Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Zdechliny a MDK dobyli Katedralu ve Stormwindu
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 22/05/2005 :  14:01:39  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak co som cital na tom oficialnom fore, tak horda to ma prave ze tahsie pri dobyvani ako aliancia. A ked sa nad tym zamysli tak ma pravdu, horde mesta maju ,,bocne,, vchody ktore su menej strazene a da sa nimi lahko dostat k bossovi.
Go to Top of Page

Kuzelka
Starting Member

duch lesa

43 Posts

Posted - 24/05/2005 :  06:36:04  Show Profile  Send Kuzelka an ICQ Message Send Kuzelka a Private Message  Reply with Quote
PEpo, v UC sice takovy pekny bocni vchod je a jak nuz maslem sme se dostali k bossovi....., ano byl mene strazeny (teda do doby, enz se na nej zautoci, to se pak objevi dost horkaku, cca 20 kostlivcu a zakonci to takovy Balanárek, ktery kazdemu z vas hezky jeden po druhem natrhne kadak:o), kdyz k tomu pripocitas alikovsky skill, co z toho vyplyva? Ze to ma lehci horda:o)))))

WoW/DAoC/RO/EVE/WHO

Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest)
Dorticek

-Shadowmoon (Drakthul)
-Mordred
-Czechro.net
-Tranquility
-Eltharion

Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:06:30  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

No to že mezi náma byl někdo modrej sem si ani nevšimnul. V tom chumlu to nešlo.

Všim jsem si třeba mága "Zmrzlinka"...

Ta vždy počkala těch 5 minut než dosala non-PVP flag, naběhla mezi nás rozjela AE, umřela, a znova. NJN Koneckonců nejdůležitější jsou body...
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:38:53  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Elite DDCZ, co si cakal?

Edit: Pardon, Guardians of Kirin Tor.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "

Edited by - DarkFace on 24/05/2005 13:39:18
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:17:42  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Ja se musim smat, kdyz ctu takove komenty :) Nijak se Zmrzlinky nezastavam, ale pisete tu bludy. Pokud si myslite, ze tohle snad horda nedela, coz z toho temer vyplyva, tak se seredne pletete. Prasi se na obou stranach naprosto stejne, MdK, Zdechliny, Forged, MYTH - kazda z tehle guild ma prasici membery stejne jako de facto kazda aliancni (muzu ti je vyjmenovat a popsat i jednotlive pripady, aspon co si moje chaba mysl pamatuje :)).

Problem tohohle fora je v tom, ze sem prispiva z 90% horda, takze to muze navozovat dojem, ze horda je svata, chyba lavky.

Takze bych se na tyhle komenty vybodnul, protoze tohle JE PvP server.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:19:54  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

Ja se musim smat, kdyz ctu takove komenty :) Nijak se Zmrzlinky nezastavam, ale pisete tu bludy. Pokud si myslite, ze tohle snad horda nedela, coz z toho temer vyplyva, tak se seredne pletete. Prasi se na obou stranach naprosto stejne, MdK, Zdechliny, Forged, MYTH - kazda z tehle guild ma prasici membery stejne jako de facto kazda aliancni (muzu ti je vyjmenovat a popsat i jednotlive pripady, aspon co si moje chaba mysl pamatuje :)).

Problem tohohle fora je v tom, ze sem prispiva z 90% horda, takze to muze navozovat dojem, ze horda je svata, chyba lavky.

Takze bych se na tyhle komenty vybodnul, protoze tohle JE PvP server.

Stejne je zajimave, ze problem snad kazdeho neguildovniho fora je v tom, ze tam hlavne prispiva z 90% Horda :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 24/05/2005 14:20:13
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:23:09  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid
Stejne je zajimave, ze problem snad kazdeho neguildovniho fora je v tom, ze tam hlavne prispiva z 90% Horda :)

Ze by Alliance vic hrala a min kecala ? ;)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:36:34  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ze by aliance byla hlavne banda skolaku co kdyz se dostane k netu tak zapina WoW a nemusi se nudit v praci? ;)

Coz mi pripomnina, jestli potrebujete delat solo Q v Plaguelandech, jdete tam mezi 8mou rani a 2hou odopoledni to je tam klid. Ale od takove 1dne, kdyz se vraci prvni skolaci domu, se zacinaji objevovat prvni lovci a od dvou uz je zase nehratelno. Chce to tam udelat nejakou poradnou cistku a zatipnout Zmrdimorovy a spol tipec. :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:40:44  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote

Rad se na cisteni typu ala Zmrdimor pridam. Koukal jsem co je to za kluciky a ta skola je fakt trefna.

