Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:30:38  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

quote:
Originally posted by celdric

mimochodem IQ neni zaruka inteligence, vekem se velmi meni...

To nerozporuji, ale ja jsem byl narcen (pravdepodobne) z nizkeho IQ, proto hovorim o porovnani IQ.

heh tak kdyz tohle vis tak proc trvas na porovnani zcestne informacni hodnoty? urcite take dobre vis, ze vzdy zalezi na povaze testu, povaze testovane osobnosti a v neposledni rade veku testovaneho...
ciste vykricene konecne cislo je udaj naprosto nic nerikajici a pro porovnavani naprosto nevhodny ;-) to uz by bylo fakt lepsi kdyby jste si oba zmerili monitor a nebo svaly...

no mmo
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:31:55  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

nevidim, ze tam nekde napsal ze mas maly IQ, jen psal o urcite hranici, to uz je pak na kazdym, jak si to prepocita na sebe, jestli ta hranice vysoko nebo nizko...

Ano, v nekolika vyzkumech posledni doby bylo odhaleno, ze nase mladez ma problemy s vykladem vet. Proto maly rozbor a vyklad.

Veta Stilgara>
uz si rozumime ? (pochybuju, k tomu je treba urcita hranice IQ)

Myslim, ze pro vetsinu lidi to znamena nasledujici (pokud ma nekdo jiny nazor, napiste to sem klidne ) >
Stilgar polozil recnickou otazku, zda rozumim jeho vysvetleni a v zavorce si ihned odpovedel, ze pravdepodobne ne, nebot k pochopeni jeho vysvetleni je treba urcita hranice IQ. On jako autor toto IQ ma (to je normalni, ze autor rozumi svemu vysvetleni). Tim, ze zpochybnuje to, ze tomu muzu rozumet ja (post je quote na muj post) jasne naznacuje, ze moje IQ teto hodnoty nedokazuje.

Jasne?

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:35:00  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nevidim, ze tam nekde napsal ze mas maly IQ, jen psal o urcite hranici, to uz je pak na kazdym, jak si to prepocita na sebe, jestli ta hranice vysoko nebo nizko...

Ano, v nekolika vyzkumech posledni doby bylo odhaleno, ze nase mladez ma problemy s vykladem vet. Proto maly rozbor a vyklad.

Veta Stilgara>

Myslim, ze pro vetsinu lidi to znamena nasledujici (pokud ma nekdo jiny nazor, napiste to sem klidne ) >
Stilgar polozil recnickou otazku, zda rozumim jeho vysvetleni a v zavorce si ihned odpovedel, ze pravdepodobne ne, nebot k pochopeni jeho vysvetleni je treba urcita hranice IQ. On jako autor toto IQ ma (to je normalni, ze autor rozumi svemu vysvetleni). Tim, ze zpochybnuje to, ze tomu muzu rozumet ja (post je quote na muj post) jasne naznacuje, ze moje IQ teto hodnoty nedokazuje.

Jasne?

chtel te urazit, povedlo se mu to a ted pusobis jako "maly jarda", ktery za kazdou cenu musi najit "neco" co ma vetsi nez druhy... a bude tak dlouho trvat na tom, ze ma neco vetsiho az ten druhy rekne "jo mas neco vetsiho".

edit: cimz se nezastavam stilgarrova osobniho utoku... jen konstatuji co se podle me deje...

no mmo

Edited by - celdric on 13/05/2005 12:35:57
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:37:15  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Veta Stilgara>

Jasne?

kdyz to byla recnicka otazka, tak proc hned si s nim chces hned merit IQ v menze...

mno, myslim si ze na recnicke otazky se neodpovida, nebo se mylim?

Edited by - plussminuss on 13/05/2005 12:41:13
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:37:30  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh tak kdyz tohle vis tak proc trvas na porovnani zcestne informacni hodnoty? urcite take dobre vis, ze vzdy zalezi na povaze testu, povaze testovane osobnosti a v neposledni rade veku testovaneho...
ciste vykricene konecne cislo je udaj naprosto nic nerikajici a pro porovnavani naprosto nevhodny ;-) to uz by bylo fakt lepsi kdyby jste si oba zmerili monitor a nebo svaly...

Tak znovu. Ve Stilgarove postu se nepise NIC o inteligenci, pouze o hranici IQ. Pokud on si je jisty, ze ja tuto hranici nedosahuji (a tato hranice musi byt maximalne IQ autora, to je logicke, muze byt i nizsi), navrhuji mu test.

Ten spociva v tom, ze on zjisti sve IQ (ne inteligenci) a tim bude urcena mez IQ, nad kterou by clovek vysvetleni mel rozumet.

