Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Pripojeni od UPC > ping over 500
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/06/2005 :  16:37:19  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
Taky Vam to behem posledniho tydne zacalo brutal pingat a sou nehorazny lagy? Dneska uz se neda skoro vubec hybat. Po zavolani na UPC mi reknou ze chyba neni na jejich strane a vyjezd technika bych cvakal...by me zajimalo jestli tohle maji i lidi z praglu co jedou na karnevalu.

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/06/2005 :  16:39:22  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem na UPC nemel problem (Praha-Kobylisy), dokonce jsem byl jeden z poslednich vykopnutejch pri vcerejsim padu serveru. A pingy co pamatuju tak cca 57-150.

EDIT: Az dnes doma vyzkousim, dam sem vic.

Ale co se tyce informace od technika UPC, kdyz se lide ptali proc maji posledni dobu pingy na pytel:
"jelikoz problem neni na strane ceskyho UPC, ale v Rakousku a tim padem ho nespravuje nase UPC, ale oni .. nevime cas jak dlouho to muze trvat, ale podle poslednich info, tak cca 14dni (?)"

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 09/06/2005 16:44:01
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 09/06/2005 :  16:53:01  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Taky mivam ping kolem 500, ale lita to i do 2000 nekdy i vic. Vetsinou se to stane kdyz zacne boj. Kdyz jen stojim nebo se bufuje, tak se to drzi dole. Nekdy se me stane ze se mi to sekne treba na 20-120sec a pak se mi to prehraje vse rychle+ping o dost vyskoci a nekdy me to disconnectne. Jede to blbe ve spicce 18h-23h. Rano nebo po pulnoci mivam ping do 200 a zadny seky, ale v tu dobu teda moc nehraju :) Jo jinak sem z Brna. Kamos v guilde ma upc a je z prahy a jede mu to dobre.
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 09/06/2005 :  16:57:57  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
Ted mam akorat na telefonu buchtu z jejich call centra na pze 4 dochazi k upgrade siti, takze je mozny ze ten ping z jejich strany je zpusobeny timto, ale je to pouze jeji domenka a vsichni z techniku momentalne nejsou k zastizeni aby mi primo upresnili zda-li je to pricinou techto pingu.

Tak sem dostal k uchu technika a je to jak rikal herba, problem je u rakouskyho poskytovatele a o problemu se vic ale radove do mesice by to melo byt odstraneno, takze at jdou do prdele !!

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 09/06/2005 :  17:04:13  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ted sem narazil na toto:

náprava ze strany tranzitního providera byla přibližně dána na datum 20.6.2005. Předpokládáme tedy, že tato situace by měla být vyřešeno tento měsíc (červen 2005). To že je odezva po www.seznam.cz normální a po jiné "české" servery (ne každý server s koncovkou .cz je server sídlící v rámci nix.cz) vyšší je jen způsobeno tím jestli je připojení navázano přímo do nix.cz nebo přes aorta.net.

Takze cekat..
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/06/2005 :  17:35:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
taky se mi to sere, zaseky na 10sec nejsou vyjimka a v instanci sem zazil klidne 30sec :)
Go to Top of Page

Rira Vanga
Starting Member

28 Posts

Posted - 09/06/2005 :  17:42:25  Show Profile  Visit Rira Vanga's Homepage  Send Rira Vanga an ICQ Message Send Rira Vanga a Private Message  Reply with Quote
Posledni dobou se pripojeni chova DOST divne.
Restarty modemu nejsou vyjimkou.
Odpojeni ze hry je podle me take zpusobeno diky konektivite UPC.

Dalsi perlicka je, ze na nektere weby se VUEBC nedostanu "request timeout".

Pritom ping na web funguje, trecert se zasekne nekde cestou.
Technik napred zkousel jestli nemam firewall (byla vypnuta) a pak mi suse oznamil ze to je na trase a JEJICH problem to neni.

Kazdopadne z domova z UPC jsem se jeste NIKDY nedostal na tyto weby:

http://www.goblinworkshop.com/
http://wow.allakhazam.com/

Pritom z prace pres Nextru webuji v POHODE.

Jeremy - UPC Letna - Praha 7

Meridina 59: Silor (rip) CS: BlTe|B, jeremy (rip) Jumpgate: jer3my (rip) EVE: Rira Vanga
WOW (Ragnaros): Riratjingu - druid / tauren 60
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 09/06/2005 :  17:43:25  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
Taky posledni dobou mam desny pingy (200-500ms, P4-Chodov) uz me s tim docela stvou, ale zrovna vcera mi to jelo paradne (20-80ms), tak sem si myslel, ze uz je to ok a jak tak koukam, tak asi ne :((

