Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 PVP bude
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:07:46  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
prvni naznaky a novy combat system ma prinest prvni datadisk pro EQ2 jeste tenhle rok. doufam, ze to bude spocivat v otevreni areny ve freeportu a nezvrhne se to

The EQII team is still hard at work on the existing game, and I think that all of the new content the team has added since launch is pretty amazing. In the past few weeks alone, we've added several new high level raids, an in-game mail system, Mentoring (something we're really excited about), two additional character slots for all subscribers , and we just added the new merchant system, which will allow players to sell items in game without having to leave their computer running. That's on top of the usual game additions -- dozens of new quests, spells, items, tradeskill recipes, etc. You can expect us to keep up this pace for a long time to come. Another part of the EQII team is hard at work on our first Expansion Pack, coming out later this year. We've taken a lot of your recent ideas and feedback into account, and we're working on some innovative ways characters can move and interact with the environment. Also, we're taking the first step towards introducing PvP competition with the introduction of a new type of combat!

http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=pround&message.id=2161#M2161

tady je original

Edited by - Kurik on 08/04/2005 10:08:04

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:13:04  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Já doufám, že budu moct chodit do Antiniky ownovat nooby. Překně speckou z hidu za 5k hp ...
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:19:01  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Já doufám, že budu moct chodit do Antiniky ownovat nooby. Překně speckou z hidu za 5k hp ...

Muhaha

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:24:34  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
heh, dalsi hra na ceste do pekla.
Pokud bude pvp vsude, bez omezeni, ceka me hleadani jine onlajnovky.
Soe fakt vi, jak pokazit cloveku naladu.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:26:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
zcela jiste nebude pvp vsude a vsichni , spis to hadam na obdobu swg , tedy kdyz chces prihlasis se do frakce , ktera muze bojovat

ale jo uz se tesim jak si stoupnu na gryf station v antoanice a budu zvrchu pulovat nooby lukem

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:26:58  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=spellart&message.id=41509#M41509
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:51:29  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=spellart&message.id=41509#M41509

Jj, v podstate to tam komentuji nekteri presne. Ze presli z SWG do Everquestu2 a ted z toho zase bude Evernerf.

Obzvlaste trefna byla poznamka ze soe prezentuje od zacatku eq2 jako pve only hru. Zda jim ted po tom co tuhle zaruku porusi vrati penize za ztracene mesice ve hre.

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:56:24  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach
Jj, v podstate to tam komentuji nekteri presne. Ze presli z SWG do Everquestu2 a ted z toho zase bude Evernerf.

Obzvlaste trefna byla poznamka ze soe prezentuje od zacatku eq2 jako pve only hru. Zda jim ted po tom co tuhle zaruku porusi vrati penize za ztracene mesice ve hre.

Porad nechapu, co ti vadi. Jasne rekli, ze PvP bude jen a pouze pro ty, kteri jej budou chtit a nikoho jineho se to nedotkne. To ti vadi uz jen to, ze si nekteri mohou to PvP zahrat?
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:07:57  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
Porad nechapu, co ti vadi. Jasne rekli, ze PvP bude jen a pouze pro ty, kteri jej budou chtit a nikoho jineho se to nedotkne. To ti vadi uz jen to, ze si nekteri mohou to PvP zahrat?

Vadi mi to ze soe vedome lzou - ze se to nedotkne ostatnich hracu.
Samozrejme ze dottkne - at uz v podobe nerfu ve jmenu 'balancovani' charu nebo v tom ze diky lidem co budou na tom pvp makat, odsune se do pozadi odstranovani chyb, doplnovani novych veci atp.

A taky mi vadi to ze hra od zacatku prezentovana jako pve ma najednou mit pvp. soe jsou prolhany defky.

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:14:35  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vadi mi to ze soe vedome lzou - ze se to nedotkne ostatnich hracu.
Samozrejme ze dottkne - at uz v podobe nerfu ve jmenu 'balancovani' charu nebo v tom ze diky lidem co budou na tom pvp makat, odsune se do pozadi odstranovani chyb, doplnovani novych veci atp.

A taky mi vadi to ze hra od zacatku prezentovana jako pve ma najednou mit pvp. soe jsou prolhany defky.

Stale jsi mi nedopovedel. Na tvou vytku je to asi to same, jako ze mi vadi, ze kladou duraz a porad se vrtaji v craftu a serou na zbytek. A taky nevolam po zruseni craftu, prestoze hra byla presentovana jako PvE, tudiz drop z mobu, ne proseni se hracu o neco, pri prehnanych cenach.