Muj test IQ jen ukaze, zda jsem nebo nejsem nad touto hranici a tudiz, zda podle definice samotneho Stilgara mohu jeho vysvetleni rozumet

Jednoduche, jasne, logicke. Nechapu, proc najednou hledate vymluvy a nadavky (ruzni lide ruzne).

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:39:41  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak znovu. Ve Stilgarove postu se nepise NIC o inteligenci, pouze o hranici IQ. Pokud on si je jisty, ze ja tuto hranici nedosahuji (a tato hranice musi byt maximalne IQ autora, to je logicke, muze byt i nizsi), navrhuji mu test.

Ten spociva v tom, ze on zjisti sve IQ (ne inteligenci) a tim bude urcena mez IQ, nad kterou by clovek vysvetleni mel rozumet.

Muj test IQ jen ukaze, zda jsem nebo nejsem nad touto hranici a tudiz, zda podle definice samotneho Stilgara mohu jeho vysvetleni rozumet

Jednoduche, jasne, logicke. Nechapu, proc najednou hledate vymluvy a nadavky (ruzni lide ruzne).

protoze to beres moc vazne a ostatni z tebe maji jen legraci a dal te popichujou pro zasmani
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:39:41  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

chtel te urazit, povedlo se mu to a ted pusobis jako "maly jarda", ktery za kazdou cenu musi najit "neco" co ma vetsi nez druhy... a bude tak dlouho trvat na tom, ze ma neco vetsiho az ten druhy rekne "jo mas neco vetsiho".

edit: cimz se nezastavam stilgarrova osobniho utoku... jen konstatuji co se podle me deje...

To je omyl. On me chtel urazit, ale to se mu nepovedlo prave proto, ze to jako urazku nebere, nybrz to beru jako vyzvu a jsem zvedav, zda on sva neuvazena slova odvola nebo vyzvu prijme. Uvidime ...

Jinak je hezke, ze se utoku nezastavas

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:42:25  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
[br...

heh a kdyz se ukaze ze te hodnoty nedosahujes tak se dokaze konkretne co? Ze mel stilgarr pravdu a ty jsi uplny "debil", ktery neni schopen ani precist psany text? To SILNE pochybuju...
Nema smysl na podobnem testovani trvat... jedine co vidim, ze se povedlo je ze te nekdo vytocil do bela a nedokazes dat brzdu a oponovat podstate jeho prispevku pokud jsou tedy protiargumenty...

no mmo
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:42:41  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

protoze to beres moc vazne a ostatni z tebe maji jen legraci a dal te popichujou pro zasmani

Aha. Takze pokud zde prohlasim, ze plussminuss ma male IQ a je to idiot tak je to ohromna legrace ?

Musim rict, ze mezi dospelymi lidmi, kteri se ani osobne neznaji se to vetsinou za obzvlaste povedenou legraci nepovazuje. Ano, na prvnim stupni zakladni skoly jsou sprosta slova sama o sobe ohromne legracni...

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:45:25  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je omyl. On me chtel urazit, ale to se mu nepovedlo prave proto, ze to jako urazku nebere, nybrz to beru jako vyzvu a jsem zvedav, zda on sva neuvazena slova odvola nebo vyzvu prijme. Uvidime ...

Jinak je hezke, ze se utoku nezastavas

no ja se ho skutecne nezastavam, pokud tak pusobim tak se omlouvam... podobne vylevy se mi take nelibi... ale nejak mi neni moc konkretne jasny co od toho vlastne ocekavas...
protoze i kdyby stilgarr tedka rekl ze na nejaky vysedavani v mense nema cas tak si stejne nic nedokazes ani sobe ani ostatnim...

no mmo
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:46:30  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aha. Takze pokud zde prohlasim, ze plussminuss ma male IQ a je to idiot tak je to ohromna legrace ?

Musim rict, ze mezi dospelymi lidmi, kteri se ani osobne neznaji se to vetsinou za obzvlaste povedenou legraci nepovazuje. Ano, na prvnim stupni zakladni skoly jsou sprosta slova sama o sobe ohromne legracni...

jo prijde mi to legracni

1. pres forum me neurazis a jen se tomu za smeju
2. mozna bych se urazil, kdyby si byl muj kamarad/znamej a rekl mi to v RL

btw. Idiot neni sprosty slovo :))

Edit: to ze sem napsal ze si idiot nemel byt jako tema na dalsich X postu, jen jsem nahlas rekl, co si o tobe myslim v ramci tohoto fora, co si tu psal :)) nic vic nic min,
tim bych to asi ukoncil

Edited by - plussminuss on 13/05/2005 12:50:38
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:46:47  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh a kdyz se ukaze ze te hodnoty nedosahujes tak se dokaze konkretne co? Ze mel stilgarr pravdu a ty jsi uplny "debil", ktery neni schopen ani precist psany text? To SILNE pochybuju...
Nema smysl na podobnem testovani trvat... jedine co vidim, ze se povedlo je ze te nekdo vytocil do bela a nedokazes dat brzdu a oponovat podstate jeho prispevku pokud jsou tedy protiargumenty...

