Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 GuildWars
 Guild Wars 1 & 2 - General forum
 Guild Wars pokec
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2005 :  19:58:12  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Dnes jsem nakupoval nějaké věci v EW Brno a měli tam jak GW, tak WoW
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/05/2005 :  20:23:56  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Jen tak pro info... za kolik?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2005 :  23:52:28  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:
Originally posted by Gabriel

Jen tak pro info... za kolik?

To opravdu nevím, obojí jsem viděl vystavené u pokladen bez cenovky. Měl jsem tam obě své extra aktivní děti a utrácející manželku - nebyl čas ani nálada po tom pátrat :-)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/05/2005 :  00:14:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Nevite nekdo jak se dostat (jestli to vubec jde) do Tomb of Primeval Kings (a jinych pvp zon pristupnych pro instantni pvp 20 level char)?

Reachnul jsem Fort Koglu (resp. mesto vedle), ale nemohu prijit na zpusob jak se do techto zon dostat.

Edited by - VT on 12/05/2005 00:14:41
Go to Top of Page

eda2
Starting Member

4 Posts

Posted - 12/05/2005 :  09:25:02  Show Profile Send eda2 a Private Message  Reply with Quote
Muzete mi nekdo poradit jak se dostat z newbie zony. Mam lvl 8 vsechny questy udelany a kdyz chci jit
za north gate tak mi rekne ze jeste nejsem pripraven.
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 12/05/2005 :  10:32:40  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Nakolik je potreba "setrit" skill pointy? Jde mne o toze mne dokaze dost nasrat kdyz koupim kouzlo u trenera a za chvili na to na nej dostanu quest ;)

Mam dojem, ze uplne kazdy skill ve hre se da dostat i jinym zpusobem, nez nakupem. Pokud na ne zrovna neni quest (a ze je na hodne), pozdeji ve hre dostanes Signet of Capture, kterou muzes 'ukrast' libovolny (hracsky) skill mobovi. Takze lide pak obihaji bosse (maji nejvetsi skill pool a i jistou nahodnost v nem) ve snaze se naucit vse zajimave.
Investovani pointu ti imho jen usetri tu namahu. Ale podskrabnute devama tohle nikde nemam, je teoreticky mozne, ze existuje treba skill jedine nakoupitelny - ale u vsech opravdu rare skillu vzdy byl dotaz od hracu "KTERY mob tohle pouziva" spis nez "KDE se da koupit". A vzdycky jsem ho videl zatim zodpovezen.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 12/05/2005 :  14:43:17  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Nevite nekdo jak se dostat (jestli to vubec jde) do Tomb of Primeval Kings (a jinych pvp zon pristupnych pro instantni pvp 20 level char)?

Reachnul jsem Fort Koglu (resp. mesto vedle), ale nemohu prijit na zpusob jak se do techto zon dostat.

taky jsem to jednou hledal a na gwguru jsem nasel tohle:
After in ascension, in dragon's lair, instead of starting mission, juste exit the arena and you'll exit to the tomb.

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/05/2005 :  15:06:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Don Gizmo
After in ascension, in dragon's lair, instead of starting mission, juste exit the arena and you'll exit to the tomb.

Priznam se, ze moc nerozumim. Dragon's Lair je nejaka mission zone nebo (nemohu ji najit na mape na netu, ani ve hre (mam vsechny hotove mimo asi dvou poslednich)?
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 12/05/2005 :  15:11:08  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Priznam se, ze moc nerozumim. Dragon's Lair je nejaka mission zone nebo (nemohu ji najit na mape na netu, ani ve hre (mam vsechny hotove mimo asi dvou poslednich)?

To get to Tombs on a PvE character, however, you'll need to beat the desert missions and get to the Dragon's Lair mission, where there is an entrance to Tombs.

After Sanctum Cay you travel to the desert. There you will have 3 missions to complete (These are quite hard). Then you have a very special quest you need to complete. Then you get to the dragons lair (pretty easy really). And after you finish that, you're ready to enter the tombs.

Na te mape pokud se nepletu neni uplne vsechno, treba tam vubec nejsou desser missions

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/05/2005 :  15:18:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To get to Tombs on a PvE character, however, you'll need to beat the desert missions and get to the Dragon's Lair mission, where there is an entrance to Tombs.

