Author |
Topic  |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 12:50:42
|
Chtel sem se zeptat, na jakym serveru si vytvorite nejakou alternativu aliancni postavy. Rad bych tam zase potkal par cechu, stejne jako na SM je solidni zazemi hordacky cz komunity.
Urcite bych rad prubnul hrani za aliky... i kdyz treba jenom na test ale urcite bych si to chtel vyzkouset...hodte nejake navrhy na pvp server.
dik
|
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
|
| |
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 12:53:40
|
Ja si rekl ze kdyz uz zmena, tak poradna. Takze s allianci vyzkousim i RP server, tak jsem si vytvoril Rogue Gnomici na Argent Dawn :) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 13:12:40
|
cracky: Co treba Dragonmew |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Gildorr
Starting Member
12 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 13:23:04
|
Ja jedu hordu na Shadowmoonu a alianci na Dragonmaw. |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 14:19:09
|
quote: Originally posted by Tragedy
cracky: Co treba Dragonmew
slo mi o to, abych tam potkal bandu cechacku stejne jako na SM, tak teda ten Dragonmew vyzkousim, doufam ze tam bude nejaka cz komunita :)
diky |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:14:18
|
quote: Originally posted by cracky
slo mi o to, abych tam potkal bandu cechacku stejne jako na SM, tak teda ten Dragonmew vyzkousim, doufam ze tam bude nejaka cz komunita :)
diky
omg cracky, to je "vyhlaseny" pve "cesky" server  |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:20:07
|
quote: Originally posted by Warlord
diky
omg cracky, to je "vyhlaseny" pve "cesky" server 
hehe, tak to nevim me zajima only SM na zbytek necumim... tak nejaka dalsi varianta? :) |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:24:43
|
quote: Originally posted by Warlord
diky
omg cracky, to je "vyhlaseny" pve "cesky" server 
hehe, tak to nevim me zajima only SM na zbytek necumim... tak nejaka dalsi varianta? :)
Vyhlaseny cesky PvE server je Thunderhorn. Dragonmaw je PvP. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:29:08
|
quote: Originally posted by Thundeeer
Vyhlaseny cesky PvE server je Thunderhorn. Dragonmaw je PvP.
jo, takhle je to spravne, sem byl uz zmatenej z toho  |
 |
|
|
Topic  |
|