Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Zdechliny a MDK dobyli Katedralu ve Stormwindu
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 10/05/2005 :  15:20:40  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

1. SW nema AH :P
2. naozaj neverim, ze sa nenaslo par ludi, ktori by odrazili raid na SW.
3. ved iba v Astranaare, kde som sa nahodou s altom priplietol (a zvrhlo sa to na 3*60+4<30 vs 9*60+nejake low lvls) alikov bolo dost.
4. Cast DDCZ je Guardians of Kirin Tor
5. Raid na IF = crash servera, otestovane z US :P asi tolko.

Jak jsem to pochopil ja, tak se do SW jelo metrem pres IF. Co mi prijde jako idealni trasa :) Protoze se do SW tudyma IMHO dostanes snaz nez pres most co je u hlavni brany ve SW :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

josu
Starting Member

6 Posts

Posted - 10/05/2005 :  16:27:09  Show Profile  Send josu an ICQ Message Send josu a Private Message  Reply with Quote
No mozno som blby ale nerozumiem tomu mohol by mi to niekto bizsie vysvetlit ?? to akoze 23 hordakov o 22:00 preslo hlavnou branou do IF a hrnuli sa do metra. Ved by sa nedostali ani za branu
O 22:00 je to pred AH v IF skoro nehratelne ved tam je minimalne 40 ludi to nehovorim ze dobrych 10 si dava duely pred branou a keby boli hned aj najvacsi lamery na svete tak v kombinacii s tymi Guardami ktorych sa tam musi vyrojit neskutocne vela sa neposunu hordaci ani o meter

to ze v SW nikto nebrani je uplne normalne pretoze v SW nie je AH je to tam uplne vymrete nikto tam nie iba zopar ludi do lvl 30 je to na smiech ze je to vobec hlavne mesto Ja osobne tam tiez chodim tak cca raz za dva tyzdne a su tam prazdne ulice

V kazdom pripade gratulujem skoda ze ally nema aspon jednu poriadnu guildu

Josu Human Mage Herbalism/Alchemy ShadowMoon
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 10/05/2005 :  16:36:04  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by josu
O 22:00 je to pred AH v IF skoro nehratelne ved tam je minimalne 40 ludi to nehovorim ze dobrych 10 si dava duely pred branou a keby boli hned aj najvacsi lamery na svete tak v kombinacii s tymi Guardami ktorych sa tam musi vyrojit neskutocne vela sa neposunu hordaci ani o meter

IMHO Jen dalsi duvod proc jit tudyma :) 23 lidi se tim lagem prosmikne bez povsimnuti jako nic ;) A doufam ze necekas ze ti tu nekdo prozradi tajemstvi uspechu, aby se priste mohla aliance pripravit? :) ( ne ze bych ho ja sam znal :))

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 10/05/2005 16:37:03
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/05/2005 :  16:51:21  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
inak mimo temy,.. vseobecne ma napadlo, ze horda ma onho lepsie spravene dopravne cesty .,.ak sa chcem dostat s SW do darnu, tak prestupujem 3x , zatial co T.Bluff do UC je to na 1prestup, takze nejaka obrana Darnu je zavisi na dostupnosti magovsky portalov :) vseobecne ten hordacky zeppelinovksy trojuholnik UC , OG + BB je paradny zjednej strany kontinentu na druhu priamo spred brany hlavneho mesta ;) plus pridana na letecka trasa OG - Gadzethan, ja ked pozreme na trasu iron - menthil - dfm - gadzet tak ma prejde aj chut sa pozret co je nove na AH :)

asi to ma vynahradit v priemere vyssi pocet hracov aly ..hoci zas tu plati kvantita nie je kvalita :P

Tannya
Go to Top of Page

Kuzelka
Starting Member

duch lesa

43 Posts

Posted - 10/05/2005 :  16:53:02  Show Profile  Send Kuzelka an ICQ Message Send Kuzelka a Private Message  Reply with Quote
Jinak preji hroudě vse nej, GJ:o)

