Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 warlock
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:59:54  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

S tak malo shardama to nejde ani udrzovat

A k cemu je prosimte pouzivas ze jich potrebujes plny batohy? :) Treba delam neco spatne ze mi jich staci tak malo :)

No kdyz lognu tak je dobry jich mit aspon 30. To mas soulstone+spellstone+healthstone. Pak abych byl rdy na raid, takze dejme tomu 15ks healthstonu do raidu. No a jeste vetsinou portuju tak 5 lidi, nekdy vic, nekdy min. No a musi me jeste neco zustat, kdyz bysme narazili na hordu (shadowburn, pet).

Proste zbytecne plytvani :)) Ale jak rikam, nemam Shadowburn nepotrebuju jich tolik :)S PvP cekam az na 60lvl takze q => pohybyju se v zonach kde jsou pro me moby mimimalne zeleny takze nemam problem si sshady v pohode doplnovat za pochodu :) Coz se mi i vyplati, protoze po kazdem uspesnem vytvoreni ss se mi zvedna mana regain o 100% :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 02/05/2005 :  12:12:11  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
mně zas sere, že jich mám plnej baťoh
mám ten talent co mi urychluje regeneraci many 10 sec potom co někomu vysaju duši

fakt hrůza, proč to nedali na nějaký jiný kouzlo (drain life?)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/05/2005 :  12:20:23  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

mně zas sere, že jich mám plnej baťoh
mám ten talent co mi urychluje regeneraci many 10 sec potom co někomu vysaju duši

fakt hrůza, proč to nedali na nějaký jiný kouzlo (drain life?)

Protoze na manu mas stejne Lifetap a Drain life spolu s Corruption ti dava sanci vstoupit do Nightfall stance(instantni cast shadow boltu), pokud teda mas Nightfall talent.

Zkratka - magove jsou prutokove ohrivace a Warloci bandazove mumie :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 02/05/2005 :  12:35:41  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
no na manu mám hlavně dark pact, ale stejně mě todle sere :)

ikdyž teda ten pact je fakt mega dobrej, žádnej cooldown, jen tahám manu z démona :)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/05/2005 :  12:39:28  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

no na manu mám hlavně dark pact, ale stejně mě todle sere :)

ikdyž teda ten pact je fakt mega dobrej, žádnej cooldown, jen tahám manu z démona :)

Bohuzel to ma podminku ze demon nejakou tu manu este musi mit :)

Ja mam v soucasne dobe nejekejch 4.9k many s Arcintem a 4100 HP s IMPem a Fortitudou takze docela vystacim :)

Edited by - Herbicid on 02/05/2005 12:41:05
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 02/05/2005 :  12:48:57  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Herbicid: když mu vypnu všechny kouzla tak tu manu většinou má, a když náhodou ne, tak bandáže a life tap :)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  10:54:46  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Hura, hura, hura! Konecne pro me skoncil XP hunt :)
Ale stojim ted pred "VELKYM" ukolem. Dreadstead :) Tak me napadlo, ze nas asi v Horde na Shadow Moonu bude urcite vic a mam navrh: Pojdte udelat Dreadstead "hunt" grupu a spolecne si "dojit" pro nase uzasne "QUESTOVE" ( MUHAHAHA uz nevim na koho :)Epic mounty.

Edited by - Herbicid on 24/05/2005 12:00:53
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  10:57:46  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Taky se vám stává, že běžíte a běžíte a najednou běžíte bez peta? A nebo se neustále otáčíte za každých pár metrů čekáte, až ten moulala přiběhne :((

Jak to pak vypadá na vyšších levelech? Běhají peti tak rychle jako koníci? Nebo každé vyndání koně = spálený soulshard za peta po slezení?