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 09/06/2005 :  17:47:12  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Jsem z Prahy (10) a běhalo to slušně. Teprve cca poslední týden jsou pingy, hlavně večer, nad 300-500. Včera, když to spadlo, měl jsem odezvu pod 100 (přesně už nevím kolik). Pomalejší je poslední dobou i připojení na internet. Komentář od UPC v zásadě stejný jak bylo popsáno výše.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 09/06/2005 :  21:52:56  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
me z upc odepslai ze zaznamenali taky zvyseni latence ve vecernich hodinach a ze jejich poskitovatel zvysi rychlost, dneska uz to bylo v pohode

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/06/2005 :  23:50:56  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
dnesek byl lepsi, dokonce sem si uzil BG :)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 10/06/2005 :  10:04:56  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Vcera take pohoda, hral jsem jen chvili, ale v OM jsem mel ping okolo 50ms.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 10/06/2005 10:05:10
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 10/06/2005 :  10:22:10  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Taky me to vcera jelo dobre ping 50-200. Jen 1x se mi to seklo (ping 1300), ale pak uz furt pohoda.
Go to Top of Page

Melkor
Starting Member

4 Posts

Posted - 10/06/2005 :  15:44:22  Show Profile  Send Melkor an ICQ Message Send Melkor a Private Message  Reply with Quote
Praha JM - taky des, zvlaste vecer. Odezva bezne v rozmezi 500 - 2000. Pri telefonickem dotazu na UPC mi bylo sdeleno, ze o problemu vedi (neopomeli si poznamku,ze za ping neruci ?? Zajimave... ), ale naprava pry bude sjednana v horizontu dvou az tri tydnu. Nicmene vcera to jiz bylo docela v pohode. Tak uvidime.

"Kdyz Vam nekdo slapne na kuri oko nemusite mu proto hned slapat na krk. On to treba ani tak nemyslel."
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 10/06/2005 :  17:24:17  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Praha hostivar uplne v pohode.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 13/06/2005 :  22:38:34  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
zdravim mam problem s pingom na wow.
eu.logon pingam za 300ms /dialup/ po lognuty do hry mam chvilu ping cca 300-400 ale po asi 30s mi to vyskoci na 600-800. najhrosie je treba v raide 20+ kde ping skoci na 3k+ a vobec mi postavicka nereaguje na prikazy.. avsak vsetci okolo v pohode behaju, kecaju, kuzlia. proste len ja tam jak pako beham medzi nima s kuzlom ktore nejde seslat. ked odidem z raidu tak sa to zas vrati do normalu tj 600-800ms. na wow forach tento problem mali aj lidi s adsl. len jaksi som sa nedopatral jak sa to da vyriesit...
nejaky napad help, kde je asi chyba ??? dik

"Relationships come and go. Epics are soulbound"

Edited by - Sacrifice on 13/06/2005 22:40:13
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 14/06/2005 :  04:18:15  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

zdravim mam problem s pingom na wow.
eu.logon pingam za 300ms /dialup/ po lognuty do hry mam chvilu ping cca 300-400 ale po asi 30s mi to vyskoci na 600-800. najhrosie je treba v raide 20+ kde ping skoci na 3k+ a vobec mi postavicka nereaguje na prikazy.. avsak vsetci okolo v pohode behaju, kecaju, kuzlia. proste len ja tam jak pako beham medzi nima s kuzlom ktore nejde seslat. ked odidem z raidu tak sa to zas vrati do normalu tj 600-800ms. na wow forach tento problem mali aj lidi s adsl. len jaksi som sa nedopatral jak sa to da vyriesit...
nejaky napad help, kde je asi chyba ??? dik

problem je v tom ze se zvysi bandwidth .. kdyz lidi castej kouzlej ses v raidu hra musi updatovat mnohem vic objektu a tak se zakonite zvedne bandwidth ... pokud nemas na lince dostatecnou kapacitu tak zkratka budes mit lagy ... ja mam tenhle problem na UPC ... dokud nezacnu bojovat tak je vse OK
nastesti uz je to v posledni dobe OK ( ty pingy sem nemel pres 500+ ale mel sem v MC pingy i okolo 5-10k )

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:29:17  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto
problem je v tom ze se zvysi bandwidth .. kdyz lidi castej kouzlej ses v raidu hra musi updatovat mnohem vic objektu a tak se zakonite zvedne bandwidth ..

download skoci na 2-3kb/raid/ co mi nepride take hrozne na to ze je to nehratelne. inak ma zaraza ze i po lognuty ping skoci z 300ms na 800ms aj ked nic okolo.
pred prvym patchom som bol na raide a bolo to v pohode hratelne

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:43:45  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

quote:
Originally posted by Mefisto
problem je v tom ze se zvysi bandwidth .. kdyz lidi castej kouzlej ses v raidu hra musi updatovat mnohem vic objektu a tak se zakonite zvedne bandwidth ..

download skoci na 2-3kb/raid/ co mi nepride take hrozne na to ze je to nehratelne. inak ma zaraza ze i po lognuty ping skoci z 300ms na 800ms aj ked nic okolo.
pred prvym patchom som bol na raide a bolo to v pohode hratelne

Je chyba nekde na trase k serveru. Musis pockat az to spravi. To muze byt treba i mesic.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000