WoW/DAoC/RO/EVE/WHO

Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest)
Dorticek

-Shadowmoon (Drakthul)
-Mordred
-Czechro.net
-Tranquility
-Eltharion

Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 10/05/2005 :  17:00:22  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tan

inak mimo temy,.. vseobecne ma napadlo, ze horda ma onho lepsie spravene dopravne cesty .,.ak sa chcem dostat s SW do darnu, tak prestupujem 3x , zatial co T.Bluff do UC je to na 1prestup, takze nejaka obrana Darnu je zavisi na dostupnosti magovsky portalov :) vseobecne ten hordacky zeppelinovksy trojuholnik UC , OG + BB je paradny zjednej strany kontinentu na druhu priamo spred brany hlavneho mesta ;) plus pridana na letecka trasa OG - Gadzethan, ja ked pozreme na trasu iron - menthil - dfm - gadzet tak ma prejde aj chut sa pozret co je nove na AH :)

asi to ma vynahradit v priemere vyssi pocet hracov aly ..hoci zas tu plati kvantita nie je kvalita :P

Stezovat si na obranu Darnassu mi prijde docela mimo :)Musis pesky pres Astranaar, pak dobyt pristav na pobrezi, duhej pristav na pobrezi u Darnassu a pak se tam teleportovat "parezem". Ale uz jsem tam byl, to zase jo :)

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/05/2005 :  17:57:40  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dario

quote:
Originally posted by Herbicid

Pro vsechny remcajici aliky:
Proste se smirte s tim, ze je TUHEJ! Neubranili jste ho. BODKA :) Nejake vymluvy o case, trvdosti a tomu kudy se tam slo jsou o nicem. Co by jste si predstavovali? Aby horda stala 2h v GS s transparenty "Dem vam zabit bosse" a pak prisla hlavni branou so SW? :)

JAsne je mrtvej nejslapsi BOSS kterej jen hazi stity, hodina kdy je na serveru nejmene hracu.
Tod vse nic vic nic min.

kdyby to bylo ve 4 Am tak nereknu ale lehce po pulnoci nenio tak pozde

jinak cesta skrz IF v 22 samozrejme byla chcipacka, ale s tim se vicemene pocitalo

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 10/05/2005 17:58:25
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/05/2005 :  18:36:29  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tan

mluvis o tom jak snadno se da dostat do xroads, kde je to k hlavnim mestum taurenu a orcu vzdalenost 1 zony? a vydavas to za nasi vyhodu? boze dyt staci v stv nasednout na lod a jste prakticky u nasich hlavnich mest... navic xroads je lowbie zona, takze zadny odpor na ceste... nez se obrana probere vymlatite pulku TB...

no mmo
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 10/05/2005 :  18:42:51  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tan
... vseobecne ten hordacky zeppelinovksy trojuholnik UC , OG + BB je paradny zjednej strany kontinentu na druhu priamo spred brany hlavneho mesta ;) ...

Zatimco ta kvalitni strana se musi probojovat do nepratelskych mest, ta (nebudu flamovat, ale patri sem protiklad ke kvalite) se dopravi primo pred nase hlavni mesta ... to je teda setsakra "vyhoda" ...

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 10/05/2005 :  20:16:42  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Docela by me zajimalo jak nastavit klavesove zkratky na kouzla viz ten screenshot.Dekuji za pomoc.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/05/2005 :  21:01:51  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
EDIT_ neumim cost,

jak to myslis ? (je to isominax (sp?) UI)

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 10/05/2005 21:05:23
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 10/05/2005 :  22:02:41  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mozno som blby ale nerozumiem tomu mohol by mi to niekto bizsie vysvetlit ?? to akoze 23 hordakov o 22:00 preslo hlavnou branou do IF a hrnuli sa do metra. Ved by sa nedostali ani za branu

to ze v SW nikto nebrani je uplne normalne pretoze v SW nie je AH je to tam uplne vymrete nikto tam nie iba zopar ludi do lvl 30 je to na smiech ze je to vobec hlavne mesto Ja osobne tam tiez chodim tak cca raz za dva tyzdne a su tam prazdne ulice

?? Ja (tehdy 60 pala )a jeste 3 paladini ( non 60 ), a jeden priest jsme napadli onehda Under City a dosli jsme az dolu.K bossovi. Coz je dohromady 5 lidi. Pritom jsme pozabijeli hodne hordy. Nevidim duvod , proc by mel byt problem v 25 ! lidech projit IF _ SW.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 10/05/2005 :  23:35:33  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

quote:

?? Ja (tehdy 60 pala )a jeste 3 paladini ( non 60 ), a jeden priest jsme napadli onehda Under City a dosli jsme az dolu.K bossovi. Coz je dohromady 5 lidi. Pritom jsme pozabijeli hodne hordy. Nevidim duvod , proc by mel byt problem v 25 ! lidech projit IF _ SW.

