Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 PVP bude
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 19/04/2005 :  11:21:01  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nikdo netvrdí, že všichni lidé hrající PvP jsou ubožáci. Jen vysvětluji, proč se mi nelíbí postoj, že všichni PvE hráči jsou hňupové.
Každý bude hrát co ho baví.
Ohledně nemožnosti se bránit - opět staré příklady.
DAOC - zonuju ven z města. U každé brány někdo stojí. Můj starý comp zonoval asi minutu a z toho asi tak 25 sekund jsem byl již vidět jako char zvenku, ale na obrazovce nic a nemohl jsem nic dělat. Takže 30 sec imunita je sice dobrá, ale ne pro mě. Ano, můžu se portnout jinam. Jenže předtím ztratím asi tak půl hodiny jen tak, že několikrát za sebou ležím u různých bran u různých měst, protože někdo o 10 levelů výš nemá jino zábavu, než killit všechny kdo zonujou ven.
Nebo - jedu na koni, ze kterého díky omezení hry nemůžu jednak útočit a ani ho ovládat. Projíždím most, kde kůň zpomalí. Tam samo stojí "PvP hráči" na mostě, kteří stačí na jeden či dvě kouzla mě sejmout z koně. Sorry, s tím nic neudělám. Ano, vrátím se, pomstím se a co? za 5 minut tam stojí znova.
Nebo - vylézt ve vesnici na barák na střechu a kosit vše dole. Jako melee na něj nedosáhnu, než uteču, ležím. Nedosáhnu proto, že normálně se na střechu nedá dostat a on se tam dostal po asi 20 minutovém skákání - bug. Pochopitelně i když se pomstím, tak je mu to ukradené, jelikož respawn point je asi 10 kroků od něj. Bez následků to prostě bude dělat dokola.

A prosím nemusíš to rozebírat do detailů - ano možná ideál neexistuje, ale z mého pohledu se mu žádná prozatím ani nepřiblížila tak, aby mě pár minut radosti z dobře provedeného boje vyvážilo zbylých několik hodin pruzení. A tolik času nemám, abych to mohl opakovat furt dokola a 3 hodiny prohánět prudiče pro pomstu. Sorry, to pro mě není hra a práce mám dost přes den.

Až mě omrzí EQ2, možná zkusím WoW (na PvP serveru). Zatím mě to ale neláká.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 19/04/2005 :  11:36:17  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Nikdo netvrdí, že všichni lidé hrající PvP jsou ubožáci. Jen vysvětluji, proč se mi nelíbí postoj, že všichni PvE hráči jsou hňupové.
Každý bude hrát co ho baví.
DAOC - zonuju ven z města. U každé brány někdo stojí. Můj starý comp zonoval asi minutu a z toho asi tak 25 sekund jsem byl již vidět jako char zvenku, ale na obrazovce nic a nemohl jsem nic dělat. Takže 30 sec imunita je sice dobrá, ale ne pro mě. Ano, můžu se portnout jinam. Jenže předtím ztratím asi tak půl hodiny jen tak, že několikrát za sebou ležím u různých bran u různých měst, protože někdo o 10 levelů výš nemá jino zábavu, než killit všechny kdo zonujou ven.

Mám naprosto stejný zkušenosti,s tím že klasicky obšancovaný BINDY a pokud chtěl člověk někam zajít a byla tam banda tupců,kterým dělalo dobře killovat postavy u bindu,tak si člověk moc nezahrál.Nehledě na zašitý rangery a jejich Critical shoty(onehit a bylo to).Toto mně PvP pěkně znechutilo,žádná restrikce,žádná zóna(i když bylo DF,dalo se to přes datadisky obejít a kydlit u cizáků) a tak vidím pro použití PvP v EQ2 pouze jen spec zóny nebo arény kam si zajde ten kdo PvP chce.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 19/04/2005 :  12:35:46  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
A kdo do tech specialnich PVP zon/aren vkroci, tak je flagged na automatickej permanentni ban, protoze my v eq2 PVP co? My v eq2 PVP nechcem!