Melo by byt opraveno v novem patchi :) Ale ze by se to nejak projevilo mi na Test Realmu vcera moc neprislo :)

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:11:11  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale stojim ted pred "VELKYM" ukolem. Dreadstead :) Tak me napadlo, ze nas asi v Horde na Shadow Moonu bude urcite vic a mam navrh: Pojdte udelat Dreadsteed "hunt" grupu a spolecne si "dojit" pro nase uzasne "QUESTOVE" ( MUHAHAHA uz nevim na koho :)Epic mounty.

GL, nekolik xx veci a k tomu Q itemy za 406g :)
Ja potrebuju este 200g a hura do DM pro neho :)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:59:26  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ale stojim ted pred "VELKYM" ukolem. Dreadstead :) Tak me napadlo, ze nas asi v Horde na Shadow Moonu bude urcite vic a mam navrh: Pojdte udelat Dreadsteed "hunt" grupu a spolecne si "dojit" pro nase uzasne "QUESTOVE" ( MUHAHAHA uz nevim na koho :)Epic mounty.

GL, nekolik xx veci a k tomu Q itemy za 406g :)
Ja potrebuju este 200g a hura do DM pro neho :)

Ja vim, ja vim. Ale mnozstvi penizu se lisi realm od realmu, frakce od frakce a profese od profese. Co jsem cetl ruzne na forech, tak je Dreadstead stal od 200g az po nebozaka co se na nej vykaslala guilda a dal za nej pres 1000g.

Ja si nastesti Dark iron (uz mam 17 v bance :) a arcanite natezim sam :)

Edited by - Herbicid on 24/05/2005 12:01:02
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:51:13  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Mam otazku na ten talent co po sani duse ma nahodit velkou regeneraci, bohuzel se mi stava ze proste vysaju dusi ale regenerace se nahodi opravdu jen obcas. Co delam spatne? Je to tim ze to sani duse ho musi zabit nebo jak? Jinak teda nahazuju svatou trojici:) immmolation, corruption a curse of agony. Taky bych rad vedel jestli uz pet dokaze dobehnout a nemizi..
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:24:12  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

Mam otazku na ten talent co po sani duse ma nahodit velkou regeneraci, bohuzel se mi stava ze proste vysaju dusi ale regenerace se nahodi opravdu jen obcas. Co delam spatne? Je to tim ze to sani duse ho musi zabit nebo jak? Jinak teda nahazuju svatou trojici:) immmolation, corruption a curse of agony. Taky bych rad vedel jestli uz pet dokaze dobehnout a nemizi..

Ano, zvyseni regenerace many o 100% je jen v pripade ze pri Drainsoulu mob umre. Je to napsany i v popisu :)

Dobehnout dokazal vzdycky, akorat ze dobiha moc pomalu, takze se na nej musi cas od casu cekat. Casem se naucis jak daleko este muze byt na minimape nez zmizi, takze kdy na nej pockat :) Ma to byt upravene (maji behat rychlejc) v 1.5, ale na test realmu sem nejake vyrazne zmeny moc nepozoroval :\ Succuba se cestou z OM na zeppelin nekde zapomela.

Edited by - Herbicid on 24/05/2005 13:25:03
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:46:14  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ano, zvyseni regenerace many o 100% je jen v pripade ze pri Drainsoulu mob umre. Je to napsany i v popisu :)

Dobehnout dokazal vzdycky, akorat ze dobiha moc pomalu, takze se na nej musi cas od casu cekat. Casem se naucis jak daleko este muze byt na minimape nez zmizi, takze kdy na nej pockat :) Ma to byt upravene (maji behat rychlejc) v 1.5, ale na test realmu sem nejake vyrazne zmeny moc nepozoroval :\ Succuba se cestou z OM na zeppelin nekde zapomela.

No ale tim padem se ta regenerace nahodi opravdu jen obcas protoze kdyz ma na sobe 3-4 kouzla co ho zabiji tak pravdepodobnost ze ho posledni damage mu udeli drainsoul je mala.