To neni problem, nahodis "vajicko" a probehnes to :)

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 11/05/2005 :  00:19:23  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

urcite vzpominas na UO, kde sis v clientovi nastavil kouzlo na klavesu.nevim jak jinak to vysvetlit.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 11/05/2005 :  02:27:31  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To neni problem, nahodis "vajicko" a probehnes to :)

Precti si to jeste jednou.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/05/2005 :  03:51:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

quote:

urcite vzpominas na UO, kde sis v clientovi nastavil kouzlo na klavesu.nevim jak jinak to vysvetlit.

no v isonimaxu mas pod keybindings vsech 7 panu z action baru oddelene bindovatelny
takze tam proste das ze action pane 3 a button 2 je na klavesove zkratce ...

[Stilgar]
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 11/05/2005 :  08:10:08  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:
Originally posted by Dario

quote:

Pro vsechny remcajici aliky:
Proste se smirte s tim, ze je TUHEJ! Neubranili jste ho. BODKA :) Nejake vymluvy o case, trvdosti a tomu kudy se tam slo jsou o nicem. Co by jste si predstavovali? Aby horda stala 2h v GS s transparenty "Dem vam zabit bosse" a pak prisla hlavni branou so SW? :)

JAsne je mrtvej nejslapsi BOSS kterej jen hazi stity, hodina kdy je na serveru nejmene hracu.
Tod vse nic vic nic min.

kdyby to bylo ve 4 Am tak nereknu ale lehce po pulnoci nenio tak pozde

jinak cesta skrz IF v 22 samozrejme byla chcipacka, ale s tim se vicemene pocitalo

To pravidlo, kdy pri utoku na mesto clovek 2x chcipne a musi na hodinu (nebo dve ? uz nevim, jak to bylo), prerusit vsechny pokusy prave proto, aby jednoduchym chcipanim a ressovanim "zase o kus dal" neprosel prave az k metru bo hlůavnimu bossovi de facto bez uspechu v boji, neplati ? Nekdy jsem neco takoveho cetl, ale ted to nemuzu najit.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/05/2005 :  08:10:34  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

no v isonimaxu mas pod keybindings vsech 7 panu z action baru oddelene bindovatelny

a tak je to u vsech "barovych" addonu... vlezes do kea bindings a tam si najdes prislusny bar a danemu tlacitku priradis klavesu, vetsinou ty bary byvaj na konci...
Go to Top of Page

Roarke
Starting Member

44 Posts

Posted - 11/05/2005 :  09:20:27  Show Profile Send Roarke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sobisko

Dobyli jsme Katedralu ve Stormwindu , Kral malych smradochu bude dalsi

Gratuluji..

Jedna otazka.. byl z neho nejaky loot nebo jenom honour pointy ?
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 11/05/2005 :  09:21:59  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
'Jen' CPcka,ale to uz je vedlejsi.Hlavni byla zabava

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 11/05/2005 :  09:38:41  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

chlubit se tim, ze dokaze vlezt do kanalu a ujit tech cca 40kroku ke kralovne a jeste to popsat jako "utok na UC" dokaze skutecne jen paladin

...otazka ovsem zni jestli nebral jako bosse uz UC guardiana v kanalech - coz by mne opet u mocneho paladina neprekvapilo

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 11/05/2005 :  09:49:48  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
1) Jsem happy ze jsem u toho byl
2) Diky VSEM co tam byli take
3) Sejmuli jsme ho a kecy "co by kdyby" nemaji vyznam
4) Nejlepsi akce ve WoW jakou jsem zazil
5) FOR KALIMDOR!