Hergot zase jsem si vzpomenul na typky s Epic mountem, kteri stoji 4 hodiny v IF na moste mezi AH a bankou (navic jeste napric), a chlubi se svym konikem .

Btw. a az to budeme cistit, tak me nezabij, jsem totiz allik.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 24/05/2005 14:44:04
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:44:38  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ze by aliance byla hlavne banda skolaku co kdyz se dostane k netu tak zapina WoW a nemusi se nudit v praci? ;)

Coz mi pripomnina, jestli potrebujete delat solo Q v Plaguelandech, jdete tam mezi 8mou rani a 2hou odopoledni to je tam klid. Ale od takove 1dne, kdyz se vraci prvni skolaci domu, se zacinaji objevovat prvni lovci a od dvou uz je zase nehratelno. Chce to tam udelat nejakou poradnou cistku a zatipnout Zmrdimorovy a spol tipec. :)

Copak ti dela Zmrdimor ? :) Zabiji te ? To nemuze ? :)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:48:53  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Rad se na cisteni typu ala Zmrdimor pridam. Koukal jsem co je to za kluciky a ta skola je fakt trefna.

Já taky chodím do školy, co je na tom špatného? Člověk se přece někdy a někde vzdělávat musí, ne? Spíš by bylo horší, kdyby ani do té školy nechodili, to by vás pak otravovali celý den :p

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 24/05/2005 14:50:01
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:56:15  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

quote:

quote:

quote:

Copak ti dela Zmrdimor ? :) Zabiji te ? To nemuze ? :)

O cem to mluvis? Co by mi mel delat? Akorat rikam ze je ve WPL a EPL pecenej varenej, ten nemuze s tou bandou delat snad nic jineho nez kazdej den, 12h v kuse jezdit z jednoho konce PL na druhej a hledat osamele obeti :) Je tam proste vzdycky. Aspon ze kdyz je vykdlime tak je od nich na minimalne 10minut klid, protoze se snad resuji zasadne na hrbitove a pak cekaji az jim zmizi res. sickness :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:56:49  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Já taky chodím do školy, co je na tom špatného? Člověk se přece někdy a někde vzdělávat musí, ne? Spíš by bylo horší, kdyby ani do té školy nechodili, to by vás pak otravovali celý den :p

To vis, vzdycky se najde vyjimka potvrzujici pravidlo ;)

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:03:59  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ve vsech hrach plati, ze proste my, dospeli s povinnostma a vydelavajici love, se tezko muzeme merit se skolakama, ktery jsou v jednu ze skoly doma a pari az do vecera :) Ja to beru jako fakt a nejak mi to nevadi ...

Vsak oni za par let taky prijdou na to, ze hrani neni vsechno, ze nema smysl se za necim honit a snazit se si neco ve hre dokazovat, ale ze by to meli brat spis jako zabavu a prostredek k oddychu od jinych cinnosti ... to prijde.

Jinak ad ten Epic, nevim, jak souvisi se skolou, ale ja hraju tak 2 - 4 hodiny denne, protoze pres tyden proste vic nestiham a mam ho taky, zas tak narocny to neni, staci nebejt rozhazovacnej a myslet ekonomicky :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:07:26  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ve vsech hrach plati, ze proste my, dospeli s povinnostma a vydelavajici love, se tezko muzeme merit se skolakama, ktery jsou v jednu ze skoly doma a pari az do vecera :) Ja to beru jako fakt a nejak mi to nevadi ...

Vsak oni za par let taky prijdou na to, ze hrani neni vsechno, ze nema smysl se za necim honit a snazit se si neco ve hre dokazovat, ale ze by to meli brat spis jako zabavu a prostredek k oddychu od jinych cinnosti ... to prijde.

Jinak ad ten Epic, nevim, jak souvisi se skolou, ale ja hraju tak 2 - 4 hodiny denne, protoze pres tyden proste vic nestiham a mam ho taky, zas tak narocny to neni, staci nebejt rozhazovacnej a myslet ekonomicky :)

Tak ono je mit Epica a mit Epica a vsem ho ukazat ze :)) a nejlepe k tomu este spammovat yellem co 3s neco ve smyslu "Behold of me! I'm mighty because i have EPIC MOUNT!" atp :)

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:10:32  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Huh, to nekdo z Motion dela ? :) Myslim, ze to snad ne, a pokud jo, tak mi rekni, kdo se jako kokot chova ... Sam nesnasim Salvation Army, kdyz vylezou z Molten Core a zacnou v IF spamovat WTS BoP epicy, aby ukazali, jak jsou strasne dobry a co maj, pritom jim 99% lidi na to hazi bobek a budujou si akorat povest retardu :)