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 19/04/2005 :  13:09:21  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

A kdo do tech specialnich PVP zon/aren vkroci, tak je flagged na automatickej permanentni ban, protoze my v eq2 PVP co? My v eq2 PVP nechcem!

Ale vzdyt mi uz PvP mame. Vcera jsem od jednoho Wize na FR dostal takovej train, ze jsem hned lezel :D

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/04/2005 :  13:12:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskel

quote:
Originally posted by Iani

Ale vzdyt mi uz PvP mame. Vcera jsem od jednoho Wize na FR dostal takovej train, ze jsem hned lezel :D

jojo dokonce aj Mill mel ve statistikach last killed by saxana

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2005 :  13:40:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drew
Mám naprosto stejný zkušenosti,s tím že klasicky obšancovaný BINDY a pokud chtěl člověk někam zajít a byla tam banda tupců,kterým dělalo dobře killovat postavy u bindu,tak si člověk moc nezahrál.

Bleh lidi, mozek je v hlave. Proc hrajete hry, na ktere nemate: /release city te odpalkuje od zacampovane bindu.

quote:

Nehledě na zašitý rangery a jejich Critical shoty(onehit a bylo to).

Nekdo tu byl nechuten parkrat zownovanej ranger classem a zaroven nezna mechanismy hry? Nic nevi o criticalech a jeho algoritmech?

quote:

Toto mně PvP pěkně znechutilo,žádná restrikce,žádná zóna(i když bylo DF,dalo se to přes datadisky obejít a kydlit u cizáků)

Ted si protirecis. Bud jsi hral na Mordredu, kdy neplati, ze skrz DF projdes k nejakym "cizakum". Nebo jsi hral na rvr serveru, kde samozrejme tvoje "restrikce" jsou - tedy safe zony ve vlatnim realmu.

V pvp environmentu se clovek musi naucit prezit, ale bohuzel se musi pouzit mozek.

Edited by - VT on 19/04/2005 13:56:41
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2005 :  13:54:21  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Atronach se bohuzel timto zpusobem vyjadril :)

quote:

Mno Khostri, ale o tom ffa pvp je ... Tedy, ze kazdy muze zabit kazdeho bez ohledu na level.

Btw Trinia hraje DAOC na GF2, takze stale zonuje ze vsech nejpomaleji, v nejnovejsim datadisku ma asi 1 fps (takze ho vubec nespousti) - ale vse je to o prioritach - tedy ze mas pomalej hardware je bohuzel pouze tvuj problem (Trinie taky :)).

Pak jsou tady dalsi varianty pvp pro toho kdo ffa nedoceni (drive ruzne Zeky v EQ1 (dobro versus zlo atd.) s restrikcema na levely (tedy ze se muzou mlatit jen +- 4 levely apod), rvr v daocu, kvk v ac2, pvp v sb2, brutalni na Darktide, fps pvp v Endless Age a Planetside atd. atd. Kazdy podle chuti.

quote:

Nebo - jedu na koni, ze kterého díky omezení hry nemůžu jednak útočit a ani ho ovládat. Projíždím most, kde kůň zpomalí. Tam samo stojí "PvP hráči" na mostě, kteří stačí na jeden či dvě kouzla mě sejmout z koně.
Sorry, s tím nic neudělám.

Udelas. Spalil jsi se? Ano, spalil. Je to zkusenost. Poucis se. Takze priste uz proste s konem pres most nepojedes. Prizpusobis se. Proste prezit na pvp serveru neni to same jako na safe pve only. Musis se chovat jinak.

quote:

Nebo - vylézt ve vesnici na barák na střechu a kosit vše dole. Jako melee na něj nedosáhnu, než uteču, ležím. Nedosáhnu proto, že normálně se na střechu nedá dostat a on se tam dostal po asi 20 minutovém
skákání - bug.

