Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 mesicni poplatky
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  08:50:32  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
chtel bych se zeptat kolik se plati mesicne za SWG? jak tedka v cervnu bude ta complete edition tak bych to rad zkusil ale nevim jak to utahnu finacne sem chudej student :)

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:18:28  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
mam pocit, ze je to kolem 17$
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:18:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by H.u.C.K

chtel bych se zeptat kolik se plati mesicne za SWG? jak tedka v cervnu bude ta complete edition tak bych to rad zkusil ale nevim jak to utahnu finacne sem chudej student :)

pri nynejsim kurzu to vychazi plusminus 400 kacek

jj myslim, ze to je 15$ + EU DPH 17%

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 01/06/2005 09:20:09
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:25:22  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
hmm tak kdyz pudu na brigadu tak bych to moch zvladnout :)

a mam jeste posledni dotaz...kreditku si musim poridit jeste pred tim nez to regnu nebo staci treba az tesne pred tim vyprsenim mesice zdarma?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:26:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm tak kdyz pudu na brigadu tak bych to moch zvladnout :)

a mam jeste posledni dotaz...kreditku si musim poridit jeste pred tim nez to regnu nebo staci treba az tesne pred tim vyprsenim mesice zdarma?

pred - zadava se na zacatku pri registraci uctu, i kdyz prvni mesic se ti nic nestahne..

edit: a posledni dotaz to zdaleka neni ale jen se ptej..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 01/06/2005 09:27:14
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:28:36  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote

no tak to je krasa to abych si ji nejak urychlene poridil......hmm......to zas budou mit nasi kecu
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:35:23  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
NE, netreba kreditku ked chces hrat ten mesiac, ja som to nevyplnil a hral som mesiac. Ked to skoncilo tak som to vyplnil a hral dalej...
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:41:08  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whom

NE, netreba kreditku ked chces hrat ten mesiac, ja som to nevyplnil a hral som mesiac. Ked to skoncilo tak som to vyplnil a hral dalej...

jo? uffff tak to je super :)
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:56:07  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No najprv sa ma to pitalo na ten key z krabice, potom naskocila druha stranka kde to chcelo vedet ty veci, tam som dal cancel alebo esc. Nato my vykocilo okno ze nemam subscripsiu a nesiel play , ale ked so to znova pustil tak to slo uz cely mesiac .... na presny postup sa ma nepitaj uz si to nepametam ale nejak tak bude...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:58:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No najprv sa ma to pitalo na ten key z krabice, potom naskocila druha stranka kde to chcelo vedet ty veci, tam som dal cancel alebo esc. Nato my vykocilo okno ze nemam subscripsiu a nesiel play , ale ked so to znova pustil tak to slo uz cely mesiac .... na presny postup sa ma nepitaj uz si to nepametam ale nejak tak bude...

anebo to byla nahoda a uz nikdy se to nikomu takto nepodari.. (co ja vim, tak 99 ze 100 lekaru rika, ze potrebujes keditku vyplnit hned)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  09:58:53  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ok az me to dojde tak to nejak poresim :)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2005 :  10:33:24  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
taky se daji koupit 60 denni hraci karty, ale nevim jestli je v CR nekdo prodava
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  10:34:48  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

taky se daji koupit 60 denni hraci karty, ale nevim jestli je v CR nekdo prodava

to sem videl jen u WoW. u SWG to je taky?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2005 :  10:41:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
myslim, ze treba na cdromshop.com je prodavaji

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 01/06/2005 :  10:46:37  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

myslim, ze treba na cdromshop.com je prodavaji

Ano, ale opet bys mel mit kreditku na jejich nakup, je to nejjednodussi :)

edit: ze ja si vybiram takova slozita slova, urcite tam je chyba

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 01/06/2005 10:47:08
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  10:54:02  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
nj ale stoji to na 60 dni 41 dollaru a jak mi tady nekdo rikal tak mesic normalne stoji 15 dollaru takze myslim ze bude lepsi ta kreditka

