Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 warlock
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/04/2005 :  10:12:05  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:
Originally posted by MegaDeath
edit: ad ten tvuj edit - kolik potrebujes spiritu na to abys zvednul regeneraci many o 40 bodu?

odhadem tak 100-120? :)

tak to radsi uvidim maga co ma o 1000hp vic (100-120stamina)
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 05/04/2005 :  10:17:03  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
160

Ale většina dobrých kouzelnických int/sta předmětů přihazuje trohu spiritu, takže není třeba se s tím moc zabývat.
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 06/04/2005 :  10:10:57  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Děkuju všem moc, takže půjdu dál cestou staminy a intellectu. A ten nápad lifetap/first aid je skvělý-díky moc Megadeath za něj.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/04/2005 :  10:12:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
neni to z moji hlavy
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 09/04/2005 :  19:04:52  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Za pár dní snad dostanu WOW v druhé várce. Mám v plánu hrát za warlocka v PvP. Ale z přečtených topiců tady a jinde se obávám, že to není na PvP ideální. Má tu někdo na vysokém lvl warlocka na PvP a mohl by mi poradit?
Go to Top of Page

Goosfraba
Starting Member

21 Posts

Posted - 09/04/2005 :  20:43:04  Show Profile  Send Goosfraba an ICQ Message Send Goosfraba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archie

Za pár dní snad dostanu WOW v druhé várce. Mám v plánu hrát za warlocka v PvP. Ale z přečtených topiců tady a jinde se obávám, že to není na PvP ideální. Má tu někdo na vysokém lvl warlocka na PvP a mohl by mi poradit?

http://www.warcraftmovies.com/viewauthor.php?id=284

tam najdes dost povedenejch gameplay videii s warlockem

Edited by - Goosfraba on 09/04/2005 20:48:05
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 10/04/2005 :  06:37:04  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Osobne si myslim ze s tema bandama to neni zas takova vyhra, nezapominejte ze warlock ma drain life v kombinaci s life trap se da pokud u tebe nestoji vic nez 1 mob kontinualne udrzovat mana skoro na maximu, ja klasicky pouzivam prvni dve prokleti, z toho jedno dle potreby na elementy, pak immolate, pak dam tak 2x az 3 fire trap a nahodim na moba lifedrain..ke konci ev. necim dodelam, po zabiti mam tak 80 procent a vic i zivota i many.
Krome bandazi ma warlock jeste heal stone a heal potiony samozrejme i kdyz tam je cooldown, stejne jako bandy btw. Navic pokud je zkusenej healer tak kdyz vidi warlocka co dava life trap tak ho okamzite healuje.
Abych to uzavrel zda se mi ze ty bandy nejsou jedina cesta. Ale jen jedna z moznych.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 10/04/2005 06:40:44
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 10/04/2005 :  08:22:43  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Tak já na ta videa kouknul, apoň na ta, která šla stáhnout. Ale není jich zase tolik. Je mi jasné, že warlock mlůže porazit jiné charaktery. Ale podaří se mu to aspoň v polovině případů, budu-li uvažovat stejný lvl? A stejně, kam potom na PvP investovat talenty?
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 10/04/2005 :  10:22:24  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
precti si predesle strany
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 10/04/2005 :  11:00:42  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ko56

Já je četl. Právě proto by mě zajímaly další zkušenosti high level warlocků.
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 10/04/2005 :  11:44:12  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archie

quote:
Originally posted by ko56

Já je četl. Právě proto by mě zajímaly další zkušenosti high level warlocků.

No high level..jako 60 jeste nejsem, ale obecne shrnuto, problemy budes mit s undead pokud hrajes za alianci. Shamana na stejnym lev jakykoliv rasy v soucasny dobe /pred jeho planovanou upravou/ nedas. Jinak spis zalezi na tom kdo sedi na druhy strane za pocitacem. Pocitam ted fair play ne ze te nekdo odkragluje zezadu kdyz mas desetinu zivota a bojujes s mobem. Jinak se fakt koukni dozadu je tam toho dost popsany.

Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 10/04/2005 11:45:34
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 11/04/2005 :  20:02:03  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně zbraně, hole. Mám možnost koupit za stejnou cenu hůl, základ je stejný, jiné jsou jen očarování. Může dát někdo tip co je lepší?

1. +12 shadow damage, weapon damage +5

2. +15 stamina +15 intellect

jinak jsou obě stejné, obě mají cca 40 damage/s

Jde mi hlavně o to, že nevím jak se u té první počítá těch +12 shadow a +5 damage?
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 11/04/2005 :  20:25:30  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic

Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně zbraně, hole. Mám možnost koupit za stejnou cenu hůl, základ je stejný, jiné jsou jen očarování. Může dát někdo tip co je lepší?