Ano tohle jsou bugy. Jedine co muzes udelat je appeal/petice/Gm call nebo co prave hra nabizi. A cloveka na strese reportovat. Nic vic s tim neudelas. Ale ja jsem cloveka na strese nevidel tak dva roky :)

quote:

Pochopitelně i když se pomstím, tak je mu to ukradené, jelikož respawn point je asi 10 kroků od něj. Bez následků to prostě bude dělat dokola.

Release city, popr. pesky nekam do pryc - po smrti je dlouhy timer behem ktereho te nikdo nesejme.

quote:

Sorry, to pro mě není hra a práce mám dost přes den.

Khostri ja hraju 30 minut az 2 hodiny max denne. A stejne jsem si vybral relativne neprivetivy server, kde netwinknutej nebudu mit sanci dalsi 2 roky Pro mne to neni prace; mne to napeti, ty moznosti, ta svoboda hry, ten challenge, ta obtiznost uvolnuje a ja si u toho 'odpocinu' mnohem vic, nez kdybych mlatil moby v bezpeci pve only serveru (a neni to o tom, ze zabijim nejake slabe, bezbrane a buhvijake dalsi chudaky, ktere tady popisujete (bezbranny a slaby jsem ja sam :))).

Edited by - VT on 19/04/2005 14:15:33
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 19/04/2005 :  14:17:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Atronach se bohuzel timto zpusobem vyjadril :)

Cituji sam sebe:
"1 - nemam zapotrebi dokazovat si jakej jsem cool king killovanim lidi kteri se nemuzou branit (to dela valna vetsina tzv. tech co si v pvp tak libuje)"

A ano mas pravdu lide ktery vyuzivaji toho o cem je rec (a delas ze to nechapes) jsou (pouzil bych tezsi kalibr) idioti, kterym jde o jedinou vec - zneprijemnit ostatnim hrani.

A ja skutecne nevim opravdu nevim proc bych mel platit za hru, pak hledat klicky jak se podobnym idiotum vyhnout a mit se neustale na pozoru kdy se podobnej idiot objevi, nebo kdy najde dalsi finticku jak zneuzit mezery aby me opet zneprijemnil hrani.

No je videt, ze nemas co delat tak zase floodujes vsechna fora abys trosku poprudil. Nic noveho...

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 19/04/2005 :  14:22:20  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach
No je videt, ze nemas co delat tak zase floodujes vsechna fora abys trosku poprudil. Nic noveho...

bingo

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 19/04/2005 :  14:39:52  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

No proto také existuje několik druhů hry. Já bych se nasíráním neodpočinul. Nevím jak ty - možná jako správce databáze tolik s lidma neděláš, ale vedle mě takřka nepřetržitě se střídají lidé na židli a každý se snaží být grafikem. Já mám nasírání za celý den fakt až po krk a nehodlám řešit "idioty" i ve hře.
Stejně tak jako si někdo odpočine u práce na zahradě a jiný v kině, tak každý má jiný styl hry. To však neznamená, že mě musí vyhýbání se "idiotům", jak to nazval Attronach, naplňovat.
Všimni si, že jsem nikde nepsal, že sedím u moba a někdo mě killne - to je moje chyba, nedával jsem pozor.
A ano, hrál jsem i na PvP serveru v EQ1. Asi tam někde mám i postavu. No a? Ano, líbilo se mi to. Ale opět se mi líbí jiný styl hry a ten hraju.
A znovu jak jsem psal - ano, je to adrenalin s někým bojovat s lidským protivníkem, ale mě osobně to nevyváží ten okolní opruz.
A pokud si budu chtít zabojovat, tak si nahodím třeba UT (ano, taky nemám rád snipery zalezlé za sloupy v Two towers, ale je to holt hra a tohle není bug a svým skillem se mohu ubránit - většinou)