Ja mam svuj Battlegear of Might ututlany :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:17:15  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Huh, to nekdo z Motion dela ? :) Myslim, ze to snad ne, a pokud jo, tak mi rekni, kdo se jako kokot chova ... Sam nesnasim Salvation Army, kdyz vylezou z Molten Core a zacnou v IF spamovat WTS BoP epicy, aby ukazali, jak jsou strasne dobry a co maj, pritom jim 99% lidi na to hazi bobek a budujou si akorat povest retardu :)

Urcite, vzdycky kdyz jdu kolem IF tak mam chat uplne plnej cervenejma velkejma:
"UCHA HLKAS IASD WEA S WEWQ SD JSEM Z MOTION"

Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:18:19  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Retardi mozna jsou, ale organizaci a disciplinu maji. Treba dat Azuregose bez wipu si zaslouzi uznani.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:19:12  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no to v lidštině znamená "zase jde kolem nějak #*@! horďák z Plan B" ;)

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:23:27  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Mozem povedat, ze obaja mate pravdu.

Je pravda, ze vacsina hordy prispieva prave preto, ze chodi do prace, kde sa nudi a browsuje fora :P.

Spamovanie epicami a podobne kraviny sux. Akoze napr. neustale sedenie blizko Kargathu a lovenie osamelej hordy je trosku mimo.

Taktiez napr. Valiant, ktory sa vplizi do krcmy a zabija afk hracov.
Imo TM-SS zerging sux a lot.

Tymto nehovorim, ze aliancia sux. Ale proste ak je pocet blbcov percento z poctu, tak ma fakcia, ktora ma viac hracov viac blbcov nie?

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:23:54  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frantar

quote:

quote:

no to v lidštině znamená "zase jde kolem nějak #*@! horďák z Plan B" ;)

Myslel jsem si to :)Takze vlastne neco jako varovani, nelezte ven hrozi tam VELKE nebezpeci.

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:27:35  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslim, ze to snad ne, a pokud jo, tak mi rekni, kdo se jako kokot chova ...

Yoda sightings!

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 24/05/2005 15:32:29
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:31:32  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
O cem to mluvis? Co by mi mel delat? Akorat rikam ze je ve WPL a EPL pecenej varenej, ten nemuze s tou bandou delat snad nic jineho nez kazdej den, 12h v kuse jezdit z jednoho konce PL na druhej a hledat osamele obeti :) Je tam proste vzdycky. Aspon ze kdyz je vykdlime tak je od nich na minimalne 10minut klid, protoze se snad resuji zasadne na hrbitove a pak cekaji az jim zmizi res. sickness :)

A to tam nemuze byt pecenej varenej 12h v kuse ? :) Nechapu....
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:31:46  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tsawo

quote:

Retardi mozna jsou, ale organizaci a disciplinu maji. Treba dat Azuregose bez wipu si zaslouzi uznani.

To urcite. Ale o tom se nebavime, bavime se o tom, jak se kdo chova ... ne co dokaze, to jsou dve rozdilny veci. A jedna vzajemne nevyvazuje druhou, to znamena, ze kdyz je nekdo a chova se jak dement, tak moje uznani nema, i kdyby Kazzaka vysoloval :)

Ale to je vec pristupu, nekdo hodnoti lidi podle chovani a respektu ke druhejm a nekdo podle toho, co umej se svoji postavickou, ale v tyhle hre travim moc casu na to, abych se omezil jen na tak jednoduchy zaskatulkovani jako ve druhym pripade ...

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:33:07  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemuze mi to vadit? :) Nechapu...

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:38:43  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemuze mi to vadit? :) Nechapu...

??
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 24/05/2005 :  16:01:49  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:
Originally posted by Marti

No to že mezi náma byl někdo modrej sem si ani nevšimnul. V tom chumlu to nešlo.

Všim jsem si třeba mága "Zmrzlinka"...

Ta vždy počkala těch 5 minut než dosala non-PVP flag, naběhla mezi nás rozjela AE, umřela, a znova. NJN Koneckonců nejdůležitější jsou body...

Hmm zmrzlinku jsem viděl. To vím. Ovšem PvP flagu sem si vubec nevšimnul.

Na to ja nehraju, hrozně nerad umírám :-).