Huh, kde jsem vytocen dobela? Ktery z mych postu je neco jineho nez logicka odpoved a argument na unahleny post nekoho z vas?

Mimochodem, me to opravdu bavi, nebot se na vas v podstate trenuji ve svoji praci - rychla logicka argumentace bez emoci.

Jinak ja nabidl, ze to zverejnime, o cislech by si kazdy udelal nazor sam.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:50:45  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Huh, kde jsem vytocen dobela? Ktery z mych postu je neco jineho nez logicka odpoved a argument na unahleny post nekoho z vas?

Mimochodem, me to opravdu bavi, nebot se na vas v podstate trenuji ve svoji praci - rychla logicka argumentace bez emoci.

Jinak ja nabidl, ze to zverejnime, o cislech by si kazdy udelal nazor sam.

pusobis tak na me ... neustalym trvanim na porovnavani "jakesi" hodnoty, ktera podle me ma minimalni vypovidaci hodnotu...
chapej... dulezity je jestli mas pres 90, jestli mas pres 110 ale jestli mas 121 nebo 122 ... to se muze zmenit i spatnym vyspanim...
ja osobne kdyz jsem podnikal tu spoustu ruznych IQ testu za svuj zivot... tak jsem v nekterych dosahoval hodnoty 150... ale rozhodne o sobe netvrdim, ze jsem genius... (naopak bych rekl, ze povaha testu byla takova, ze jsem byl schopen dosahnout hodnoty, kterou nemam, coz jsem si pak overoval jinymi testy z jinych zdroju a dosahl jsem "ocekavane" hodnoty = nadprumerna inteligence)

no mmo
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:52:56  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo prijde mi to legracni

1. pres forum me neurazis a jen se tomu za smeju
2. mozna bych se urazil, kdyby si byl muj kamarad/znamej a rekl mi to v RL

btw. Idiot neni sprosty slovo :))

To, ze se nejsi schopen pozastavit nad urazkou ve foru svedci o tom, jaky mas pristup k vecem. Ja davam prednost solidnimu jednani

Idiot je urazka a sproste slovo v zavislosti na kontextu. Nebo-li, idiot je v podstate to meritelne u IQ, je to clovek, ktery ma IQ pod urcitou hranici. A protoze si ja myslim, ze jsem nad touto hranici vysoko, je to pro me urazka a sproste slovo. Uplne stejne, jako prase neni sproste slovo, ale v dobre spolecnosti o nikom, ze je prase proste nereknu ...

Tyto veci mozna pochopis, az dorostes. POkud uz mas vek tak nejak nad 25, pak uz asi nedorostes a je mi te celkem lito.

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:54:16  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Jaris: Ako nezavisly pozorovatel musim uznat ze to tu riesis uplne s prehladom. Neni si nahodou psycholog ?

Celdric a Plussminuss vy fakt mate asi moc dobru robotu. Sef by vam mal poriadne pridat (a nemyslim tym plat )

Inac ma do vasej diskusie nic neni. V podstate sa bavite o nicom a neviem preco vobec na to reagujem. Ze by som sa nudil tiez ?

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:57:19  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no jarisi
kdyz prohlasis ze plusminus je itiot tak to legracni neni
neni ani legracni kdyz stilgar prohlasi o tobe ze si idiot
legracni je to tvoje
ja nie som idiot
mam na to testy z menzy
pote si so mnou iq odmerat
ja nie som idiot
ale kludne pokracuj cita sa to dobre

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:57:24  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Jaris: Ako nezavisly pozorovatel musim uznat ze to tu riesis uplne s prehladom. Neni si nahodou psycholog ?

Celdric a Plussminuss vy fakt mate asi moc dobru robotu. Sef by vam mal poriadne pridat (a nemyslim tym plat )

Inac ma do vasej diskusie nic neni. V podstate sa bavite o nicom a neviem preco vobec na to reagujem. Ze by som sa nudil tiez ?

pridat by me meli kua :-) to je fakt... prace mam uz tak dost...
no a jestli neco jaris resi... je vubec co resit? :-) me se zda ze furt jen rikam, ze jarisovo trvani na mereni je zbytne a stejne nic nedokaze a on me bude furt rikat, ze to ma velkou vypovidaci hodnotu :-D
mimochodem jak to, ze neexpis kravicku a reagujes na foru?

no mmo
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  12:57:51  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ja se ho skutecne nezastavam, pokud tak pusobim tak se omlouvam... podobne vylevy se mi take nelibi... ale nejak mi neni moc konkretne jasny co od toho vlastne ocekavas...
protoze i kdyby stilgarr tedka rekl ze na nejaky vysedavani v mense nema cas tak si stejne nic nedokazes ani sobe ani ostatnim...