Jde mi hlavně o to, že nevím jak se u té první počítá těch +12 shadow a +5 damage?

ja bych sle do ty druhy
i kdyz by me dost zajimalo jestli se ten bonus +12 shadow dmg pocita ke kazdymu tiku dotu a nebo jestli je to jen celkovej bonus

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 12/04/2005 :  00:29:15  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:
Originally posted by Magic

ja bych sle do ty druhy
i kdyz by me dost zajimalo jestli se ten bonus +12 shadow dmg pocita ke kazdymu tiku dotu a nebo jestli je to jen celkovej bonus

Tak to je právě to co nevím
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 12/04/2005 :  01:06:27  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
U těch +damage itemů je to takhle:

- záleží to na délce sesílání kouzla
- kouzlo co se sesílá 3 sekundy má plný bonus
- kouzla co se sesílají kratší dobu mají bonus proporcionálně menší
- insta-cast DoTy dostávají určité procento z bonusu

Pak ještě bacha na rozdíl mezi "adds 12 shadow damage" a "adds up to 12 shadow damage".

To druhý je bonus 1-12, náhodně!!!
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 12/04/2005 :  13:45:31  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Tak to tedy ty bonusy nejsou nic moc, raději vezmu tu s intellectem a staminou. Díky moc všem.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 12/04/2005 :  14:40:49  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Aaaa, ja se tak tesim!!! :)
Warlock Epic v cele sve krase :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 12/04/2005 :  15:55:23  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flekoun
Jinak duely vs real PvP- Samozřejmě že se to nedá srovnávat, když na tebe vyskočí rogue a ty máš peta přilepenýho na moba lvl 60+ a sám máš 10% života tak s tím nic neuděláš.Nicméně co mám já zkušenosti tak vetšinou takovéhle "přepadení" končí s dobrým koncem.Stačí mít talent na insta summon a během sekundy nahodíš správnýho peta HS+bandaz a jedeš podle plánu. Nedá se to sice srovnávat s duely ale vítězství v duelech hodně napoví o tom jak to bude vypadat v reálu.

Co znamena ze to dopadne dobre/ zabijes ho? uteces? pokud ten clovek neni fakt lama a bavime se o lvl rekneme 45 tak proste nemas sanci na preziti, protoze umres na tu prvni ranu pokud da ambush, samo muze te minout, ale to se zlodeji proti cloth uzivatelum fakt nestava

popis ambushe:

Ambush the target, causing 250% weapon damage plus 185 to the target. Must be stealthed and behind the target. Requires a dagger in the main hand. Awards 1 combo point.

ta prvni rana v pripade non critical hitu bude kolem 400, s criticalem rekneme 800, a 10*400 hp asi nemas, navic pokud nezareagujes opravdu okamzite, tak stihne este tak 1 dalsi ranu dykou a jeden sinister strike nebo muze dat za ten jeden combo bod stun... proste tech moznosti je opravdu hodne a skutecne se mi jeste nestalo aby kdyz ma mag na sobe moba stejnyho lvlu a bojuje s nim a mob nema tesne pred smrti abych ho nezabil, to samy s varlockem nebo priestem, samozrejme, muzes obetovat peta (je to instant?) a utect kdyz se ti povede fear napr. nebo dat FN a blinknout ale nejses schopen zabit rogua na stejnym lvlu kdyz mas na sobe moba a on zacne ze zalohy.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 12/04/2005 :  15:58:50  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

quote:
Jinak duely vs real PvP- Samozřejmě že se to nedá srovnávat, když na tebe vyskočí rogue a ty máš peta přilepenýho na moba lvl 60+ a sám máš 10% života tak s tím nic neuděláš.Nicméně co mám já zkušenosti tak vetšinou takovéhle "přepadení" končí s dobrým koncem.Stačí mít talent na insta summon a během sekundy nahodíš správnýho peta HS+bandaz a jedeš podle plánu. Nedá se to sice srovnávat s duely ale vítězství v duelech hodně napoví o tom jak to bude vypadat v reálu.

