Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 21:33:08
|
quote: Originally posted by SHIMI
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Kořka
Noob otázka, 10 stránek pročtu někdy o víkendu... Co se získrává za rps? (kromě postavení v tabulkách)
Za kazdou vyhranou bitvu ziskas x fame pointu. Zatim jsem ziskal za jednu vyhranou bitvu maximalne 2 body, vetsinou je to jen 1 bod. Za fame body se ti zvysuje rank (neznam cisla). Zatim vim pouze, ze by jsi mohl za fame body ziskat skill pointy, ktere jsou urcene na nakup spellu a abilit.
kolik uz hraje cechu ?
Imho malo. Rekl bych, ze vetsina proinvestovala sve kapesne ve WoW :) Chat je debilni, takze z nej nic nepoznas. Podle jmena jsem videl pouze jednoho hrace - Thunder CZ nebo tak nejak. Jinak Trinia, dnes Demawend, Brutus, Gabriel, Tragedy.
Co se tyce komunity obecne tak az na par extpertu vypada ok (asi kvuli chatu, ktery mam vypnuty :)). V pvp arenach se vsichni chovaji bezproblemu (nejvic trashtalkuju ja kdyz si dam 7 piv :). |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 21:34:12
|
VT: Hmm, masakr :) tož já si du pozjišťovat info, navrhnout char, potom se mi snad podaří pučit na den od někoho acc a prubnu to... dík za info. Nevím, jestli už jedete na úrovni guild bitek, ale hraje to i Nazgul, tak jim(nám?) můžete zase natrhnout prdel 
Jj. Nazgul taky hraje. Dokonce nam Burbero poskytnul novej TS server (minimalne je tam snad adminem). |
Edited by - VT on 09/05/2005 21:35:51 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 21:45:03
|
Hm, dá se to nějak stahnout, aniž bych musel zadat key? Není třeba někde na netu k dostání řekněmě 200mb pack se základem hry? Bo account asi nebude ještě nějaký ten den k dispozici... Popřípadě nemá to nějaký člověk na ftp k stáhnutí? (nebo nemůže dát? :)) |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 09/05/2005 21:46:14 |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 22:44:21
|
Hm, dá se to nějak stahnout, aniž bych musel zadat key? Není třeba někde na netu k dostání řekněmě 200mb pack se základem hry? Bo account asi nebude ještě nějaký ten den k dispozici... Popřípadě nemá to nějaký člověk na ftp k stáhnutí? (nebo nemůže dát? :))
Stáhnout si mužeš clienta na oficiálních stránkách má 80kb :D ,ale pokud nemáš account tak tě to do hry nepustí. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 22:55:21
|
Hm, dá se to nějak stahnout, aniž bych musel zadat key? Není třeba někde na netu k dostání řekněmě 200mb pack se základem hry? Bo account asi nebude ještě nějaký ten den k dispozici... Popřípadě nemá to nějaký člověk na ftp k stáhnutí? (nebo nemůže dát? :))
Mel by byt ke stazeni na guildwars.com.
-- Prave jsme bojovali proti 4 fg z Koreje a jedne z US. Korejci zabili US, my jsme zabili jednu korejskou grupu a zbyle 3 korejske grupy sli pouze po nas. Nechutenej crossteaming :) A je to bohuzel pravidlem. Korejci proste hrajou na sebe, pobijou spolecne us a eu a az pak se zacnou placat mezi sebou :) oo |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 23:49:10
|
No ja to hraju opravdu velmi sporadicky. Myslim, ze jsem zatim nepresel ani level 6. Mnohem vic casu travim ve WoW, které mi přináší sofistikovanější zábavu - bo jen PVP není mým konečným cílem.