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 24/05/2005 :  16:09:34  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To urcite. Ale o tom se nebavime, bavime se o tom, jak se kdo chova ... ne co dokaze, to jsou dve rozdilny veci. A jedna vzajemne nevyvazuje druhou, to znamena, ze kdyz je nekdo a chova se jak dement, tak moje uznani nema, i kdyby Kazzaka vysoloval :)

Ale to je vec pristupu, nekdo hodnoti lidi podle chovani a respektu ke druhejm a nekdo podle toho, co umej se svoji postavickou, ale v tyhle hre travim moc casu na to, abych se omezil jen na tak jednoduchy zaskatulkovani jako ve druhym pripade ...

Nazor si vytvarim podle toho, co jsem videl na vlastni oci a zazil na vlastni kuzi, ne podle toho, co mi nekdo rekne. Ja naopak Salvation Army potkavam hlavne pri PvP a nedavno jsme je potkali na Azuregovi. A to jak ho dali me proste zaujalo. To ze jsou to kokoti tady slysim jen od tebe...
Jestli ti to pripada jako jednoduchy zaskatulkovani, tak ti to pripada jako jednoduchy zaskatulkovani...

Edit: typos

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED

Edited by - tsawo on 24/05/2005 16:19:20
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 24/05/2005 :  16:24:26  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nazor si vytvarim podle toho, co jsem videl na vlastni oci a zazil na vlastni kuzi, ne podle toho, co mi nekdo rekne. Ja naopak Salvation Army potkavam hlavne pri PvP a nedavno jsme je potkali na Azuregovi. A to jak ho dali me proste zaujalo. To ze jsou do kokoti tady slysim jen od tebe...
Jestli ti to pripada jako jednoduchy zaskatulkovani, tak ti to pripada jako jednoduchy zaskatulkovani...

no sorry ale ty seš šaman, takže imho nemáš ani tušení jak se někteří jejich hráči chovaj ve smyslu komunikace s jinými hráči... jako když ti někdo naběhne do IF a začne řvát něco typu "yeeeaa i have 3 parts of tier1 set blablabla kneel before me I'm king of the world" tak nevím co si o něm mám myslet...

ale samozřejmě máš jinak pravdu, jejich hráči wowu prostě věnují strašně moc času a snaží se v něm být dobří a to se jim daří, po herní stránce to jsou fakt rulloři (viz třeba i Ragnaros na 55%, což se na EU serverech po 3 měsících co tu WoW běží moc guildám nepovedlo... i když byl teda dokonce i minimálně jeden kill na EU)

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Edited by - frantar on 25/05/2005 06:42:51
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 25/05/2005 :  08:44:31  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nazor si vytvarim podle toho, co jsem videl na vlastni oci a zazil na vlastni kuzi, ne podle toho, co mi nekdo rekne. Ja naopak Salvation Army potkavam hlavne pri PvP a nedavno jsme je potkali na Azuregovi. A to jak ho dali me proste zaujalo. To ze jsou to kokoti tady slysim jen od tebe...

A to je prave ta chyba, ja si ho nevytvarim jen podle toho, jak davaji draka, ale i podle toho, jak se chovaji a to, narozdil od nas, nemas sanci videt, protoze jsi horda :) Presne jak rekl Frantar nade mnou ...

Takze to je jako kdybych hodnotil nekoho z Hordy, jaky celkove je hrac, to proste udelat nemuzu, protoze za Hordu nehraju a nemuzu ani videt zpusob komunikace a chovani k ostatnim ... Nedelam to, protoze proste se necejtim k tomu kompetentni a prekvapuje me, ze ty si na to v obracenem gardu troufas, to tedy klobouk dolu :) A pak si muzeme vykladat o jednoduchem zaskatulkovani ...

Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:11:31  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A to je prave ta chyba, ja si ho nevytvarim jen podle toho, jak davaji draka, ale i podle toho, jak se chovaji a to, narozdil od nas, nemas sanci videt, protoze jsi horda :) Presne jak rekl Frantar nade mnou ...

Takze to je jako kdybych hodnotil nekoho z Hordy, jaky celkove je hrac, to proste udelat nemuzu, protoze za Hordu nehraju a nemuzu ani videt zpusob komunikace a chovani k ostatnim ... Nedelam to, protoze proste se necejtim k tomu kompetentni a prekvapuje me, ze ty si na to v obracenem gardu troufas, to tedy klobouk dolu :) A pak si muzeme vykladat o jednoduchem zaskatulkovani ...

Napsal jsem, ze SA si zaslouzi uznani za to, jak dali Azuregose bez wipu. To jsem videl na vlastni oci a musel jsem uznat, ze organizaci a disciplinu maji.
Oduvodneni meho nazoru: To co jsem videl, mi stacilo na to abych poznal, ze oni tu organizaci a disciplinu opravdu musi mit. Bez ni po patchi proste Azuregose nejde dat.
To jak se chovate v Alianci mezi sebou me vubec nenapadlo resit. Priste se zdrzim ukvapenych nazoru a nejdriv se pokusim zjistit, jestli se ti hraci staraji peclive i o svou starou babicku?

