presne tohle logo sem taky nasel, ale dik aspon za tu snahu
edit: uz sem jim poslal mailika s dotazem, na kolik vyjde 25/50/100 kusu tricek, takze ted cekam na odpoved... jednalo by se o identicke WoW Horde tricko
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
herbe ja se spatne vyjadril, to co sem nasel ja a Mike je vyborny... nasel sem ho az pote, co sem sendnul tem request post :) edit: ted ale koukam ten tvuj je jeste vetsi, ulozim si ho taky diky
Neni lepsi opravdu pokud ma nekdo kamarada nebo pribuzneho ktery zije v USA tak at to nakoupi on a posle to postou, to by vas vyslo urcite dost levne-otazka kolik stoji poslat treba 20kg balik(30-40tricek) z US do CR, skoda ze neni obchod aji v Evrope...
ted mi volali z te firmy co delaj ty tricka, v patek bude hotova kalkulace, teste se :wink:
Tesim, tesim. :) Co bylo nakonec zvoleno? Potis potisk, nebo vysivka potisk? :)
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online