After Sanctum Cay you travel to the desert. There you will have 3 missions to complete (These are quite hard). Then you have a very special quest you need to complete. Then you get to the dragons lair (pretty easy really). And after you finish that, you're ready to enter the tombs.

Na te mape pokud se nepletu neni uplne vsechno, treba tam vubec nejsou desser missions

Uz je to v pohode. Uz to chnapu. Momentalne mam s Hysterem otevreny vsechny towny, zony a mission zony mimo poslednich dvou: Riverside Province a Sanctum Cay (jsem ted asi pet minut placani mobu od Sanctum Cay zony). Takze tam na mne ceka Tomb. Super. Diky.

Edited by - VT on 12/05/2005 15:18:42
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/05/2005 :  16:48:14  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vis o nejake kompletni mape? Ted jsem se fakt dostal do pouste, ktera v mape vubec zakreslena neni.
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 12/05/2005 :  17:16:07  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vis o nejake kompletni mape? Ted jsem se fakt dostal do pouste, ktera v mape vubec zakreslena neni.

ta se zatim nikde neobevila pokud to dobre sleduju

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/05/2005 :  17:51:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ta se zatim nikde neobevila pokud to dobre sleduju

Prave. Taky jsem ji nikde nenasel. Tak holt budu zatim hrat "poslepu" ). Ale uz to vypada, ze jsem blizko. Dostal jsem snad zaverecny quest, ktery vede do Tombu.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/05/2005 :  09:17:21  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vcera jsem udelal jednu z tech desert misich (Dune). Dvakrat neuspesne zkusil Eleona misi a tak nejak priblizne vim kde se nachazi Thirsty mise.

Jsou uz docela tezke, jsou tam vsude moby 22+.

Edited by - VT on 13/05/2005 09:17:37
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/05/2005 :  15:54:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Dnes jsem udelal svuj rekord v poctu vyhranych bitev na "jeden nadech" :) Moje grupa byla neporazena 52 x po sobe :)

Hral jsem sveho shadowknigta (warrior/necromancer).

http://sweb.cz/Prodise/52wins.jpg
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/05/2005 :  15:56:40  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dnes jsem udelal svuj rekord v poctu vyhranych bitev na "jeden nadech" :) Moje grupa byla neporazena 52 x po sobe :)

to v tom baru sou jediny actions kery pouzivas?nak malo ne

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/05/2005 :  16:22:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Jo to je vlastnost GW - pouze 8 slotu na spelly a ability.

Diky tomu je nutna vetsi souhra vsech clenu groupy. Domluvit se kdo co bude delat atd. Ovsem ja bych uvital vic hot baru.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/05/2005 :  16:51:45  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Diky tomu je nutna vetsi souhra vsech clenu groupy. Domluvit se kdo co bude delat atd. Ovsem ja bych uvital vic hot baru.

a proc jich mas obsazenejch jen 7 ?
neni to spis tim ze GW proste vic skillu nenabizi ?
by me zajimala variabilita tech souboju kdyz mas na vyber jen ze 7mi atacku...oproti WoW kde mam nahazenejch skoro 50 actions a kazda predstavuje skoro neco uplne jinyho...to me este vic utvrzuje ze WoW >>> GW

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/05/2005 :  17:06:10  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

quote:

by me zajimala variabilita tech souboju kdyz mas na vyber jen ze 7mi atacku...oproti WoW kde mam nahazenejch skoro 50 actions a kazda predstavuje skoro neco uplne jinyho...to me este vic utvrzuje ze WoW >>> GW

ma jich obsazenejch samozrejmne vsech 8 (slot 8 ktery te asi mate je ress signet)
GW nabizi radove stovky skillu
variabilita zde samozrejmne je, skilly se zajimave kombi a navic musis strategicky planovat nez jdes do bitvy
porovnavas hrusky z jabkama (nebo spis hrusky s ovocem co znas z doslechu) a podle toho to taky vypada

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/05/2005 :  18:24:14  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mam jich obsazenych 8. Prvni z prava je ress, ktery jsem behel teto areny pouzil.

GW nenabizi vic skillu? Neexistuje v soucasne dobe hra, ktera by nabizela hraci pro jeho class vic UNIKATNICH skillu a abilit (zadny neni stejny a tim nemyslim nejake pochybne upgrady jako u WoW ci EQ2). Napr. muj mesmer/elementalist ma k dispozici kolem 150+- spellu a abilit (ja jich mam otevreno tak pulku odhadem).