S tvym pristupem by si clovek nemohl udelat nazor vubec na nic. Mozna, ze ti to ale takhle vyhovuje.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:25:07  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
2 Herbicid: hh ty jsi me fakt rozesmal , navic mas blby informace, ze skoly chodime ve 3 takze az od 3 tam jsme. Jinak kde si prosimte vzal ze tam sme 12 hod denne kdyzuz tak sme tam max 3 hodiny, zbytek travime v Badlands ^^ .... jinak resujem se opravdu zasadne na hrbitove, preci jen bez poradne palky za opravu to neni ten opravdovy HardCore j/k

p.s.: pokus ti nejak vadi ze te nekdo killuje tak jdi na PvE tam budes mit klid

""Urcite, vzdycky kdyz jdu kolem IF tak mam chat uplne plnej cervenejma velkejma:
"UCHA HLKAS IASD WEA S WEWQ SD JSEM Z MOTION" "" - tak ted jsi me opravdu dorazil, kdybych te videl asi bych se ti vysmal primo do obliceje. Jeste sem nevidel ze by nekodo z Motionu neco yelloval (krom ninja lootingu). A taky uz te vidim jak furt projizdis kolem IF ....

2 Shemiramoth: roflmao ty jses taky hustor sem zvjedavej jak se chces podilet na mem cisteni. Co sem ti udelal? Zabijim ti kamose z hordy?

btw. se divam ze Arcibiskup je jen 55ka ^^

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243

Edited by - Zmrdimor on 25/05/2005 10:32:04
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:35:58  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zmrdimor
2 Shemiramoth: roflmao ty jses taky hustor sem zvjedavej jak se chces podilet na mem cisteni. Co sem ti udelal? Zabijim ti kamose z hordy?

jj presne tak .

Jsem totiz tajny agent nasazeny hordou a brzo budu mit dostatek informaci, abych se mohl vratit. Jo a momentalne jeste rozvracim jednu guildu (zdravim Dorta a Martiho )

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 25/05/2005 10:48:56
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:38:37  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

2 Herbicid: hh ty jsi me fakt rozesmal , navic mas blby informace, ze skoly chodime ve 3 takze az od 3 tam jsme. Jinak kde si prosimte vzal ze tam sme 12 hod denne kdyzuz tak sme tam max 3 hodiny, zbytek travime v Badlands ^^ .... jinak resujem se opravdu zasadne na hrbitove, preci jen bez poradne palky za opravu to neni ten opravdovy HardCore j/k

""Urcite, vzdycky kdyz jdu kolem IF tak mam chat uplne plnej cervenejma velkejma:
"UCHA HLKAS IASD WEA S WEWQ SD JSEM Z MOTION" "" - tak ted jsi me opravdu dorazil, kdybych te videl asi bych se ti vysmal primo do obliceje. Jeste sem nevidel ze by nekodo z Motionu neco yelloval (krom ninja lootingu). A taky uz te vidim jak furt projizdis kolem IF ....

HOW THE FUCK CAN YOU TELL THAT I'M 13 BY LOOKING AT WHAT I'M WRITEING?????????????????????????????????????????????????????

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 25/05/2005 10:39:14
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:28:19  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
Korko nejak sem nepochopil co tim myslis, ta veta mi absolutne nedava smysl

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 25/05/2005 :  12:18:20  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Az na pouziti zbytecneho vulgarismu a drobnou chybu v gramatice se ti snazil naznacit, ze styl tveho projevu odpovida cca 13-ti letemu chlapci (jeho nazor).

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:59:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
lol drobna chyba v gramatice .... ta drobna chyba je cela podstata tej vety ....

Len pre upresnenie toto je vynatok z jedneho chatu
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:39:48  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsem rad ze jsem te pobavil, je dobre kdyz se lidi smeji, jejich zivot je pak krasnejsi

AD PvP: Pochopil jsi to spatne, me PvP v nevadi, proste jsem mel potrebu se podelit o sve zazitky z E/WPL

quote:

Skoda ze jsi to nepobral, byl by tvuj zivot jeste hezci, ale casem pochopis co je to nadsazka, ironie, vtip a podobne slozite veci.

quote:

BTW: Vitej na imperim.cz, ja osobne jsem rad ze pribude nazoru a potrehu z "Druhe strany barikady" a doufam ze ti pravidelne navstevy zde pomohou rychleji dospet v rozumneho, dospeleho cloveka

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000