Author |
Topic  |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 22:16:52
|
Chtel bych se zeptat jak mikrovat s warem v PvP , jestli pouzivat makro na zvyseni mikra , jestli je nejaky primo delany UI pro wary , a jaky kouzla HLAVNE pouzivat v PvP. (plz jen wariori ) (sry ze otravuju).
|
For The HORDE !! |
|
| |
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 22:25:28
|
Co je prosím mikro? A od kdy má warrior kouzla? :p |
Arokh Estarioll |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 22:28:09
|
quote: Originally posted by Kořka
Co je prosím mikro? A od kdy má warrior kouzla? :p
sry ne kouzla ale jak se tomu rika???no mikro je trebas ve w3 nevim jak to rict
edit: a pomoct mi asi nechces ze?? :) |
For The HORDE !! |
Edited by - bluuN on 20/05/2005 22:30:48 |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 22:35:08
|
mikro je jak umis bejt obratnej s mysi |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 23:08:41
|
mohl by nekdo poradit????prosim moc prosim |
For The HORDE !! |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 09:40:43
|
+1 |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 09:55:28
|
Mikro nema s WoW nic spolecnyho :) V podstate to znamena, jak dobre dokazes ovladat vsechny ty pidimuzicky ve W3 nebo jakekoli jine strategii. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 10:22:54
|
mikro znamena ve W3 ze si sikovne ovladal kazdou postavicku ve sve armade tak aby ti pokud mozno zadna neumrela, vzhledem k tomu ze ve wow mas jen 1 postavicku.... .) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 10:41:35
|
lol bluun vazne nikdy nezklame  |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 11:36:12
|
quote: Originally posted by brutus
lol bluun vazne nikdy nezklame 
ze je tady vubec pisu  |
For The HORDE !! |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 11:37:53
|
quote: Originally posted by Deimnia
+1
Stfu already!!11(Leerooye na tebe) Hm, tak já bych třeba chtěl makro na zvýšení mikra, to bych byl potom owner, ne? Kdybych dokázal ovládat postavičky než všichni ostatní (+1) |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 21/05/2005 11:40:43 |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 15:46:16
|
quote: Originally posted by bluuN
quote: Originally posted by brutus
lol bluun vazne nikdy nezklame 
ze je tady vubec pisu 
To se taky divím, možná by bylo lepší se příště nejdřív nad svým dotazem zamyslet . |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 18:16:38
|
Ve skutecnosti ma pravdu, pokud teda mluvime o group based pvp. Ovladani vlastni postavy je pomerne trivka oproti tomu dat do lajny raid 40 lidi aby kazdy delal co ma ;-) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 18:34:15
|
quote: Originally posted by bluuN
a jaky kouzla HLAVNE pouzivat v PvP. (plz jen wariori ) (sry ze otravuju).
Jasně že mluvíme o group based pvp!  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 20:06:26
|
quote: Originally posted by Rahman
Ve skutecnosti ma pravdu, pokud teda mluvime o group based pvp. Ovladani vlastni postavy je pomerne trivka oproti tomu dat do lajny raid 40 lidi aby kazdy delal co ma ;-)
Koukam dalsi clovek co si pod group pvp predstavuje ze veme 40 lidi a zerguje vse co potka. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Roman76
New Member

129 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 21:23:31
|
Tady mas nejake ty macra ja jich par pouzivam prevazne na PvP treba Disarm,Overpower,Pummel nebo Intercept MACRO 1 "Incomming" Ability_DualWield.blp /p Incomming Now %T /raid Incomming Now %T /incoming END MACRO 3 "Stay Here" Spell_Holy_DevotionAura.blp /p Stay Here, this is camp... /raid Stay Here, this is camp... /wait END MACRO 5 "Move Up" Ability_Marksmanship.blp /p Move up to me now. /raid Move up to me Now... /followme END MACRO 10 "Swap" Ability_Warrior_ShieldWall.blp /script oi=(GetInventoryItemLink("player",17));if (not oi) then PickupContainerItem(4,1);PickupInventoryItem(16); PickupContainerItem(4,2);PickupInventoryItem(17); end; END MACRO 11 "swap 2" Ability_Warrior_PunishingBlow.blp /cast Shield Bash(Rank 2) /script oi=(GetInventoryItemLink("player",17));if (oi) then PickupInventoryItem(17); PickupContainerItem(4,2); PickupContainerItem(4,1); PickupInventoryItem(16);end; END MACRO 13 "taunt" Spell_Nature_Reincarnation.blp /script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(2);if isActive then CastSpellByName("Taunt()");else CastSpellByName("Defensive Stance()");end; END MACRO 15 "Execute" Ability_Warrior_Charge.blp /script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(1);if isActive then CastSpellByName("Execute(Rank 5)");else CastSpellByName("Battle Stance()");end; END MACRO 16 "Overpower" Ability_MeleeDamage.blp /script t,n,isA,c = GetShapeshiftFormInfo(1);if isA then CastSpellByName("Overpower(Rank 3)");else CastSpellByName("Battle Stance()");end; END MACRO 17 "Revenge" Ability_Warrior_Revenge.blp /script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(2);if isActive then CastSpellByName("Revenge(Rank 5)");else CastSpellByName("Defensive Stance()");end; END MACRO 18 "Disarm" Ability_Warrior_Disarm.blp /script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(2);if isActive then CastSpellByName("Disarm()");else CastSpellByName("Defensive Stance()");end; END MACRO 19 "Charge" Ability_Warrior_Charge.blp /script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(1);if isActive then CastSpellByName("Charge(Rank 3)");else CastSpellByName("Battle Stance()");end; /charge END
