Author |
Topic  |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 08/04/2005 : 19:22:27
|
quote: Originally posted by Deimos
I kdyby bylo treba na Q zabit trebars Billa Gatese tak je to o nice bo ho lidi zabijeji kuli necemi jinemu. proc by warlock za to ze ho zabije mel dostat epic mounta
A proc by ne sakra? Ja jako mag mam teleport... pripada ti to fer vuci ostatnim? Druid ma morfy... fuj, napis blizzardum, jak je to nefer, ze muze zadarmo rychleji behat. A co takovej hunter - ten ma snad od 15 levelu aspect of cheetah no to je prece nefer, ze muze behat zadarmo a rychlejc nez ostatni. Proc by ho do haje nemel mit treba zadarmo? Porad nechapu, co ti na tom tak hrozne vadi. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 08/04/2005 : 21:37:28
|
quote: Originally posted by Tharn Pokud by epic mount pro Warlocka znamenal zabít Ragnarose (final boss v MC, jinak všichni už padli na 100%, ale i tak se do větších hloubek MC moc lidí nepodívá), tak i za dva roky bude mít 90%+ Warlocků mounta za 900g.
Ale myslím, že zrovna Ragnaros je kachna.
Edit: Teleport > free mount
dva roky od vydani diabla 2 si i noob mohl udelat lvl99 na hardcore za tejden... holt vyvoj |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 09/04/2005 : 01:32:09
|
Nové patch notes != epic mount pro warlocka zdarma
epic mount pro warlocka zdarma == dobrá zpráva
|
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 09/04/2005 : 03:07:23
|
quote: Originally posted by Deimos
I kdyby bylo treba na Q zabit trebars Billa Gatese tak je to o nice bo ho lidi zabijeji kuli necemi jinemu. proc by warlock za to ze ho zabije mel dostat epic mounta
Protoze je to Warlock a ty ve Warcraftu jezdi na konich. Stejne to je i u paladinu. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 09/04/2005 : 12:31:22
|
No bosse do Molten core se chodi v skupinach po 40+ kuli necemu uplne jinemu nevim proc by warlock krome lootu mel za zabiti bose dostat i epic mounta. je to proste blbost. A nech si warlock jezdi na summonutych konich. Kdez i v normalnem warcraftu na nem chodil, ale nech ho nema zadara, popripade za cinnost ktoru by aj tak robil. |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 09/04/2005 : 12:56:53
|
proc nemaj vsichni vlka jako nekdo ze??? Deimosi to ti nevadi lol |
 |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 09/04/2005 : 13:02:36
|
quote: Originally posted by ko56
proc nemaj vsichni vlka jako nekdo ze??? Deimosi to ti nevadi lol
Jako sorry, ale srovnavat vlka s epickym mountem je trochu ujety ne ? Btw at si klidne warlock ma epickyho mounta za quest, mne je to celkem ukradeny, ja si na svyho epickyho mounta klidne nasetrim a budu z nej mit vetsi radost, nez nejakej warlock, kterej ho mozna bude mit za nejakej quest. |
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
|
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 09/04/2005 : 13:22:43
|
njn ale ma ho od 20lvl |
 |
|
Son-Draken
New Member

165 Posts |
Posted - 09/04/2005 : 15:23:59
|
Davat epic mounta za qwest je poradnej bulshit...a jeste takym pritroublim charum jako je palas....aspon je videt jaky chary sou suporteny blizardem .....warovi dame jinou animacku Thunder clapu, a aby se warlock a pal necitili ublizeny tak jim dame zadika epica ...lol...
....sarkasmus,joke.....
|
Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 10/04/2005 : 02:34:55
|
quote: A proc by ne sakra? Ja jako mag mam teleport... pripada ti to fer vuci ostatnim? Druid ma morfy... fuj, napis blizzardum, jak je to nefer, ze muze zadarmo rychleji behat. A co takovej hunter - ten ma snad od 15 levelu aspect of cheetah no to je prece nefer, ze muze behat zadarmo a rychlejc nez ostatni. Proc by ho do haje nemel mit treba zadarmo? Porad nechapu, co ti na tom tak hrozne vadi.
