Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 war,mikro,makro,atd..
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 20/05/2005 :  22:16:52  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych se zeptat jak mikrovat s warem v PvP , jestli pouzivat makro na zvyseni mikra , jestli je nejaky primo delany UI pro wary , a jaky kouzla HLAVNE pouzivat v PvP. (plz jen wariori ) (sry ze otravuju).

For The HORDE !!

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 20/05/2005 :  22:25:28  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Co je prosím mikro? A od kdy má warrior kouzla? :p

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 20/05/2005 :  22:28:09  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

sry ne kouzla ale jak se tomu rika???no mikro je trebas ve w3 nevim jak to rict

edit: a pomoct mi asi nechces ze?? :)

For The HORDE !!

Edited by - bluuN on 20/05/2005 22:30:48
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 20/05/2005 :  22:35:08  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
mikro je jak umis bejt obratnej s mysi
Go to Top of Page

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 20/05/2005 :  23:08:41  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
mohl by nekdo poradit????prosim moc prosim

For The HORDE !!
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/05/2005 :  09:40:43  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

+1

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/05/2005 :  09:55:28  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Mikro nema s WoW nic spolecnyho :) V podstate to znamena, jak dobre dokazes ovladat vsechny ty pidimuzicky ve W3 nebo jakekoli jine strategii.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 21/05/2005 :  10:22:54  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
mikro znamena ve W3 ze si sikovne ovladal kazdou postavicku ve sve armade tak aby ti pokud mozno zadna neumrela, vzhledem k tomu ze ve wow mas jen 1 postavicku.... .)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 21/05/2005 :  10:41:35  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
lol bluun vazne nikdy nezklame

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 21/05/2005 :  11:36:12  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

ze je tady vubec pisu

For The HORDE !!
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 21/05/2005 :  11:37:53  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

+1

Stfu already!!11(Leerooye na tebe)
Hm, tak já bych třeba chtěl makro na zvýšení mikra, to bych byl potom owner, ne? Kdybych dokázal ovládat postavičky než všichni ostatní (+1)

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 21/05/2005 11:40:43
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 21/05/2005 :  15:46:16  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bluuN

quote:
Originally posted by brutus

ze je tady vubec pisu

To se taky divím, možná by bylo lepší se příště nejdřív nad svým dotazem zamyslet .

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 21/05/2005 :  18:16:38  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ve skutecnosti ma pravdu, pokud teda mluvime o group based pvp. Ovladani vlastni postavy je pomerne trivka oproti tomu dat do lajny raid 40 lidi aby kazdy delal co ma ;-)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 21/05/2005 :  18:34:15  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bluuN

a jaky kouzla HLAVNE pouzivat v PvP. (plz jen wariori ) (sry ze otravuju).

Jasně že mluvíme o group based pvp!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 21/05/2005 :  20:06:26  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Ve skutecnosti ma pravdu, pokud teda mluvime o group based pvp. Ovladani vlastni postavy je pomerne trivka oproti tomu dat do lajny raid 40 lidi aby kazdy delal co ma ;-)

Koukam dalsi clovek co si pod group pvp predstavuje ze veme 40 lidi a zerguje vse co potka.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 21/05/2005 :  21:23:31  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
Tady mas nejake ty macra ja jich par pouzivam prevazne na PvP treba Disarm,Overpower,Pummel nebo Intercept
MACRO 1 "Incomming" Ability_DualWield.blp
/p Incomming Now %T
/raid Incomming Now %T
/incoming
END
MACRO 3 "Stay Here" Spell_Holy_DevotionAura.blp
/p Stay Here, this is camp...
/raid Stay Here, this is camp...
/wait
END
MACRO 5 "Move Up" Ability_Marksmanship.blp
/p Move up to me now.
/raid Move up to me Now...
/followme
END
MACRO 10 "Swap" Ability_Warrior_ShieldWall.blp
/script oi=(GetInventoryItemLink("player",17));if (not oi) then PickupContainerItem(4,1);PickupInventoryItem(16); PickupContainerItem(4,2);PickupInventoryItem(17); end;
END
MACRO 11 "swap 2" Ability_Warrior_PunishingBlow.blp
/cast Shield Bash(Rank 2)
/script oi=(GetInventoryItemLink("player",17));if (oi) then PickupInventoryItem(17); PickupContainerItem(4,2); PickupContainerItem(4,1); PickupInventoryItem(16);end;
END
MACRO 13 "taunt" Spell_Nature_Reincarnation.blp
/script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(2);if isActive then CastSpellByName("Taunt()");else CastSpellByName("Defensive Stance()");end;
END
MACRO 15 "Execute" Ability_Warrior_Charge.blp
/script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(1);if isActive then CastSpellByName("Execute(Rank 5)");else CastSpellByName("Battle Stance()");end;
END
MACRO 16 "Overpower" Ability_MeleeDamage.blp
/script t,n,isA,c = GetShapeshiftFormInfo(1);if isA then CastSpellByName("Overpower(Rank 3)");else CastSpellByName("Battle Stance()");end;
END
MACRO 17 "Revenge" Ability_Warrior_Revenge.blp
/script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(2);if isActive then CastSpellByName("Revenge(Rank 5)");else CastSpellByName("Defensive Stance()");end;
END
MACRO 18 "Disarm" Ability_Warrior_Disarm.blp
/script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(2);if isActive then CastSpellByName("Disarm()");else CastSpellByName("Defensive Stance()");end;
END
MACRO 19 "Charge" Ability_Warrior_Charge.blp
/script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(1);if isActive then CastSpellByName("Charge(Rank 3)");else CastSpellByName("Battle Stance()");end;
/charge
END

Vsecko se to v podstate opakuje jenom se dosazuji jine ability ale toho si urcite vsimnes sam.
Jeste je dobre macro na meneni zbrani to taky neni naskodu ale jeste jsem to v PvP nejak moc nepotreboval.

