.

jo a eq2 nema taky tolik technickych problemu jako WoW a od vydani hry pridali tuny obsahu, ale to jsou jen takove nepodstatne detaily
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:06:47  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
Lioki myslím,že po 1.5 měsíci se nedá hodnotit hra.EQ2 jsi hrál o hodně dýl a neříkej mi,že po 1.5 měsíci jsi byl znechucený.Obě hry bys měl porovnat,až budeš hrát WoW taky 3/4 roku.Samozřejmě,když přejdu na něco nového vždy hledám jen ty klady oproti staršímu a jsem nadšen ze všech věcí,který třebas jiná hra nemá.Pak s odstupem času se může pohled trošku změnit,ale tak to snad bývá všude.

Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:34:55  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Lioki

Proc ta hromada krivejch ksichtiku? Kvuli tomu ze jsem po 3/4 roce hrani presedlal (kvuli znechuceni stavem hry a z nudy, viz moje ostatni prispevky okolo) z EQ2 na WoW? Ted, po asi 1,5 mesici, mam slusnou prilezitost srovnavat a pro EQ2 to nedopada zrovna moc dobre. Ve spouste veci za WoW proste zaostava (nekdy docela hodne) a nejak nemuzu najit jedinou ve ktery by naopak exceloval. Ani se nedivim, ze WoW hraje 7x vic lidi nez EQ2.

quote:

Ja vim co dela +5 def, ale to je mozna jeden z deseti pouzitelnych traitu/tradic. Jako Half-Elf/Troubador jsem proste nenarazil na nic pouzitelnyho - pridani +50HP/Poweru je smesny, +x do Agi,Str,Sta kvuli softcapu taktez, rychlejsi HP/Power regen neznatelny, +craft skill k nicemu. Co se tyce novych abilit, tak to v mem pripade byli jen vylepsene verze existujicich a to bud nepouzitelne nebo overpowered.

Nevykladej si to spatne, to byl krivy ksicht z toho duvodu, ze je mi lito, ze uz nejsi v EQ, dalo se s tebou solidne pokecat o scoutich vecech a tak. Jinak preji hodne stesti ve WoW

Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:00:49  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:

dve veci, ve kterych EQ2 exceluje s prstem v nose - grafika, ozvuceni - to jsou jen technicke veci.

Ano mas pravdu na ozvuceni jsem zapomel, hlavne ve mestech je v EQ2 hodne propracovany. Co se tyce grafiky tak to je ciste subjektivni porovnani, ja osobne treba povazuju grafiku WoW jako celek lepsi nez grafiku v EQ2. Mozna je jednodussi a technicky hur vypada, ale celkovy dojem z ni mam lepsi.

quote:
nesrovnatelny je take pocet povolani

Pouze na papire. Kdyz to prezenu, tak se SOE podarilo zredukovat pocet class na 4 zakladni, protoze styl hrani vsech jejich subclass je prakticky totoznej. Naproti tomu WoW ma "jen" 9 class, ktere se ale od sebe dost podstatne lisi (treba uz jen spravou rage/poweru/many). Navic mas sanci si pomoci talentu z jedne classy vytvorit nekolik vcelku dost odlisnych postav (za penize muzes respecnout kdykoliv chces). Ani se nedivim lidem, ze hrajou WoW nekolikrat s jinou postavou, protoze to je oproti EQ2 daleko vetsi zmena herniho stylu. V ruznorodosti class je to IMHO vcelku jasne vitezstvi WoW.

quote:
a dostupnych kouzel/specialnich utoku.

Ono je sice hezky, ze se kazdy kouzlo jmenuje jinak, ale kdyz ve vysledku dela vicemene to same co pet predchozich, tak ho za nove nepovazuju. To je to same jako kdybych ve WoW pocital vsechny ranky kouzel. Kdyz vezmu v potaz to, ze cast abilit (u Troubadora tak 1/3) je nepouzitelnych/zbytecnych, tak to pro EQ2 nevypada zas tak ruzove.

quote:
jo a eq2 nema taky tolik technickych problemu jako WoW a od vydani hry pridali tuny obsahu, ale to jsou jen takove nepodstatne detaily

O jakych technickych problemech mluvis? Ja hraju WoW 1,5 mesice a zatim me hra nespadla (nepocitam kompletne zbuchnutej komp) a relognout kvuli nejakymu problemu jsem se musel asi 2x. Parkrat jsem zazil restart serveru (za 5min byl up) a jednou jim vypadla klimatizace v serverovne. A EQ2 jsem hral dost dlouho, tak mi netvrd ze nema zadne technicke problemy .

Co se tyce noveho obsahu, tak ten do WoW pridavaji taky (Instance, Honor system, Battlegrounds). Navic Bloodline chronicles v EQ2 me zrovna nanadchlo a o tunach solo contentu radsi pomlcim.
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:39:43  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drew

Lioki myslím,že po 1.5 měsíci se nedá hodnotit hra.EQ2 jsi hrál o hodně dýl a neříkej mi,že po 1.5 měsíci jsi byl znechucený.Obě hry bys měl porovnat,až budeš hrát WoW taky 3/4 roku.Samozřejmě,když přejdu na něco nového vždy hledám jen ty klady oproti staršímu a jsem nadšen ze všech věcí,který třebas jiná hra nemá.Pak s odstupem času se může pohled trošku změnit,ale tak to snad bývá všude.

