Author |
Topic  |
Kenny
Starting Member
62 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 10:09:26
|
Rád bych zde založil novy příspěvěk, z kterého by statisticky vyplynulo, která banka má největší problémy z placením WOW. Sílí ve mě dojem, že největší problémy vznikají při placení virtuální kartou od E-banky. Já sám jsem se o to pokoušel 4x a pokaždé po 24 hodinách byl account ve WOW frozen. Bylo by dobré, kdyby zde každý, podle svého uvážení napsal, jakou kartou a od které banky a jak uspěšně platby ve WOW provádí. Za Vaše příspěvky Vám všem děkuji.
|
Edited by - Tragedy on 06/10/2005 13:56:41
|
|
| |
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 10:35:25
|
KB, virtuální MC, 30/3/2005 jsem zadal platbu peníze si zablokovali, zatím nestrhli, účet se tváří, že bude aktivní do 30/4/2005 |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 10:41:16
|
Platim kreditkou AMEX vydanou primo American Express a absolutne zadny problem. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 10:43:18
|
visa ceska sporitelna, prvni platba psal spatne udaje vyplnil jsem znovu a probehlo to v poradku, nasledne uznal i tu prvni platbu a zaplatil mi to jakoby na duben aniz bych chtel. |
lastfm |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 11:54:53
|
KB visa electron - neprošlo to KB virtual visa - vše ok |
offline |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 11:57:20
|
eBanka virtual karta... vse probehlo OK (jmeno zadavano BEZ diakritiky) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 12:21:09
|
eBanka MC IC Zadaval jsem udaje asi tak 6x. Vždycky mi zablokovali prachy a nic nestrhli(teď mám 4 blokace).Account už je 3 týdny frozen ale hraju dál. |
Hus da masta? |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 12:21:30
|
ŽB - Visa Classics: po odebrání diakritiky v příjmení vše OK. |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 12:31:44
|
Postovni sporitelna, MasterCard mezinarodni zadaval jsem bez diakritiky (v mem pripade to znamena nenapsat dlouhe ypsilon) vse bez problemu na prvni pokus |
no mmo
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 13:11:56
|
prvni pokus nevysel, opravil sem udaje podle kreditky a vse probehlo - eB virtualni kreditka |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 13:37:03
|
E-banka virt. karta, zaplaceny 3 accounty, no problemo |
Arokh Estarioll |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 13:43:44
|
KB e-karta vše OK (pouze nejde nákup kde je potřeba embos. kartu)
|
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 13:53:50
|
Ebanka inet karta muj ucet - OK Kamosuv ucet - problem 2x blokace, nic neztrhli, zatim muze hrat. Ucet aktivni. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 14:29:40
|
18.3. KB VISA e-card,penize zablokovany,vse ok,ucet aktivni,nic sem nemusel opravovat |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 15:25:12
|
eBanka MC internet card - no problem, zadavano taktez BEZ diakritiky |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Bantu
Moderator

191 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 16:04:32
|
Živnostenská banka - VISA Classics - vše v pohodě pro 2 accounty |
ČO BOLO TO BOLO, TERAZKY SOM MA... :o)
|
 |
|
Werrtigo
Starting Member
24 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 17:22:24
|
Ebanka virtual inet card 3 ucty vse v pohode |
 |
|
Anubis32
Starting Member
23 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 18:21:53
|
Visa Business card banka CSOB zadnej problem edit:je to embos karta |
Edited by - Anubis32 on 03/04/2005 18:23:00 |
 |
|
henry
Starting Member
51 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 19:46:21
|
Chtel jsem jen rict...kdyz z vas ma nekdo potize vyzkousejte napsat jmeno bez diakritiky...me to takhle vyslo...pred tim jsem mel hodne potizu VISA HVB bank... |
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 21:07:15
|
Ebanka - noProblem |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 21:10:17
|
Hm, tak se zjistilo, že to maj všeci ok, ale co si pamatuju, tak při prvním měsíci tady nadávalo lidí jak naprcaných :/ like, wtf m8? ^^ |
Arokh Estarioll |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 03/04/2005 : 21:20:19
|
eB fanclub :)))
MCIC od eB - 2 ucty NP |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 00:26:36
|
ja uz jim fakt nerozumim - dnes odpoledne sem zadal kb kartou embas - na 3 tydny vse se zdalo v pohode ale ted me to nechce pustit do hry. Koukam na to a opet frozen. zkousim znova pise ze tuhle karu nebere. zkousim kb kartu virtualni - nebere, raffeisen bank kartu nebere. Podtrzeno secteno: Kb normal karta - nebere Kb virtual karta - nebere Raiffeisen karta - nebere Imho v tom ma mrdnik blizard... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 07:36:03
|
quote: Originally posted by Dorlas
ja uz jim fakt nerozumim - dnes odpoledne sem zadal kb kartou embas - na 3 tydny vse se zdalo v pohode ale ted me to nechce pustit do hry. Koukam na to a opet frozen. zkousim znova pise ze tuhle karu nebere. zkousim kb kartu virtualni - nebere, raffeisen bank kartu nebere. Podtrzeno secteno: Kb normal karta - nebere Kb virtual karta - nebere Raiffeisen karta - nebere Imho v tom ma mrdnik blizard...