O cem to je? Asi o tom, ze me stve, pokud se lidi na verejnem foru chovaji silne nevhodne. Nemohu zmenit vsechny, ale zkusil jsem to u Stilgara.

1) Mohl pristoupit na vyzvu - alespon by dokazal, ze si za svyni slovy stoji
2) Mohl se omluvit nebo slova stahnout - dokazal by, ze se nad postem zamyslel a ze asi jednal neuvazene
3) Mohl zacit sproste nadavat a asi by spouste lidi dokazal, ze moc inteligentni neni
4) Mohl nereagovat, coz pro me znamena, ze jaksi "na pozadi" priznal bud ze se boji konfrontace nebo ze se unahlil
5) Mozna mohl jeste neco, ale ted me hned nenapada co

Proste si nemyslim, ze verejne forum je k tomu, asi by lide nadavali, tot vse.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:00:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

O cem to je? Asi o tom, ze me stve, pokud se lidi na verejnem foru chovaji silne nevhodne. Nemohu zmenit vsechny, ale zkusil jsem to u Stilgara.

1) Mohl pristoupit na vyzvu - alespon by dokazal, ze si za svyni slovy stoji
2) Mohl se omluvit nebo slova stahnout - dokazal by, ze se nad postem zamyslel a ze asi jednal neuvazene
3) Mohl zacit sproste nadavat a asi by spouste lidi dokazal, ze moc inteligentni neni
4) Mohl nereagovat, coz pro me znamena, ze jaksi "na pozadi" priznal bud ze se boji konfrontace nebo ze se unahlil
5) Mozna mohl jeste neco, ale ted me hned nenapada co

Proste si nemyslim, ze verejne forum je k tomu, asi by lide nadavali, tot vse.

vis ja mam takovou zkusenost... ze podobne veci je nejlepsi fakt prejit "mlcenim"... ono stejne to vetsinou skonci ve vzajemnych nadavkach a dokud ty mu nenapises o jeho iq neco nelichotiveho tak nejspis na tebe ani nijak nezareaguje :-D
to uz je holt povaha inetu... kdybych mel vykladat jak casto bojuju s bludy na jinych forech ve vecech, o kterych opravdu mam hodne dobre povedomi... skoda slov...

no mmo
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:03:15  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

vis ja mam takovou zkusenost... ze podobne veci je nejlepsi fakt prejit "mlcenim"... ono stejne to vetsinou skonci ve vzajemnych nadavkach a dokud ty mu nenapises o jeho iq neco nelichotiveho tak nejspis na tebe ani nijak nezareaguje :-D
to uz je holt povaha inetu... kdybych mel vykladat jak casto bojuju s bludy na jinych forech ve vecech, o kterych opravdu mam hodne dobre povedomi... skoda slov...

Pasivni resistence? Obcas je vhodne zvolit i primou metodu odporu

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:06:25  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

...
Pasivni resistence? Obcas je vhodne zvolit i primou metodu odporu

no... to vetsinou konci jeste vetsim nasranim (teda aspon u me) :-) znam lidi, ktery proste budou kazat bludy ackoliv jim to tam 10x ukazes a reknes ze to co rikaj je kravina a uplne nejhorsi je, kdyz to jsou vyvojari hry, ktere by jsi dokazal pomoct pokud by te k tomu aspon trochu pustili a hlavne pokud by dokazali poslouchat...
no nic nebudu konkretni, asi by vam to stejne nic nereklo :-D ale byl z toho tehdy 10ti strankovej topic, kterej stejne vysel uplne vnivec, protoze ti co meli naslouchat proste nenaslouchali a dal si mleli svou... ovsem pak se clovek nemuze divit, ze se hraji na slusne urovni pouze 3 povolani z 8mi (nejedna se o wow)

no mmo
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:07:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Prosim drzte se tematu... dalsi OT bude mazan.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:08:23  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Téma je X vs Z ne?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:10:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Téma je X vs Z ne?

Ano s doplnujci infomaci "Tady se muzete hadat o tom, jaka hra je lepsi...". Pokud je ovsem Stilgar nebo Jaris hra, tak se omlouvam :)

Tragedy
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:10:40  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Jak pro koho

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:14:54  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Potrefena husa ...

EDIT: uz sem to docetl ... no musim uznat ze tolikrat sklonovany stilgar na jedne strance sem este na tomhle foru nevidel ... dekuji Jarisi, lichoti me to

opravdu nemam potrebu si na foru online her merit pindika s nejakou pomyslnou hranici, pokud chces rozpytvavat co sem napsal budiz i kdyz ja si myslim ze normalni clovek takovy veci prejde s pousmanim.