Jen mě napadlo... A co má sakra priest?  |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 10/04/2005 : 06:04:57
|
leceni |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 11/04/2005 : 15:34:54
|
Jinak myslim, ze novy patch obsahujici HONOR SYSTEM by mel byt do 14 dni :)
"Children's Week Children’s Week is celebrated in Orgrimmar and Stormwind City at the start of May and lasts for a week. It is a time to give back to the innocents of war: the orphans!" |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 14:41:48
|
A to je, on Warlock Epic za quest v cele sve krase :)
 |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 12/04/2005 14:42:19 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 14:47:55
|
herb: Tos nemel... Deimose trefi slak :) |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 14:52:55
|
Paladin epic mount quest added, talk to Duthroian Rall or Brandur Ironhammer to begin the quest
Znamena to, ze bude mit i Paladin "zadarmo" epic mount nebo jenom warlock? Je to taky v tech notes od Blizzardu. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 12/04/2005 15:10:43 |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 15:01:28
|
Takze, co presne je warlock quest na EpicMounta, neni to zas takova sranda jak to vypadalo a rozhodne to neni zadara. - je to spoiler takze jsem to v ramci moznosti zdejsiho fora co mozna nejvice "zneprectenil" :) pro zobrazeni "vyberte mysi".
Go to altar of storms, talk to 2 people, get 2 different chains. Go jaedenar (where you talk to lord, he gives you quest, you kill his servant, get his heart (he also has 4 guards) lord tells you to buy some dusts from his friend, which cost 150g total)Then to winterspring to farm 30 blood from the other chain quest giver. find a good time....there will be lots of warlocks there..
bring the blood back and you get 4 more quests: - 6 large bril shards, 25 dark iron ore (easiest part imo) - 35 black dragonscales
- 10 elixirs of shadow power
- IMP QUEST (involved Scholomace and Dire maul)
after turning in: - 6 large bril shards, 25 dark iron ore
he then tells you to bring him 3 arcanite bars and I then wanted to bash my head into the floor.
You'll also get a nice book outlining that which I left out.
Ideally I like the dreadsteed and the new look of dreadmist.
|
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 15:11:29
|
A nemuze nekdo prevest tu namahu na vyjadreni v goldnech? jestli je to stejny jako kdy nekdo setri 900g na epica nebo je to levnejsi/drazsi....
osobne se mi libi pasaz jak tam pise, ze v tu chvili by nejradsi zarazil hlavu do zeme |
no mmo
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 15:11:35
|
nebylo by naskodu udelat podobne kvesty ke kazdemu classu (myslim to tak ze by to stalo ve vysledku stejne, akurat by to stalo trosku namahy/zabavy) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 15:24:10
|
Abych tak citoval cloveka kterej hraje WoW uz od closed Bety a docela vi co a jak: "no jestli das warlock quest pro epic mounta, tak ses masak :)"
Toliko k tomu co je "levnejsi" jestli Epic od vendora nebo za Q :) |
|
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 15:37:00
|
No kdyby to bylo az take maso na dani tak s nim uz nebehaji po test servru ;)
a krom toho ja se nerozciluji nad tym ze ho maji. ja jenom rikam ze to je nespravne, a vyssvetloval sem proc si to myslim. vubec jim to nezavidim. Nech si klidne maji i button "udelej 60 lvl a dej 10000g" |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 15:40:21
|
quote: Originally posted by celdric
A nemuze nekdo prevest tu namahu na vyjadreni v goldnech? jestli je to stejny jako kdy nekdo setri 900g na epica nebo je to levnejsi/drazsi....