Tady se hloupy trolle podivej napr. na mesmer spelly/ability:
http://www.gwonline.net/page.php?p=47

Edited by - VT on 15/05/2005 18:30:09
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 15/05/2005 :  18:33:34  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

A tady si uz byl?

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/05/2005 :  18:40:57  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

quote:

A tady si uz byl?

Je to mozne, podle tohodle screenshotu to nepoznam. Areny pro 20 lvl maji prilis stejnou grafiku (podobnou ma napr. King of the hill atd.).

Muj mesmer:
http://sweb.cz/Prodise/gw058.jpg

Edited by - VT on 15/05/2005 18:45:33
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 15/05/2005 :  18:47:43  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Hall of Heroes po prvni vyhre.
Kdyz uz se tu chlubis Arenou ;)

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 15/05/2005 :  20:31:23  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

se divim ze te to bavilo :))) ja to naposled pri 26 zabalil pac to byla fakt uz docela nuda (ale je fakt, ze to bylo ve starych arenach jeste a pocital jsem to rucne hehe)

jinak v hall of heroes jsem byl zatim jen jednou a docela jsem tam s random grupou pohorel...

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/05/2005 :  22:01:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

se divim ze te to bavilo :))) ja to naposled pri 26 zabalil pac to byla fakt uz docela nuda (ale je fakt, ze to bylo ve starych arenach jeste a pocital jsem to rucne hehe)

Z puvodni grupky jsem to vydrzel jen ja :). Tech 52 vitezstvi jsem udelal asi behem 2,5 hodin.

40 aren jsme pouzivali jednoduchou strategii: jeden warr sel solo na stranu areny kde je "kopec", ja jsem vedl druhou skupinu a utocil z druhe strany. Bylo celkem jedno zda ten nas solo warr umrel ci ne (dostal ihned ress), ale nepritel do nej vetsinou narval vsechny sve ofenzivni zalezitosti a pak nemel chvili energy a ability mel na timeru.

Bohuzel pak ten warr odesel a zustal jsem jen ja a 3 monci. To bylo trochu crap. Takze jsme obcas vyhrali jen overresem. Ale nakonec se mi povedlo uhrat jeste tech 12 bitev. Kolem 50 bitvy k nam prisel necro a uz to slo s nami z kopce :) V 53 bitve jsem konecne padnul :).

btw trochu jsem "cheatoval": pouzival jsem dragon horici mec, ktery jsem nafarmoval svym mesmer/elementalistou lvl 20 v posledni misi pred dragons lair. Stit jsem pouzival nejaky rare, ktery jsem dostal od Trinie :)

mecik:
http://sweb.cz/Prodise/mecik1.jpg
http://sweb.cz/Prodise/mecik2.jpg

Edited by - VT on 15/05/2005 22:08:41
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/05/2005 :  23:44:27  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mam jich obsazenych 8. Prvni z prava je ress, ktery jsem behel teto areny pouzil.

GW nenabizi vic skillu? Neexistuje v soucasne dobe hra, ktera by nabizela hraci pro jeho class vic UNIKATNICH skillu a abilit (zadny neni stejny a tim nemyslim nejake pochybne upgrady jako u WoW ci EQ2). Napr. muj mesmer/elementalist ma k dispozici kolem 150+- spellu a abilit (ja jich mam otevreno tak pulku odhadem).

Tady se hloupy trolle podivej napr. na mesmer spelly/ability:
http://www.gwonline.net/page.php?p=47

i kdybys mel milion unikatnich skillu tak je to uplne fuk kdyz ji pouzivas max. 8

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/05/2005 :  00:11:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
i kdybys mel milion unikatnich skillu tak je to uplne fuk kdyz ji pouzivas max. 8

Naopak mene je nekdy vice.

Taky se mi to zdalo znacne omezujici, ale tak nejak jsem si na to casem zvyknul (i kdyz bych i tak rad videl alespon dvojnasobek). Diky 8 slotum nikdy nevis s cim na tebe souper prijde. Kazda "pvp hra" je zcela jina a nuti vymyslet novou strategii. Neexistuji zde kucharky, ktere ma primitivni WOW - napr. jak na shamana, kdyz jsem rogue apod., bleh ..

