Author |
Topic  |
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 14:29:45
|
quote: Originally posted by Warlord
quote: Originally posted by Herbicid
quote: Originally posted by Warlord
taky me nekdo porad nekam taha, coz mi nevadi... vadi mi kdyz me pozvou do grupy jako posledniho a pak se desne divi kde sem tak dlouho... za posledni tyden se mi to stalo 2x ... vcera me dokonce kopli z raid grupy do stratholme kdyz sem byl ve tretine puli cesty od letadla do start.... kamos mi pak rikal ze invitli jinyho warra kterej byl jeste v OM... si fakt pomohli... nebudu to radsi vic komentovat...
A proto Warloci doporucuji - do kazde grupy aspon jednoho z nas na summon ;)
dik zes mi to pripomnel... warlock byl v grupe, pozadal sem o summon, ale byl sem odmitnut protoze by museli vylezt z instance....
Jestli byli v zadnim vchode a nechteli te portnout, tak si mel leavnout grupu hned a necekat az te kopnou oni :) Pac to musela byt banda blbcu :) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 15:02:25
|
quote: Originally posted by bubu
Jestli byli v zadnim vchode a nechteli te portnout, tak si mel leavnout grupu hned a necekat az te kopnou oni :) Pac to musela byt banda blbcu :)
hm to nevim kde byli... jeste vcera sem nemel tuseni, ze se z nejakeho vchodu neda vylezt :) |
 |
|
vlask
Starting Member
19 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 16:52:10
|
quote: Originally posted by Herbicid
quote: Originally posted by vlask
Hmm ja si vybral gnome warlocka s sitim a engineeringem Human Pala mne prestal bavit na 54lvl, sice do dungu skvelej zdvihac, ale pomaly dmg, dlouho to trva nez kohokoliv ubiju. A o pvp darmo mluvit ze - nastesti ja ho kvuli pvp nebral. Jinak warlock se mi libi kvuli podpurnym kouzlum - zejmena teleportace se mi zda neprilis vyuzivana a soulstone v kombinaci s palladinem (kterej neni uplne blbej - i kdyz uz sem vcera hned 2 totalne blby potkal) v dungu k nezaplaceni. Souhlas s tim ze warlock je krasne variabilni, ale v PVP musim klikat na tolik kouzel ze po boji mne dojde ze sem na to a to zapomel a moh sem to treba vyhrat. Hold chce to trenink
To se ti ten ENG docela prodrazi :) do 90% veci potrebujes drahokamy/rudu/sutry neb vsechno co ziskas nejsnaze miningem. Ale chapu ze se nekomu muze predstava, ze by jeho hrdy warlock byl hornik, pricit :)
Mno ani se mi to neprici, ale ten palla co mam jede mining, blacksmiting, takze sutraky vetsinou nejsou problem. Dalsi velkou vyhodou alter ego postav je ze jim clovek nahaze pres postu vsechen ten odpad co se mu vali v bance  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 20:31:07
|
quote: Originally posted by Pepo
Druid nema v healovani na priesta .... ale zase ma ine prednostio. Ale heal spec druid nema sancu na heal spec priesta.
Kde beres tu jistotu? Druid ma diky innervate k dispozici o dost vic many. Ma slabsi main heal, lec muze ho zkombinovat se dvema hotama, takze ani hps nebude mit o moc mensi kdyz na to prijde.
IMHO jedinej zasadni rozdil je v tom, ze vetsina lidi ma zafixovaneho priesta jako main healera a vetsina druidu se nespecializuje na healing.
edit: dot = hot, omg |
Edited by - Rahman on 24/05/2005 20:32:06 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 22:34:11
|
No, ja mam druida 45 a vsetko mam v restoration, ale jako na solo targety ano, ale problem nastava ked klesa HP celej grupe ... jako on je dobry healer, ale tak ci tak myslim ze na priesta nema. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 11:38:01
|
Druid nema napr fade. Proste kdyz specnes priesta na heal tak se mu druid nevyrovna... |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 25/05/2005 11:39:08 |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 12:08:38
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Druid nema napr fade. Proste kdyz specnes priesta na heal tak se mu druid nevyrovna...
Druid ma bear formu. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 13:42:36
|
quote: Originally posted by Rahman
quote: Originally posted by Pepo
Druid nema v healovani na priesta .... ale zase ma ine prednostio. Ale heal spec druid nema sancu na heal spec priesta.