Snad se ten Pet spravi, ale hlavne Warlocka dost posili a spravi, to kamos co je mag nadava ze se mu zmeni ikona u kouzla ktere ani nepouziva. A hlavne drainsoul v pripade Honor killu da dusi to je super.
Jeste jsem se chtel zeptat na Shadow mastery, to dava damage aji Shadow boltu? Kdyby jo tak mi stejne nezbudou talenty, jedu destruction(aji boost immolation)+affliction.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:55:18  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No ale tim padem se ta regenerace nahodi opravdu jen obcas protoze kdyz ma na sobe 3-4 kouzla co ho zabiji tak pravdepodobnost ze ho posledni damage mu udeli drainsoul je mala.

Snad se ten Pet spravi, ale hlavne Warlocka dost posili a spravi, to kamos co je mag nadava ze se mu zmeni ikona u kouzla ktere ani nepouziva. A hlavne drainsoul v pripade Honor killu da dusi to je super.
Jeste jsem se chtel zeptat na Shadow mastery, to dava damage aji Shadow boltu? Kdyby jo tak mi stejne nezbudou talenty, jedu destruction(aji boost immolation)+affliction.

Nene, pokud nemam milnou predstavu, tak mu nemusis sebrat posledni HP drainsoulem, proste ho musis drainovat v okamziku kdy umre :)

Ad Shadowbolt, nejsem si na 100% jist, ale v nejakych patch notes jsem mam pocit cetl, ze to bylo zabugovane, ale ted uz by se to melo pocitat i na shadowbolt (a nebo to bylo obracene? :)))

Co drainsoul, hlavne se ti vrati shard kdyz ho dodelas Shadowburnem :)

Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:07:29  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nene, pokud nemam milnou predstavu, tak mu nemusis sebrat posledni HP drainsoulem, proste ho musis drainovat v okamziku kdy umre :)

Ad Shadowbolt, nejsem si na 100% jist, ale v nejakych patch notes jsem mam pocit cetl, ze to bylo zabugovane, ale ted uz by se to melo pocitat i na shadowbolt (a nebo to bylo obracene? :)))

Co drainsoul, hlavne se ti vrati shard kdyz ho dodelas Shadowburnem :)

No tak tim padem to nefunguje ten talent jak ma nebo ja nevim, jasne ze ho drainuju v okamziku kdy umira jinak bych nedostal dusi a jinak by ten talent nefungoval. Spravne se ma objevit takova ikona jako ze porad saju a je tam timer a v te dobe mam nahozenou regeneraci? ALe tohle se mi stava jen obcas. Mozna to prehlizim nebo to nahodi regeneraci ale neupozorni me to, proste ten talent je divnej.))
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 28/05/2005 :  13:50:25  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote

This talent might be useful if it worked as the description implies. The bonus is based on your spirit, really, but with a decent amount of spirit (I'm not going to get into a discussion about the usefulness of spirit. Suffice to say, it's probably not a warlock's primary concern when choosing gear), this 10 seconds could produce a fair amount of mana. However, in it's current implementation, the spell only produces the effect when the damage from the Drain Soul itself or one of your dots kills the enemy. So if another player, your pet, anything else does the final damage.. you get nothing. This actually works, I would say (as a rough estimate) 2-4% of my kills in which I use Drain Soul. Probably best left out of your build, at least until it's fixed.
Tohle presne se mi deje....
Go to Top of Page

daril
Starting Member

6 Posts

Posted - 31/05/2005 :  20:11:59  Show Profile Send daril a Private Message  Reply with Quote
no tak ja teda nemam v PvP nijak velky zkusenosti, ale kdyz narazim na warlocka se svym priestem, tak ho za minutku sesvacim ani nemrkne .. staci me jen fear a DOT

quote:
Originally posted by flekoun

quote:
Originally posted by DarkFace

quote:
Ja mam warlocka na 33 levlu. Můžu říct že v PvE problémy nemam.Myslím si že jsem schopen docela rychle zabíjet moby.v PvP je Warlock nejlepší charakter ve WOWu.Na 1vs1 je neporazitelnej.V mass PvP je velice užitečnej, díky jeho DoTům , kurzím, rain of fire , hellfire. Sice to není takový AoE dealer jako mág , ale rozhodně se nestratí.Já jsem s ním zatím velice spokojen, protože mě hrát za něj zatím skvěle baví.Každý nový kouzlo je originální.Už se těším na infernála a Dooma , to bude teprv prdel :D