Ja ocenuji kvalitni a ruznorode skilly a spelly (a jejich mnozstvi) narozdil od nastavovane kase (pouze silnejsi verze predchozich kouzel) kterou predvadi napr. WoW, EQ2 ci DAOC.

Edited by - VT on 16/05/2005 00:14:48
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 16/05/2005 :  00:23:04  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Diky 8 slotum nikdy nevis s cim na tebe souper prijde

nevim,bud sem po ty oslave hokeje tak navatej nebo uz blbe vidim...kdyz ma souper 8 moznosti na me neco pouzit tak muzu tusit dost presne co na me pouzije...
quote:
primitivni WOW - napr. jak na shamana

tak to tvoje 'primitivni' ma pro shamana na 45 unikatnich actions (nepocitam jen improvy tech predeslych),takze prave proto nikdy nemuzes predpovidat co pouzije a proto neexistuji 100 procentne funkcni kucharky na kazde povolani

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 16/05/2005 :  01:25:41  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
nevim,bud sem po ty oslave hokeje tak navatej nebo uz blbe vidim...kdyz ma souper 8 moznosti na me neco pouzit tak muzu tusit dost presne co na me pouzije...

Asi znacne navatej. Ty nikdy samozrejme nevis, kterejch 8 z tech 100+ si zrovna vybral na match proti tobe, proto ano, opravdu ho nemuzes predvidat, a muzes se jedine adaptovat.

Ve WoWu nikdy nemuzes predvidat, co ten druhej? Ale no tak. Cos to prosimte hral za PvP? Naopak, protoze jedina promenna je jeho talent tree, ktery mu muze ovlivnit jen par skillu a tak 1-2 pridat, muzes ho predvidat velice dobre. Kucharek bylo tolik...nekdy si nejakou precti. Treba za undead shadow priesta bylo 100procentnich zpusobu na ruzna povolani az moc. Zkus si to schvalne s takovym...aliancnim warlockem - gl&hf, to bude nepredvidatelne az to bude bolet.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 16/05/2005 01:36:31
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/05/2005 :  08:52:14  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
tak to tvoje 'primitivni' ma pro shamana na 45 unikatnich actions (nepocitam jen improvy tech predeslych),takze prave proto nikdy nemuzes predpovidat co pouzije a proto neexistuji 100 procentne funkcni kucharky na kazde povolani

hehe ;) no ja mam shodou okolnosti lev 60 shamana... a proto vim k cemu tech 45 unikatnich skillu je ;)
vzdy kdyz bojujes proti nejakemu povolani tak pouzivas (a s tebou zbytek samanu) 3-6 skillu - neprekvapis vubec nicim, protoze to nejde - dela to tak kazdej a je to pochopitelny.... prekvapit bys moh treba rogue tim ze zahajis: Fire rezist totem, Windwall totem, Purge, Purge ;D ale mozna bys ho spis pobavil ;)

Nevim jestli ma smysl ti to opakovat, protoze podle tonu tvych prispevku je viditelne, ze jsi bud tak hloupy ze to pochopit nedokazes, nebo proste nic pochopit nechces a jen trolujes - ale jeste jednou a naposled:

Nutnost zvolit jen 8 skillu jeste pred bojem nuti celou grupu strategicky uvazovat a volit a vzajemne doplnovat skilly tak, aby byly co nejucinejsi. To dava GW zvelmi zajimavy strategicky level.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 16/05/2005 :  10:32:16  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Asi znacne navatej. Ty nikdy samozrejme nevis, kterejch 8 z tech 100+ si zrovna vybral na match proti tobe, proto ano, opravdu ho nemuzes predvidat, a muzes se jedine adaptovat.

Ve WoWu nikdy nemuzes predvidat, co ten druhej? Ale no tak. Cos to prosimte hral za PvP? Naopak, protoze jedina promenna je jeho talent tree, ktery mu muze ovlivnit jen par skillu a tak 1-2 pridat, muzes ho predvidat velice dobre. Kucharek bylo tolik...nekdy si nejakou precti. Treba za undead shadow priesta bylo 100procentnich zpusobu na ruzna povolani az moc. Zkus si to schvalne s takovym...aliancnim warlockem - gl&hf, to bude nepredvidatelne az to bude bolet.

samozrejme ze zacatku nevis kerejch 8 sikllu si vybral,staci ale kdyz poprve parkrat zacasti a uz vis presne co si vybral a nicim novym te uz neprekvapi...jinak jaka promenna funguje v GW ze sem tak smelej?