Pokud se ale oprostím od jakéhokoliv srovnávání, pak GW tím že jsou zadarmo nabízí rozhodně zajímavý potenciál a dokáží ze začátku hodně lidí oslovit. Nicméně PvP - jak je známo - je konečným cílem jen menšiny hráčů, takže i s PvE budou muset něco dělat - a tam se obávám GW nenabízí nic zajímavého. Zase na druhou stranu díky nesmírně jednoduchému konceptu vývoje postavy a nabídky odpovídajícího PvP dle úrovně může být všechno jinak. :-) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 11:50:32
|
Tak to je dobre... vyapda to, ze se nasi prodejci koecne probrali. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 12:31:24
|
Porad se nemohu zbavit dojmu, ze pvp je jaksi "jednoduche" vzhledem k moznosti v danem case pouzivat pouze 8 abilit/kouzel. Preci jenom pri tomto mnozstvi specek klesa pocet moznosti pouzivat ruzna komba, counter attacks atp. Hru jsem jeste nehral takze mozna jenom placam blbosti, ale byl bych rad kdyby to nekdo vyvratil, potvrdil a hlavne vice se o variabilite v pvp rozepsal.. dekuji
EDIT: Pvp je mozne provozovat pouze v arenach nebo i v sirem svete? |
Drak'Thul <Cursed Corpses> |
Edited by - l0bos on 10/05/2005 12:38:42 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 12:52:02
|
quote: Originally posted by l0bos
Porad se nemohu zbavit dojmu, ze pvp je jaksi "jednoduche" vzhledem k moznosti v danem case pouzivat pouze 8 abilit/kouzel. Preci jenom pri tomto mnozstvi specek klesa pocet moznosti pouzivat ruzna komba, counter attacks atp. Hru jsem jeste nehral takze mozna jenom placam blbosti, ale byl bych rad kdyby to nekdo vyvratil, potvrdil a hlavne vice se o variabilite v pvp rozepsal.. dekuji
EDIT: Pvp je mozne provozovat pouze v arenach nebo i v sirem svete?
No uvidis sam. Ja bych rozhodne preferoval neomezene hot bary. 8 je fakt malo, ale je to vlastne takova feature GW - musis si skutecne dobre rozmyslet co na soupere pouzijes. Pokud jdes na tank grupu budes pouzivat jine ability nez na caster grupu. Samozrejme problem je kdyz jdes proti souperi, ktereho neznas :)
Co se tyce ruznorodosti pvp z pohledu classu. Ve hre je k dispozici 30 comb classu, kazde z nich muze specovat az 9 cest vyvoje (spelly/ability). Specnout na maximum muzes maximalne dve. Takze variabilita tu rozhodne je.
PvP muzes provozovat pouze v zonach k tomu urcenych. V Arenach. Areny jsou ruzneho typu s ruznym omezenim. Jsou areny pro hrace level 1-10, 1-15 atd., kde te system sam nahodne hodi do nejake grupy. Potom jsou areny, kde si grupu muzes vytvaret sam. Jsou areny pro bitvu 4v4, 6v6, 8v8. Jsou zde areny, ktere podporuji ruzne pvp hry : jako last group standing (8v8V8v8V8V8 - brutalni assjam, nenavidim ho :), king of the hill (odpocitava se 10 minut, kdo drzi na konci stred zony vyhrava), capture the relic (flag) apod. Kazda hra ma jeste ruzna bonusova vylepseni (napr. kdyz zabijes nepriteli level 28 npcecko tak ziskas 2 procenta moral boost do hp a many apod.). Zatim je to dostatecne zabavne a dostatecny challenge. |
Edited by - VT on 10/05/2005 13:05:25 |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 13:16:03
|
GW maji bezesporu originalni koncept,coz ve me nejspis budi dojem nezazivnosti pri cteni www, asi to chce urcite zazit a zkusit. Kazdopadne diky za odpoved.