Warlock v PvE problemy urcite nema. V PvP je to horsie, hm... pochybujem, ze si neporazitelny. Roguovia (hlavne UD) a Priesti robia Warlockom viac ako VELKE problemy. Warlock ma najlepsie AoE v hre, aj ked jeho pouzitie je velmi riskantne (momentalne totiz kvoli bugu +fire rezist neznizuje damage z Hellfire), avsak pri dostatku +sta predmetov a dobrom priestovi je to XP machine :P.
Bohuzial Internal a Doom su velmi rare random dropy.
Warlock je dost tazke povolanie, ale ma obrovske moznosti.

Věř mi že warlock je v 1v1 neporazitelný.Priest je naprostá malina, rogue není o nic těžšího zabít než wara.Přiznávám že UD rogue je kvůli forsakenu trochu drsnější ale nic s čím bych si nepororadil.

Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 31/05/2005 :  20:58:10  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daril

no tak ja teda nemam v PvP nijak velky zkusenosti, ale kdyz narazim na warlocka se svym priestem, tak ho za minutku sesvacim ani nemrkne .. staci me jen fear a DOT

quote:

quote:
Originally posted by DarkFace

quote:
Ja mam warlocka na 33 levlu. Můžu říct že v PvE problémy nemam.Myslím si že jsem schopen docela rychle zabíjet moby.v PvP je Warlock nejlepší charakter ve WOWu.Na 1vs1 je neporazitelnej.V mass PvP je velice užitečnej, díky jeho DoTům , kurzím, rain of fire , hellfire. Sice to není takový AoE dealer jako mág , ale rozhodně se nestratí.Já jsem s ním zatím velice spokojen, protože mě hrát za něj zatím skvěle baví.Každý nový kouzlo je originální.Už se těším na infernála a Dooma , to bude teprv prdel :D

Warlock v PvE problemy urcite nema. V PvP je to horsie, hm... pochybujem, ze si neporazitelny. Roguovia (hlavne UD) a Priesti robia Warlockom viac ako VELKE problemy. Warlock ma najlepsie AoE v hre, aj ked jeho pouzitie je velmi riskantne (momentalne totiz kvoli bugu +fire rezist neznizuje damage z Hellfire), avsak pri dostatku +sta predmetov a dobrom priestovi je to XP machine :P.
Bohuzial Internal a Doom su velmi rare random dropy.
Warlock je dost tazke povolanie, ale ma obrovske moznosti.

Věř mi že warlock je v 1v1 neporazitelný.Priest je naprostá malina, rogue není o nic těžšího zabít než wara.Přiznávám že UD rogue je kvůli forsakenu trochu drsnější ale nic s čím bych si nepororadil.

jako priest je pro warlocka totalni malina jak pro vsechny ostatni .)on ti da fear a ty se snej nedostanes
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:13:14  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem v ramci Dreadsteed qustu vcera vykoupil kompletne vsechny 'Black dragon scale' a 'Large brilliant shard' co jen na Shadow moonu v AH byli :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:23:21  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem v ramci Dreadsteed qustu vcera vykoupil kompletne vsechny 'Black dragon scale' a 'Large brilliant shard' co jen na Shadow moonu v AH byli :)

Musim se pochlubyt :) Pri grindovani Owlbeast bloodu ve Winterspringu - Muj prvni :)))

http://www.capitol.cz/~hk/wow/doomguard.jpg

Edited by - Herbicid on 03/06/2005 11:23:54
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 04/06/2005 :  14:38:33  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Kod je silnejsi,infernal nebo doomguard ?
Go to Top of Page