Takze. Muzem pri prosim odpovedet, co ti vadi na tom, kdyz bude PvP jen a pouze pro lidi, kteri jej budou chtit hrat?
(Balancovani neberu, protoze jde odladit dmg proti mobum a dmg proti hracum...tak, jak to funguje ve vetsine her, kde PvP je.)
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:17:39  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
NO ja si myslim, ze jediny dokument platny od SOE je EULA a tam ty pises, ze souhl;asis se vsim, co SOE rekne a nebudes mit namitky a ze oni mohou cokoliv zmenit. CIli nechapu rozhorceni.

Navic ja hraji EQ@ uz skoro pul roku, pokud vyjde PvP na konci roku 2005, budu mit odehrano 12 mesicu tak jaka zaruka?

Ostatne, v EQ1 taky bylo PvP a to 3 varianty>
1) duel - po odsouhlaseni obou stran do sebe mohli obe strany mlatit
2) PvP areny - bylo nekolik malych PvP mist (aren), kde pokud jsi tam vesel, tak prestala fungovat pravidla o neutoceni
3) PvP servery - specialni servery, kde se PvP ruzne diferencovalo - vsichni proti vsem, nabozenske skupiny, dobro proti zlu.

Dulezite bylo, ze toto PvP bylo mozne, ale vubec se lidi netykalo. Proc? Protoze SOE NIKDY nebalancovalo chary na PvP, jen PvP umoznilo tem, kdo ho chteli. A doufam, ze tady to udelaji stejne

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:20:09  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
(Balancovani neberu, protoze jde odladit dmg proti mobum a dmg proti hracum...tak, jak to funguje ve vetsine her, kde PvP je.)

Pokud neberes hlavni duvod o ktery tu skutecne jde, pak nemam dal o cem diskutovat.Nicmene tobe stejne o diskuzi nejde vid?

Will there be player-versus-player (PvP) combat?
Just as the original EverQuest was geared towards PvE (player vs. environment), EverQuest II has a similar focus. There are currently no plans for player vs. player combat in EverQuest II.

Takze asi tak.
Ani ty ani soe nezaruci NIKOMU a ANI NAHODOU ze se to nedotkne ostatnich.

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:24:46  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Jen drobnost, oni psali CURRENTLY = V SOUCASNE DOBE.

A to bylo pred casem ne? Currently ted mohou mit jine plany

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:26:56  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

NO ja si myslim, ze jediny dokument platny od SOE je EULA a tam ty pises, ze souhl;asis se vsim, co SOE rekne a nebudes mit namitky a ze oni mohou cokoliv zmenit. CIli nechapu rozhorceni.
Souhlas, drzet hubu drzet krok. Smutne ale pravdive.

quote:
Navic ja hraji EQ@ uz skoro pul roku, pokud vyjde PvP na konci roku 2005, budu mit odehrano 12 mesicu tak jaka zaruka?
To je fakt. Kdo vi zda budu jeste eq2 hrat.

quote:
Dulezite bylo, ze toto PvP bylo mozne, ale vubec se lidi netykalo. Proc? Protoze SOE NIKDY nebalancovalo chary na PvP, jen PvP umoznilo tem, kdo ho chteli. A doufam, ze tady to udelaji stejne
Cetl jsi ty posty na tom foru? Ja tam cetl hlavne o tom, jak se SWG 'balancovalo' kvuli pvp. Nechci se tohodle dockat v eq2. To je to co mi vadi.

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:27:13  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pokud neberes hlavni duvod o ktery tu skutecne jde, pak nemam dal o cem diskutovat.Nicmene tobe stejne o diskuzi nejde vid?

Odpovis mi prosim na mou otazku, nebo jen si podelany (a mas mindrak) z toho, ze by te mohl nekdo porazit? Chapal bych tve obavy, kdyby bylo free PvP (take takove nechci). ALe co ti vadi na PvP pro ty, kteri jej chteji?

SOE plany meni podle prani hracu a ti chteji PvP, ale jen nejake. Stejne tak, jako rozviji craft a stejne tak, jakoze implementuje porad vic a vic toho solo_kazi_hru_contentu.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:28:44  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Ale jiste, SWG balancovalo, protoze SWG BYLA PvP hra.

O tom to je.