Toto zde jeste myslim nebylo zmineno:
World at War - International Guilds fight one another for world supremacy. There are currently three regions in the world: North American, European and Korean. Which ever guild holds the "Halls of Heroes" (i.e.: the victor of the battle), their respective region will have the opportunity to enter special areas only available when they hold the "Hall of Heroes." These unique regions have various bonuses including better equipment drops.
a zajimave reseni hw naroku, coz se me predevsim tyka vzhledem k tomu ze hraji na laptopu
...Those who have high end machines can really turn up the eye candy and get the full effect of great graphics. For those on the lower end of the spectrum, you will still be able to experience a great looking game without a huge set back in performance. I have seen the game run on a Pentium 3 866 MHz @ 949 MHz with an ATI Radeon 7500 @ 800 x 600 and it performs admirably.
http://www.driverheaven.net/articles/guildwars/ |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 13:26:18
|
quote: Originally posted by l0bos World at War - International Guilds fight one another for world supremacy. There are currently three regions in the world: North American, European and Korean. Which ever guild holds the "Halls of Heroes" (i.e.: the victor of the battle), their respective region will have the opportunity to enter special areas only available when they hold the "Hall of Heroes." These unique regions have various bonuses including better equipment drops.
Do Hall of Heroes se uz druhy den snazime promlatit skrz pvp quest (tj. prezit na jeden nadech x pvp her proti skutecnym souperum). Uz zde je moznost setkat se s hraci z US a Koreje (popr. pres account managovani zmenit teritorium z evropy na US (do koreje to snad nejde)).
quote:
a zajimave reseni hw naroku, coz se me predevsim tyka vzhledem k tomu ze hraji na laptopu
GW jsou hardwarove mnohem mene narocne nez WoW (celkem prijemne). Zonovani v GW trva 1 sekundu i na compech 3 - 4 roky starych.
|
Edited by - VT on 10/05/2005 13:27:10 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 13:44:01
|
GW jsou hardwarove mnohem mene narocne nez WoW (celkem prijemne). Zonovani v GW trva 1 sekundu i na compech 3 - 4 roky starych.
No to nejsou ani náhodou. GW se na mém komplu občas dost nechutně škube a to nemám nastaveno zdaleka tolik jako u WoW. Tím netvrdím, že by GW bylo extra náročné, ale prostě to srovnání s WoW není objektivní. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 13:45:36
|
quote: Originally posted by Gabriel
No to nejsou ani náhodou. GW se na mém komplu občas dost nechutně škube a to nemám nastaveno zdaleka tolik jako u WoW. Tím netvrdím, že by GW bylo extra náročné, ale prostě to srovnání s WoW není objektivní.
No ok, je tezce subjektivni - porovnavam pouze rychlost obou her na mych dvou hlavnich hernich pocitacich. A zde rozhodne vede GW (resp. JA mam GW na strednich detailech rychlejsi nez WoW na strednich detailech). Asi tak :) |
Edited by - VT on 10/05/2005 13:46:09 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 13:59:27
|
Mne beha oboje v pohode na max detaily ;) Ale mne beha v pohode i EQ2 na predvolenej high setup ;D |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 15:02:18
|
Co respec? Existuje, nebo si specnu char nadoživotí? (I když asi by to nebyl problém, když se body připisují na account a leveling jednoho charu trvá řekněme 3 dny. Nebo se pletu?) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 15:25:15
|
Respecovat attributy muzes takrka neomezene, za predpokladu, ze u toho levelujes. Mas k dispozici 24 respec bodu, tzn. 24 untrainu jednoho levelu attibutu. Doplnuji se jeden za kazdych 250xp, co ziskas, takze neni problem vyzkouset takrka vsechny kombinace v prubehu buildovani charu.
Jinak ad Cesi v GW - hraju spolu jeste s par kamaradama na US serverech (duvod: francouzi + babylon). Soucasnej stav: 5 lidi. |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 15:42:41
|
Za pvp v arenach dostavas taky expu, takze muzes respecovat i po 20 levelu.
quote:
Jinak ad Cesi v GW - hraju spolu jeste s par kamaradama na US serverech (duvod: francouzi + babylon). Soucasnej stav: 5 lidi.
Mno rozdeleni na territoria je celkem technicka zalezitost (vyjma Koreje) a nema zadny hlubsi vyznam :) Pokud chces klid, bez nemeckych/francouzskych/spanelskych kecalku tak se proste prepnes do ticheho international distriktu.