(tady nomalni lidi muzou prestat cist, zbytek postu v Jaris (c) duchu)
To ze ja hranici splnuji je tvoje spekulace.
Dale jedine co lze vyvodit primo je, ze "pochybuji" o tom ze ty ji splnujes a ze se domnivam ze k pochopeni obsahu myho postu je ta hranice potreba.
Pravdu nemusim mit ani v jednom ale vubec nemam potrebu to resit.
ad moje IQ, netusim, prakticky nikdy sem si zadny seriozni IQ test nedelal. Vzhledem k tomu co se tak o vztahu IQ k zivotu rika tak asi si dovolim tvrdit ze nebudu <90 .. zda sem pak prumer nadprumer nebo podprumer (nebo snad genius jako kolega Jaris) netusim a vubec me to zily netrha.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 13/05/2005 13:26:44
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:19:37  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Huh, moderator

Napadeni me osoby je v poradku, ma obrana ne? Doufam, ze to neni chapano tak, ze WoW hraci mohou psat o komkoliv cokoliv a ten zbytek ne? To by byla CENZURA !!!

A aby to nebyl OT tak reknu, ze si myslim, ze vetsina veci, co jsou z hlediska hratetnosti ve WoW byla uz v DOAC. WoW ma pouze zakomponovane nektere novinky okopirovane z jinych her (treba mail z SWG)

Tak, a je to spravny flame topik do tohoto fora. I kdyz mam s tim DAOC vlastne pravdu ...

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:23:41  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
abych napsal taky neco k veci

jsem hracem WoW, nikdy sem jinou MMORPG nehral, pripojenej k netu jsem 2 roky pevne, do ty doby jen hrac offline her, za tech x let off, sem hral stovky her a nejvic me dostaly Warcrafti, nejvic asi druhej dil, treti uz tolik ne...

abych to vzal v ramci WoW a EQ2... o WoW se zacal uvazovat v dobe, kdy jsem vsude na lavickach, billbordech videl ze neco takovyho ma vyjit, pak sem se o to zacal zajimat a koukat po netu, nepamatuju si ze by sem videl nejaky poradny upoutavky, reklamy na EQ2, jestli vubec nejaky byli, to nemluvim o jinych MMORPG o kterych sem se dozvedel az z tohoto fora. Kdyby sem nekdy slysel, videl neco o EQ2 nebo neco jinyho co vyslo driv nez WoW, tak bych to mozna zacal hrat a o WoW bych se treba vubec nezajimal...

Takze shrnuti asi takovy, spousta hracu co presla z offline her na WoW treba ani poradne nevi, ze jsou i jine, treba lepsi MMORPG ptze o nich nikdy neslyseli (muj pripad), tzn ze SOE to trochu nezvladni v komercni zone a to je nejdulezitejsi.

Ted kdyz uz mam WoW tak me nejaky EQ2 nezajima, ptze dve hry platit nebudu a u WoW se moc dobre bavim, pak ani jednu bych poradne nehral kvuli casu a az me WoW omrzi, tak tu budou jine hry, ke kterym se radsi priklonim nez ke "staremu" EQ2.

fuj to je hnusnej clanek, omlouvam se tem ktery to cetli
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:23:57  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Joko lidi, uberte trochu... nestiham refreshovat.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:27:13  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
viz edit vyse
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:29:39  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Jaris: Ano muzes se branit, ale pokud se to uz zvrhne ve 2 stranky debaty, ktera sem proste nepatri, tak se to musi stopnout. Me to treba vubec nezajima, kdo mate vesti IQ a jake jsou metody mereni. Na to tu mate pokec.

Tragedy
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:45:20  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

opravdu nemam potrebu si na foru online her merit pindika s nejakou pomyslnou hranici, pokud chces rozpytvavat co sem napsal budiz i kdyz ja si myslim ze normalni clovek takovy veci prejde s pousmanim.

(tady nomalni lidi muzou prestat cist, zbytek postu v Jaris (c) duchu)
To ze ja hranici splnuji je tvoje spekulace.
Dale jedine co lze vyvodit primo je, ze "pochybuji" o tom ze ty ji splnujes a ze se domnivam ze k pochopeni obsahu myho postu je ta hranice potreba.
Pravdu nemusim mit ani v jednom ale vubec nemam potrebu to resit.
ad moje IQ, netusim, prakticky nikdy sem si zadny seriozni IQ test nedelal. Vzhledem k tomu co se tak o vztahu IQ k zivotu rika tak asi si dovolim tvrdit ze nebudu <90 .. zda sem pak prumer nadprumer nebo podprumer (nebo snad genius jako kolega Jaris) netusim a vubec me to zily netrha.