3rr0r
Starting Member

5 Posts

Posted - 04/06/2005 :  17:28:23  Show Profile Send 3rr0r a Private Message  Reply with Quote
no ja mam zatim jenom infernala ale rek bych ze je jedno kdo je silnejsi pac sou oba na p***...zatim....
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 05/06/2005 :  11:08:44  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
presne tak, oba dva sou nepouzitelny, ptze jsou enslave na max. 5 minut, takze na pikacu...
akorat sem si udelal Q na infernala pouzil ho pro srandu v zergovani v SS, jinak nema cenu ho davat, to samy bude s doomguardem, to radsi vemu voida nez se nechat po necely minute zabit od svojeho infernala/doomguarda
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/06/2005 :  08:53:38  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
V novém patchi je funny warlok bug, to vás fakt pobaví

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=3461690&p=1&tmp=1#post3461690

Edited by - Gabriel on 08/06/2005 08:54:00
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 08/06/2005 :  09:21:30  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Hmm, super :))) Takze kdyz do PVP tak s prazdym baglem :))) Co kdybych ho nedej boze tim Shadowburnem dorazil :)

Mozny, zatim neozkouseny "bypass" bugu:
Este ze itemy se cpou standartne od bacpaku-slot1+nejblizzsi volny. Takze pro nas co pouzivame Shardtracker addon ( http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=356 ) s autosortem shardu do vybraneho baglu (4ky u me) by mohlo stacit udrzovat tenhle slot prazdny kdykoliv ocekavam PvP :))

Edited by - Herbicid on 08/06/2005 09:31:02
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 08/06/2005 :  09:24:21  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

V novém patchi je funny warlok bug, to vás fakt pobaví

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=3461690&p=1&tmp=1#post3461690

Tak to je huste uz sem myslel jak u capture the flag budu vysavat duse tak to ozelim pbohuzel radej nez vydaj patch...
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 08/06/2005 :  19:11:33  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Fakt ten bug takovej je takze dokud to neopravi tak Warloci pozor, dokonce na foru nekdo psal ze mu to prepsalo hearstone....((( nekdo v Blizzardu to seredne pos.....
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 09/06/2005 :  09:09:03  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ja si zkusil vyprazdnit prvni bagl a dal si tam na prvni misto vodu na manu a kdyz jsem si udelal shard z hordaka tak to neprepsalo tu vodu, ale hodilo se to vedle te vody. Takze je to opraveny nebo se to prepisuje jen kdyz ten prvni bagl je plnej a ono to nejde davat do druhyho baglu ? Shardtracker to nedava do baglu, kterej mam nastavenej.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/06/2005 :  09:53:27  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja si zkusil vyprazdnit prvni bagl a dal si tam na prvni misto vodu na manu a kdyz jsem si udelal shard z hordaka tak to neprepsalo tu vodu, ale hodilo se to vedle te vody. Takze je to opraveny nebo se to prepisuje jen kdyz ten prvni bagl je plnej a ono to nejde davat do druhyho baglu ? Shardtracker to nedava do baglu, kterej mam nastavenej.

Jakej ShardTracker pouzivas? Ja jedu na NCS co je na nej odkaz v mem predchozim prispecku, a ten uz nejaky cas pouziva AutoSort. Zapnes ho pravym tacitkem na ikone poctu Shardu. Ale samozrejme to funguje tak ze nejdriv "lootnes" shard do Backpaku a az pak se ti hodi do baglu kterej si si urcil. BTW bagly jsou pocitany z prava do leva a backpack ma #0 takze uplne levy batoh je #4

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/06/2005 :  09:55:17  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Koluje fama ze prej je to uz v EU verzi uz opravene. Ale doklud to Blizzardi nepotvrdi, tak ja shardy z ppls delat nehodlam.