Pri samotnem pvp v Hall of Heroes (ci Tomb) uz je to v podstate jedno, pac se stejne mlatite vsichni dohromady v jedne arene nezavisle na territoriu.
edit: ted me napadlo, ze prepinani mezi us a eu ma vyznam asi jen pro pvp v low arenach v pve zonach. Napr. chces hrat ve tri rano v pvp arene 15-17 (resp. 1-17) a evropa uz spi .. Takze se switchnes do US.
|
Edited by - VT on 10/05/2005 15:55:32 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 15:48:42
|
Par slov k dojmum s GW:
Patek, nemam moc casu ale nainstaluju to a zkusim: 30min hry > Prvni dojem: je to divny, nemuzu se volne pohybovat, ma to natvrdo zadratovany traceovani, muj war ma divnou animaci, interface je prapodivnej, chat tragickej oprotii WOW je to x kroku z5. logout
Sobota, porad mam neco jinyho, ale ted hodka volna tak tomu dam jeste sanci, pomalu si zvykam na ovladani a zkousim ruzne chary - a kupodivu kazdy se hraje jinak, basic questiky jsou standartni a neurazej..... no nic uz mam hodinu zpozdeni a musim mazat skoda ...
Nedele odpoledne - konecne na to mam cas par hodin, vyzkousim vsechny zakladni cary, bavi mne to ajdu spat docela pozde ;)
Pondeli - koncene se rozhoduju co vlastne budu hrat, opoustim newbie zonu a opet jdu spat pozde - uz jako lev 9 E/Me ;D
Souhrn:
Grafika se mne libi - nic prevratnyho, ale neurazi Porad mne vadi, ze neni volnost pohybu - dost mne nasere kdyz se zaseknu u kopce, protoze tam uz se zkratka nemuze Ovladani je v pohode zvykl jsem si rychle Chat je udelanej blbe, neprehlednej Variabilita postav je uzasna - snad jakakoliv kombinace ma svoje opodstatneni, skilly jsou promyslene a po chvili hry nuti max8 skillu na lmisi premejslet co vzit/nevzit - zajimavej strategickej prvek, kterej zvlast boje na highlev dost okoreni
Doporucuju zkusit - a nenechte se odradit pokud prichazite z nejake "velke" MMORPG relativni chudosti prvniho dojmu - ono mene je nekdy skutecne vice ;) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 15:52:38
|
Takze se da rict, ze pohyb po zone = L2 like? To me dost stvalo, kdyz jsem chtel nekam dobehnout a ono misto bylo zrovna za nejakym obrim kopcem, ktery jsem nasledne obihal 5 minut jen kvuli tomu, ze to proste neslo primo pres nej. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 15:53:12
|
quote: Originally posted by brutus Porad mne vadi, ze neni volnost pohybu - dost mne nasere kdyz se zaseknu u kopce, protoze tam uz se zkratka nemuze
Tohle imho nejak souvisi s collizion detection systemem u postav. Kdo vi. Clovek si zvykne na vsechno a pak ti to uz neprijde.
Kolizni system se da s uspechem pouzit napriklad na "primacknuti" targetu pod assistem do rohu ci ke zdi a tam ho umlatit (v pve to funguje taky - kdyz te obstoupi 20 mobu tak neuteces, pac to proste nejde).
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 15:54:12
|
Takze se da rict, ze pohyb po zone = L2 like? To me dost stvalo, kdyz jsem chtel nekam dobehnout a ono misto bylo zrovna za nejakym obrim kopcem, ktery jsem nasledne obihal 5 minut jen kvuli tomu, ze to proste neslo primo pres nej.
Ano. Nicmene pvp areny jsou az na vyjimky koncipovany tak, ze tam tyhle problemy mit nebudes. |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 16:01:16
|
Takze se da rict, ze pohyb po zone = L2 like? To me dost stvalo, kdyz jsem chtel nekam dobehnout a ono misto bylo zrovna za nejakym obrim kopcem, ktery jsem nasledne obihal 5 minut jen kvuli tomu, ze to proste neslo primo pres nej.
