Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Kdyby ste ted zacinali ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:20:46  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
... jaky povolani by byl vas vyber ? a proc ? :)

Osobne by sel do troll shamana ... misto warra. Duvod je asi ten ze se my strasne libi styl boje shamana a proste my pride jako zakernejsi povolani. I kdyz warr je taky super.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:26:50  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

... jaky povolani by byl vas vyber ? a proc ? :)

Osobne by sel do troll shamana ... misto warra. Duvod je asi ten ze se my strasne libi styl boje shamana a proste my pride jako zakernejsi povolani. I kdyz warr je taky super.

sel bych znovu do Druida, jelikoz a protoze je proste nejlepsi :) a prirostl mi k srdci

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:28:47  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Udělat si alta ve WoW není nic časově náročného, takže "začínat znova" se dá často. Osobně zkouším druida.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:29:47  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Sel bych za warra a na paladina bych se vys. S warriorem je vetsi sranda. Taky se na warriora pohlizi jako na gimpa, coz se mi libi.

Jo a rasu, no za lidi jedine gnome a za horde troll(ice).

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:39:37  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Mam uz Lev 60 Shamana a lev 36 Paladina. Keby som zacal znova chcel by som nejakeho handraka - Mage, alebo Warlocka a isiel by som za hordu na Normal server, pretoze tam sa Honor len tak sype, clovek je v bezpeci a nepriatelov je neustale dostatok. Kazdopadne Warriori ktorych stretam su taki strasni noobovia, ze z nutnosti by som si dal Wara a dufal by som ze to v instanciach zahram tak ako by sa malo. Toto iste som bol donuteny urobit v EQ2. Pretoze ma neskutocne srali uber kids warriors, vdaka ktorym kapali handraci.

"Im sure i dont have anything like taunt in spellbook. / What is aggro?, what is ...." argh
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:43:25  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno ja osobne kdybych chtel hodne hk tak bych poridil huntera a jenom nastreloval lidi v tm.
Jinak parim samana a jsem snim naprosto spokojen.Asi bych si ho vzal znova.Mozna bych zapremejslel o magovi nebo priestovi.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:02:26  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Jsem s Warlockem plne spokojen. Hra za nej je IMHO velmi variabilni a vubec ne nudna :)

Ale kdybych si musel vzit neco jineho, tak bych vzal Rogua s Alchemy/Herbalism.

A s pomoci potionu na zvedani detekce stealthu bych gangoval "ty druhy" rogues.
Revenge would be mine! :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 23/05/2005 12:04:26
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:09:58  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Zacinam znovu a zobral som si Troll Shamana :P

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:23:35  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Ja od spusteni EU zacinam stale
Mam zatim na SM hunter L50, rogue L42, priest L29. Na neutral mam jeste palose L14 a druida L19.
Uber char asi budu mit za dlouho , ale zatim se bavim se vsema velice dobre. Nemam kam spechat, predplaceno mam na rok ...

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:47:17  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Taky zacnu znovu a zrovna todle taky vemu ;b

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:07:00  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
racial traits zacinaj bejt patch od patche hustejsi a hustejsi
wotf bych za nic nevymenil, kdyz uz neco jinyho tak orca jelikoz jeho chance to resist stun je obrovska (nebo bude po pristim patchy) a jelikoz v soucasnosti hrajem vsichni World of Roguecraft tak to je abilita k nezaplaceni, ta trollska abilita je takova... no ... kdyz jako rogue bojuju jen s hadrakama tak me critical tak casto nepotka ;)

povolani - no kdybych chtel bejt killer tak maga, kdybych chtel hrat ze zvedavosti tak hraju warlocka - jelikoz sem jeste nepotkal ani jednoho dobryho a neverim ze jsou tak uplne marny a kdybych si chtel delat prestižní postavu tak warriora, samozrejme kdybych jel na max. honor rank takjedu imba shamana

nastesti mam toho na svym rogue jeste hodne na praci, tak zatim mam alty jen kdyz se mi fakt nic nechce delat
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:11:12  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Imo mas pravdu, ale zvolil som si postavu podla toho ako vypada :P.
Imo shaman je best tauren kvoli vyssiemu poctu hp+war stompu.