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 11/05/2005 :  10:04:44  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
BTW paladin neni zadnej poradnej class jen sracka schovana za nejakym zasranym stitem
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 11/05/2005 :  10:13:42  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sobisko

Dobyli jsme Katedralu ve Stormwindu , Kral malych smradochu bude dalsi

ArciBishop Benedictus pred smrti
http://www.freefilebin.com/userfiles/sobisko/ArcibishopBenedictusbeforetheDeath.jpg

Arcibishop Benedictus po smrti
http://www.freefilebin.com/userfiles/sobisko/ArcibishopBenedictusaftertheDeath.jpg

WE ARE THE CHAMPIONS OF THE HORDE POPRVE!!!
http://www.freefilebin.com/userfiles/sobisko/WearetheChampionsoftheHorde.jpg

WE ARE THE CHAMPIONS OF THE HORDE PODRUHE!!!
http://www.freefilebin.com/userfiles/sobisko/WearetheChampionsoftheHorde2.jpg

WE ARE THE CHAMPIONS OF THE HORDE POTRETI
http://www.freefilebin.com/userfiles/sobisko/WearetheChampionsoftheHorde3.jpg

Stilgarr jako novy duchovni vudce Aliance
http://www.freefilebin.com/userfiles/sobisko/StilgarrjakonovyArcibishop.jpg

Mno nejak se mi ty screeny nechtej zobrazit
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 11/05/2005 :  10:56:57  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tan

Stezovat si na obranu Darnassu mi prijde docela mimo :)Musis pesky pres Astranaar, pak dobyt pristav na pobrezi, duhej pristav na pobrezi u Darnassu a pak se tam teleportovat "parezem". Ale uz jsem tam byl, to zase jo :)

astarn sa da obist, no presun cez poloprazdny darkshore nie je nejaky problem(take veci si ludia nejak nevsimaju, tak ako presun skupiny alys z dustu cez durotar k ogrimaru:), alebo dobitie aj aberdine(pokialsa nezacnu mlatit NPC:) ludia mozno spozorneju az ked bude darnasus under attack (mozno :)

ale inak ja som ani nejak nechcel nejak diskutovat o obranych vyhodach nevyhodach ..len vam drobne zavidim, aj ja by som ocenil nejaky zeppelin iron to darnasus, a darnasus to gadzetan , by som usetril zopar casu :)

Tannya
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/05/2005 :  11:01:03  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

a tak je to u vsech "barovych" addonu... vlezes do kea bindings a tam si najdes prislusny bar a danemu tlacitku priradis klavesu, vetsinou ty bary byvaj na konci...

no kazdej ne .. ale vim ze to nebyla zadna pravratna informace .. jen nedovedu lip odpovedet

[Stilgar]
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/05/2005 :  11:08:31  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

no kazdej ne .. ale vim ze to nebyla zadna pravratna informace .. jen nedovedu lip odpovedet

...kazdej co sem ja zatim pouzil to mel (ten co je integrovany v cosmosu, BibToolbars, Discord Action Bars [aktualne pouzivam])
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  12:12:35  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
abych vam to trochu zkomplikoval tak momentalne mam vsechny "lepsi" action bary z addonu odebrany a pouzivam pouze standartni z wow a ty se v key bindings daji taky konfigurovat...

no mmo
Go to Top of Page

puki
Starting Member

39 Posts

Posted - 11/05/2005 :  15:34:54  Show Profile Send puki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra...

To pravidlo, kdy pri utoku na mesto clovek 2x chcipne a musi na hodinu (nebo dve ? uz nevim, jak to bylo), prerusit vsechny pokusy prave proto, aby jednoduchym chcipanim a ressovanim "zase o kus dal" neprosel prave az k metru bo hlůavnimu bossovi de facto bez uspechu v boji, neplati ? Nekdy jsem neco takoveho cetl, ale ted to nemuzu najit.

no mas pravdu, to pravidlo sa uz neda najst medzi policies na stranke
okrem toho neslo o to ze jeden clovek 2x chcipne, ale o to ze by cela grupa/raid bola dvakrat wipnuta alebo zahnana na utek mimo lokacie ...
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 13/05/2005 :  07:37:57  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Tak me napda,proc nikdo nepostnete neco na ofic fora? Pac aliance se chlubi jak zabili ve 40ti Sylvanas a toho typka v TB. Odkaz

Tak at si zas tolik nemysli

now - HotS

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 13/05/2005 :  07:57:28  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

Tak me napda,proc nikdo nepostnete neco na ofic fora? Pac aliance se chlubi jak zabili ve 40ti Sylvanas a toho typka v TB. Odkaz

Tak at si zas tolik nemysli

Je to včetně screenshotů na evropském fóru. Včera mě napadlo totéž, tak jsem na EU foru dal vyhledat slovo Zdechliny a je to tam :-)
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 13/05/2005 :  11:09:08  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Aha tak to jo

now - HotS

Go to Top of Page

sobisko
Starting Member

6 Posts

Posted - 13/05/2005 :  15:04:24  Show Profile Send sobisko a Private Message  Reply with Quote
Ja sem jim to taky postnul, at to vidi :)
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 18/05/2005 :  19:41:30  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Co Czech Heroes? Kde byly behem utoku? Hraji jeste za alianci na Shadowmoonu? oo

Si piš že hrajou :-).