osobne se mi libi pasaz jak tam pise, ze v tu chvili by nejradsi zarazil hlavu do zeme
Tak pocty podle cen na thottbotu: lord tells you to buy some dusts from his friend, which cost 150g zaklad - 6x Large Brilliant Shard - cena neurcena, ale IMHO vysoka, sezene se jedine v AH nebo Enchant 300. - 25 dark iron ore- 1g25s to !vendors! - 35 black dragonscales - 3g50s to !vendors! - 10 elixirs of shadow power - 35s to !vendors! sezenes jedina v AH nebo alchemy 250
- IMP QUEST (involved Scholomace and Dire maul) - nevim o co jde
- 6 large bril shards, 25 dark iron ore - a znovu 1g25s to !vendors! - 3 arcanite bars - Arcane Crystal 2g40s to !vendors!, thorium ore 30s to !vendors! + Alchemy 275
Takze ono to do tech stovek goldu, kdyz to budes chtit koupit vsechno v AH vysplha. + Dost narocny Q. Imho je Epic za 700g kdyz mas exalted reputaci levnejsi :) |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:03:02
|
neni, protoze tohle ti normalni guilda muze z 90% obstarat zadarmo a snadno a rychle
6x large briliant shard = 1 BRD run s disenchanterem 25 dark iron ore = 1-2x BRD run 10x elixir - ti udela alchymista 3x arcanite bar - tohle je pruser, ja sem zatim sehnal material na 3 a nasi alchymisti mi to udelali zadarmo, ale sehnat arcane crystal je pruser, no tak berme AH - 3x arcanite stoji cca 130g
jediny co nevim je 35blackdragon scales, leatherworking sem nikdy nesledoval
secteno podtrzeno - pokud ma warlock funkcni guildu nebo aspon par kamaradu, tak ma epica zadarmo a docela snadno |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:10:45
|
Megadeth: Pokud ma nejaka vec urcitou hodnotu, tak to prece neni zadarmo? To je jako bys rekl, ze pokud ma mage funkcni guildu, ktera mu da 900g, tak ma epica zadarmo. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:12:23
|
quote: Originally posted by MegaDeath
3x arcanite bar - tohle je pruser, ja sem zatim sehnal material na 3 a nasi alchymisti mi to udelali zadarmo, ale sehnat arcane crystal je pruser, no tak berme AH - 3x arcanite stoji cca 130g
jak pro koho, kolega z guildy uz jich ma peknou radku, ja osobne sem mu transformoval uz dva... a vcera sem nasel arcanite nod :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:25:18
|
quote: Originally posted by Tragedy
Megadeth: Pokud ma nejaka vec urcitou hodnotu, tak to prece neni zadarmo? To je jako bys rekl, ze pokud ma mage funkcni guildu, ktera mu da 900g, tak ma epica zadarmo.
ok, tak jinak - neni to zadarmo, ale je nasobne jednodussi udelat tenhle gather quest, nez ziskat 900g |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:29:45
|
Megadeth: Pokud ma nejaka vec urcitou hodnotu, tak to prece neni zadarmo? To je jako bys rekl, ze pokud ma mage funkcni guildu, ktera mu da 900g, tak ma epica zadarmo.
ok, tak jinak - neni to zadarmo, ale je nasobne jednodussi udelat tenhle gather quest, nez ziskat 900g
A ten spoiler si cetl? A jestli te bude stat tvuj Epic 900g, tak ses lama co kaslala na reputaci u sve domaci rasy :) A kdo ti brani delat ten gather a prodavat to warlockum a by jsi na nich vydelal na svyho mounta? |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:39:38
|
Herb: Jestli se nepletu, tak exalted reputace dosahnout nelze. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:46:43
|
Herb: Jestli se nepletu, tak exalted reputace dosahnout nelze.
Pletes ale je s tim hroznyho s*ani a protoze plnis, cituji cloveka z EU closed bety Vena: "questy ve stylu dones 21983910 kusu herbu ktery ti zvedaji reputaci s Darnassem a podobne :p"
Nemluve o tom ze pred Exalted je este revereded |
|
Edited by - Herbicid on 12/04/2005 16:48:58 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:48:03
|
tvuj spoiler sem cetl, jediny co nevim jak je na tom se sehnatelnosti je ten dragonscale jinak naprosta pohodka, warloci si muzou shanet material na svoji ceste k lvl60 a pak si behem nekolika hodin hrani odjedou na novym mountovi, no big deal
pochybuju ze ten vyslednej mount pujde prodavat ostatnim warlockum, stejne jako vsechny ostatni quest rewards |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:49:46
|
pochybuju ze ten vyslednej mount pujde prodavat ostatnim warlockum, stejne jako vsechny ostatni quest rewards
asi spis myslel to arcanite  |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:52:01
|
tvuj spoiler sem cetl, jediny co nevim jak je na tom se sehnatelnosti je ten dragonscale jinak naprosta pohodka, warloci si muzou shanet material na svoji ceste k lvl60 a pak si behem nekolika hodin hrani odjedou na novym mountovi, no big deal
No jasne, je to sama lowlevel surovina vedle druhe :) Hned vyrazim si nejake do Barrens nasbirat :)
A co brani tobe celych 60lvl setrit na Epica?