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 09/06/2005 :  10:16:43  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jakej ShardTracker pouzivas? Ja jedu na NCS co je na nej odkaz v mem predchozim prispecku, a ten uz nejaky cas pouziva AutoSort. Zapnes ho pravym tacitkem na ikone poctu Shardu. Ale samozrejme to funguje tak ze nejdriv "lootnes" shard do Backpaku a az pak se ti hodi do baglu kterej si si urcil. BTW bagly jsou pocitany z prava do leva a backpack ma #0 takze uplne levy batoh je #4

Mam nastaveny, aby shardy hazel do baglu 4 (uplne levej bagl). Shardy z mobu to tam dava v pohode, ale v pvp to hazi do prvniho. Jestli budu mit vecer cas, tak zkusim zaplnit prvni bagl a vzit shard, abych videl co to udela. Shardtracker mam myslim tento http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=219

Edited by - bubu on 09/06/2005 10:17:58
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/06/2005 :  10:41:12  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mam nastaveny, aby shardy hazel do baglu 4 (uplne levej bagl). Shardy z mobu to tam dava v pohode, ale v pvp to hazi do prvniho. Jestli budu mit vecer cas, tak zkusim zaplnit prvni bagl a vzit shard, abych videl co to udela. Shardtracker mam myslim tento http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=219

Hmm to nevim jestli je ten samej. Ten co pouzivam ja, je ve verzi 2.34beta-TOC1500 coz je verze ze vcera. Ale zatim sem SShard z ppl nedelal, takze vyzkousim a uvidime :)

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 09/06/2005 :  11:20:04  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Hmm to nevim jestli je ten samej. Ten co pouzivam ja, je ve verzi 2.34beta-TOC1500 coz je verze ze vcera. Ale zatim sem SShard z ppl nedelal, takze vyzkousim a uvidime :)

No tak ten urcite nemam :) Mam nejakou starou verzi.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 09/06/2005 :  12:21:35  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
ja mam insomniax recompilation 1.56 bo jaka je ta posledni jeste pred patchem 1,5 a shardy delam v pohode a nevsimnul sem si ze by mi za to mizely itemy z batohu, to uz bych byl asi bez HS

nebo se to zamenuje az kdyz je plnej zakladni batoh?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/06/2005 :  12:31:36  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

ja mam insomniax recompilation 1.56 bo jaka je ta posledni jeste pred patchem 1,5 a shardy delam v pohode a nevsimnul sem si ze by mi za to mizely itemy z batohu, to uz bych byl asi bez HS

Veci prepisujou pouze shady z HRACU!

Edited by - Herbicid on 09/06/2005 12:31:49
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 09/06/2005 :  12:40:19  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no ja vcera bral shardy jen z HRACU! proto se ptam jestli se to prepisuje az kdyz je prvni batoh plnej a do dalsiho je to nedava nebo jak? ptze me se nic neprepsalo (plnej batoh sem nemel)

Edited by - plussminuss on 09/06/2005 12:41:21
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/06/2005 :  12:43:28  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

no ja vcera bral shardy jen z HRACU! proto se ptam jestli se to prepisuje az kdyz je prvni batoh plnej a do dalsiho je to nedava nebo jak? ptze me se nic neprepsalo (plnej batoh sem nemel)

Tak to ti zatim nerekneme. Viz predchozi diskuze. Este neni otestovano :)

Go to Top of Page

3rr0r
Starting Member

5 Posts

Posted - 26/06/2005 :  09:56:30  Show Profile Send 3rr0r a Private Message  Reply with Quote
Co myslite ze je lepsi:

http://www.thottbot.com/?i=17053

nebo

http://www.thottbot.com/?i=26067

dik za komentare...
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/06/2005 :  10:01:19  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Dreadmist robe imo... heal peta je k hovnu víceméně(timer bude určitě velký) a navíc přijdeš o bonus ze setu(kt. je sice malý, ale zadarmo)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 26/06/2005 :  10:34:56  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Jak se to veme,ten shadow damage je hodne peknej,ale na vetsinu situaci bude asi lepci dreadmist.