Tak abych k tomu neco dodal. To co jsem psal nahore uz neplati. Muj kamarad, ktery to ma zaplaceno mou kartou, ma aktivni ucet, ale do hry se stejne nedostane. Pry to nema zaplacene. . Takze Viva Blizzard. Kua! |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Pan_Lobo
Starting Member
7 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 08:33:40
|
spis by bylo od veci nepsat banku ale kartu. visa classic a gold sou naprosto v pohode. s temito kreditnimi kartami nemuzete mit problem od jakekoliv banky. jinak mam raifaisen bank a visu classic. no problemo. |
PanLobo / CzechHeroes |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 08:41:43
|
Mastercard standard CSOB
10x 65 euro neopravnene vyzvednuto z uctu (jiz vraceno) 7x 65 euro neopravnene blokace 5x 13 euro neopravnene blokace Ucet porad frozen a pending subscription.
Minuly tyden se mi konecne povedlo zaplatit, ted uz to je vse v poradku, penize mam zpet a subscription active.
Ale uzil jsem si ... uz ted mam respekt z dalsiho placeni :P |
http://motion.parba.cz |
 |
|
pmikulec
Starting Member
17 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 09:33:12
|
Visa CSOB Embossovana- bez problemu. |
Zorander |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 12:36:13
|
Ceska sporitelna EC MC bez potizi na prvni pokus |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 12:51:06
|
KB EC/MC Embossovana, povolene platby z internetu - na prvni pokus bez problemu. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 14:20:03
|
KB, emboss MC neproslo (spis nez kartou to bylo tim ze sem to zadaval v odbe kdy billing 90% lidem vubec nejel a me asi jen na oko) takze na druhej pokus papirova VISA, proslo. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 16:16:46
|
quote: Originally posted by Stilgar
KB, emboss MC neproslo (spis nez kartou to bylo tim ze sem to zadaval v odbe kdy billing 90% lidem vubec nejel a me asi jen na oko) takze na druhej pokus papirova VISA, proslo.
A mel jsi u ni povolene transakce z internetu? U KB mas tyto zakazene a musis si je nechat povolit na pobocce. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
merljin
Starting Member
7 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 17:29:15
|
Prosim , pouzivate nekdo MC IC od EBanky ? Jak jste zadali info o platbe ? 1) s diakritikou nebo bez ? 2) zadali jste VSECHNY udaje presne tak jak je mate vytisteny na smlouve ( mala velka pismena apd. ) ? ( karta je virtualni = zadny plast do ruky :) ) 3) prosla vam tato platba a muzete hrat ? 4) znamena to, ze kdyz se jim povedla blokace, tak informace na karte zadane do account managementu byli dostacuji/spravne a proste si jen tu sumu blokuji a jeste ji nestrhli ? ( jak dlouho to muze trvat ? je to tam od 22.3. ) Mam problem, ze kdyz jsem se cca 21.2 registroval zadal jsem i informace o kraditce a vse bylo ok. Uplynul mesic + 3 dny prodlouzeni zadara, 22.3. si Blizzard zablokoval ( pouze zablokoval ) platbu a ted uz mam account frozen ( a neprihlasim se ) . Kdyz kouknu do uctu, v payment history mam jen mesic free + 3 dny free , subscription tam neni, kdyz se pokusim pridat subsc. pres kartu, tak mi to napise, ze cislo karty A verify kod nejsou korektni, takze se nastaveni nezapise/neulozi , ALE PRESTO se mi provede dalsi blokace pro Blizzard na uctu. Ted uz tam mam 4 blokace a penez malo na dalsi 'pokus' . Psal jsem jim na support ( billing enquiry ) ale pochopitelne neodpovedeli .... Vzheledem k tomu, ze uz jsem si delsi dobu nezahral, zacinam mit dost abstak :-)
Diky za kazdou vasi radu/reakci
|
"Everything can be highly meaningful, or totally absurd, depending which chemicals are currently influencing your brain." |
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 19:01:50
|
internetova MC card od ebanky - zadnej problem, hraju, ucet aktivni. |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
Edited by - Krtecek on 04/04/2005 19:14:05 |
 |
|
Stan
Starting Member
82 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 06:32:00
|
KB VISA e-card platim svuj accont + 6 dalsim lidem a nikdy zadny problem |
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Kdo si hraje nezlobí.... |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 13:58:44
|
quote: Originally posted by Kenny
Rád bych zde založil novy příspěvěk, z kterého by statisticky vyplynulo, která banka má největší problémy z placením WOW. Sílí ve mě dojem, že největší problémy vznikají při placení virtuální kartou od E-banky. Já sám jsem se o to pokoušel 4x a pokaždé po 24 hodinách byl account ve WOW frozen. Bylo by dobré, kdyby zde každý, podle svého uvážení napsal, jakou kartou a od které banky a jak uspěšně platby ve WOW provádí. Za Vaše příspěvky Vám všem děkuji.