Vsecko se to v podstate opakuje jenom se dosazuji jine ability ale toho si urcite vsimnes sam. Jeste je dobre macro na meneni zbrani to taky neni naskodu ale jeste jsem to v PvP nejak moc nepotreboval. |
WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791 WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454 WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849 WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193 WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956 Priest 51 |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 23:31:35
|
diky |
For The HORDE !! |
Edited by - bluuN on 21/05/2005 23:33:10 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 16:14:19
|
Jak udělat makro na equipnutí dvou zbraní(na dualwield)? Nebo mi stačí, jak docílit toho, bych klik na zbraň na hotbaru a ta se dala do dualwield slotu, ne do main hand... díky :) Popřípadě makro, co by udělalo to, že mám dualwield a chci použít Overpower, tak aby to nahodilo 2H zbraň a po overpoweru to zase přehodilo zpět na dualwield :p ale to je možná moc složité |
Arokh Estarioll |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 16:30:03
|
quote: Originally posted by Demawend
quote: Originally posted by Rahman
Ve skutecnosti ma pravdu, pokud teda mluvime o group based pvp. Ovladani vlastni postavy je pomerne trivka oproti tomu dat do lajny raid 40 lidi aby kazdy delal co ma ;-)
Koukam dalsi clovek co si pod group pvp predstavuje ze veme 40 lidi a zerguje vse co potka.
Ani ne, tohle byl odkaz do Anarchy Online, tower battles. Omlouvam se, pro neznale je prirozene vykladat si to tak jak rikas.
Jinak proc to v AO neni zerg je dano pravidly hry. 20 lidi kteri delaji co maji roznesou v pohode na kopytech 50 lidi kteri se snazi o "zerg". Klicove body jsou: crowd control, sb, dobre ztymovani healeri, designovani calleri a poradi v jakem se zastupuji, assist callerovi, pouzivani longrange specek a debuffu na designovany target, inteligentni vyber cilu, atd. |
 |
|
Chihuri
Starting Member
67 Posts |
Posted - 28/05/2005 : 06:55:04
|
Tak sem se konecne k WOWu taky dostal a par veci je mi celkem nejasna... kdyz sem hraval betu vzdycky sem mel pocit,ze kdyz kliknu na ITEM se shiftem tak se mi pekne napise do makra... a ted prd.. nefachaj prikazy jako /equip atd... dokonce mi nejede ani weaponquickswap nejak nefunguje... jak to delate vy ? |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 29/05/2005 : 00:05:42
|
Jak udělat makro na equipnutí dvou zbraní(na dualwield)? Nebo mi stačí, jak docílit toho, bych klik na zbraň na hotbaru a ta se dala do dualwield slotu, ne do main hand... díky :) Popřípadě makro, co by udělalo to, že mám dualwield a chci použít Overpower, tak aby to nahodilo 2H zbraň a po overpoweru to zase přehodilo zpět na dualwield :p ale to je možná moc složité
bump  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Roman76
New Member

129 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 07:57:55
|
no ve stanceset addonu (to je ten jak jsi psal s prehazovanim zbrane podle stance) se da nastavit v default az 4 konfigurace zbrani za sebe, nastavit klavesa na rotovani (ja tam mam "v") a je to... samozrejme pokud si predstavim, ze jsem warr, kterej nutne potrebuje vyuzivat 3 ruzny typy equipu tak je to vetsi hazecka nez kdyz si u shamyho prehodit z mace+shield na staff a obracene (na druhou stranu u me to vetsinou znamena po switchi jeste hodit si buff takze mi to prijde "stejny") |
no mmo
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 10:18:00
|
Hm, no jo.. Jenže když si budu vyměňovat zbraně, tak se to pokaždé switchne do jiného slotu v backpacku, ne? Přece když mezitím něco lootnu nebo tak, tak se to třeba zrovna na*ere do toho slotu, kde jsem předtím měl dualwield axu(kt. mám momentálně equipnutou za 2H, takže tam zbylo jedno místo volné) a sem v řiti, ne? Ale dík, du to odzkoušet |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 10:36:00
|
Jo, to mozes pouzit tak max v pvp, ked sa nic nelootuje. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 11:25:28
|
Tak makra sem nakonec rozchodil, díky moc :) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 12:24:02
|
Urcite to jde i jinak nez na polozku v batohu, toybar addon funguje zcela urcite na jinem principu nez na slotu v batohu.
A tusim i jak, kazdy item ma sve uniktani id, jake ma se da zjistit kdyz si stahnete ItemID addon ktery najdete na http://www.curse-gaming.com u AutoPotion addonu. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
|
Topic  |
|