Proste som chcel byt trosku iny, ako ostatni (aj menom ha ha, aka ironia).

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:13:43  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo, ten warstomp je moc dobra vec, da ti prostor na heal
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:15:19  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja sem troll shaman uz od zacatku

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:21:07  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Ted hraju Warlocka 42 (ted pauza kvuli skole) a az ho dodelam tak by sem zkusil nejakeho no castera napr. War nebo Rogue(toho sem hral v bete a je super..) a samozrejme horda, ted mam Gnoma (mining/enginering).
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:49:09  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

kdybych chtel hrat ze zvedavosti tak hraju warlocka - jelikoz sem jeste nepotkal ani jednoho dobryho a neverim ze jsou tak uplne marny a

Bud zvedavej prosim :) A kdo siri blud o Warloci marnosti? IMHO je to velmi slusna a velmi variabilni classa. Jak uz jsem tu psal. Jedinej problem ty variabillity je ze clovek musi premyslet co zrovna na kerou classu pouzit a na ktere ze to ma klavese :) coz je v PvP, kde jde o kazdou ms, docela fatalni, pokud to clovek nema radne zazite :) protoze PvP s Warlokem je IMHO UPLNE o necem jinem nez s Mobama. Bych potreboval nejakej addon kterej by mi pri vstupu do PvP prepnul klavesy a action bary do "pvp konfigurace", protoze ted jedu hlavne PvE a veci co se hodi spis do PvP pouzivam minimalne a obcas mam problem si rovzpomenout na kterem ze to SHIFT+cislo ci ALT+cislo mam ten soulfire, Death coil atp :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 23/05/2005 13:51:12
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/05/2005 :  14:27:32  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Kdybych začal hrát teď, tak bych zkusil priesta, což je vlastně teď můj druhý alt
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/05/2005 :  14:32:40  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Kdybych začínal znova, tak si koupím guild wars

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/05/2005 :  14:33:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Kdybych začínal znova, tak si koupím guild wars

ten dneska prubnu vlastně
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 23/05/2005 :  15:17:32  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Ja zacinam stale. Niektore classy uz mam aj v horde aj v alliance. Dohromady asi 10 charov ale len 1 nad lvl 20 ;)

Keby zacinam ale uplne odznova a mam info co teraz tak asi hram Shamana alebo Undead rogueho. Naco si stazovat zivot ked moze byt clovek overpowered ? ;)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/05/2005 :  15:48:33  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
ja bych si vybral maga - ted ho jedu jako twinka, ktery se stane mym mainem, protoze priest me FAKT sral a nebavil - zabalil jsem to na 50. lvl
Sere me, ze Blizz se snazi udelat z priesta v PvM jednoduchou klasu (healbota) s tim, ze cloveku staci 3-5 klaves.

PS: AE expeni s magem rulezz

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 23/05/2005 15:50:52
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/05/2005 :  16:04:41  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
female Undead priest

nebo Ork Shaman pripadne Tauren druid

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:31:27  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Undead priest jako doted

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:35:41  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar
Ork Shaman

uh?

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:39:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Undead priest je zlo ;-) Undeadi maj nicit, zamorovat, rozkladat a decimovat, jakepak healovani....

Jinak human priest (again), pripadne druid (mam neprijemny pocit, ze druid je lepsi healer nez priest).
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:40:04  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Pokud bych dělal novou postavu určitě si udělám trola. Sou boží
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:49:21  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

quote:
Originally posted by Stilgar
Ork Shaman

uh?

co s tim máš za problém?

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:50:33  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak až začneš dej vědět nick, já mam pár twinků tak zase teamnem ;)

já mam favorita pořád druida, twinka mam undead female priesta a ork shamana, nic jinýho mě ani moc neláká

Edited by - Cotouch on 23/05/2005 19:51:25
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:04:21  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
kdyz bych ted zacinal tak bych si wow nekoupil :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:11:46  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

A víš že já asi taky ne? guild wars není marný
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:52:54  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

quote:

quote:

tak až začneš dej vědět nick, já mam pár twinků tak zase teamnem ;)

já mam favorita pořád druida, twinka mam undead female priesta a ork shamana, nic jinýho mě ani moc neláká

Nakonec jsem se rozhod jako alta udelat shamana ale taurena :) holt jednoho trolla uz mam :p nick Colldor, mam tusim uz lvl 13-14 :) cya ingame.