Co znamena ze to dopadne dobre/ zabijes ho? uteces? pokud ten clovek neni fakt lama a bavime se o lvl rekneme 45 tak proste nemas sanci na preziti, protoze umres na tu prvni ranu pokud da ambush, samo muze te minout, ale to se zlodeji proti cloth uzivatelum fakt nestava

popis ambushe:

Ambush the target, causing 250% weapon damage plus 185 to the target. Must be stealthed and behind the target. Requires a dagger in the main hand. Awards 1 combo point.

ta prvni rana v pripade non critical hitu bude kolem 400, s criticalem rekneme 800, a 10*400 hp asi nemas, navic pokud nezareagujes opravdu okamzite, tak stihne este tak 1 dalsi ranu dykou a jeden sinister strike nebo muze dat za ten jeden combo bod stun... proste tech moznosti je opravdu hodne a skutecne se mi jeste nestalo aby kdyz ma mag na sobe moba stejnyho lvlu a bojuje s nim a mob nema tesne pred smrti abych ho nezabil, to samy s varlockem nebo priestem, samozrejme, muzes obetovat peta (je to instant?) a utect kdyz se ti povede fear napr. nebo dat FN a blinknout ale nejses schopen zabit rogua na stejnym lvlu kdyz mas na sobe moba a on zacne ze zalohy.

Souhlas, a proto: "Nenavidim Rogues!!" :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 12/04/2005 :  23:22:30  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
a nema nahodu warlock paranoju

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 13/04/2005 :  16:39:58  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Jedina sance pokud mate succubu tak okouzlit ho nebo pokud mate viodwalkera obetovat ho. A utyct..

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 13/04/2005 :  17:00:09  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

a nema nahodu warlock paranoju

S paranoiou si ho tak maximalne vsimnes, bohuzel uz to nema vliv na jeho akce. Tzn. ze ackoliv ho vidis tak ti ten sap stejne nasadi.

Ale mohli by jsme zacit spamovat Blizzardi fora, ze je paranoia na prd a ze chcem aby parania nejen rogues ukazala, ale aby jim i zabranila v akcich ze stealthu :)

Edited by - Herbicid on 13/04/2005 17:02:41
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:13:33  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Je nějaký významěnjší rozdíl mezi orcem warlockem a undeadem warlockem?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:20:18  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

Je nějaký významěnjší rozdíl mezi orcem warlockem a undeadem warlockem?

No.. ten Orci je zelenej :) A vzhledem k tomu ze na attributech az tak moc nezalezi, protoze absolutni vestinu dostanes z predmetu, tak je to jedno.

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:35:43  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
undead ma wotf coz znej dela uber warlocka
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:42:45  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Když mě je orc sympatičnější. ;-)

Jaká je pro warlocka nejvhodnější herní strategie v PvP? Budu hrát v relativně velký gildě.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:53:24  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jaká je pro warlocka nejvhodnější herní strategie v PvP? Budu hrát v relativně velký gildě.

Zabit protivnika driv nez on tebe :)

Zalezi na tom kolik jich je.
Proti jednmu jsi vetsinou v tezke pohode, nejuniverzalnejsi je hodit na nej fear, trojkombo Curse of agony, imolation, coruption. Parkrat urychlis searing painem, obnovis fear a trojkmobo a pak uz se o nej nemusi starat. To ze by ti fear schodil se bat nemusis jsetli hodlas hrat za hordu :)

Kdyz jich je vic, tak ranged protivniky od fearovat jako prvni, ty co jedou na blizko nechad dojit k tobe a hodit na ne Howl of terror a pak rozdavat doty a fear dokud ti nedojde mana nebo jedna ze stran nezkape :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:58:09  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
musis doufat ze nenarazis na nekoho kdo umi hrat svoji postavu, jinak ti tenhle navod nepomuze
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 15/04/2005 :  12:02:44  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

quote:

popis ambushe:

Ježiš já neříkám že dokážu sundat každýho rogueho kterej na mě vyskočí když bojiju s mobem.Zabít mobujícího hráče dokáže každá lama.Na tom není nic složitýho. Ale když na mě prostě vyskočí rogue tak ten sacrafice stihnout dám pokud mě nezabije na 1 ránu.Pak ho fearnu a snažím se utýct.Když vidím že mam dost many i života a mob už mě netankuje tak instakastnu sukubu a rogueho v pohodě zabiju.To je vše

Hus da masta?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/04/2005 :  12:25:00  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

musis doufat ze nenarazis na nekoho kdo umi hrat svoji postavu, jinak ti tenhle navod nepomuze

Kterou cast clova nejuniverzalnejsi jsi nepochopil?

