Quartax - kdyz si sem muze kazdy psat co chce, tak si sem muzu napsat na to taky svuj nazor. A i kdyz je to jakykoli pokec tak sem predpokladal ze by se to mohlo alespon drzet trochu tematu.
můžeš, ale i já si můžu napsat že to sem může psát, aspon co já vim tak sem ti nenapsal atˇ sem nepíšeš aby to nepsal... :-)
a právě proto to je pokec aby to nemuselo být jen Starrwarez ale prostě cokoli, takže si piš že se ti to nelíbí ale to aby to nepsal psát nemusíš:-) protože on nepsal abys to nepsal že to nemá psát :-)
Hmmmm, tak me vcera knight electra lakala do gildy Ze bych se dal k rebelum a dal se na lov imperialnich jedi?
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Quartax - kdyz si sem muze kazdy psat co chce, tak si sem muzu napsat na to taky svuj nazor. A i kdyz je to jakykoli pokec tak sem predpokladal ze by se to mohlo alespon drzet trochu tematu.
můžeš, ale i já si můžu napsat že to sem může psát, aspon co já vim tak sem ti nenapsal atˇ sem nepíšeš aby to nepsal... :-)
a právě proto to je pokec aby to nemuselo být jen Starrwarez ale prostě cokoli, takže si piš že se ti to nelíbí ale to aby to nepsal psát nemusíš:-) protože on nepsal abys to nepsal že to nemá psát :-)
kua...
quote:Originally posted by Quartax to sem se snažil říct prostě téma je pokec o všem i o SS já nic proti nemám aspoň sem se nemusel koukat a stačilo to číst :-)
Lol, ted jsem zjistil, ze mam dve Corvetty, Warren, Imp Theme Park a vetsinu POI, takze po dvou chybejicich rychlych navstevach Jedi POI mam narok na "navstevu starce", ani o tom nevim
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Potrbuji LIBOVOLNYCH 5 z techto badges, a ty uz mam (potvrzena a postacujici cesta je napriklad: Jabba's Themepark - Content Nym's Themepark - Content Rebel(or Imperial) Themepark - Content 2 Warren Badges - Content
Lol, ted jsem zjistil, ze mam dve Corvetty, Warren, Imp Theme Park a vetsinu POI, takze po dvou chybejicich rychlych navstevach Jedi POI mam narok na "navstevu starce", ani o tom nevim
jop, Aj mne toho vela nechybalo, som to obehol a uz mi to pise "You feel an inner glow. The Force is with you." - cize cakam na deda :)
Tak uz take "zarim zevnitr" a cekam na "dedu" Nicmene trenink si hodlam poradne uzit Nevite, odkdy (od jakeho okomziku resp. jake urovne treninku/jedi) presne na vas BH dostavaji mise?
Tak uz take "zarim zevnitr" a cekam na "dedu" Nicmene trenink si hodlam poradne uzit Nevite, odkdy (od jakeho okomziku resp. jake urovne treninku/jedi) presne na vas BH dostavaji mise?
To nezáleží na úrovni - musíš natrénovat 6 plných sloupců z FS skills (já měl Combat mastera - tj. melee + ranged speed a accuracy, plus sloupce ranged a melee defence). Pak se staneš Jedi Initiate. Pomodlíš se u Force Shrine a tím dostaneš Padawan trials (je jich asi 16). A když je splníš, staneš se Jedi padawanem. Prokoušeš se získáním prvních 20k expů na novice lightsaber (pomocí training LS je to docela maso) a pak si vyrobíš první generaci baterky (neboli LS). No a jdeš kydlit zvířata, v mém případě quenkery. I to je docela příjemná činnost, vzhledem k tomu že na sobě nemůžeš mít žádný armor a když používáš specky, hodně rychle ti dojde force pool).
No a ta visibilita se ti zvyšuje, když u tebe někdo uvidí baterku, případně jak baterku používáš. Takže když se odsuneš někam, kde nikoho nepotkáš (ani hráče, ani NPC postavy), a nikdo tě neuvidí, nemáš se čeho bát. Ale když začneš machrovat s LS třeba v Mining Outpost, za chvíli máš za zády nadrženou BH ještěrku....
Jj, diky. Pokud to tedy dobre chapu, tak dokud nedodelam posledni Padawan trial (crafteni prvni LS), nejsem Jedi (Padawan) a muzu grindit pro vesnici jak a kde chci, bez nebezpeci BH? A pak, jakmile mam LS a stanu se Padawanem, to zalezi uz jen na tom, jak moc a kde se jako Jedi predvadim (tj. pokud bych teoreticky Jedi nacini nevytahl NIKDY, pak by po mne BH take NIKDY nesel)?
