Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 kupony a wow kdo chce???
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 10/04/2005 :  17:26:39  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
www.supergamer.cz

Edited by - ko56 on 10/04/2005 17:35:01

Goosfraba
Starting Member

21 Posts

Posted - 10/04/2005 :  22:06:12  Show Profile  Send Goosfraba an ICQ Message Send Goosfraba a Private Message  Reply with Quote
hmmm kupon o 200 drazsi nez treba na Xzone... tfuj
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 10/04/2005 :  22:40:26  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
njn ale uz ho tam asi nekoupis
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/04/2005 :  00:28:40  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
A tady ty veci urcite maji/budou mit?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 11/04/2005 :  15:28:06  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
a wow budou mit uz zitra, kupony 13.4.05

Edited by - ko56 on 11/04/2005 15:52:56
Go to Top of Page

ghostcz
Starting Member

66 Posts

Posted - 12/04/2005 :  07:11:38  Show Profile  Send ghostcz an ICQ Message Send ghostcz a Private Message  Reply with Quote
Tak dneska vsem,ktery maj obednany jenom kupony tak je rozesilaj...Ty,co maj obednanou hru i s kuponem,tak je rozeslou,az to budou mit na sklade...aspon tak mi to vcera prislo na maila...ale ted mysli xzone...nebudu si prece kupovat kupon,kterej je skoro stejne drahej jako hra samotna...
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 13/04/2005 :  20:59:10  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
a teď aby šel někdo s košem ....
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 13/04/2005 :  23:45:23  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
ale ale tady to nekdo nemile promazal

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/04/2005 :  12:09:48  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
na to ma moderator svate pravo ;)
mel jsem bohuzel nutkani se ozvat i kdyz je to offtopic pac nekteri posteri plodej fakt hruzy... pan MA3X a jeho "??????" pripadne celej post tucnym pismem heh... mozna by mohl jeste zkusit font size +3...

jen jsem tim chtel rict, ze me prijde ze clovek touhle snahou "zvyraznit" svuj post se jen ztrapnuje

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 14/04/2005 12:10:46
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 14/04/2005 :  18:15:26  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
myslis ze tvoje trapny kecy typu on pise velkym pismem nebo ona ma hodne otazniku zajimaj chudacku? KAZDEJ AT SI PISE CO CHCE A TY NEPRUD!!! nebo mi to prid rict primo do drzky a vyresime to :))

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 14/04/2005 :  18:34:05  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

myslis ze tvoje trapny kecy typu on pise velkym pismem nebo ona ma hodne otazniku zajimaj chudacku? KAZDEJ AT SI PISE CO CHCE A TY NEPRUD!!! nebo mi to prid rict primo do drzky a vyresime to :))

Si pis ze zajimaj! to rejpnuti na "otazniky" bylo v poradku a tenhle topic by mel dostat lock protoze uz tu jeden podobnej je. Hodne dlouhou dobu sleduju ze se tu chovas jako idiot a ted to jenom potvrzujes.

A na to ze si tu kazdej muze psat co chce si prisel kde?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 14/04/2005 :  18:39:05  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
Originally posted by MA3X

Si pis ze zajimaj! to rejpnuti na "otazniky" bylo v poradku a tenhle topic by mel dostat lock protoze uz tu jeden podobnej je. Hodne dlouhou dobu sleduju ze se tu chovas jako idiot a ted to jenom potvrzujes.

A na to ze si tu kazdej muze psat co chce si prisel kde?

Presne tak CAPS ????? a !!! pozivaju len debilkovia co chcu na seba upozornit. V hre ich davam na ignore.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 14/04/2005 :  19:00:28  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
--- NUKED ---

Go to Top of Page

Crash
Starting Member

18 Posts

Posted - 16/04/2005 :  08:07:25  Show Profile  Send Crash an ICQ Message Send Crash a Private Message  Reply with Quote
Game kupony sou už od včerejška v prodeji. Kua ale WoW zatim ne až 21.4.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000