A ohledně pomalého compu - já si nestěžuju. Já jenom říkám, že to je jeden z důvodů, proč jsem byl i znechucen a proto, abych nebrečel, že za vše může comp (protože to vím) tak to prostě nehraju.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2005 :  14:47:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Jsem ve stadiu tzv. "cekani na praci", tedy nejake nocni akce v praci. Pujdu si ted na chvili lehnout abych potom vydrzel az do rana, takze budete mit odemne pokoj :)

Flooduju vsechny fora? Hadej proc hadaci :) Mel jsem mesicni pauzu a pouze jsem reagoval na thready, na ktere jsem nemohl reagovat drive.
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 19/04/2005 :  14:47:57  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bleh lidi, mozek je v hlave. Proc hrajete hry, na ktere nemate: /release city te odpalkuje od zacampovane bindu.

Heh,dík za poučení,ale asi jsi nepochopil proč jsem to napsal.Šlo o to jakým způsobem se dá PvP taky hrát,sám jsi ale odpovědí dal najevo,že o tomhle mlácení kolem bindu víš.

quote:

Nekdo tu byl nechuten parkrat zownovanej ranger classem a zaroven nezna mechanismy hry? Nic nevi o criticalech a jeho algoritmech?

No ono slovo párkrát je slabý výraz,a i když už DAOC delší dobu nehraju tak mě pls pouč o těch tvých algoritmech.Dle mýho názoru ti jsou všechny algoritmy na dvě věci,rozhodující bylo zda jsi lehl nebo ne.A najít rangera s velkým dostřelem a hide byla docela haluz.Známej měl rangera na 39lev a vím co uměl(párkrát jsem s jeho charem testoval PvP v DF a totál pohodička).

quote:

Ted si protirecis. Bud jsi hral na Mordredu, kdy neplati, ze skrz DF projdes k nejakym "cizakum". Nebo jsi hral na rvr serveru, kde samozrejme tvoje "restrikce" jsou - tedy safe zony ve vlatnim realmu.

V pvp environmentu se clovek musi naucit prezit, ale bohuzel se musi pouzit mozek.

No a kdo psal o procházení DF k jinýmu realmu? Psal jsem to ve smyslu PvP zóny,to mně snad nebudeš vymlouvat že DF nebyla PvP zóna.A že se dalo projít přes datadiskový zóny k jinýmu realmu mi nevymluvíš,párkrát jsem tama prošel(cesta trvala asi hodinu).

Edited by - Drew on 19/04/2005 15:00:53
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/04/2005 :  14:48:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
tak se me zda, ze krom pvp bude taky flam

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 19/04/2005 :  15:02:54  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

tak se me zda, ze krom pvp bude taky flam

FLAM??? Zachlastame

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2005 :  15:10:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Heh,dík za poučení,ale asi jsi nepochopil proč jsem to napsal.Šlo o to jakým způsobem se dá PvP taky hrát,sám jsi ale odpovědí dal najevo,že o tomhle mlácení kolem bindu víš.

Jiste, zaklady o hre, kterou hrajes by jsi mel znat i ty. Je smutne, ze to tak neni. Potom se nabizi otazka proc vlastne o hre pises, kdyz o ni nic nevis?

quote:
No a kdo psal o procházení DF k jinýmu realmu?

Tady:
quote:
i když bylo DF,dalo se to přes datadisky obejít a kydlit u cizáků

Cizakem jsi myslel hrace z ciziho realmu ne?

quote:

realmu mi nevymluvíš,párkrát jsem tama prošel(cesta trvala asi hodinu).

Solo cesta skrz df trva asi 5 minut a je jedno zda jsi stealther nebo plechovka.

No nechme toho; ty jsi neznalek a oba jsme offtopic.

Edited by - VT on 19/04/2005 15:10:27
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 19/04/2005 :  15:25:09  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nechme toho; oba jsme offtopic.

No konečně rozumná věta.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page