Samozrejme ze nepomuze, ale to ti nepomuze zadnej navod, zalezi na tom jakej mas build atd. Proto neuvadim shadowburny atp. ktery zalezi na konkretnim buildu te ktere postavy. Proste to uz si musi vyzkouset sam

Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 15/04/2005 :  14:27:20  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

Proti jednmu jsi vetsinou v tezke pohode, nejuniverzalnejsi je hodit na nej fear, trojkombo Curse of agony, imolation, coruption. Parkrat urychlis searing painem, obnovis fear a trojkmobo a pak uz se o nej nemusi starat. To ze by ti fear schodil se bat nemusis jsetli hodlas hrat za hordu :)

Kdyz jich je vic, tak ranged protivniky od fearovat jako prvni, ty co jedou na blizko nechad dojit k tobe a hodit na ne Howl of terror a pak rozdavat doty a fear dokud ti nedojde mana nebo jedna ze stran nezkape :)

Díky za tip. ;-)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/04/2005 :  15:11:34  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Díky za tip. ;-)

Ale jak rika MegaDeath, na zkusene hrace to moc zabirat nebude :) Musis si to proste osahat a zjistit co ti bude vyhovovat nejvic, proti kazdymu classu je to trochu jine. Napr Paladini ti budou shazovat DoTy restrorationem a branit se proti fearu shieldem atp. Takze si osahej i Pety, kazdej se hodi proti jinemu classu.

Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 15/04/2005 :  15:56:45  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Hlavne si vem hordu jinak ti strasne budou vadit undead.... kvuli tomu ted maxuju paladinku Marjanku

Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 15/04/2005 15:57:38
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/04/2005 :  16:02:40  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Hlavne si vem hordu jinak ti strasne budou vadit undead.... kvuli tomu ted maxuju paladinku Marjanku

Vzhedem k tomu, ze prvni vec co "resil" je jestli Undeada nebo Orca tak je myslim jeho vobla jasna :)

Stejne mi chybi moznost zvolit si "svymi akcemi" frakci :) Treba takovej Elf renegad u Hordy by mohl byt cool :)

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 16/04/2005 :  09:12:47  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
undead ma hodne hodne dobry bonus, ktery ZADNA jina rasa nema a nic mu nemuze konkurovat:

Will of the Forsaken

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 17/04/2005 06:28:24
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 17/04/2005 :  04:01:28  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

undead ma hodne hodne dobry bonus, ktere ZADNA jina rasa nema a nic jinemu mu ani nemuze konkurovat:

Will of the Forsaken

no sou tu jeste nejake trinkety z bs a eng. se to da aspon trochu nahradit

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 19/04/2005 :  13:58:42  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem zjistil, že undead se na warlocka hodí opravdu léle. Ty bonusu co mají orcové jsou IMHO warlockovi k ničemu.

Co říkáte na kombinaci profesí Tailoring a Enchanting pro undead warlock? Hodí se?
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 19/04/2005 :  14:35:19  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
urcite se hodi ale stejne at si das cokoli lepsi warlock z tebe nebude

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 19/04/2005 :  14:47:21  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

urcite se hodi ale stejne at si das cokoli lepsi warlock z tebe nebude

:-))

Nejlepšího warlocka už mám vyřešeného. Teď řeším nejlepší profese k warlockovi... Ještě přemýšlím o kombinace alchemy a herbalism, ale fakt nevim...
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 02/05/2005 :  00:11:06  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
doufám, že je s warlockem na vyšších levelech větší sranda. ;-)

shadow bolt+curse of agony, corruption, immolation (+fear) mě už moc nebaví. :-))) Mám 16lvl.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 02/05/2005 :  08:41:38  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
S warlockem je určitě mnoho legrace. Už jenom to shánění soulshardů. To že musíš mít půlku inventáře plnou soulshardů je děsně legrační. Pak to že nepadají z hráčů, je také děsně legrační. Takže po několika smrtích a několika soubojích musíš zpět do "svých" oblastí, naharvestit zpět utracené shardíky. :( Říkali, že s tím něco udělají. Říkali.

Dotáhl jsem ho na level 42 a nyní spinká v Crossroad.. Snad ho někdy oživím.

Jsou k něčemu ty různý "ovládni démona" na vyšších levelech?
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 02/05/2005 :  10:35:29  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

S warlockem je určitě mnoho legrace. Už jenom to shánění soulshardů. To že musíš mít půlku inventáře plnou soulshardů je děsně legrační. Pak to že nepadají z hráčů, je také děsně legrační. Takže po několika smrtích a několika soubojích musíš zpět do "svých" oblastí, naharvestit zpět utracené shardíky. :( Říkali, že s tím něco udělají. Říkali.

Dotáhl jsem ho na level 42 a nyní spinká v Crossroad.. Snad ho někdy oživím.

Jsou k něčemu ty různý "ovládni démona" na vyšších levelech?