Ano. Nicmene pvp areny jsou az na vyjimky koncipovany tak, ze tam tyhle problemy mit nebudes.
Videl jsem video kde se postava pohybovala o mnoho rychleji nez ostatni, je to nejaky druh self buffu nebo vec dostupna i pro ostatni povolani? Jaka je zakladni movement speed charu v porovnani napr. s L2, kdy kolikrat nekam bezet pro me znamenalo 2-3 cigarety, nasledne po par dnech jsem hru uplne zavrh. Vubec mi zacina cim dal vic pripadat, ze se jedna o Lineage s podporou pvp, no uvidime az skusime |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 16:06:10
|
quote: Originally posted by l0bos Videl jsem video kde se postava pohybovala o mnoho rychleji nez ostatni, je to nejaky druh self buffu nebo vec dostupna i pro ostatni povolani?
Vetsina classu ma k dispozici nejakou abilitu na zrychleni (mesmer - Illusion of Haste, war - sprint atd.), nicmene abilita umoznuje zrychleny pohyb vetsinou po velice kratky cas (5-10 sekund v zavislosti na specnuti skillu).
quote:
Jaka je zakladni movement speed charu v porovnani napr. s L2, kdy kolikrat nekam bezet pro me znamenalo 2-3 cigarety, nasledne po par dnech jsem hru uplne zavrh.
Zcela prijatelny. Ale popravde speed charu te v pve moc zajimat nebude. Muzes se totiz po svete pohybovat zcela instantne odmacknutim obrazku mesta na mape.
quote:
Vubec mi zacina cim dal vic pripadat, ze se jedna o Lineage s podporou pvp, no uvidime az skusime
No L2 jsem hral a GW je zcela neco jineho :) |
Edited by - VT on 10/05/2005 16:10:00 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 16:13:40
|
btw: kdy je tak rozumny jit zacit delat mise? ;) Ted mne to nabizi misi v Great North Wall ;) Jde delat misi vickrat? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 16:28:07
|
quote: Originally posted by brutus
btw: kdy je tak rozumny jit zacit delat mise? ;) Ted mne to nabizi misi v Great North Wall ;) Jde delat misi vickrat?
North Wall muzes imho delat kolem levelu 6, np.
Nekde jsem slysel, ze jednu misi si muzes udelat az trikrat? (mluvim o uspesnem dokonceni; na dokonceni mise mas nekonecne pokusu). Kazdopadne expu a skill pointy dostanes jen za prvni dodelani. |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 16:31:14
|
Už aby jse to dalo koupit za těch 999kč už jse nemužu dočkat hrál jsem bety a tam mě to docela bavilo jen mi vadilo že jsem neměl skym hrát. Ale ted to bude znas vic lidi vic cechu prijde bude vic ceskych guild :)
edit: Kdyz uz GW vyslo chtelo by to pro nej udelat speacialni thread :) |
Edited by - x2z on 10/05/2005 16:38:25 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 16:46:21
|
quote: Originally posted by x2z
bude vic ceskych guild :)
w00t!!! nebo mmnt, že by vlastně ne? K tomu, aby jsi se u hry bavil, opravdu nepotřebuješ čechy ;) |
Arokh Estarioll |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 16:58:25
|
Na GW offic pisou neco o roleplaying a PvP only chars,
PvP Only heroes start at the maximum level (20), and can participate only in competetive, player-versus-player (PvP) battles. ......your PvP Only hero using the skills and equipment you have unlocked using your Roleplaying Characters.
Znamena to, ze nove prichozi ma moznost pouze roleplaying charu s tim, ze az naharvi dost bude si moci otevrit slot pro pvp only char, a tedy plati, cim vice jsem naharvil tim lepsi bude mit muj pvp char equip?