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 27/06/2005 :  08:15:47  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 3rr0r

Co myslite ze je lepsi:

http://www.thottbot.com/?i=17053

nebo

http://www.thottbot.com/?i=26067

dik za komentare...

mam komplet dreadmist i tenhle pattern. ale radsi si necham dreadmist ptze posledni bonus je zvetsena sance o 2% na critcital shadow spellem, kdybych to vymenil za tu void robu, tak to mit nebudu, nehlede na to ze dreadmist ma lepsi staty a void roba je celkem hodne nakladnej spas, kterej se podle me nevyplati
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 27/06/2005 :  11:45:20  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jedna vec okolo talentu, jaky mate rozlozeni a jaky si myslite ze je nejlepsi?
ja mam 22/5/24 - kvuli nightfall, siphon life, a shadow burn a ruin
uvazoval jsem o demonology kvuli soul link, ale zase si nedokazu predstavit zivot v pvp bez nightfall nebo SB a ruin...

mate nekdo nejaky zkusenosti s tim?

EDIT: talent tree aff/dem/des - tak jak je to ve wow, ne jak je to na thot

Edited by - plussminuss on 27/06/2005 12:52:47
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 27/06/2005 :  12:43:08  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedna vec okolo talentu, jaky mate rozlozeni a jaky si myslite ze je nejlepsi?
ja mam 22/5/24 - kvuli nightfall, siphon life, a shadow burn a ruin
uvazoval jsem o demonology kvuli soul link, ale zase si nedokazu predstavit zivot v pvp bez nightfall nebo SB a ruin...

mate nekdo nejaky zkusenosti s tim?

Build mam 33/5/13, (viz odkaz v signature) a jedine co potrebuju predelat je ukliknuti na Aftematch misto Bane. Ale to pocka na 1.6 patch :)

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 27/06/2005 :  17:39:31  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ja jedu 5/31/15. Jsem zameren na pve :)
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 28/06/2005 :  10:33:31  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Ten affliction strom mě příliš užitečný nepřichází, i když pro PvE se může hodit. Já osobně zatím jedu demonology kvůli soul link, a zbytek hodlám doplnit na destruction.
Go to Top of Page

Ulan Baatar
Starting Member

6 Posts

Posted - 28/06/2005 :  11:10:28  Show Profile  Send Ulan Baatar an ICQ Message Send Ulan Baatar a Private Message  Reply with Quote
ja mam ted 25/5/21, detaily kdyztak viz link v podpisu
az budu mit kapku vic stamina gearu, asi zrusim demonic embrace a hodim to na SM/ruin

Neznalek, Undead Warlock @ Dragonmaw [Malevolence Incarnate]
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 28/06/2005 :  11:11:22  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
ma cenu delat q o epika nebo raci si udelat reputaci a koupit ho tam ??
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 28/06/2005 :  11:26:20  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ko56

ma cenu delat q o epika nebo raci si udelat reputaci a koupit ho tam ??

Dreadsteed je Dreadsteed :) Nezabira ti misto v batohu a vypada Coool :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 28/06/2005 :  11:34:00  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archie

Ten affliction strom mě příliš užitečný nepřichází, i když pro PvE se může hodit. Já osobně zatím jedu demonology kvůli soul link, a zbytek hodlám doplnit na destruction.

Pletes se :) Improved life drain + shadow mastery + shadow/spell dmg suff = 100HP(DMG) per tick :) + cca 56hp(dmg)/tick ze Siphon life. A to nepocitam ze ho CoSnes a cas od casu instantne Shadow boltnes z Nightfallu. Chce se to s tim akorat naucit pracovat. JEdine co mi chybi je Intensity a Pyroclasm.

Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 30/06/2005 :  07:59:11  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
No, ale proste mi to prijde pomale
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000