Pokud nemas takove potreby tak nemas placat takove nesmysly, jako jsi placal (a jak koukam, moje snaha vysla lehce naprazdno). Skoda

Jeste k postu plussminuss > nemyslim, ze hry EQ2 a WoW zestarnou drive nez za 2 roky. Ono sice vychazi relativne dost her, ale malo jich je alespon trochu vic uspesnych - uspesne MMORPG poslednich let (lepocitam Asii) lze podle me spocitat na prstech obou rukou (jedna by asi byla malo). Takze po WoW se klidne muzes ocitnout v EQ2 a nebude to jeste prilis stara hra ...

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/05/2005 :  13:52:51  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

...
Jeste k postu plussminuss > nemyslim, ze hry EQ2 a WoW zestarnou drive nez za 2 roky. Ono sice vychazi relativne dost her, ale malo jich je alespon trochu vic uspesnych - uspesne MMORPG poslednich let (lepocitam Asii) lze podle me spocitat na prstech obou rukou (jedna by asi byla malo). Takze po WoW se klidne muzes ocitnout v EQ2 a nebude to jeste prilis stara hra ...

no nevim nevim... co vlastne muze EQ2 nabidnout hraci WoW? (ptam se nevim) v cem teda tkvi ten hlavni rozdil v lepsosti EQ2 podle tebe?

Lepsi grafika? - hrac wow ma rad animovanou grafiku ala wow
Lepsi AI mobu? - porad jsou to jen moby, navic by asi nebylo spravne aby moby pobijeli hrace diky lepsi taktice = prilis velka frustrace, proto ostatne v pocitacovych hrach nevznikaji dokonale AI - ne ze by to neslo, ale hry, ktere dokazali vyrobit dobre AI, ktere dokazali porazet hrace nebyvali prilis uspesne

Takze jedina cesta je neustale rozvijeni postavy = nadstavovani levelu, obtiznost mobu, atd. coz vetsinou stejne vede k linearnimu scalingu, ktery zacne byt "otravny" a nebo PvP.
Osobne si myslim, ze Pvp je to co dokaze hrace udrzet, navic pokud je vylepseno o dynamicky system dobyvani postu... a v tomhle bude mit jeste nejakou dobu wow naskok (ne-li navzdy).

no mmo
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 13/05/2005 :  14:00:12  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
DAoC mail systém nemá, komunikační nástroje jsou pouze online, (nepočítám-li gildovní motd) a na seznamu chystaných featur jsem si nevšiml, že by se nějaký chystal.

Z doby, kdy jsem hrál daoc s Jarisem a Duseiem, si pamatuji hlášky o tom, jak v daocu jsou podobné věci jakoby převzaté z Everquestu.

Tož co, onlinovky se vyvíjí, každá nová pobírá z těch starších dle autoru to nejlepší... bych se nad tím vůbec nepozastavoval, stejně, jako se nepozastavuji nad existencí antigravitační zbraně v datadisku DooM3, která není nepodobná té z Half-life2.

btw DAoC je nejlepší, bo ho hraju já! .. (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/05/2005 :  14:04:46  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...
Pak by, jak psal Stilgar, se topik nemel jmenovat WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z, ale Pohadejte se o hrach. Ale jak rikam, ten topik takovy je tak OK.

Skoda, ze tak zbytecne slovickarime... chapej... topic je slozen z nadpisu a textu a v textu je jasne napsano, ze se tu mame hadat tak se tu hadame a ted to vylepsujeme tim jestli autor puvodne myslel, ze se tu mame hadat a nebo neco objektivne porovnavat...
Ty nechces uznat, ze topic byl od zacatku ciste flamovaci a rad by jsi aby byl objektivnejsi, ale v tom ti nepomuzu (ciste objektivne musim uznat, ze nyni priznavas, ze stav topicu je vlastne v poradku, ale porad tam mas to maly "ale")... muzes zkusit zalozit jiny topic, kde by bylo jasne napsano jaky druh informaci v nem chces mit a mozna nekteri hadaci odsud tam pujdou a napisou objektivni zalezitosti proc ta ktera hra je takova a takova a prip. proc by se mela/nemela hrat.

Obavam se, ze to neni mozne. Presne tohle jsem se totiz pokusil udelat v sekci Everquest II. Presne jsem nadefinoval obsah a skoncilo to tim, ze topic byl locknut jako spam a flame jeste pred tim, ze zacala nejaka diskuse. Bylo to oznaceno jako "konsolidace diskuse" (rozumej cenzura).
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 13/05/2005 :  14:38:24  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
A ja si zrovna myslim, ze SOE je pekne hloupa, ze kopiruje email system a grafiku od Blizzardu.
Je to vuci Blizzardu naprosto nefer a divim se, ze nechteji zalovat SOE, protoze by z toho meli urcite slusny prachy, ktere by mohli investovat treba do lepsiho patch systemu, nebo investovat do nakupu novych klimatizacnich zarizeni do svych servroven.... neybly by pak nuceni odpojovat lidi pri frontach, mozna by ani zadne fronty nebyli, a dost mozna by ubylo i lagu.