Jinak nevím jak ostatní ja sem spal :-).

Zajímavé je že o včerejšku nikdo z vás nic nenapsal :-).

Postněte pár obrázku taky z toho jak vás alici vyhnali z SW :-).

Každopádně to bylo dost o hubu v te uzké uličce :-). A vím proč dělali na těch hradech kulaté schodiště, fakt o hubu tak utočit.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 18/05/2005 :  19:44:51  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

BTW paladin neni zadnej poradnej class jen sracka schovana za nejakym zasranym stitem

Nevím jak ostatní Paladinové, ale mě ten Blessing of Protection
nějak blbne. Už podruhé mě suveréně sundali i přez něj. Poprvé se mi to stalo s warlockem který si mě docela pěkně vychutnal (jo jo ostuda) a podruhé včera.

Tak nevím jestly blbnu, ale už nejsem skovanej ani za tým štítem.

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 18/05/2005 :  20:11:00  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Asi to bude tym ze blokuje len fyzicky damage :P

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 18/05/2005 :  20:15:02  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
tak nějak

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 18/05/2005 :  20:45:59  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
njn to jsou ti nasi Czech Heroes

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 18/05/2005 :  22:12:42  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

Jenže to má v popisu i ten druhej štit a pritom v pohode vykrije všechno ?

Mimo to bych si toho snad všimnul když jsem na lvl 50 ?

nevím, leda že by něco změnili.

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 19/05/2005 :  02:02:46  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
no kazdopadne kozla prochazi :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 19/05/2005 :  02:25:28  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti
Poprvé se mi to stalo s warlockem který si mě docela pěkně vychutnal (jo jo ostuda) a podruhé včera.

Hehe, tak zrovna Paladini jsou ty nejsnazsi obeti pro warlocka :)

Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 19/05/2005 :  06:48:03  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Seth

Jenže to má v popisu i ten druhej štit a pritom v pohode vykrije všechno ?

Mimo to bych si toho snad všimnul když jsem na lvl 50 ?

nevím, leda že by něco změnili.

no nezbývá mi než ti oznámit že sis toho asi fakt všiml až na 50. levelu ;) Už od začátku US open bety platí, že Arcane Divine je štít, kterej jde seslat jen na sesílatele a udělá tě totálně imunní n všechno a Blessing of Protection jde seslat na všechny a udělá cíl imunní proti fyzickýcm útokům... a od dob US bety až po patch 1.4.2 se to skutečně neměnilo...

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Edited by - frantar on 19/05/2005 06:48:49
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 19/05/2005 :  08:07:59  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Teda to je fakt ostuda, žes to nevěděl.

Ninjagon
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 19/05/2005 :  10:47:55  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
To je jako kdybych jako shaman az na lvl 50 zjistil, jak kterej totem funguje.
Ale protoze se Horda s nikym nemazli, zrejme bych umrel hlady uz jako malej shamanek.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 19/05/2005 :  13:58:56  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Nic takovýho jako malej šhamánek nejni
Maximálně vošklivej zelenej Ork

Ninjagon
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 19/05/2005 :  14:00:29  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Maximálně vošklivej zelenej Ork

It's not easy being green

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 20/05/2005 :  15:48:26  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Van Tassel

Co Czech Heroes? Kde byly behem utoku? Hraji jeste za alianci na Shadowmoonu? oo

Si piš že hrajou :-).

Jinak nevím jak ostatní ja sem spal :-).

Zajímavé je že o včerejšku nikdo z vás nic nenapsal :-).

Postněte pár obrázku taky z toho jak vás alici vyhnali z SW :-).

Každopádně to bylo dost o hubu v te uzké uličce :-). A vím proč dělali na těch hradech kulaté schodiště, fakt o hubu tak utočit.

Tak to vypadá že na tohle ti marti nikdo nereaguje. V každém případně jsme je ten večer ze stormwindu vyhnali z5 do undercity.