Používáte někdo k placení WoW platební kartu od GE MONEY BANK MasterCard Internet? Zajímalo by mě, jestli funguje spolehlivě. Díky. |
 |
|
xdream
Starting Member
14 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 16:52:22
|
AMEX ok. |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 06/04/2005 : 11:57:25
|
quote: Originally posted by daruma
quote: Originally posted by Kenny
Používáte někdo k placení WoW platební kartu od GE MONEY BANK MasterCard Internet? Zajímalo by mě, jestli funguje spolehlivě. Díky.
Jo já, v pohodě. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
Shela
Starting Member
17 Posts |
Posted - 06/04/2005 : 13:33:38
|
quote: Originally posted by merljin
Prosim , pouzivate nekdo MC IC od EBanky ? Jak jste zadali info o platbe ? 1) s diakritikou nebo bez ? 2) zadali jste VSECHNY udaje presne tak jak je mate vytisteny na smlouve ( mala velka pismena apd. ) ? ( karta je virtualni = zadny plast do ruky :) ) 3) prosla vam tato platba a muzete hrat ? 4) znamena to, ze kdyz se jim povedla blokace, tak informace na karte zadane do account managementu byli dostacuji/spravne a proste si jen tu sumu blokuji a jeste ji nestrhli ? ( jak dlouho to muze trvat ? je to tam od 22.3. ) Mam problem, ze kdyz jsem se cca 21.2 registroval zadal jsem i informace o kraditce a vse bylo ok. Uplynul mesic + 3 dny prodlouzeni zadara, 22.3. si Blizzard zablokoval ( pouze zablokoval ) platbu a ted uz mam account frozen ( a neprihlasim se ) . Kdyz kouknu do uctu, v payment history mam jen mesic free + 3 dny free , subscription tam neni, kdyz se pokusim pridat subsc. pres kartu, tak mi to napise, ze cislo karty A verify kod nejsou korektni, takze se nastaveni nezapise/neulozi , ALE PRESTO se mi provede dalsi blokace pro Blizzard na uctu. Ted uz tam mam 4 blokace a penez malo na dalsi 'pokus' . Psal jsem jim na support ( billing enquiry ) ale pochopitelne neodpovedeli .... Vzheledem k tomu, ze uz jsem si delsi dobu nezahral, zacinam mit dost abstak :-)
Tak az na datumy a pocet blokaci jsem na tom uplne stejne ja mam ted 2 blokace na 6 mesicu a ucet frozen, blizzard neodpovida ebanka rika, ze u ni je vsechno v poradku |
Maceo Parker for president |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 06/04/2005 : 13:42:41
|
To Shela:
Tohle ti rad vyresim. Zavolej do Ebanky a blokace zrus. Dnes jsem tam volal a blokace zrusili do 2h. Je treba jim vysvetlit, ze je to online hra, Blizzard ti neodpovida na zpravy apod a tim padem jim nemuzes dat nejake potvrzeni.