Pokladal jsem tzv. roleplaying char za plnohodnotnou postavu s kterou mohu jednak plnit questy, uzivat si pve a zaroven se plne zapojit do pvp. Potom ovsem unika smysl moznosti "create lvl 20 pvp only"
|
Edited by - l0bos on 10/05/2005 16:58:49 |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 17:47:13
|
w00t!!! nebo mmnt, že by vlastně ne? K tomu, aby jsi se u hry bavil, opravdu nepotřebuješ čechy ;)
ne kazdy ma tak dobrou anglictinu |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 18:03:36
|
w00t!!! nebo mmnt, že by vlastně ne? K tomu, aby jsi se u hry bavil, opravdu nepotřebuješ čechy ;)
ne kazdy ma tak dobrou anglictinu
Ja mam pekne crap anglictinu a v gilde 18 lidi jsme jen tri cesi a pvp "delame" jen pres TeamSpeak :) Takze vsechno jde, jen se nebat ) |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 18:04:40
|
...oder Deutsch.. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 19:09:07
|
quote: Originally posted by x2z ne kazdy ma tak dobrou anglictinu
Mno, já znám třeba jednoho člověka, který se opravdu anglicky neučil ani hovno a díky MMORPG mluví v pohodě anglicky(mm mluví, spíš píše :)). Holt když ti nic jiného nezbývá, tak se i anglicky naučíš  |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 10/05/2005 19:09:42 |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 20:17:33
|
quote: Originally posted by x2z ne kazdy ma tak dobrou anglictinu
Mno, já znám třeba jednoho člověka, který se opravdu anglicky neučil ani hovno a díky MMORPG mluví v pohodě anglicky(mm mluví, spíš píše :)). Holt když ti nic jiného nezbývá, tak se i anglicky naučíš 
ma anglictina je takova ze ignoruju cas :) a vse prekladam do slova :) ale radsi mam ceske lidi
treba ve wow v bete jsem se bavil se svedama :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 20:22:55
|
No vidíš, jak ve Švédsku dokonce nedávno byl a za týden jsem u měl tolik nadávek, že oni sami nechápali :) Stačí, když budeš chtít, nic víc, nic míň... |
Arokh Estarioll |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 22:54:58
|
Mate nekdo skusenost se solovanim questu po lev 10 cca? Je nejakej char kterej je na to vyslovene dobrej? E/Me na to idealni neni ...a ja proste rad soluju .... ;D |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 00:36:58
|
Mate nekdo skusenost se solovanim questu po lev 10 cca? Je nejakej char kterej je na to vyslovene dobrej? E/Me na to idealni neni ...a ja proste rad soluju .... ;D
Ja jsem grupoval asi do pulky hry. Od pulky hry jsem krapet predbehnul Trinii, takze soluju s mesmer/fire elementalistou a spolu s najmutyma NPCeckama nemam problem (resp. ted uz jsem trochu v hajzlu, neudelal jsem ani na paty pokus misi ve "Wild" (nebo tak nejak) ...). Imho AE offenzive elementalist(jedno jestli primarni ci sekundarni) plus cokoliv je dobrou pve volbou (ale vzdy to chce asi ty npcecka). |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 07:39:04
|
jak je to s tema elit skilama od ktereho aktu se daji ziskat a hlavne jak |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 09:18:50
|
Mate nekdo skusenost se solovanim questu po lev 10 cca? Je nejakej char kterej je na to vyslovene dobrej? E/Me na to idealni neni ...a ja proste rad soluju .... ;D
Ja jsem grupoval asi do pulky hry. Od pulky hry jsem krapet predbehnul Trinii, takze soluju s mesmer/fire elementalistou a spolu s najmutyma NPCeckama nemam problem (resp. ted uz jsem trochu v hajzlu, neudelal jsem ani na paty pokus misi ve "Wild" (nebo tak nejak) ...). Imho AE offenzive elementalist(jedno jestli primarni ci sekundarni) plus cokoliv je dobrou pve volbou (ale vzdy to chce asi ty npcecka).