Kde beres tu jistotu? Druid ma diky innervate k dispozici o dost vic many. Ma slabsi main heal, lec muze ho zkombinovat se dvema hotama, takze ani hps nebude mit o moc mensi kdyz na to prijde.
IMHO jedinej zasadni rozdil je v tom, ze vetsina lidi ma zafixovaneho priesta jako main healera a vetsina druidu se nespecializuje na healing.
edit: dot = hot, omg
1)Druidovy healy stoji mnohem vice many nez priestovy(maj blbe rozlozeni (hp/mana/cas) 2)v leather(+int) vecech mas mnohem mene many nez priest(cloth) 3)Chci videt jak budes HoT pouzivat na bose kterej dava ranu za 1000hp do tanka. 4)bez fade dostanes agro a lezis(ano muzes hodit medu,ale kdo pak bude healovat?????) 5)druid nema shield jak na sebe tak na partaky (kdyz dostanes agro tak ti kazdej zasah rusi kouzla) 6)druid nema group heal(o tranq. se nema smysl bavit) 7)mam pokracovat????? :)
|
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 13:52:29
|
quote:
1)Druidovy healy stoji mnohem vice many nez priestovy(maj blbe rozlozeni (hp/mana/cas)
Teoreticky pohlad, vseobecne sa druidove healy pokladaju za ovela viac mana efficient ako priestove.
quote:
2)v leather(+int) vecech mas mnohem mene many nez priest(cloth)
Ani nie.
quote:
3)Chci videt jak budes HoT pouzivat na bose kterej dava ranu za 1000hp do tanka.
Hot + healing touch.
quote:
4)bez fade dostanes agro a lezis(ano muzes hodit medu,ale kdo pak bude healovat?????)
Priest s aggrom toho tiez vela nenahealuje.
quote:
5)druid nema shield jak na sebe tak na partaky (kdyz dostanes agro tak ti kazdej zasah rusi kouzla)
Ked dostanes aggro, nehealujes, cakas kym z teba parta moba dostane.
quote:
6)druid nema group heal(o tranq. se nema smysl bavit)
To je pravda.
quote:
7)mam pokracovat????? :)
Noo druid nema aj after combat rez :P. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:06:44
|
no jo, dostanes agro ale zbytok party chcipa tak musis healit, nejde proste ,,prestat,,.
A tie priestove shieldy ulahcuju healovanie o moc moc. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:25:43
|
quote: Originally posted by DarkFace Ked dostanes aggro, nehealujes, cakas kym z teba parta moba dostane.
Naopak, tedy alespoň jako priest, pokud na sebe natáhneš agro, nahodíš štít a rychle healuješ co stihneš, protože když je mob na tobě, healy na ostatní agro nedělaj. A když tě mob začíná masit kriticky, dáš fade.
Nicméně tyhle diskuse o tom kdo "uhealuje nejvíc" nebo "udělá největší damage" považuju za nesmysly tak na úrovni "můj táta by zmlátil Tvýho tátu"  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:42:55
|
quote: Originally posted by Marigold
...
muj tata by zmlatil tvyho tatu jednou rukou!  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:04:10
|
Nature's Focus - 5/5 points Gives you a 60% chance to avoid interruption caused by damage while casting the Healing Touch or Regrowth spells.
Nechcni nic rikat, ale druid, ktery ma aggro, zas takove problemy s healovanim nema.
Kdo vymyslel blud, ze kdyz mob mlati do tebe, tak healy na ostatni toho moba neagrujes? Aggrujes healama na vsechny, ktere ma mob ve svem aggro listu a to, ze se nahodou prepnul na tebe rozhodne neznamena, ze puvodni target z aggro listu moba zmizel. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:53:09
|
Darku no comment:
1)Nature's Focus - 5/5 points: kazdej druid ti potvrdi ze to "procuje" opravdu malo a spolehat se na to urcite neda :))),kdyz dostanu v DM/lBRS/uBRS agro a kazdej mob mi dava ranu za 500-800 a muj regrov s 2s casting t. (ZA 900 MANY).mi da 1k hp :))))
klidne ti to vypocitam kdyz mi chcipa tank tak je mi nejakej HoT k ho**u,ja hodim za 900 many regrov kterej vyleci 1k. hp a ty hodis za 380 many flash heal(o pul sekundy rychleji) co vyleci taky 1k. hp,k?