Edited by - Colldor on 24/05/2005 11:53:40
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:55:28  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Myslím že od Tebe ani nikdo nic jiného nečekal, jakmile jsi prohlásil, že jdeš GW zkusit. Upřímně - pokud jsi takové hlášky schopen po pár hodinách zkušenosti, pak díky bohu, že spolu například nepodnikáme
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:55:53  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Pokud bych dělal novou postavu určitě si udělám trola. Sou boží

Aaaaa konecne nekdo kdo ma spravnej vkus !

http://www.nurfed.com/uploads/wow/wow134.jpg

Edited by - Colldor on 24/05/2005 11:58:31
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:57:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Druid nema v healovani na priesta .... ale zase ma ine prednostio. Ale heal spec druid nema sancu na heal spec priesta.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:04:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Myslím že od Tebe ani nikdo nic jiného nečekal, jakmile jsi prohlásil, že jdeš GW zkusit. Upřímně - pokud jsi takové hlášky schopen po pár hodinách zkušenosti, pak díky bohu, že spolu například nepodnikáme

Když už mě wow moc po skoro pěti měsících hraní nebaví, tak nevidím nic špatného na tom zkusit něco jiného. Kde to už není jenom o tom chodit do high level instancí a čekat že mi spadně další část do setu. Mimochodem když jsem hrál měsíc EQII a pak zkusil jeden den WOW, tak mě to taky ihned chytlo, tak co se ti nezdá? (je ale fakt že EQII je pěkná sračka, ale to všichni víme)
Něco člověku vleze rychleji pod kůži, něco ne
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:24:39  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to ale myslis v pripade shamana ne? me teda zadny prostor na heal neda
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:29:48  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

quote:

No tobe to da prostor max zacit evakuovat tu tvou chlupatu prdel nez se oponent probere

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:32:03  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemas este FA na 300? :))

Go to Top of Page

vlask
Starting Member

19 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:33:51  Show Profile Send vlask a Private Message  Reply with Quote
Hmm ja si vybral gnome warlocka s sitim a engineeringem
Human Pala mne prestal bavit na 54lvl, sice do dungu skvelej zdvihac, ale pomaly dmg, dlouho to trva nez kohokoliv ubiju. A o pvp darmo mluvit ze - nastesti ja ho kvuli pvp nebral.
Jinak warlock se mi libi kvuli podpurnym kouzlum - zejmena teleportace se mi zda neprilis vyuzivana a soulstone v kombinaci s palladinem (kterej neni uplne blbej - i kdyz uz sem vcera hned 2 totalne blby potkal) v dungu k nezaplaceni.
Souhlas s tim ze warlock je krasne variabilni, ale v PVP musim klikat na tolik kouzel ze po boji mne dojde ze sem na to a to zapomel a moh sem to treba vyhrat. Hold chce to trenink
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:37:45  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
colldor: ani na to to nestaci , ale je to dobry na mass akce at uz pvp nebo pve...

herbicid: jo mam samo uz dlouho, ale nejlepsi bandou co mam stihnu healnout 2x250HP pac war stomp stunuje jen na dve vteriny... BTW je nejaka lepsi banda nez Heavy runecloth bandage (heal 2k hp)?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:38:22  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlask

Hmm ja si vybral gnome warlocka s sitim a engineeringem
Human Pala mne prestal bavit na 54lvl, sice do dungu skvelej zdvihac, ale pomaly dmg, dlouho to trva nez kohokoliv ubiju. A o pvp darmo mluvit ze - nastesti ja ho kvuli pvp nebral.
Jinak warlock se mi libi kvuli podpurnym kouzlum - zejmena teleportace se mi zda neprilis vyuzivana a soulstone v kombinaci s palladinem (kterej neni uplne blbej - i kdyz uz sem vcera hned 2 totalne blby potkal) v dungu k nezaplaceni.
Souhlas s tim ze warlock je krasne variabilni, ale v PVP musim klikat na tolik kouzel ze po boji mne dojde ze sem na to a to zapomel a moh sem to treba vyhrat. Hold chce to trenink