Ja jedu fire Elem - ale furt si rikam ze hanchmani jsou pro masla ;D Takze soluju a zacina to byt neunosne ;D |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 10:35:12
|
Da se s tzv. roleplaying postavou ucastnit pvp? Nebo je k tomu urcena pouze pvp postava, kterou si vlastne zlepsuji uspechy sve RP postavy? |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 11:08:58
|
Da se s tzv. roleplaying postavou ucastnit pvp? Nebo je k tomu urcena pouze pvp postava, kterou si vlastne zlepsuji uspechy sve RP postavy?
samozrejme... s RP muzes vse. S PvP pouze PvP. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 15:31:41
|
Zájemci o Guild Wars byli dosud odkázáni na pořízení hry ze zahraničí, kde v přepočtu vyšla na nějakých šestnáct stovek. Nyní se šance chopil CD Projekt, který tento titul od NCsoftu (City of Heroes a Lineage II) přinese koncem května hráčům v Česku i na Slovensku za výhodnější cenu 999 Kč, resp. 1299 Sk 
zdroj: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=13608
Ooooo... jeste ze nas nas vsemohouci cesky distributor spasil :) |
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 15:51:38
|
LOL, oberou lidi z predprodeje, a pak si z toho jeste delaj reklamu . |
No comment |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 16:14:39
|
udělejte už sekci zvlášť pro guild wars, myslím že si to zaslouží  |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 16:23:19
|
quote: Originally posted by Van Tassel Mno rozdeleni na territoria je celkem technicka zalezitost (vyjma Koreje) a nema zadny hlubsi vyznam :) Pokud chces klid, bez nemeckych/francouzskych/spanelskych kecalku tak se proste prepnes do ticheho international distriktu.
Hlubsi vyznam tkvi v tom, ze na US rozumim kazdymu, a s kymkoliv se muzu zacit bavit / obchodovat, na urovni vyssi nez jen vety hole. Rad si s lidma pokecam anglicky, nejen o tom, ze zrovna potrebuji rez. Jasne ze pro lidi, co anglicky neumi, tenhle vyznam odpada...ale nesnaz se to soudit cele globalne dle sebe. Lide, s kteryma hraju, v tom vidi to same, co ja.
quote: edit: ted me napadlo, ze prepinani mezi us a eu ma vyznam asi jen pro pvp v low arenach v pve zonach. Napr. chces hrat ve tri rano v pvp arene 15-17 (resp. 1-17) a evropa uz spi .. Takze se switchnes do US.
To te napadla pekna blbost, jelikoz zmenit teritorium jde jen dohromady 5x na account ;) |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 16:31:18
|
quote: Originally posted by Dark Doomer To te napadla pekna blbost, jelikoz zmenit teritorium jde jen dohromady 5x na account ;)
Kde o tom najdu officialni informaci, pac se obavam, ze tohle kazdy nevi a muze s tim mit safra problemy (napr. mdk us hraci).
|
Edited by - VT on 11/05/2005 16:39:01 |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 16:39:30
|
Je to pri switchovani napsany fontem pres pul obrazovky, vcetne zbyvajiciho poctu switchu, takze bych pochyboval, ze si toho nevsimli .) |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 16:41:35
|
quote: Originally posted by Dark Doomer Hlubsi vyznam tkvi v tom, ze na US rozumim kazdymu, a s kymkoliv se muzu zacit bavit / obchodovat, na urovni vyssi nez jen vety hole. Rad si s lidma pokecam anglicky, nejen o tom, ze zrovna potrebuji rez. Jasne ze pro lidi, co anglicky neumi, tenhle vyznam odpada...ale nesnaz se to soudit cele globalne dle sebe. Lide, s kteryma hraju, v tom vidi to same, co ja.
Jasne. Ja jsem v nadnarodni gilde kde se stale mluvi anglicky, takze pro mne to skutecne zadny vyznam nema. Pro mne ma vyznam maximalne tichy Internationalni distrikt pro klidna pve mesta. |
Edited by - VT on 11/05/2005 16:43:36 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 18:15:03
|
Nakolik je potreba "setrit" skill pointy? Jde mne o toze mne dokaze dost nasrat kdyz koupim kouzlo u trenera a za chvili na to na nej dostanu quest ;) |
 |
|
Topic  |
|