2)Druid NEMA levny heal ,pokud zacne najednou mob bouchat do maga tak mam delat co???zakouzlim za 900 many a 2s kouzlo co vyleci tomu magovi 1000hp ,ktere strati behem dalsi 3 sekund boje????Takhle mi vydrzi mana na 6-7 healu a jsem na suchu
3)mysliz ze leather=cloth????lol a videl jsi nekdy druida s vice nez 6000many(ja mam v top rare vecech s bufama presne 6k.)???a videl jsi nekdy priesta s 8k. many???no par jich bude(i v non epicach)
4)priest muze agro kupodivu sundat fade..ja s agrem nic neudelam,muzu jedine doufat ze ho nekdo prebere. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:10:06
|
neberte situaci kdy je jenom jeden healer .. to je pak chyba grupy.
kdyz srovnas grupu /raid (2-3 grupy) s Priestem + druidem (heal spec shamou) nebo s 2ma priestama ty rozdily nejsou nijak zasadni (spis zcela minimalni) pricemz grupa ziskava dalsi vci co by od 2 priestu nemela
Shield je dost manove nevyhodnej takze nejak to s nim prehanet nema moc smysl, navic s dobrym tankem s 7K+ hp (i 6k+ uz zacina byt ok) jeho pouzitelnost jeste pada .. bo potrebujes tanka uhealovat kontinualne delsi dobu takze shield je nouzovka Healer by agro vubec dostavat nemel
druid treba nema ekvivalent flash healu jako ma priest, ma ale jiny veci ... ekvivalent flash healu (v podtsate UPLNE totozne kouzlo) ma shaman (a v healovani single targetu rychljma healama je praktickym zcela rovnej priestovi) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 25/05/2005 16:11:08 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:12:28
|
Souhlas, absence rychleho levneho slabeho healu je velka nevyhoda druida, kdyz prijde na healovani hadraku. Trosku to zaplatuje nature swiftness, to se pak prozmenu zas nechyta priest.
Natures' focus ale funguje i na healing touch, takze mas o dost vetsi sanci v konecne dobre vykouzlit healing touch na tanka, prestoze do tebe tluce add. Priest pod aggrem greater heal s nejvetsi pravdepodobnosti vymotat nestihne.
Souhlas i s tim, ze cloth veci jsou lepsi na manu. Nicmene, kolik many ziskas, kdyz pouzijes innervate? Priest nic takoveho nema. Cela ma poznamka stoji na tom, ze uhealujes drsnejsi (delsi) encounter, protoze mas diky innervate k dispozici o dost vic many.
Priest aggro pres fade NESUNDA. Fade je vyborna vec na ziskani casu, tady ale bear form bude fungovat dost podobne. Ja taky nehealuju tesne po tom, co hodim fade, pac bych si tim akorat opet pohorsil. Obvykla situace je, ze mob zaagruje na mne, bezi ke mne, az dobehne hodim fade a mob bezi zase zpet celou cestu k tankovi. Az dobehne dost daleko tak davam dalsi heal, pac kdyby opet zaagroval, zas ziskam par vterin na tom, ze pobezi ke mne. Kazdopadne, kdyz si tank moba nevezme tak fade skonci a mob je na mne se stejnym threatem jako pred fadem.
PS: Catform / cover nezabere? (za predpokladu ze mas talent, ktery ti po shapeshiftu da energy). |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:21:56
|
quote: Originally posted by Marigold
quote: Originally posted by DarkFace Ked dostanes aggro, nehealujes, cakas kym z teba parta moba dostane.
Naopak, tedy alespoň jako priest, pokud na sebe natáhneš agro, nahodíš štít a rychle healuješ co stihneš, protože když je mob na tobě, healy na ostatní agro nedělaj. A když tě mob začíná masit kriticky, dáš fade.