Enslave (ovladani demona) je v podstate naprd :) Infernal s hodinovym cooldownem, jde pouzit jen venku a malo vydrzi. Doomguard zas trva nez se spawne. Pak tu je quest (kterej zrovna delam), ze doomguarda vyvolas hned, ale je zapotrebi 5 lidi a jeden u toho zemre. Nejhorsi je, ze kdyz ti rezistne enslave, tak ti to sebere shard. Prvni enslave vetsinou vydrzi 4-5min, ale pak uz se uvolnuje tak do 2-3min (i kdyz dam treba 4x banish, CoS). No a sranda je, kdyz bojujes s 2 elite a on se ti uvolni :)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:01:33  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
To že musíš mít půlku inventáře plnou soulshardů je děsně legrační. Pak to že nepadají z hráčů, je také děsně legrační. Takže po několika smrtích a několika soubojích musíš zpět do "svých" oblastí, naharvestit zpět utracené shardíky. :( Říkali, že s tím něco udělají. Říkali.

Nemas pravdu :) Ja osobne naprosto v pohode vystacim udrzovanim 8ss v baglu. A co se ss z hracu tyce - tak od zavadeni Honor systemu dostavas ss pokud dostanes honor. (Tvrdi Blizzard, este jsem nemel moznost to vyzkouset :)

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:11:36  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
To že musíš mít půlku inventáře plnou soulshardů je děsně legrační. Pak to že nepadají z hráčů, je také děsně legrační. Takže po několika smrtích a několika soubojích musíš zpět do "svých" oblastí, naharvestit zpět utracené shardíky. :( Říkali, že s tím něco udělají. Říkali.

Nemas pravdu :) Ja osobne naprosto v pohode vystacim udrzovanim 8ss v baglu. A co se ss z hracu tyce - tak od zavadeni Honor systemu dostavas ss pokud dostanes honor. (Tvrdi Blizzard, este jsem nemel moznost to vyzkouset :)

No to je videt ze nePvP. 8ss ti staci tak na 1 max 2 souboje a to hodne kratke. Na PvE 8ss je skutecne az az.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:14:46  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

omg 8 soulshardu ??
ja se snazim udrzovat 30ks a stejne nekdy skoncim na 5 shardech 50 shardu vypada pekne, kdyz si rozbalis vsechny bagle

Edited by - bubu on 02/05/2005 11:16:53
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:32:14  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

quote:

quote:

omg 8 soulshardu ??
ja se snazim udrzovat 30ks a stejne nekdy skoncim na 5 shardech 50 shardu vypada pekne, kdyz si rozbalis vsechny bagle

Doporucuju si predevsim vsimnoput slova udrzovani tzn. za jakmile nejky pouziju tak z nasledujiciho moba si udelam novy :) Ale vystacim predevsim diky tomu mam affiliction/demon build, takze nemam shadowburn a soulfire jsem pouzil zatim asi dvakrat (za tech Xlvl kolik ho mam k dizpozici :) Ale premyslim ze na 60lvl zase rebuildnu a udelam Affil/destruct build

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:41:45  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
S tak malo shardama to nejde ani udrzovat
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:47:14  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
BTW o vikendu jsem byl Sunken templu a v Marudonu s naisntalovanym Damage meter addonem ( http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=791 ) a kdo myslite ze tam byl nejvetsi DMG dealer ze skupiny warr(54), 2xshamy (51,54), warlock(55) a priest(51)?

Ano, byl jsem to ja coby Affiliction warlock :) Ze zacatku jsem mel dmg deal zhruba stejny jako shamani, ale pak prislo par vybijeni Nightmare wheplinku(ST) nebo hlidek a hadu (Maraudon) pomoci AoE a hned jsem byl v predu :))

Stacilo jen kolem sebe rozdavat ctyrkomba corruption(insta), immolate, CoA(insta) a Siphon life a kdyz prisel Nigh fall tak si "odplivnout" instantni Shadow bolt :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:48:24  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

A k cemu je prosimte pouzivas ze jich potrebujes plny batohy? :) Treba delam neco spatne ze mi jich staci tak malo :)

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 02/05/2005 :  11:53:28  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A k cemu je prosimte pouzivas ze jich potrebujes plny batohy? :) Treba delam neco spatne ze mi jich staci tak malo :)

No kdyz lognu tak je dobry jich mit aspon 30. To mas soulstone+spellstone+healthstone. Pak abych byl rdy na raid, takze dejme tomu 15ks healthstonu do raidu. No a jeste vetsinou portuju tak 5 lidi, nekdy vic, nekdy min. No a musi me jeste neco zustat, kdyz bysme narazili na hordu (shadowburn, pet).
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000