Author |
Topic  |
|
walfischberg
Starting Member

72 Posts |
Posted - 09/06/2005 : 02:31:40
|
Dobrý den. Momentálně se připojuji pomocí kabelovky (Karneval Turbo 2000). Je to pohoda, výborný rychlost i ping. Nicméně budu se stěhovat do domu, který je mimo město. Naštěstí je tam možné zařídit wifi připojení (ADSL tam nedostanu, karneval už vůbec). To připojení bych chtěl asi na frekvenci 5 GHz nikoliv na zamořené 2,4 GHz. Datový limit neomezený. Nicméně otázka zní - pojede mi na tom SWG, případně jiné on-lin hry? Na 2,4 GHz mám odezvu 60 ms, na 5 GHz by to mělo být lepší. Signál je silný a dostupný hned z několika zdrojů. Děkuji za odpověď.
|
Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer. Aktuálně SW: TOR
Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen. |
|
| |
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 09/06/2005 : 04:22:52
|
jde jen o to ke komu se připojuješ, třeba eurotel wifi mi funguje s odezvama na český servery kolem 15 ms, wow servery +/- 50 ms |
 |
|
lordmike
Starting Member
40 Posts |
Posted - 09/06/2005 : 06:19:20
|
quote: Originally posted by walfischberg
Dobrý den. Momentálně se připojuji pomocí kabelovky (Karneval Turbo 2000). Je to pohoda, výborný rychlost i ping. Nicméně budu se stěhovat do domu, který je mimo město. Naštěstí je tam možné zařídit wifi připojení (ADSL tam nedostanu, karneval už vůbec). To připojení bych chtěl asi na frekvenci 5 GHz nikoliv na zamořené 2,4 GHz. Datový limit neomezený. Nicméně otázka zní - pojede mi na tom SWG, případně jiné on-lin hry? Na 2,4 GHz mám odezvu 60 ms, na 5 GHz by to mělo být lepší. Signál je silný a dostupný hned z několika zdrojů. Děkuji za odpověď.
jasně že Ti to pojede v pohodě. Sám jedu přes Wifi, a nemám absolutně žádné problémy v žádných online hrách, pingy 20-80ms dle serveru, takže žádný problém  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 09/06/2005 : 10:37:27
|
V miste, kde nefunguje Karneval, UPC, ani DSL urcite 2,4GHz nebude zamorena. Zamorena by byla ve meste, kde naopak tyto funguji. Ping pres WiFi ROZHODNE neni 60ms, je to cca 1-5ms na "gateway".
Hry ti na tom pojedou uplne bez problemu.
P.S. : WiFi provider ve Zlinskem kraji.  |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
walfischberg
Starting Member

72 Posts |
Posted - 09/06/2005 : 12:59:39
|
quote: Originally posted by Deimnia
V miste, kde nefunguje Karneval, UPC, ani DSL urcite 2,4GHz nebude zamorena. Zamorena by byla ve meste, kde naopak tyto funguji. Ping pres WiFi ROZHODNE neni 60ms, je to cca 1-5ms na "gateway".
Hry ti na tom pojedou uplne bez problemu.
P.S. : WiFi provider ve Zlinskem kraji. 
Díky všem za odpovědi. Jako poskytovatele připojení jsem si vybral Avonet, jelikož tady ve Zlíně jsem nic jiného nenašel. Ve Zlíně....spíše v obci Lukov, kam se stěhuji (blízko Zlína). Pokud náhodou někdo znáte nějakého lepšího poskytovatele, který by měl pokrytou tuhle lokalitu, tak mi prosím napište. Ještě jednou děkuji všem za odpovědi a přeji hezký den. |
Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer. Aktuálně SW: TOR
Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen. |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 07:32:11
|
Tak moje pripojeni na Inet:
Bydlim na Prze 3 Flora, celkem huste zasidlena oblast s wifinama.. nasel sem asi 20 bodu k pripojeni ;o). signaly se tak ruznily, ale nakonec sem zvolil KOBNET, kde mi majitel poskytnul na mesic provoz zdarma.. Odezvy kolem 20ms, ale nejcastejsi problem s wifi.. obcasna ztrata signalu.. s cimz si vubec nezahrajete, ani nic nestahnete, budete radi kdyz nactete stranku..
Kdo ma v praze wifinu a rusi se mu signal, doporucuju jako ja.. koupit lepsi antenu, smerovou parabolu nejlepe.. koupil sem za 1300.- a verte.. signal uz je zcela cisty, v klidu, ping na wow 50 +/-, na cesky 20 +/- .
Za pripojeni ke kobnetu platim 550.-/mesicne 512/256kb, neomezena data, coz je myslim vice nez pohodova cena. |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|