Author |
Topic  |
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 13:31:49
|
hmm a proc jsem se na zacatku ptal "jestli mate onboard sitovky"?? |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 13:49:19
|
quote: Originally posted by massimo
hmm a proc jsem se na zacatku ptal "jestli mate onboard sitovky"??
Jak, pisu. Fakt mi prislo divne ze hra slape v pohode a jen par Q giveru diconektuje. Takze jsem myslel, ze ta Blizzardi rada je nejakej blud na obalamuceni zakazniku, aby vypadalo ze se problem snazi resit. :) Kupodivu tomu tak neni. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 19:16:40
|
quote: Originally posted by Herbicid
Tak jsem se zkusil ridit radou Blizzardu a v nastaveni sitove karty (mam inegrovany 1Gib na NForce 250) jsem disabloval "Checksum Offload" ( viz http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=14289&p=1&tmp=1#post14289 ) a svete div se, ackoli jsem neveril ze tomu tak muze byt, protoze jsem mel disconecty jen u nekterych Q giveru a pri prvnim loginu do hry, ono to fakt zabralo :) ted jsem mel za cely vikend disconecty jen dva a to jednou po teleportu pres HS a jednou na Zeppu z OM do UC po nahrani zony.
Sitovka na nForce4 desce a vypada to zatim dobre. Vazne nechapu proc je nutny tohle nastaveni .
Edit: No WoW me docela pustilo. Zkousel jsem pres vikend Planetside a docela me to bavilo, takze nez lunchpad dostahuje core combat, tak ma sanci me zase chytnout . |
No comment |
Edited by - Julian on 04/04/2005 21:46:46 |
 |
|
xdream
Starting Member
14 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 17:23:56
|
jeste se da zkusit smazat lokalni WoW cache. Jsou to ty dva adresare psanene velkymi pismeny (nemam to tu nainstalovany). Jeden bez problemu, druhym si smazete i vsechny nastaveni. |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 17:45:28
|
mel sem abit nf7-s(nforce2) a po tom patchi mi to vice mene obcas padalo, ted mam MSI K8N Neo4 platinum(nforce4) a od ctvrtka sem nemel ani jeden problem... jedu pres interni sitovku na boardu... |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 22:19:48
|
tak teď mě trošku vytočili; hraju od začátku a ani jednou mi to nespadlo, ale od včera mam každou chvíli client crash, přijde mi že to je jen když hraju s druidem; něměnil jsem konfiguraci, neinstaloval jsem žádnej addon, prostě zničeho nic |
offline |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 23:01:46
|
cotouch: máš vadnou paměť ;-)
(katedra měření na FELu vyhlásila, že včera byla 3. největší elektronická bouře od roku 1971) |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 08:51:19
|
No teď se mi po předělání addonů začalo stávat dost často "disconect from server", dělá mi to převážně v Ogrimmaru. Asi vyzkouším to herbicidovo "Checksum Offload". Předtím jsem neměl vůbec žádný problém. Je možné, že to také souvisí s nárustem hráčů ve hře... |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Topic  |
|