Nicméně tyhle diskuse o tom kdo "uhealuje nejvíc" nebo "udělá největší damage" považuju za nesmysly tak na úrovni "můj táta by zmlátil Tvýho tátu" 
nesmysl .. kdyz bys zaagroval, nahodil stit a pak zacal rychle healovat vse kolem sebe (i sebe treba) tak sis jedine pohorsil bo ses hezky posunul v hate listu nahoru a hur se to z tebe bude sundavat .. kdyz "te mob (priesta) zacina masit kriticky " ... tak ses mrtvej |
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:25:10
|
Jen tak mimochodem,to agro nebude imo stejny pac ze me sunda agro kdokoli ,kdo da tomu mobovi vetsi damage nez ten heal co vycastim po fade. |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:25:14
|
Asi tak, fade ma smysl dat okamzite po tom, co dostanes aggro, pak je to lifesaver. Kdyz ten okamzik prosvihnes a snazis se healovat dal, tak uz je to jen vyhozena mana. |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:25:23
|
Napr:
Devout Robe Binds when picked up Chest Cloth 89 Armor +13 Stamina +24 Intellect +15 Spirit Requires Level 58
vs
Wildheart Vest Binds when picked up Chest Leather 176 Armor +13 Stamina +20 Intellect +20 Spirit Requires Level 58
to su len standardne sety.
Epic?
Robes of Prophecy Binds when picked up Chest Cloth 102 Armor +20 Stamina +24 Intellect +23 Spirit +5 Arcane Resistance +5 Fire Resistance +5 Nature Resistance +5 Frost Resistance +5 Shadow Resistance Classes: Priest Requires Level 60 Equip: Increases damage done by Shadow spells and effects by up to 7.
vs
Cenarion Vestments Binds when picked up Chest Leather 200 Armor +10 Strength +3 Agility +15 Stamina +23 Intellect +20 Spirit Classes: Druid Requires Level 60 Equip: Increases healing done by spells and effects by up to 44.
Porovnatelne epicy, porovnatelne sety :P. Rozdiel medzi druidom a priestom je priblizne okolo (max.) 1200 many, ak je druid obleceny v healing geare. Navyse co brani druidovi aby si obliekol cloth?
Cower funguje tiez, lenze imo radsej mam viac hp a vacsi armor ako sa spoliehat na cower. Moj subjektivny pocit.
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:28:06
|
quote: Originally posted by Johny
Jen tak mimochodem,to agro nebude imo stejny pac ze me sunda agro kdokoli ,kdo da tomu mobovi vetsi damage nez ten heal co vycastim po fade.
Jasne, dokud neskonci trvani fade. Nicmene pokud toho nekoho kdo moba prastis nemas, tak si tim healem akorat pohorsis.
Shrnuto a podtrzeno souhlasim s tim, ze priest si lepe poradi ve vetsine neprehlednych situaci, ale porad si myslim, ze druid toho proste uhealuje vic (mineno celkove vyhealuje vic damage, nez mu dojde mana). |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:30:30
|
quote: Originally posted by DarkFace
Navyse co brani druidovi aby si obliekol cloth?
Classes: Priest
(Samozrejme to neplati vzdy, poznamka to byla spravna ;-)) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:33:01
|
Pokud je dobra grupa a nejsou zadne necekane puly tak je vse uplne v pohode a ja healuju manove VELMI vyhodnym HT(3.5s)+rejuv..pokud se neco stane a prijde vetsi pull,tak hned po 1-2 healu naberu agro a jsme v dupe...
muzu teoreticky agro sundat pres kocku,ale to mne trva 3sekundy a stoji 650 many(+sundam jednoho moba a nefunguje to vzdy)...
-instaheal hodne pomaha :) -innervate dava cca 2500-3500 many navic(bez nej bych na end bosy nemel jako hlavni healer v pulce manu)
Druid je hodne dobrej healer,ale rest. specknutej shaman se mu blizi(jen to innervate mu chybi ) a do priesta ma ve vykonosti dost daleko...
btw:blizzard se todle pokousel vyresit pridanim barskinu kterej se ale v healovani ukazal jako hodne na nic...(ne ze bych ho nepouzival,ale nijak zvast nepomuze) |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:33:48
|
Navyse co brani druidovi aby si obliekol cloth?