A za dalsi... doprdele je mi porad divny, kde se nejakej vyblitej undead, blbej troll ci krava naucil psat emaily... porad tak nejak ziju v domeni, ze elektronicka posta do fantazy nepatri.... ale zase nadruhou stranu proc ji nemit, at je WoW aspon Errr Peee, kdyz uz se ceka ve frontach pri logum, v dalsi fronte pri druhem logu po diskonektu a nebo kdyz se par dni nemuze hrat, bo klimoska

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2005 :  14:43:44  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Kuzmik: A ona to ma byt ve WoW "elektronicka posta"? :)

Tragedy
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2005 :  14:48:38  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Non-flame topic o "vasich" nejoblibenejsich MMO http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15374
Zde se muzete svobodne vyjadrit a vsem jasne popsat, proc je zrovna "ta vase" MMO nejlepsi na svete :)

Tragedy
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 13/05/2005 :  14:52:40  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

A ja si zrovna myslim, ze SOE je pekne hloupa, ze kopiruje email system a grafiku od Blizzardu.
Je to vuci Blizzardu naprosto nefer a divim se, ze nechteji zalovat SOE, protoze by z toho meli urcite slusny prachy, ktere by mohli investovat treba do lepsiho patch systemu, nebo investovat do nakupu novych klimatizacnich zarizeni do svych servroven.... neybly by pak nuceni odpojovat lidi pri frontach, mozna by ani zadne fronty nebyli, a dost mozna by ubylo i lagu.

A za dalsi... doprdele je mi porad divny, kde se nejakej vyblitej undead, blbej troll ci krava naucil psat emaily... porad tak nejak ziju v domeni, ze elektronicka posta do fantazy nepatri.... ale zase nadruhou stranu proc ji nemit, at je WoW aspon Errr Peee, kdyz uz se ceka ve frontach pri logum, v dalsi fronte pri druhem logu po diskonektu a nebo kdyz se par dni nemuze hrat, bo klimoska

gratz
(troll post count +1)

Posta ve WoW je fakt "elektronicka" ... hlavne ty high tech terminaly a tak ...
"par dni nemuze hrat" je vylozene lez (afak to bylo nekolik hodin) ale netvrdim ze me to nevadilo

<tady je jako nejaka urazliva vec, diky ktere zaplavneme dalsi 2 stranky>

[Stilgar]
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 13/05/2005 :  14:55:21  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
A hele Stilgar je slavnej

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:01:21  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

no nevim nevim... co vlastne muze EQ2 nabidnout hraci WoW? (ptam se nevim) v cem teda tkvi ten hlavni rozdil v lepsosti EQ2 podle tebe?

Nemyslim si, ze nutne musi nabizet neco lepsiho. EQII nabizi zabavu na mnoho mesicu ve srovnatelne kvalite a ve srovnatelnem stylu s WoW. Pro hrace, kteri preferuji levlovani pred raidovanim (trosku zjednodusuji, ale vyznam je doufam zrejmy) je logicka volba po jiste dobe sahnout k dalsimu titulu, ktery jim poskytne prave to, co je nejvice bavi. Stejne tak to plati obracene pro hrace EQII, kteri logicky vyzkousi WoW ;-)
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:07:51  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Non-flame topic o "vasich" nejoblibenejsich MMO http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15374
Zde se muzete svobodne vyjadrit a vsem jasne popsat, proc je zrovna "ta vase" MMO nejlepsi na svete :)

Opravdu objektivni topic, ktery je zrovna v sekci WoW, kdy pro "vetsinu" lidi je zrovna nej ta hra, kterou prave ted hraje...
Ale treba budu prekvapen a mrknou se zde i lide z jinych sekci (swg, ao, daoc....) a nevyhraje to wow. (Nevim proc, ale mam pocit ze ten topic byl cilene zalozen aby bylo dokazano ze wow je the best .)

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:16:01  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

Opravdu objektivni topic, ktery je zrovna v sekci WoW, kdy pro "vetsinu" lidi je zrovna nej ta hra, kterou prave ted hraje...
Ale treba budu prekvapen a mrknou se zde i lide z jinych sekci (swg, ao, daoc....) a nevyhraje to wow. (Nevim proc, ale mam pocit ze ten topic byl cilene zalozen aby bylo dokazano ze wow je the best .)