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Kuzelka
Starting Member

duch lesa

43 Posts

Posted - 22/05/2005 :  08:19:26  Show Profile  Send Kuzelka an ICQ Message Send Kuzelka a Private Message  Reply with Quote
...

WoW/DAoC/RO/EVE/WHO

Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest)
Dorticek

-Shadowmoon (Drakthul)
-Mordred
-Czechro.net
-Tranquility
-Eltharion

Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.)
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 22/05/2005 :  09:12:35  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Ok řeknu ti něco k tomu jak jste nás "vyhnali" ze SW - náš primární cíl byl ten váš generálskej čouda na mostě u vchodu do města / bo jsem se domnívali, že by mohl být výzvou a za nějaký ten bodík / - po tom co jsme ho v podstatě z "chodu" dali /byl nás skoro full raid /jsem si řekli, že dáme pár CP - rozhodovali jsem se mezi 2 plány - camp prostor před Catedrálou - bohužel 90% cílů co tam nabíhalo bylo modrých a i spawn stráží byl manově neúměně náročný - tak jsme šli in - v catedrále jsem klasicky umřeli na alli/NPC zerg - pak jsme si malinko odpočinuli a pullnuli šéfa - pak už následovalo vaše "vítězství" kdy jste z horního patra kouzlili AOE a občas nějaký ten "odvážný" paladin ve vejci vběhl mezi nás dal stun, ránu a mazal do bezpečí - kdo se pokusil o průnik umřel na naši "blokovací partu" - bohužel kombinace - šéf + mob + modří hráči co se mezi nás dostali s flagem nonPVP v posléze na nás zaútočili nás donutila stáhnout se do sklepení odkud cca 2/3 z nás portli do města.
Jednoznačnou výhodou na straně alli je v těchto případech paladin a vejce - kdy stačí 10+ paladinů byť na relativně low lvl aby použitím kombinace "strategie" - nonPvPflag resp imunita+stun důležitých lidí znemožnil v podstatě jakoukoliv podobnou akci.
Každopádně k "vítězství" je vám potřeba pogratulovat bo přeci jen ubránit v přesile ve vlastním měste svého top hrdinu vyžaduje značnou dávku odvahy a hráčského umu.

Edited by - Danda I on 22/05/2005 09:15:16
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 22/05/2005 :  11:35:58  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Ok řeknu ti něco k tomu jak jste nás "vyhnali" ze SW - náš primární cíl byl ten váš generálskej čouda na mostě u vchodu do města / bo jsem se domnívali, že by mohl být výzvou a za nějaký ten bodík / - po tom co jsme ho v podstatě z "chodu" dali /byl nás skoro full raid /jsem si řekli, že dáme pár CP - rozhodovali jsem se mezi 2 plány - camp prostor před Catedrálou - bohužel 90% cílů co tam nabíhalo bylo modrých a i spawn stráží byl manově neúměně náročný - tak jsme šli in - v catedrále jsem klasicky umřeli na alli/NPC zerg - pak jsme si malinko odpočinuli a pullnuli šéfa - pak už následovalo vaše "vítězství" kdy jste z horního patra kouzlili AOE a občas nějaký ten "odvážný" paladin ve vejci vběhl mezi nás dal stun, ránu a mazal do bezpečí - kdo se pokusil o průnik umřel na naši "blokovací partu" - bohužel kombinace - šéf + mob + modří hráči co se mezi nás dostali s flagem nonPVP v posléze na nás zaútočili nás donutila stáhnout se do sklepení odkud cca 2/3 z nás portli do města.
Jednoznačnou výhodou na straně alli je v těchto případech paladin a vejce - kdy stačí 10+ paladinů byť na relativně low lvl aby použitím kombinace "strategie" - nonPvPflag resp imunita+stun důležitých lidí znemožnil v podstatě jakoukoliv podobnou akci.
Každopádně k "vítězství" je vám potřeba pogratulovat bo přeci jen ubránit v přesile ve vlastním měste svého top hrdinu vyžaduje značnou dávku odvahy a hráčského umu.

No to že mezi náma byl někdo modrej sem si ani nevšimnul. V tom chumlu to nešlo.

Došli jsme na konec když jste byli v tom podzemí.

Každopádně jsme aspoň dorazili. Oproti minule zlepšení. Škoda jen že raid našich 60 dopadnul zase blbě. Hold nás je furt málo a když se vezme mix lidí je to na prd díky domluvě. Snad se dočkáme zlepšení.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000