Classes: Priest
(Samozrejme to neplati vzdy, poznamka to byla spravna ;-))
Pravda :P, ale to je skor vecou endgame, ked mas sety specificke pre kazdy class. Nemyslel som prave, ze druid si ma obliect Prophecy :P, tie sety tam boli len na porovnanie. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:37:07
|
boze darku ty ses nemoznej,vyberes jeden(z mala) srovnatelnej leatherXcloth item,pekne secti celkovou manu best rare cloth a leather veci.....no comment
edit:nehlede na to ze priest ma +10% many navic, a muze pouzivat veci z jinejch cloth setu(treba ten maguv dava hodne int)... |
Edited by - beldor5 on 25/05/2005 16:41:05 |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:43:11
|
Huh? si snad robis srandu? Pouzil som len priklad: Obidva modre sety su standard pre priesta/druida. Obidva epic sety su porovnatelne tier1 epic sety. Zeby som si dal tu pracu a naozaj ti hodil vysledky porovnatelnych cloth/leather veci? |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:59:25
|
Huh? si snad robis srandu? Pouzil som len priklad: Obidva modre sety su standard pre priesta/druida. Obidva epic sety su porovnatelne tier1 epic sety. Zeby som si dal tu pracu a naozaj ti hodil vysledky porovnatelnych cloth/leather veci?
mno ja to kdysi pocital a vyslo mi ze je to cca +20int(i s hulkou +4),ale musis pocitat s tim ze ma +10% many a dalsich cca +700 za ruzne bonusy....(pri prestupu levlu dostavas vice many nez ja) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 17:06:15
|
quote:
muzu teoreticky agro sundat pres kocku,ale to mne trva 3sekundy a stoji 650 many(+sundam jednoho moba a nefunguje to vzdy)...
Jakpak to? Jestli se nepletu, tak cat form stoji 52 many, a je to instantcast (1,5s cooldown), s talentem, o kterym jsem mluvil, na to mas okamzite energy. Jestlize nelze cat abilitu pouzit v cooldownu tak to je za 1.5s a co ja vim, tak ti nic nebrani pouzit tu specku vicekrat (priest muze fade jen jednou).
quote:
-innervate dava cca 2500-3500 many navic(bez nej bych na end bosy nemel jako hlavni healer v pulce manu)
Mne to vychazi na 4k many pri spiritu 300 |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 17:21:47
|
quote: Originally posted by beldor5
Huh? si snad robis srandu? Pouzil som len priklad: Obidva modre sety su standard pre priesta/druida. Obidva epic sety su porovnatelne tier1 epic sety. Zeby som si dal tu pracu a naozaj ti hodil vysledky porovnatelnych cloth/leather veci?
mno ja to kdysi pocital a vyslo mi ze je to cca +20int(i s hulkou +4),ale musis pocitat s tim ze ma +10% many a dalsich cca +700 za ruzne bonusy....(pri prestupu levlu dostavas vice many nez ja)
Ano tych 20 int to byt moze, ale 700 many rozdiel za levely hmmm to asi nie. Aj ked tiez moze zavisiet od rasy. A nie som si isty, ale 10% many sa prepocitava z base many, nie buffed. Toto sice na 100 percent netvrdim, ale samizda, ze som to niekde cital. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 17:35:15
|
Nekde se ta mana proste skryvat musi protoze je mam se skoro nejlepsima vecma(este bych +25int mohl pridat) 6000 many.s 2ma zakladnima bufama a johny ma 8k.+
to rahman:52 many?   jo mozna tak na lvl 10.na 60ce stoji 650
+nebudu davat 5 bodu toho talentu abych si moh hned po reschiftu hodit cower (a ma 8 sekund coldown takze vice si jich bohuzel nehodis)
k spiritu opravdu uz nevim jak to je presne,podle mereni z johnym se mi zda ze on dostava ze spiritu vice MpT nez ja(me to s 200spi dava cca 60MpT to je 240x10=2400many) a pokud pridam +30spi uz se mi to nijak zvlast nezvysi(asi o3) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 17:40:22
|
A co ti brani pouzivat rank1 cat form? |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 17:41:07
|
Pozrel som si vase profily a rozdiel je tak 1.8k many, ale musim uznat, ze Johny je ovela viac Int zamerany (tym samozrejme nemyslim ze je inteligentnejsi :P). |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 17:46:43
|
A co ti brani pouzivat rank1 cat form?
To ze to nejde?  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 17:46:48
|
Pokud by to byla abilita ekvivalentni fadu, tak bych si ten talent s druidem klidne dal (za predpokladu, ze bych jel heal spec druida, coz bych nepochybne jel ;-)) |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 18:43:01
|
Pozrel som si vase profily a rozdiel je tak 1.8k many, ale musim uznat, ze Johny je ovela viac Int zamerany (tym samozrejme nemyslim ze je inteligentnejsi :P).