SWG je PvP s PvE a tak balancovali hlavne PvP

EQ2 ma byt PvE cili balanc je na PvE, ale lze umoznit PvP bez zasahu do PvE. To je imho normalni

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:29:31  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jen drobnost, oni psali CURRENTLY = V SOUCASNE DOBE.

Jj, nejlepe bude pockat co za zazrak ktery nebude vyzadovat zadne zmeny vymysli.

Me neberte moc vazne ja jsem od prirody skeptik

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 08/04/2005 :  11:43:11  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
...Also, we're taking the first step towards introducing PvP competition with the introduction of a new type of combat!

Konecne pvp, slava.

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)

Edited by - Kromus on 08/04/2005 11:43:52
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 08/04/2005 :  12:05:47  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Root Kromus.
Nuke.
Nuke.
Nuke.
You gain experience!
You gain bonus experience for defeating the encounter!
You loot a clump of maggots from the corpse of Kromus.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/04/2005 :  12:07:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

nj ale jen jednou za hodinu
jsou playeri group nebo solo mob ? ze by bruiseri meli instant kazdy tri minuty :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 08/04/2005 :  12:07:40  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
No nevim... zadny moc hura. Doufam ze treba nebudou delat questy jen pro hrace ktery budou mit povoleny pvp... to by mne fakt nas*alo a bylo by jim to podobny.

Chapu ze na top levelu je PVP vybornej zpusob jak zabit nudu terorem noobu *wink* ale z meho pohledu dozivotniho chcipaka to extra zabavny neni, navic sem Mirek Dusin, takze slabsi ochranuju a nebo je aspon ignoruju.

Jinak, klidne se pomlatte v PvP, ja mam co delat abych prezil proti potvoram.

Jen doufam ze mne cela tahle saskarna nijak nebude omezovat, nebo ze diky standardne bezchybnemu kodu se na mne nekdo nevrhne protoze si koupim piti od hrace kterej ma nastaveny PVP

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 08/04/2005 :  12:22:03  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
IMHO je zbytečné dopředu plašit. Podle mě udělají jenom nějakou trapnou arenu v lepší případě v horším /duel.
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 08/04/2005 :  13:01:45  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

Root Kromus.
Nuke.
Nuke.
Nuke.
You gain experience!
You loot a clump of maggots from the corpse of Kromus.

Jen aby ses nedivil :)

Target Trisania
*Frenzy*
*Vanquish*
You gain experience!
You loot a clump of maggots from the corpse of Trisania.

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)

Edited by - Kromus on 08/04/2005 13:18:21
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 08/04/2005 :  13:23:05  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Ja tam cetl hlavne o tom, jak se SWG 'balancovalo' kvuli pvp

Hral jsem SWG rok a pul.. a on se balancoval combat system? wow :-)

IMO se na combat revamp ceka jeste dnes.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 08/04/2005 :  13:31:46  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
na 99,99 % budou aktualni servery nabizet maximalne consensual PVP - to mi naprosto nevadi. pokud udelaji full pvp server s jinymi pravidly a nastavenimi, tak mi to absolutne nevadi.

a arena s moznosti pvp mezi lidmi, kteri se dohodnou? to mi vylozene udela radost
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 08/04/2005 :  16:11:50  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
No, alchemistum taky uz od zacatku tvrdili ze budou support craft. A najedneou ding! Kazdej si vody dela sam a 90% kseftu v pr.... Ted pro jistotu udelali examine predmetu v navaznosti na skill, takze neni sance pro alchemistu zjistit, kterej jed se vyplati vyrabet a kterej ne. Proste tenhle class jde pod kytky

Tudiz brat zretel na nejaky prohlseni SOE je blahove.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 09/04/2005 :  13:05:57  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
Taky by me zajimalo kolik nas tady vubec bude hrat az PvP bude ;) niky nevis co se stane....

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 09/04/2005 :  14:10:30  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

Ja tam cetl hlavne o tom, jak se SWG 'balancovalo' kvuli pvp

Hral jsem SWG rok a pul.. a on se balancoval combat system? wow :-)

IMO se na combat revamp ceka jeste dnes.

heh, to si napamatujes, jak se kazdej druhej mesic neco menilo, protoze devum prislo to ci ono silne/slabe... nikdo nerika ze to udelali ale jde o to ze porad do charakteru drbali neuveritelnym zpusobem. (mimo jine proto, ze jich pulka byla nefunkcnich) - ubirani specek, pridavani, meneni jejich funkcnosti, dmg, timeru atd bylo na dennim poradku.