Jakmile ti zrusi blokace, zadej udaje znovu. Pokud budes mit succes, mel by jsi se po chvili lognout do hry.
|
|
 |
|
Strakosh
Starting Member
14 Posts |
Posted - 06/04/2005 : 14:24:02
|
Ja pouzivam Mastercard Internet od GE capital. Prvni platba 29.3., vse bez problemu. |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 07/04/2005 : 07:24:15
|
EC/MC eBanka, platil jsem 3 accounty a vse bez problemu. |
 |
|
merljin
Starting Member
7 Posts |
Posted - 07/04/2005 : 14:49:36
|
Problem je, ze ze se jim clovek ani nedovola :-((( Na email pro jistotu vubec nereagujou, takze co vlastne zbyva ? Zrusit v bance blokace a zapomenout na WoW . Je to fakt na prd ....
 |
"Everything can be highly meaningful, or totally absurd, depending which chemicals are currently influencing your brain." |
 |
|
Shela
Starting Member
17 Posts |
Posted - 07/04/2005 : 16:07:39
|
Problem je, ze ze se jim clovek ani nedovola :-((( Na email pro jistotu vubec nereagujou, takze co vlastne zbyva ? Zrusit v bance blokace a zapomenout na WoW . Je to fakt na prd ....

naprostej souhlas, jsem na tom uplne stejne, dneska jsem zrusil v bance blokace zkusil znova zadat kartu a ted mi ji to pro zmenu nechce vzit vubec, pritom jsem si na 100% jisty spravnosti tech udaju |
Maceo Parker for president |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 07/04/2005 : 16:56:58
|
To se mi stalo take, ale pak to vzalo. Zkousel bych dale. |
|
 |
|
Kenny
Starting Member
62 Posts |
Posted - 10/04/2005 : 11:13:09
|
Tak jsem se opět několikrat snažil zaplatit WOW virtualní kartou od e-banky a bezúspěšně. Dojde vždy k blokaci peněz na účtu, i několika násobné, ovšem odeslání peněz se neuskuteční. Po nějakém čase dojde i ke zmražení acc ve WOW a hrát nejde. Stejnou kartou jsem si objednal gamekupon na Game-netu, kupon byl za 4 dny z GB doma, peníze na uctu v ebance blokovány .... Opakovaná návštěva e-banky a výsledek prozatím ve hvězdách ****** |
World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta Ultima Online - DF : Kenny |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 10/04/2005 : 12:15:22
|
me to nebere * Verification Code ze to mam spatne zadane kurna mam to v KB MC internetove pladby povoleny |
 |
|
Vakovlk
Starting Member
14 Posts |
Posted - 10/04/2005 : 13:11:18
|
Jméno sem zkoušel s diakritikou i bez, zadal sem tam údaje přesně ty, co jsou napsaný na kartě a sou 100 % správně a napsalo mi to špatný údaje, ale přesto mám 2 nový blokace!!! (víc peněz nemam, naštěstí mam v E-bance jen 800) a sem na tom úplně stejně jako ty...jestli je jediný řešení vodstraňování blokací bankéřem a neustálý zadávání dokola a "doufání", že se to jednou rozběhne, tak nevim nevim...  |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 10/04/2005 : 16:57:16
|
EC IC/ebanka bez problémů, ale znám 2 lidi co s tou samou kartou nezplatili... |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
Vakovlk
Starting Member
14 Posts |
Posted - 11/04/2005 : 21:25:33
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
To se mi stalo take, ale pak to vzalo. Zkousel bych dale.
No jo, ale jak dlouho to mám zkoušet? Na to aby měl člověk železný nervy, na kolikátej pokus se to povedlo tobě?? |
 |
|
merljin
Starting Member
7 Posts |
Posted - 12/04/2005 : 16:20:55
|
Celkem nechapu, ze nejsou schopny odpovedet - alespon nejak, napr. automaticka odpoved, ze mail dostali a ze se brzy ozvou. Psal jsem jim uz 6 mailu - bez odezvy. Bohuzel protoze mam account frozen, nemuzu psat ani na forum, dobre vymysleny. Tak neschopny snad byt nemuzou - to je snad opravdu zamerna ignorace :-) Ucet ma zamcenej od 20.3. - za chvili to bude pomalu mesic - o tom, ze ostatni jiz jsou o X levelu jinde ani nemluvim .... Jsem znechucen tou absolutni bezmoci s tim neco udelat. V Ebance mi rekli, ze uz mi blokovane platby neodstranej, protoze by potrebovali dukazy o tom, ze obchodnik neplni. Po uporne snaze ty slecne vysvetlit, ze kdyz se mnou nekomunikujou, tak ji tezko muzu dodat nejaky dukazy mi oznamila, ze ji je to lito, ale vic pro me udelat nemuze. Po 30 pracovnich dnech ( 45 kalendarnich, tedy za mesic a pul ) mi banka blokaci zrusi automaticky. Proste radost :-(
Jsem zvedav, jestli se Blizzard nekomu z vas, kdo mate stejny/podobny problemy ozve. Urcite se v takovym pripade podelte o informace. Diky
|
 |
|
Topic  |
|