Author |
Topic  |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 11/06/2005 : 21:22:09
|
Po dvouměsíčních anabázích s netem a oddychu bych se rád vrátil do WOW k mému 30 lev undead priestovy. Nicméně solo hra mě absolutně neláká, takže bych se rád optal jestli není nějaká stabilní grupka který by se priest hodil a která má místo. Ideálně z MdK.
|
Noe
|
|
| |
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 12/06/2005 : 06:23:00
|
jo cece v MdK je spousta grupek a urcite si vyberes, nekdo jede twinky, nekdo expi svoji prvni postavu, takze je vzdy nekdo s kym grupnout - zvlast kdyz ses priest nejlepsi je se mrknout primo ve hre vcera sem zaznamenal 30 clenu online, coz je urcite pozitivni vec |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 12/06/2005 : 18:13:30
|
quote: Originally posted by Noe
Po dvouměsíčních anabázích s netem a oddychu bych se rád vrátil do WOW k mému 30 lev undead priestovy. Nicméně solo hra mě absolutně neláká, takže bych se rád optal jestli není nějaká stabilní grupka který by se priest hodil a která má místo. Ideálně z MdK.
Taky jsem 30 level undead priest a uz hledam asi tyden ci vic zabavu v teto dobe ve wow.Bohuzel nemuzu ji najit.Bohuzel nevim cim to je. Btw jsem z Mdk. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 12/06/2005 : 22:24:31
|
Ahoj Noe, pokud se jiz tak nestalo rekni si komukoliv z officiru(Danad, ja, Black, Dorlas, Araya, Kalath) o invite. Jsi stale clenem MdK, jen jsi byl kvuli necinosti docasne suspendovan  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 06:35:00
|
quote: Originally posted by sword
Taky jsem 30 level undead priest a uz hledam asi tyden ci vic zabavu v teto dobe ve wow.Bohuzel nemuzu ji najit.Bohuzel nevim cim to je. Btw jsem z Mdk.
Protoze nelogujes! |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 10:08:37
|
quote: Originally posted by Demawend
Ahoj Noe, pokud se jiz tak nestalo rekni si komukoliv z officiru(Danad, ja, Black, Dorlas, Araya, Kalath) o invite. Jsi stale clenem MdK, jen jsi byl kvuli necinosti docasne suspendovan 
dík Black mě v sobotu večer invitnul. Bohužel mám neskutečný problémy s cosmosem nejsem sním schopen spustit hru aniž by do 10 sec. nespadla ani po reinstalu či testu různých verzí cosmosu. Čekám až mi Black pošle adresář Interface s ověřenýma addonama. Dneska snad konečně :) |
Noe
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 10:58:46
|
Noe zkus spis tohle:
For network cards that supports “checksum offloading” (hardware check summing):
Those cards that for example do support this are: Intel Pro 100 Series, Marvell Yukon, Broadcom, 3com Cnet and Nvidia nForce 3. When using these cards you should disable this option to solve your connection problem.
- click on START -> CONTROL PANEL - click on NETWORK -> NETWORK CONNECTIONS - right click on your network connection -> PROPERTIES - Click on ‘Configure’ and then on the card flagged as ‘advanced’ (?) - go to the option ‘Checksum Offload’ and disable this option in the window on the right side - finally click OK to save this configuration and to restart the network interface
( odkaz: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=14289&p=1&tmp=1#post14289 ) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 11:06:44
|
quote: Originally posted by Colldor
Noe zkus spis tohle:
For network cards that supports “checksum offloading” (hardware check summing):
Those cards that for example do support this are: Intel Pro 100 Series, Marvell Yukon, Broadcom, 3com Cnet and Nvidia nForce 3. When using these cards you should disable this option to solve your connection problem.
- click on START -> CONTROL PANEL - click on NETWORK -> NETWORK CONNECTIONS - right click on your network connection -> PROPERTIES - Click on ‘Configure’ and then on the card flagged as ‘advanced’ (?) - go to the option ‘Checksum Offload’ and disable this option in the window on the right side - finally click OK to save this configuration and to restart the network interface
( odkaz: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=14289&p=1&tmp=1#post14289 )
když tě tady tak vidim ty negříku ;-) reactivoval jsem account takže jsem připravenej nakopat ti tvůj velkej trollí zadek (a hlavně taky potřebuju někoho kdo mi pomůže vymlátit Morgaine´s Might ze SM :P |
offline |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 12:22:21
|
np, zachvili to tam budu solovat ale neni problem to splasit ...
jo ja si rikal kde zmizel ten tauren ... ale neboj ted sem rychlejsi a nebezpecnejsi warrior :D zabit me uz neni takova sranda  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 17:51:59
|
Zabit te bude vzdycky sranda ;-) |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 18:28:22
|
[/quote] Protoze nelogujes! [/quote]
protoze:
1, neni moc cas 2, moc dobre vis proc, takze posthunst si nech od cesty  3, neni problem mi napsat 4, bohuzel vis moc dobre, ze hrajeme v jiny cas. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|