Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 limit HDD capacity na 32Gb na starym BIOSu
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 09/06/2005 :  08:10:49  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
Ahoj všichni, mam takovej problém s jedním starším počítačem, odešel v něm disk a jelikož BIOS nepodporuje velký disky a malej disk neseženu koupil jsem 80Gb seagate baracuku IV a jumperem přepnul na "limit drive to 32Gb capacity"; vše vypadalo OK, naformátoval jsem ho na NTFS začal instalovat Windows XP Home, ale když se pak dělá final restart instalace tak mi to zahlásí disk read error hned po BIOS tabulce s procesorem, paměťma atd.

nevíte někdo co s tím? novej BIOS už asi neseženu, protože to je nějaká záhadná no-name deska, pomůže přeformátovat na FAT32, nebo nějakej lowlvl formát? nebo nějaká jiná utilitka? díky za rady

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/06/2005 :  09:05:03  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
podporuje to vůbec víc jak 8GB?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 09/06/2005 :  09:35:44  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
jo podporuje, v biosu to najde 32gb, instalace windows to tak najde taky, a začne se na to kopírovat, když je instalace hotová a chce se to restartovat hodí to disk read error

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000