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 16/05/2005 :  11:03:42  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
GW je o soubojich 8v8 (vsechny jeho ranked hry) a nikoliv 1v1.
Takze ano, jakmile na tebe pouziji vsech svych 64 skillu, uz presne vis, co maji, a uz te do konce zapasu nicim neprekvapi (a po kterem se v pripade prohry zkusi adaptovat). Chapu, ze pro genie jako ty to musi byt ubijejici nuda.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 16/05/2005 11:14:26
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 16/05/2005 :  11:35:21  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
no třeba u warlocka ve wow je pvp tak nepředvídatelný, že člověk do prvních sekund neví, kterou talentovou větev ten warlock má :D

po prvních 3 kouzlek se to člověk dozví a tim končí celý překvapení :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/05/2005 :  11:38:20  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

GW je o soubojich 8v8 (vsechny jeho ranked hry) a nikoliv 1v1.
Takze ano, jakmile na tebe pouziji vsech svych 64 skillu, uz presne vis, co maji, a uz te do konce zapasu nicim neprekvapi (a po kterem se v pripade prohry zkusi adaptovat). Chapu, ze pro genie jako ty to musi byt ubijejici nuda.

To jsou přesně ti lidé, kterým v mariáši stačí 2 partie a vědí zpaměti pořadí karet.
K tomu jsem se bohužel nikdy nepřiblížil

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 16/05/2005 :  16:30:18  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si GW zkusil (zatim jsem jen level 11), ale musim uznat, ze je to zabava. Po spusteni jsem mel uplne stejne pocity jak tu uz nekdo popisoval a po hcvili jsem to vypnul a nadaval si do ceho jsem to vrazil prachy a diky tomu ze jsem do toho ty prachy dal jsem si to pustil znova a rekl si, ze zkusim aspon do toho levelu 8 a mrknu na to PvP a dobre jsem udelal.
Bavit me to zacalo uz tak u levelu 5 nebo 6 a PvP me dostalo. I kdyz ty rnadom grupy takhle na zacatku jsou podivne. Kdyz vam to do grupy kde jsou tri lvl 8,9 hodi typka na levelu 3 tak je to opravdu divne nebo grupa 4 rangeru , tam zkratka neni temer zadna sance (aspon na tehto levelech), ale pokud vyfasujete dobrou grupu, tak je totalni zabava a i mise pak jsou vazne pekne a pribeh zatim taky fajn.
Tech 8 skillu mi prijde naprosto vyborny napad a ani to zatim nevypada, ze by existoval nejaky univerzalni "build" pro to ktere povolani.
Takze muzu vrele doporucit, je to opravdu zajimava a velmi svezi hra. WoW na levelu sedesat se stava jen harvestenim lepsich itemu a to me depta, snad to battlegroundy spravi - to je take jedina vec co me muze odvratit od meho zameru ukoncit predplatne WoWu.

P.S. Chci se zeptat (jeste jsem nezkousel), kdyz jdu do te PvP areny a predtim nez tam jdu si hodim grupu s dalsimi lidmi, zustane ta grupa stejna po prichodu do teto areny? Nekde jsem snad slysel, ze tohle jde az v nejakych arenach pro vyssi levely?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/05/2005 :  16:48:14  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlackSource
P.S. Chci se zeptat (jeste jsem nezkousel), kdyz jdu do te PvP areny a predtim nez tam jdu si hodim grupu s dalsimi lidmi, zustane ta grupa stejna po prichodu do teto areny? Nekde jsem snad slysel, ze tohle jde az v nejakych arenach pro vyssi levely?

V random arenach ti nepomuze ani to, ze si grupu vytvoris predem. Pro levely 20 jsou uz k dispozici areny, kde si muzes grupu vytvorit.

Kdyz jsem chtel byt s Trinii v random grupe, tak mi celkem casto vychazel maly trik: oba jsme se snazili ve stejny okamzik stisknout "Start mission" (nebo jak se to jmenuje). Pokud byl timer pro start mise nekde kolem 10 sekund tak jsme byli tak na 30 - 40 % spolu v jedne grupe (popr. v jedne arene proti sobe :)).

Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 18/05/2005 :  12:07:42  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
Tak se mi dnes prihodila docela funny vec: vcera me napadlo zkusit kombinaci E/Mo s tim ze elementala vemu jen kvuli energy storage, ale jinak to bude v podstate monk ochuzeny o divine prayers, tak jsem si ho vybuildoval a sup s nim do random areny... A hadejte koho jsem tam potkal? 2 lidi co meli uplne ten stejnej napad...
A protoze v enemy teamu byly 2 monkove, tak to byl zatim nejdelsi match kterej jsem hral a skoncilo to jen diky tomu, ze se jeden z nas odpojil...

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 18/05/2005 :  16:08:06  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
Arena dneska oznamila ze hodla pridat 2 nove lokace, preview video bude na E3 05
http://www.guildwars.com/gameinfo/lore/e32005-sorrowsfurnace.html
vypada to ze budou zadarmo a stahnou se stejne jako jakekoliv jine lokace.

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/05/2005 :  10:46:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Arena dneska oznamila ze hodla pridat 2 nove lokace, preview video bude na E3 05
http://www.guildwars.com/gameinfo/lore/e32005-sorrowsfurnace.html
vypada to ze budou zadarmo a stahnou se stejne jako jakekoliv jine lokace.

A tady jsou k nim nove filmecky:
http://guildwars.com/gallery/movies/default.html
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/05/2005 :  11:46:41  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
189 vitezstvi v arene 15-17 (random 4v4). Silenost :) :

http://www.geocities.com/s1nkst3r/gw054.jpg
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/05/2005 :  12:10:16  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Jak dlouho trva takovej 4vs4 fight v prumeru?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

bodhi
Starting Member

47 Posts

Posted - 19/05/2005 :  12:22:31  Show Profile Send bodhi a Private Message  Reply with Quote
quote:

189 vitezstvi v arene 15-17 (random 4v4). Silenost :) :

http://www.geocities.com/s1nkst3r/gw054.jpg

zase tak random mi to neprijde, vsichni 4 jsou z jedne guildy

Go to Top of Page

bodhi
Starting Member

47 Posts

Posted - 19/05/2005 :  12:26:45  Show Profile Send bodhi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Jak dlouho trva takovej 4vs4 fight v prumeru?

rekl bych ze vetsinou tak do tech 5ti minut

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/05/2005 :  12:27:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Aha to jsem si nevsiml :) Meli asi kliku, ze jsou vsichni spolu, resp. nechapu jak to udelali (v random arene) :)

Edited by - VT on 19/05/2005 12:28:06
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 19/05/2005 :  13:39:18  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
Nebo kdyz zjistili, ze jim to spolu tak jde, tak jeden z nich, ktery mel uz guildu zalozenou predem, je do svoji guildy invitnul v prubehu boju...

Mam jednu otazku, kdo, podle vas, je na vysokych levelech vetsi dmg dealer v GW. Tank nebo caster?

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 19/05/2005 :  18:40:10  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
jak si poznal ze je to random grupa ja jeste nejsem moc daleko tak to nepoznam
cirou nahodou tam je kazde povolani 2x

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/05/2005 :  18:56:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

jak si poznal ze je to random grupa ja jeste nejsem moc daleko tak to nepoznam
cirou nahodou tam je kazde povolani 2x

Vsechny pve areny (nebyl jsem v lava arene) jsou random. Teoreticky by mohli byt v arragned arene pro 20 levely, ale to by znamenalo, ze by museli projit skrz Dragons Lair (a splnit potrebne mise) na svych patnactych a sedmnactych levelech, a hlavne ze by museli 189 po sobe zabit grupy dvacitek.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/05/2005 :  23:09:21  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Nevite nekdo kolik je potreba fame pointu na rank 2,3,4 atd?
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 20/05/2005 :  07:14:18  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Ranks:

Rank 1 (25) - Champion of Tyria
Rank 2 (75) - Impugner of the Underworld
Rank 3 (180) - Harbringer of Despair
Rank 4 (360) - Bringer of Darkness

Rank 5 (600) - Subjugator of the Masses

Rank 6 (1000) - Disrupter of the Afterlife

http://guildwars.tentonhammer.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=54

Drak'Thul <Cursed Corpses>
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 20/05/2005 :  12:09:21  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
nevite nekdo o linku na seznam misi s tim ze jsou tam popsany bonusy?

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000