To se ti ten ENG docela prodrazi :) do 90% veci potrebujes drahokamy/rudu/sutry neb vsechno co ziskas nejsnaze miningem. Ale chapu ze se nekomu muze predstava, ze by jeho hrdy warlock byl hornik, pricit :)

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:39:32  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlask

tak je to vzdycky
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:39:48  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Jo kdyz uz nekdo zacal mluvit o Warlocku. Vcera jsem jen tak ze sradny zkousel duel s Punkcorem a byl sem celkem prekvapen co ten warlock dokaze ;p Do ted sem kazdyho ali warlocka kteryho sem potkal zabil bez problemu, ovsem puncore me ownoval 3x posobe ... takze to opravdu neni spatny povolani, jen to clovek musi umet. Ty doty jsou zatracnej problem, no uvidime na lvl 60 ... kde ten warr holt vyplivne daleko vetsi dmg nez ted na lvl 40+-

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:02:41  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Jen vím že bych asi nejel priesta, teď kolem 60 je to příšerný, furt někdo otravuje abych šel do instance.

Tenhle problém bych jako Rogue nebo Hunter asi neměl :)

Pravděpodobně bych jel druida, kterého mám stejně jako twinka...
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:40:28  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Jen vím že bych asi nejel priesta, teď kolem 60 je to příšerný, furt někdo otravuje abych šel do instance.

Tenhle problém bych jako Rogue nebo Hunter asi neměl :)

Pravděpodobně bych jel druida, kterého mám stejně jako twinka...

Ako druida by ta otravovali tiez.

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:53:06  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
taky me nekdo porad nekam taha, coz mi nevadi... vadi mi kdyz me pozvou do grupy jako posledniho a pak se desne divi kde sem tak dlouho... za posledni tyden se mi to stalo 2x ... vcera me dokonce kopli z raid grupy do stratholme kdyz sem byl ve tretine cesty od letadla do start.... kamos mi pak rikal ze invitli jinyho warra kterej byl jeste v OM... si fakt pomohli... nebudu to radsi vic komentovat...
edit: chyby

Edited by - Warlord on 24/05/2005 14:06:26
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:57:11  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

taky me nekdo porad nekam taha, coz mi nevadi... vadi mi kdyz me pozvou do grupy jako posledniho a pak se desne divi kde sem tak dlouho... za posledni tyden se mi to stalo 2x ... vcera me dokonce kopli z raid grupy do stratholme kdyz sem byl ve tretine puli cesty od letadla do start.... kamos mi pak rikal ze invitli jinyho warra kterej byl jeste v OM... si fakt pomohli... nebudu to radsi vic komentovat...

A proto Warloci doporucuji - do kazde grupy aspon jednoho z nas na summon ;)

Edited by - Herbicid on 24/05/2005 13:57:29
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:07:16  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

taky me nekdo porad nekam taha, coz mi nevadi... vadi mi kdyz me pozvou do grupy jako posledniho a pak se desne divi kde sem tak dlouho... za posledni tyden se mi to stalo 2x ... vcera me dokonce kopli z raid grupy do stratholme kdyz sem byl ve tretine puli cesty od letadla do start.... kamos mi pak rikal ze invitli jinyho warra kterej byl jeste v OM... si fakt pomohli... nebudu to radsi vic komentovat...

dik zes mi to pripomnel... warlock byl v grupe, pozadal sem o summon, ale byl sem odmitnut protoze by museli vylezt z instance....
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:17:16  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

dik zes mi to pripomnel... warlock byl v grupe, pozadal sem o summon, ale byl sem odmitnut protoze by museli vylezt z instance....

Tak tam je myslim hlavni problem v tom, ze ze Stratholmu nevylezes :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:27:03  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
vylezes a zabijou te alici - zakladni pravidlo preziti je nevylejzat z zadny instance
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:27:53  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Tak tam je myslim hlavni problem v tom, ze ze Stratholmu nevylezes :)

Ze zadniho vchodu vylezes.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000