quote: Originally posted by MegaDeath pochybuju ze ten vyslednej mount pujde prodavat ostatnim warlockum, stejne jako vsechny ostatni quest rewards
Rekl bych ze vetu "A kdo ti brani delat ten gather a prodavat to warlockum a by jsi na nich vydelal na svyho mounta?" Jsi vubec nepochopil. |
|
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:52:48
|
quote: Originally posted by Warlord
pochybuju ze ten vyslednej mount pujde prodavat ostatnim warlockum, stejne jako vsechny ostatni quest rewards
asi spis myslel to arcanite 
Tak nejak :)) |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:54:26
|
herbe az budes lvl60 tak se na to podivas a zasmejes se jak je to snadny sehnat a pak se podivas do penezenky a uvidis ze tam neni ani zdaleka cislo vetsi nez 500 a dojde ti jaky to je srovnavat tenhle quest s normalnim zpusobem - zlatakama |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:57:04
|
herbe az budes lvl60 tak se na to podivas a zasmejes se jak je to snadny sehnat a pak se podivas do penezenky a uvidis ze tam neni ani zdaleka cislo vetsi nez 500 a dojde ti jaky to je srovnavat tenhle quest s normalnim zpusobem - zlatakama
Tak este jednou citace cloveka co si na Epica usetril beznou cestou a WoW hraje uz od closed EU bety: "no jestli das warlock quest pro epic mounta, tak ses masak :)" Takze ono to asi nebude jen o tom gatherovani.
Edit: Kolik casu straveneho na Azerothu venujes vydelavani penez? To jak to vidim ja tak nasetreni na Epica neni tak hrozny jak se zda, uz 20lvl mam income vic nez slusnej i pres to ze questuju, az budu na 60lvl tak budu mit na gatherovani penez casu vic nez dost. |
|
Edited by - Herbicid on 12/04/2005 17:00:42 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:58:24
|
pokud ten quest spociva v tom co si tu spoiloval, tak je to piece of cake ja sem cetl kdysi jinou kachnu kde meli warloci jit zabijet do molten core, to by byl pro me odpovidajici quest a to je fakt pro hustaky, bohuzel jen kachna  |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 17:36:30
|
neni, protoze tohle ti normalni guilda muze z 90% obstarat zadarmo a snadno a rychle
6x large briliant shard = 1 BRD run s disenchanterem 25 dark iron ore = 1-2x BRD run 10x elixir - ti udela alchymista 3x arcanite bar - tohle je pruser, ja sem zatim sehnal material na 3 a nasi alchymisti mi to udelali zadarmo, ale sehnat arcane crystal je pruser, no tak berme AH - 3x arcanite stoji cca 130g
secteno podtrzeno - pokud ma warlock funkcni guildu nebo aspon par kamaradu, tak ma epica zadarmo a docela snadno
Není, protože ti kamarádi by to mohli prodat na AH. Koncept nákladů obětované příležitosti.
Herbicide, mrkni se co ty věci stojí na SM na AH, pak budeš vědět reálnou cenu. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 18:15:23
|
když mi každej z MdK dá 20 g (žádný velký peníze) tak mám epic mounta taky snad a rychle :)
tak posílejte ....  |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 18:50:00
|
quote: Originally posted by Isac
když mi každej z MdK dá 20 g (žádný velký peníze) tak mám epic mounta taky snad a rychle :)
tak posílejte .... 
bysme si tech 20G mohli poslat vsichni navzajem a mame mounta vsichni :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 19:25:11
|
 |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 23:26:25
|
quote: Originally posted by Tharn
secteno podtrzeno - pokud ma warlock funkcni guildu nebo aspon par kamaradu, tak ma epica zadarmo a docela snadno
Není, protože ti kamarádi by to mohli prodat na AH. Koncept nákladů obětované příležitosti.
Herbicide, mrkni se co ty věci stojí na SM na AH, pak budeš vědět reálnou cenu.
JJ, mam akorat v planu.
BTW:Podle poslednich informaci je; jak necekane :); Pladini Quest na Epic Mounta smesne jednoduchy. Pry se da v pohode zvladout tak za 5-6h. Jen co ho vyhrabu ve forech dam ho se pro srovnani tez. |
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 11:13:20
|
To jsem chtel slyset Herbe.
Paladin at your service . |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 12:14:38
|
Takze paladinskej Q
Well I wasn't planning to do this, I thought people would be more excited to go through it all themselves, but apparently most people just want to be told everything..
