Author |
Topic  |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
|
| |
Temper
New Member

336 Posts |
Posted - 28/05/2005 : 19:22:07
|
Milý hippygamere, asi tě zklamu s tím, že ti tu nevypíšu silné a slabé stránky obou her, od toho tu jsou povolanější a lépe informovaní než já, ale dovol mi jednu radu. Nedělej závěry na základě toh, co ti tu kdo naservíruje. Na to, která hra je ta správná, přijdeš sám. Ale chce to čas.Je spousta lidí, co ti bude tvrdit, že nejlepší je ta či ona hra, aby za měsíc přišli s něčím novým a tvrdili opak. Topic kde se probírají výhody a nevýhody určitých her a jejichž aktéři se mnohy do krve bijí za hru kterou zrnová hrají je vždy třeba brát s nadhledem a nadsázkou. Pokud máš v nějaké hře přátele, jdi hrát s nimi protože o tom to celé je. O komunitě lidí se kterými trávíš hodiny u počítače a večer si zajdete na pivo poklábosit. Můžeš hrát sebedokonalejší hru, ale když ji nemáš s kým hrát...ušetříš hraním singleplayer. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 13:06:30
|
A to byla myslenka dne ;-) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 13:44:43
|
quote: Originally posted by hippygamer
Prosim pripadnych znalych useru o vyjadreni 
hippygamer, Posted - 28/05/2005 : 09:01:21
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15423&whichpage=4
too long to read, next .. 
Rozhodně u GW, když nejsou lidi na quest, tak si najmeš henchmany a hurá do boje, což jaksi u WOW nejde ovšem loot se dělí mezi všechny, takže jim padne něco co by se hodilo tobě, no ale ty budeš mít smůlu  |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 14:21:56
|
quote: Originally posted by Temper Je spousta lidí, co ti bude tvrdit, že nejlepší je ta či ona hra, aby za měsíc přišli s něčím novým a tvrdili opak.
koho mi to jenom pripomina |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|