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51
Go to Top of Page

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 21/05/2005 :  23:31:35  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
diky

For The HORDE !!

Edited by - bluuN on 21/05/2005 23:33:10
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 27/05/2005 :  16:14:19  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jak udělat makro na equipnutí dvou zbraní(na dualwield)? Nebo mi stačí, jak docílit toho, bych klik na zbraň na hotbaru a ta se dala do dualwield slotu, ne do main hand... díky :)
Popřípadě makro, co by udělalo to, že mám dualwield a chci použít Overpower, tak aby to nahodilo 2H zbraň a po overpoweru to zase přehodilo zpět na dualwield :p ale to je možná moc složité

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 27/05/2005 :  16:30:03  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

quote:
Originally posted by Rahman

Koukam dalsi clovek co si pod group pvp predstavuje ze veme 40 lidi a zerguje vse co potka.

Ani ne, tohle byl odkaz do Anarchy Online, tower battles. Omlouvam se, pro neznale je prirozene vykladat si to tak jak rikas.

Jinak proc to v AO neni zerg je dano pravidly hry. 20 lidi kteri delaji co maji roznesou v pohode na kopytech 50 lidi kteri se snazi o "zerg". Klicove body jsou: crowd control, sb, dobre ztymovani healeri, designovani calleri a poradi v jakem se zastupuji, assist callerovi, pouzivani longrange specek a debuffu na designovany target, inteligentni vyber cilu, atd.
Go to Top of Page

Chihuri
Starting Member

67 Posts

Posted - 28/05/2005 :  06:55:04  Show Profile  Send Chihuri an ICQ Message Send Chihuri a Private Message  Reply with Quote
Tak sem se konecne k WOWu taky dostal a par veci je mi celkem nejasna... kdyz sem hraval betu vzdycky sem mel pocit,ze kdyz kliknu na ITEM se shiftem tak se mi pekne napise do makra... a ted prd.. nefachaj prikazy jako /equip atd... dokonce mi nejede ani weaponquickswap nejak nefunguje... jak to delate vy ?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 29/05/2005 :  00:05:42  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak udělat makro na equipnutí dvou zbraní(na dualwield)? Nebo mi stačí, jak docílit toho, bych klik na zbraň na hotbaru a ta se dala do dualwield slotu, ne do main hand... díky :)
Popřípadě makro, co by udělalo to, že mám dualwield a chci použít Overpower, tak aby to nahodilo 2H zbraň a po overpoweru to zase přehodilo zpět na dualwield :p ale to je možná moc složité

bump

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 30/05/2005 :  23:53:11  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bump

Hmm s dualem je to trochu slozitejsi pac existuje mod v kterem si nastavis aby jsi napriklad v Battlestancu mel nejakou 2h pomalou zbran prave na overpower potom jak se prehodis do defenze tak aby ti to equipnulo stit a 1h weapon atd ale to se me moc nelibi macro bude urcite lepsi.
Tak jsem trosku hledal a neco sem nasel ale problem je ze si budes muses odzkouset ktery slot v pytliku je oznaceny jako 1,2,3 atd osobne jsem to nezkousel pac dual nepouzivam a shield a 1h mam normalne v liste a prehazuju to manualne.
http://forums.worldofwarcraft.com/thread-search.aspx?ForumName=wow-warrior&SearchType=2&SearchText=dual+wield+macro&x=16&y=21

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 31/05/2005 :  07:57:55  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no ve stanceset addonu (to je ten jak jsi psal s prehazovanim zbrane podle stance) se da nastavit v default az 4 konfigurace zbrani za sebe, nastavit klavesa na rotovani (ja tam mam "v") a je to... samozrejme pokud si predstavim, ze jsem warr, kterej nutne potrebuje vyuzivat 3 ruzny typy equipu tak je to vetsi hazecka nez kdyz si u shamyho prehodit z mace+shield na staff a obracene (na druhou stranu u me to vetsinou znamena po switchi jeste hodit si buff takze mi to prijde "stejny")

no mmo
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 31/05/2005 :  10:18:00  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Hm, no jo.. Jenže když si budu vyměňovat zbraně, tak se to pokaždé switchne do jiného slotu v backpacku, ne? Přece když mezitím něco lootnu nebo tak, tak se to třeba zrovna na*ere do toho slotu, kde jsem předtím měl dualwield axu(kt. mám momentálně equipnutou za 2H, takže tam zbylo jedno místo volné) a sem v řiti, ne? Ale dík, du to odzkoušet

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 31/05/2005 :  10:36:00  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, to mozes pouzit tak max v pvp, ked sa nic nelootuje.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 31/05/2005 :  11:25:28  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Tak makra sem nakonec rozchodil, díky moc :)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 31/05/2005 :  12:24:02  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Urcite to jde i jinak nez na polozku v batohu, toybar addon funguje zcela urcite na jinem principu nez na slotu v batohu.

A tusim i jak, kazdy item ma sve uniktani id, jake ma se da zjistit kdyz si stahnete ItemID addon ktery najdete na http://www.curse-gaming.com u AutoPotion addonu.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000