Taky te mam rad 
Jinak ten profil byl trosku neupgradnutej mam o trochu vic many. |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 19:10:31
|
No, lvl 1 cat formu nejde. Ako levelujes tak ty stupa manova narocnost.
Ja teraz ked healujem maga ktory ide na AE, tak hneda ko mu padaju HPcka tak hodim Regrowth (teraz je to 600 HP + 50% critical na heal + 600 HP ako HoT) a potom hadzem o lvl alebo o dva lvl nizsie healing touch, kedze najvyssi healing touch ho healne skoro za 80% HP, tak nechcem riskovat a radsej healujem ked ma 60% hp s low lvl HT.
A na tankov je to v pohode, pekne pockam kym mu klesun HPcka na hranicu HT a healnem ho, ono to potom vydrzi hrozne vela. Problem je ked je navalo situacia a teraz klesaju HPcka celej grupa, chces healovat co najrychlejsie takze musis hadzat manovo narocnejsie healy ... a to potom mana ide do haja rychlo.
A ten natures focus funguje celkom dobre, len je problem ekd mas na sebe 2-3 ,,rogue,, mobov, tzn. ze hituju hrozne rychlo, to je potom problem s healenim. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 21:19:01
|
kdybych zacal, coz ja zacinam porad, nebot nemam skoro cas ted hrat, tak bych hral asi warriora>vzdy me bavilo druhe mlatit.Taky me zacina srat priest :/.Absolutne me vubec nebavi ty jeho kouzla.Mel jsem moznost zkusit hrat level 60 na testovacim serveru a vubec me to nebavilo.Priest mi pripada nejak divny.Mozna u nej vydrzim jestli bude nalada s nekym chodit instance.I kdyz na mem levelu to bude tezke  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 22:46:38
|
quote: Originally posted by sword
kdybych zacal, coz ja zacinam porad, nebot nemam skoro cas ted hrat, tak bych hral asi warriora>vzdy me bavilo druhe mlatit.Taky me zacina srat priest :/.Absolutne me vubec nebavi ty jeho kouzla.Mel jsem moznost zkusit hrat level 60 na testovacim serveru a vubec me to nebavilo.Priest mi pripada nejak divny.Mozna u nej vydrzim jestli bude nalada s nekym chodit instance.I kdyz na mem levelu to bude tezke 
Mě taky priest na 53ce omrzel... založil sem warra, teď jsem 48 a pořád mě baví. Fakt je to stokrát větší makačka v instanci hrát warra, než kterýkoliv jiný class. Je to mnohem větší fun a když jsem dneska práskl execute za 2060(crit při asi 70 rage), tak jsem si i řekl, že možná na té 60ce budu dělat damage :) A navíc, jako warrior můžeš zabíjet ty pos*** rogue np Ještě je určitě cool druid, jelikož můžeš hrát za několik "postav" najednou. Když tě to prostě omrzí tak šupneš do morfu a jedeš... to bude další alt  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 23:07:25
|
jo ja priesta taky zabalil na 50. lvl nuda nuda nuda |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 01:31:30
|
Zadny healer se nenudi, kdyz je dostatecne drsny protivnik. To je dano uz hernim systemem. Samozrejme i v ramci nenudeni se se da healovat zabavneji a mene zabavne, ale priest mi prijde celkem pekne udelany. Jedine, co mi trosku chybi (oproti AO), jsou akce komplet v pohybu, ale to bohuzel bez instancastenych healu neni dost dobre mozne.
PS: Jeste druha vec, a to je CH synchro ;-) Ale to uz vymizelo i z AOcka... |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 01:50:24
|
v int gearu mam lehce pod 7K (jeste neco uplravim a bude 7K+) many jako shaman ... (a tunu + heal itemu) |
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 08:30:38
|
Mne pride druid super. V poslednej dobe som nejako moc pvp nehral, neratam tie gankovacky solo postav alebo ked mna niekdo solo zabije, som to moc nevyhladaval.
Ale vcera sme mali fajt 44 + 45 druid (my) proti 44 druidovy + 46 priestovy. Hehe, akoze fakt brutalny fajt, trvalo to asi 3 minuty, a bolo to uplne super. A to sme mali este agro stupidneho raptora ... skoda. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 08:52:05
|
sem nad tim premyslel a asi bych jel druida :) |
 |
|
Topic  |
|