Here is a link to me on it, thanks to who ever put this up.. http://www3.telus.net/public/mehwulfe/kyan/World%20of%20Warcraft/Treasure/Epic%20Paladin.jpg
from the other thread: http://img77.echo.cx/my.php?image=pallyepicmount9cb.jpg
some I took: http://img30.echo.cx/my.php?image=paladinepicweb2ca.jpg
Costs: 350 gold given to npcs during the course of quests 6x Arcanite bars (worth about 300g at current AH prices) 12x Tears of Arthas 5x Stratholme Holy Water 40x Rune Cloth 20x Enriched Manna Biscuit 1x Azerothian Diamond 1x Pristine Black Diamond (100g on AH currently)
Estimated price based on current AH values 500-600g + 350 given to npcs = 850 to 950 gold total
Quests: Many "quests" involving you running between npcs at different locations and gathering the items. The REAL questy quests that involve killing some evil are as follows:
* Exorcise 25 tormented spirits in Terror Dale
* Defeat Tendris Warpwood in Dire Maul and convince the Equine Spirit to bless your arcanite bardings
* Judge the evil spirits in Scholomance great ossuary, defeat an evil Deathknight, redeem the chargers soul and give it back to him
Considering you have to farm Stratholme for the water and such, I estimate about 6-8 hours to do all the quest lines assuming you already have the required items.
What you get - The Charger:
Gold Cost: 350 Item Cost: 500-600 Time Cost: 6-8 hours Mana Cost: 526 Casting Time: 3 seconds
Just to be clear on this, since a lot of people are asking.. It costs MANA to summon and it takes 3 SECONDS, it is NOT instant.. The summon spell is IDENTICAL to the old one in every way but name, same effect, same icon, same mana cost, same casting time.
|
|
Edited by - Aramir on 13/04/2005 14:24:22 |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 12:22:02
|
Odhady na kolik to vyjde warlocka, z Blizzardich WoW diskuzi. Ceny jsou orientacani a zalezi na tom na jakem realmu hrajete a jake jsou ceny v AH na tom vasem.
35 Black Dragon Scales 25 Dark Iron Ore 10 Shadow Potions 6 Large Brilliant Shards 3 Arcanite Bars
150g for the Dust 250g for the Ritual Components for the last step
Trip to the Alchemy lab in Scholomance (5 man) Trip through the whole western side of DM for a chance to finish the quest.
So the base cost is 400g. Depending your professions, and how many friends/guildmates you have that owe you favors, you may need to spend up to 200g extra to get the components.
So approximate cost for most people is going to be around 500g, and in conjunction with the quests, people who get it will definately be able to say they earned it.
|
|
Edited by - Aramir on 13/04/2005 14:23:56 |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 12:39:11
|
jo. jeste si to mohl napsat bledemodrym |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 12:40:24
|
hele psali nekde ze by menili skin i pro epic Koda? Zatim moc velkej rozdil nepozoruji, kdyz to porovnam s warlockem, undeady, nebo paladinem ..
jinak ty kvesty mi prijdou docela kosher, je to urcite lepsi nez nekde jen tupe nagrindit 900 (700) G a pak jednou kliknout a mas to |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 12:57:13
|
quote: Originally posted by Sacrifice
jo. jeste si to mohl napsat bledemodrym
je to spoiler, takze se snazil to znecitelni, aby nekomu nekazil zabavu. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 13:07:29
|
quote: Originally posted by Sacrifice
jo. jeste si to mohl napsat bledemodrym
Chtel jsem, ale bohuzel to nejde. :) A proc takhle? Jak rika Tragedy je to spoiler. |
|
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 14:19:39
|
~950g za paladinskýho a 600g za Warlocka ... s tím nemám problém 
Ještě by měli něco podobnýho přidat pro lvl 40 mounta  |
Edited by - Tharn on 13/04/2005 14:20:21 |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 14:47:20
|
Nedala by se diskuze o Epic mountech presunout do vlastniho topicu? Tak nejak ubila zbytek poznamek k patch notes :)
BTW:Pomooc, nekdo mi edituje posty! :))) |
|
Edited by - Herbicid on 13/04/2005 14:48:22 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 14:58:13
|
herb: Ja to nejsem :) Jinak topic je imho zbytecny... evidentne nikoho v novych patch notes nezajima nic jinyho, nez "mounti zadarmo" :) |
 |
|
Topic  |
|