Ono mezi ty herni casy nejde dat rovnitko. WoW se hraje jinak, rychlejc, takze bych videl jako rozumny 2 * WoW time = EQ2 time a po 3 mesicich v EQ2 jsem uz vedel ze hodne veci neni v poradku (od toho 3/4 roku odecti jeste betu). Ja rozhodne nepovazuju WoW za idealni, ale na rozdil od EQ2 v nem vidim daleko min hluchych/nepruhlednych mist. Co bude za 1/2 roku samozrejme nevim, ale pokud bych ted mel objektivne srovnat sance na preziti (s tim ze vicemene vim do ceho jdu) dvou novych charakteru v EQ2 a ve WoW, tak by to ten ve WoW jednoznacne vyhral.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 16/06/2005 :  23:06:14  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
(s tim ze vicemene vim do ceho jdu) dvou novych charakteru v EQ2 a ve WoW, tak by to ten ve WoW jednoznacne vyhral.
Muzes jen pro moji predstavu porovnat:
-kolik casu (pomerem) jsi soloval/grupoval v eq2 a kolik casu jsi soloval/grupoval ve wow?
-kolik casu jsi venoval/venujes craftu v eq2/wow?

Pripadne zda te craft ve wow zaujal/nezaujal.

Nehledej za tim nic jako za smajlikama je to jen dotaz, protoze me to fakt zajima

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 17/06/2005 :  08:58:00  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Drew

Ono mezi ty herni casy nejde dat rovnitko. WoW se hraje jinak, rychlejc, takze bych videl jako rozumny 2 * WoW time = EQ2 time a po 3 mesicich v EQ2 jsem uz vedel ze hodne veci neni v poradku (od toho 3/4 roku odecti jeste betu). Ja rozhodne nepovazuju WoW za idealni, ale na rozdil od EQ2 v nem vidim daleko min hluchych/nepruhlednych mist. Co bude za 1/2 roku samozrejme nevim, ale pokud bych ted mel objektivne srovnat sance na preziti (s tim ze vicemene vim do ceho jdu) dvou novych charakteru v EQ2 a ve WoW, tak by to ten ve WoW jednoznacne vyhral.

Napis sem pls pak tvuj pohled a srovnani az budes na max lvl a budes/nebudes raidovat.
Opravdu me zajima jak je tam reseny high end, protoze co ja vim tak spousta lidi si po dosazeni max lvl zalozila novy char.
Ja to ve WoW do max lvl nedotahl a vratil se do AO..... AO strci obe hry do kapsy
(Nenavidim te Khaote za to ponocovani u AO )

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/06/2005 :  09:18:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jo ve wow sem to vydrzel vzdycky mesic novej char udelas level a zjistis , ze je to vlastne strasne "stupidni" jednoducha hra kde i kdyz tri lidi z tymu budou delat voloviny tak dung na svym levelu daj s prstem v nose stylem zerg

ve wow je strasne uzka hranice mezi dungem ktery das s prstem v nose a dungem, kterej nedas a nejde ho dat, protoze moby proste netrefis/resistujou

a prijde me ale ze podobne se snazej zmenit i eq2 a proto nehraju ani jedno :)

zlaty AO

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 17/06/2005 :  09:19:01  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak se uz nepomocuj....vzdy nemusis byt uber hned
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 17/06/2005 :  10:19:25  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Tak se uz nepomocuj....vzdy nemusis byt uber hned

Hehe, kdyz AO je strasne chytlave a je tam tolik prace a tak maaaalo casu.
V EQ je taky spousta prace, ale bez perma grupy neni moc efektivni neco podnikat.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive

Edited by - Pedro on 17/06/2005 10:35:05
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 17/06/2005 :  10:30:46  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Ja se stotoznuju se vsim co Lioki napsal. Presne takhle to vidim i ja. Z meho pohledu nynejsiho WoW hrace je EQ2 neco jako druhe zamestnani na plny uvazek z hlediska casu potrebneho k dosahnuti neceho.

Craft: Craft v EQ2 je doslova a do pismene utrpeni a potvrzuje to i fakt, ze znam dost lidi z ceske komunity se kterou jsem se v eq2 setkal, kteri cheatovali s pomoci externich maker. Pokud by byl craft promysleny a zabavny, k tomuto by asi nedochazelo, neni-liz pravda. Ve WoW nevyrabis tuny toho sameho abys dosahl vyssi urovne, ale zase resource se spawnuji daleko mene, na slozitejsi rare veci potrebujes i fakt rare resourcy (z raid mobu atd.). Proste adventurujes, cestou nasbiras neco surovin a nez jdes spat, navyrabis par veci a o neco popolezes. Kdyz je to vec na hranici tvych schopnosti dostanes pokazde skill bod (max skill bodu je 300). I kdyz v obou hrach jsou dropy vetsinou lepsi nez craftene veci, kazdej craft ma (kdyz koupi nebo mu dropne schema na nauceni) nejaky vyrobek, ktery nedropuje a ktery je vyhoda mit a da se na nem i slusne vydelat.

Grouping/Solo: Zhruba pul na pul. Questy stejneho lvl jako ses sam se daji zvladnout solo (class od classu), dungeony a instance nikoli.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU

Edited by - Iani on 17/06/2005 10:31:23
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,53 seconds. on eygor Snitz Forums 2000