Jo a az se stanes knightem tak budes navzdycky declared a budou moct na tebe utocit jak nepratelsti jedi tak rebelove (nebo impove zalezi na jake jsi strane).
Jj, diky. Pokud to tedy dobre chapu, tak dokud nedodelam posledni Padawan trial (crafteni prvni LS), nejsem Jedi (Padawan) a muzu grindit pro vesnici jak a kde chci, bez nebezpeci BH? A pak, jakmile mam LS a stanu se Padawanem, to zalezi uz jen na tom, jak moc a kde se jako Jedi predvadim (tj. pokud bych teoreticky Jedi nacini nevytahl NIKDY, pak by po mne BH take NIKDY nesel)?
Jo, je to přesně tak. Jenom používání LS a Force ti zvyšuje visibilitu (a to jenom, když tě přitom někdo vidí - jiný hráč nebo NPC postava). Když nikdy nepoužiješ LS ani Force Powers, tak po tobě nikdo nepůjde. Prostě se musíš uklidit někam, kde moc lidí nechodí a tam si v klidu sbírat bodíky. Problém je v tom, že na Dantooine takových míst moc není a vždy se ti může stát, že zabitím posledního quankera se vedle tebe vygeneruje banda Jantů nebo Mokků a tvoje visibilita prudce vyskočí nahoru.
Nieco pre Janka(aspon dufam) a pre par dalsich: Slovensko niekedy v noci z dneskajska na sobotu najde svoju prvu SuperStar
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
http://www.sg1.cz/ Začalo natáčení 9. sezóny SG-1 a 2. sezóny SGA Natáčení nových řad obou seriálů začalo v The Bridge Studios ve Vancouveru 28. února 2005.
http://gateworld.net/ STARGATE SG-1 SEASON NINE 2005-2006 Stargate SG-1's ninth season is now filming for a summer 2005 premiere on The SCI FI Channel! Ben Browder (Farscape) and Beau Bridges join the cast for 20 all-new episodes. Here's what we know so far -- stay tuned for info about specific episodes as it becomes available. EPISODES Avalon, Part 1 Avalon, Part 2 Origin The Ties That Bind The Powers That Be The Order
STARGATE ATLANTIS SEASON TWO 2005-2006 Season Two of Stargate Atlantis is now in production for a summer premiere on The SCI FI Channel! Info and rumors not specific to a particular, known episode are listed below. Be warned: this section of the site does include some big spoilers! EPISODES The Siege, Part 3 Intruder Runner Aurora Duet Trinity Epiphany
Almych: A co by si chtel? Rebelii chvalit nebudu . Zvlast kdyz sem to psal tak nebyl CR ani datadisk na test centeru a bezelo asi 14 dnu GCW. A to mi to tam jeste trochu osekali. Holt clovek se vsem lidem nezavdeci .
Sagger: Tak si kup minilevel nebo se na nej v nejake delvite nebo tak koukni.
muzete to nekdo naskenovat a nekam hodit ? kupovat si kvuli tomu ten platek nebudu
A GameStar by sis kvůli mě koupil?
ty pises do GameStaru ?
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
muzete to nekdo naskenovat a nekam hodit ? kupovat si kvuli tomu ten platek nebudu
A GameStar by sis kvůli mě koupil?
ty pises do GameStaru ?
JJ, ale přestanu, nejni čas.
Takze Jan Gabriel :) pisal si minule preview na Still Life a recenziu na Star Wolves
quote:Originally posted by Hosty Takze Jan Gabriel :) pisal si minule preview na Still Life a recenziu na Star Wolves
Máš bod.
skoda, ze tam nemas foto
heh a me by se zase libilo, kdyby bylo frakci vice... imperium a rebelie - to jen vrchol, ktery by mel prisne podminky (ktere by bylo schopno ochotno splnit jen malo hracu - pro ostatni mozna tak leda, ze by vsichni meli moznost sympatizovat s jednou ze stran)
jinak by byla vetsinu hracu ve frakcich jako je treba jabba, valarian, nym atd.. a mohli by se rezat v pvp mezi sebou..
Tamon - Hmm nic moc cekal jsem o dost vylepsenou grafiku na jinem enginu.
urcite by to nerobili na inom engine :( asi az bf3 :) ale pacia sa mi bitky vo vesmire. By som to nazval datadiskom, a ne druhym dielom.