Edited by - H.u.C.K on 01/06/2005 10:54:37
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 01/06/2005 :  11:12:24  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
za lidovejch 1299,- se daj predplacenky koupit na gameexpressu
btw vedet nasi ze utracim za takovy "blbosti"
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  11:16:58  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

no tak to je krasa :) uz abych si zacal zarizovat veci ohledne kreditky :) doufam ze nasi nebudou proti
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:21:47  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
Kdyz jsem to hral poprve taky jsem kreditku nevyplnoval.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:34:55  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by SNowie

no tak to je krasa :) uz abych si zacal zarizovat veci ohledne kreditky :) doufam ze nasi nebudou proti

Tak se domluv s vašima, že pojedeš na jejich kreditku a to co se z ni na hru odecte, ze si zaplatis. Nebo zajdi do banky a zeptej se na moznost E-kreditky, Jorssk neco takoveho pouziva, proste tam jenom slozis hotovost, dostanes cislo, zadnou fyzickou kartu a to cislo funguje, ani nemusis mit ucet nebo tak nejak. Snad se tu jesterka objevi a poradi jak to funguje.

Jo a bacha na typ karty, nevim jestli Visa Electron bude v zahranici fungovat - kdyz budes zarizovat kartu, tak jim zrovna rekni, ze tim chces platit do zahranici, do USA pres internet, aby ti nevydali neco, co pak nebude fungovat. A taky si zrovna pri zakladani rekni, ze chces aktivovat placeni pres internet, vetsina karet to ma pri vydani standardne zablokovane...
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:48:01  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo jasne mam E-Card, zalozis si u KB ucet s E-Card hodis tam nejake penize a uz to jede. Vubec si nestezuju . Jak rika koudy dostanes cislo (neni to fizicka karta) a to pak zadavas. Jo a karta se pocita jako VISA je to u toho cisla napsane.
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:48:10  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
Hral tu nekdo mesic bez kreditky? ja bohuzel ebanku mit nemuzu je 100km daleko a jako trikrat ujet 100km na to nemam bohuzel auto:/ (v planu je cesta ale musim tam dokopat rodice a to bude chvili trvat:) )
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:50:21  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ne, chtel sem ale neslo to pri registraci to musis zadat. Leda ze by si zadal vymyslene cislo, to by ti to ale sulini po mesici stopli pac by si nemohli odecist prachy. A nepustili by te do hry dokud nezadas spravne.

Edited by - Jorssk on 01/06/2005 12:51:36
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:51:33  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jorksi pod na icq:D
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:55:14  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

Hral tu nekdo mesic bez kreditky? ja bohuzel ebanku mit nemuzu je 100km daleko a jako trikrat ujet 100km na to nemam bohuzel auto:/ (v planu je cesta ale musim tam dokopat rodice a to bude chvili trvat:) )

Nikdo nemluví o e-bance, mluvíme o E-kartě, kterou vydá jakákoli banka, u které máš účet.
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  13:10:00  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jj ja vim jorks me uz poucil na icq:)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 01/06/2005 :  13:34:50  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
co se tyce toho navodu na mmorpg.cz ... tak v pondeli sem si sel udelat ucet a ve ctvrtek si mam uz jit pro kreditku, takze se to trochu zkratilo
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 01/06/2005 :  14:00:28  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
hele jen tak btw :DD fakt me to pobavilo :D
http://www.gameexpres.cz/product_info.php/cPath/21_106/products_id/2457?PHPSESSID=03ec9b3ffe940aa8a3ceeafdbe358fa2
kouknete na minimalni konfiguraci :D Star Wars Galaxies : Empire earth :)))))

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 01/06/2005 :  14:02:37  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
njn kazdej se sekne ale ten co psal tohle se i usek
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/06/2005 :  14:09:13  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

http://www.gameexpres.cz/product_info.php/cPath/21_106/products_id/2457?PHPSESSID=03ec9b3ffe940aa8a3ceeafdbe358fa2

Hmm, to jsem nevěděl že to má podtitul Empire Earth, to jsem si myslel že je úplně jiná hra, já si doteď myslel, že se to jmenuje Empire Divided. Jéé, bezva, ke hraní mi stačí jenom samotná hra a já blbec to hraju na PC, zkusím ho odpojit z elektriky, aspoň ušetříme - hmm, tak proč si platím ještě i připojení k internetu, když není potřeba?