Navrhni, kde by to melo byt... pokec nikdo necte a WoW forum je momentalne nenavstevovanejsi i od hracu jinych her. Navic pokud si prectes prvnich par postu, tak pochopis s jakym cilem byl ten topic zalozen.

Tragedy
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:17:43  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
no ono to ze pro me je best to co hraju je prece logikcy ?
kdyz bude neco lepciho tak prejdu hrat to .. a zase bude tam kde sem byl

[Stilgar]
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:25:28  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

S tym by som uplne nesuhlasil. Samozrejme ze vacsina ludi co tu postuje momentalne hra WoW ale to neznamena ze WoW je pre nich najlepsim doterajsim zazitkom v online hrani. Niektore hry uz proste maju svoj vrchol (napr. UO, DAoC, Everquest, Asheron's Call) za sebou ale v obdobi svojej najvacsej slavy mohli na hracoch zanechat stopy vdaka ktorym ich az doteraz povazuju za najlepsie

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:26:00  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Jen takova malickost. K te poste. Ona prave minimalne v EQ2 ani malicko nenapodobuje elektronickou a dokonce i SOE to podporuje hlaskama, ze ma zpozdeni, nez to ten post service doruci a nove budky v outdoor zonach byl provazeny hlaskami v patchnotes "Nic nas nazastävi - Norathian Post Service"...

To byl uvod a zaroven jsem chtel lehce navazat na info o zmene postovniho prostredi:
1) nelze posilat vice lidem, to je preci jasne - jedna obalka = 1 osoba
2) nelze posilat vice veci stejne, jako nelze dat vice ruznych veci do jednoho slotu v baglu, stack poslete np.
3) ani nelze udelat rozbalovaci adresar, taky jsem ho nikdy u postovni budky nevidel ...

Proste xicht klasicke posty je celkem jasne dany a jednoduchy, neni co resit.

A jeste otocim jednu vec - co muze nabidnout WoW hraci EQ2. Ja jen vim, ze spousta lidi chce vyvoj a tak jde sem a tam, presne jak rika Rahman. Pro hrace PvE je imho WoW daleko za EQ2.

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:29:27  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano, je to klasicky logicky nesmysl. Hra cloveka bavi, ale on nemuze vedet, ze je best, kdyz nezkusil jine ne? Viz muj jiz zminovany trabant proti skode proti bmw

Proto nemam problem s tim, kdyz nekdo napise, ta hra je asi dobra, fakt me ji bavi hrat, ale mam problem, pokud nekdo bez znalosti toho bmw pise, ze jeho hra (trabant) je nejlepsi ze vsech.

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:48:58  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pedro

quote:

Navrhni, kde by to melo byt... pokec nikdo necte a WoW forum je momentalne nenavstevovanejsi i od hracu jinych her. Navic pokud si prectes prvnich par postu, tak pochopis s jakym cilem byl ten topic zalozen.

Dej to do Pokecu a ve forech jednotlivych her zaloz locknutej topic s odkazem na to forum v Pokecu. IMHO nejmene konfliktni resni. Navic se Pokecu zvedne navstevnost ;)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:54:08  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Podle mě je takovéhle srovnávání her víceméně k ničemu, je to opravdu hodně subjektivní. Akorát to ukáže která hra tu má nejvíc zástupců, nic víc.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 13/05/2005 :  16:55:42  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

quote:

S tym by som uplne nesuhlasil. Samozrejme ze vacsina ludi co tu postuje momentalne hra WoW ale to neznamena ze WoW je pre nich najlepsim doterajsim zazitkom v online hrani. Niektore hry uz proste maju svoj vrchol (napr. UO, DAoC, Everquest, Asheron's Call) za sebou ale v obdobi svojej najvacsej slavy mohli na hracoch zanechat stopy vdaka ktorym ich az doteraz povazuju za najlepsie

asi sem se spatne vyjadril .. tim nejlepci samozrejme myslim "momentalne nejzabavnejsi (nejlepsi zabava) z toho co mam na vyber)"
i spatna hra pro me muze byt v danej okamzik nejlepsi kdyz sou v ni lidi kery znam ...
jak jinak chcete urcovat "nejlepci" kdyz jde o vylozene subjektivni vec ...

ad Jarisuv blabol: jiste ze sem vzdycky omezen tim co znam .. kdyz obecna mira poznani byla nizssi (nakej ten rok back) tak taky vysvetleni ze slunce je stredem vesmiru a zeme se kolem nej otaci bylo v danou chvili nejlepsi ... protoze bylo nejlepsi z toho co se znalo ...
takze teorie hezka ale nanic ..
bo pak bys nemohl rict o nicem ze je lejlepsi ... holt nesmis vse brat dogmaticky (to po tobe zrejme chcu trochu moc)

[Stilgar]
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,77 seconds. on eygor Snitz Forums 2000