Navíc ta cena 60 denní karty je trochu přehnaná, nemělo by to stát kolem 800 Kč, maximálně 900Kč?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2005 :  14:25:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

cloveka, co to psal, bych chtel videt na vlastni oci..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  14:27:38  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
odeme by dostal z jedne strany za cenu a hned z druhe za nazev:)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/06/2005 :  15:19:38  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

cloveka, co to psal, bych chtel videt na vlastni oci..

No, ono většinu takových věcí překládají "odborníci", co o SW nemají ani páru - koukni se jenom na popis jiných SW produktů - u AT-TE mají napsané bitevní stíhačka, u Republic Gunship vrtulník, u SBD modrá obludka
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 01/06/2005 :  19:29:20  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Ve Sparkys u figurek maj napsany Vojna Hvezd......

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 01/06/2005 :  19:45:34  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
to s tou e-card nezni spatne asi to tak udelam.....
nejaky blizsi info by jeste nebylo? :)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2005 :  05:58:22  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jake chces jeste blizsi info? Nebylo by lepsi do KB zajit a na vse se jicht tam poptat?
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 02/06/2005 :  08:04:47  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Jake chces jeste blizsi info? Nebylo by lepsi do KB zajit a na vse se jicht tam poptat?

no hele to je dobrej napad
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/06/2005 :  08:39:14  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nebo to treba muzes mit od e banky to taky funguje :o) a info mas na banka.seznam.cz :)

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 02/06/2005 :  09:11:24  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nebo to treba muzes mit od e banky to taky funguje :o) a info mas na banka.seznam.cz :)

no ja ani nevim jestli je vubec u nas eBanka :) a nekam daleko se me jezdit nechce :)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  10:01:16  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

no ja ani nevim jestli je vubec u nas eBanka :) a nekam daleko se me jezdit nechce :)

boze chlape, zajdi si na www.ebanka.cz a tam najdes nekde seznam pobocek

abys to nemel az tak slozite: http://www.ebanka.cz/KO_main_KlientskaCentra.htm

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 02/06/2005 10:04:07
Go to Top of Page

H.u.C.K
Starting Member

17 Posts

Posted - 02/06/2005 :  11:46:06  Show Profile  Send H.u.C.K an ICQ Message Send H.u.C.K a Private Message  Reply with Quote
hmm sem si to myslel ze to bude daleko. nejblizsi mam 50 km
zajdu se poptat do KB na tu e-card
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/06/2005 :  18:05:50  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Já můžu jen doporučit GE Money. Teda co se tý karty týče.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 26/06/2005 :  17:46:22  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Muzu se teda zeptat jeste jednou jak je to s tou platbou? Kolik se teda strhava z uctu kdyz se plati kreditkou? (klidne to napiste v KC nebo USD) ale napiste presnou castku.... dik

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 26/06/2005 :  18:03:22  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlada

Muzu se teda zeptat jeste jednou jak je to s tou platbou? Kolik se teda strhava z uctu kdyz se plati kreditkou? (klidne to napiste v KC nebo USD) ale napiste presnou castku.... dik

14.99USD + 17.5% VAT

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/07/2005 :  14:20:09  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
chtel bych se zeptat kluku ze slovenska, jak plati swg - o kreditce se bavit nemusime, spise jak muze zaplatit clovek, ktery na kreditku nedosahne..

mela by na slovensku taky existovat banka, ktera vydava virtualni kreditku, ale bylo mi receno, ze s ni lze platit jen na slovensku, coz mi ale prijde jako uplna blbost..

ma nekdo primou zkusenost s nejakou slovenskou bankou, u ktere ma virtualni kreditku, na kterou nepotrebuje prpijem ani zustatek ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 21/07/2005 :  14:41:50  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
VUBka má nejakú virtuálnu kreditnú kartu s názvom WEBstudent. Bližšie podmienky nie sú na webe uvedené a osobné skúsenosti s ňou nemám.

Tatrabanka má virtuálnu kreditnú kartu len pre zamestnaných s príjmom.

Edited by - erdisk on 21/07/2005 15:22:42
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 22/07/2005 :  23:42:10  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Kámoš slovák platí WoW nějakou obyčejnou kreditkou. Ale WoW je v tomhle relativně unikátní že mu stačí nějakej ten Electron.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 23/07/2005 :  10:45:53  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
no, ono totiz na zapada od nas jsou karty Electron trochu jine, da se nima platit jako s normalni creditkou
cesky eůlectron je nejakej paskvil
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000