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 09/04/2005 :  21:01:24  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
Kdyz to nebudou cpat na servr kde hraju a nebo to tamn udelaj pouze v arenach nebo po souhlasu obou,tak nevim co resite. V EQ1 byly areny a nebo servry primo na to a vadilo to nekomu? Ne. Me teda rozhodne ne. Ja PvP hrat nebudu a myslim ze mi ho ani nikdo nutit nebude.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 11/04/2005 :  08:33:32  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

jsou playeri group nebo solo mob ? ze by bruiseri meli instant kazdy tri minuty :)

Ze bych konecne zacal hrat PvP?
Ale na to si pockam, az bruiserum pridaji hide nebo invis .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2005 :  08:52:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

quote:

Ze bych konecne zacal hrat PvP?
Ale na to si pockam, az bruiserum pridaji hide nebo invis .

ja myslim, kdyz uz maj ten instant kill ze jim chybi jen ten invul

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 12/04/2005 :  13:10:47  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Hehe pokud bude nejake PvP tak by mohli byt i nove lore Q :)

You loot small Trisanias Breast !
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/04/2005 :  13:19:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ehivar

large porreshas .....

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 12/04/2005 :  13:19:10  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Jinak Attro taky nejsem zrovna PvP friendly ale kdy sem to ozkousel, tak musim rict, ze o hodne prichazis. Ono v podstate kde je rozdil v tom jestli te killne tupej mob nebo jiny hrac ? Kdyz se to vezme kolem a kolem, tak je vetsi potupa kdyz te kilne hloupej mob nez chytrej hrac :) Ale do niceho te nenutim .. kazdej je jinej :)

Treba ma PvP serveru Asherons Call kdy se poradali akce sabotovat macra nejake allegianci v nejakem zpadlem dungaci a hned se tam nahrnulo x charu z te druhe allegiance a zacala mela ... do toho vseho jeste mistni mobove. Kdo hral strategicky tak vyhral :)

Co se tyka PvP tak si nejake kvalitni vubec v EQ2 nedokazu predstavit vzhledem k tomu jak tahle hra funguje. Maximalne bude nejaka trapna nahrazka v nejake arene. Tahle hra na PvP neni stavena.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 12/04/2005 :  13:20:07  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

large porreshas .....

WTS LPB .. cheap ! :)
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/04/2005 :  14:12:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak Attro taky nejsem zrovna PvP friendly ale kdy sem to ozkousel, tak musim rict, ze o hodne prichazis.
Uz jsem to psal nespocetnekrat.
1 - nemam zapotrebi dokazovat si jakej jsem cool king killovanim lidi kteri se nemuzou branit (to dela valna vetsina tzv. tech co si v pvp tak libuje)
2 - nemam zapotrebi misto toho abych se pri hrani bavil tim co me bavi, sledoval neustale zda nejakej pubertalni idiot nehodla skodit - viz bod 1.

Pokud je pvp ve vybalancovane hre jakou je treba AC volitelne a ostatnich se nedotkne je mi to sumafuk.

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 12/04/2005 :  14:42:23  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
Pokud bude na PvP nějaká spešl zóna,kam si půjde ten ,kdo na PvP čeká,tak je mi to úplně fuk.Pokud by,ale udělali PvP zóny z některých stávajících zón,tak bych se na EQ2 vydlábl.Nejsem zastánce PvP,protože jsem těžce poučen z DAOC,kde prostě stačilo mít vhodnej char(nejčastěji ranger)na PvP a bylo to.PvP určitě přiláká další část potencionálních zájemců,záleží na tom,ale jak to PvP bude vypadat.Udělat nějaký sucharský arény nebude asi tím nejlepším krokem,nechtěl bych vidět při součastných nárocích na kompl,jak by vypadala taková bitka pár grup.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 12/04/2005 :  17:22:39  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
PvP...

Podle me je nejlepsi PvP boj 2 na 2 az tak 5 na 5 nikoliv zerg, ktery se provadi ve vetsine her - 3 zabijou jednoho, ten zavola 4 a 5 zabije 3, ti zavolaji 4 a 7 zabije 5 atd. Proste super zabava ...

Komu jde o srovnani sily a ne vychcankovost "stojim invis a instakilnu maga", pro toho je paradoxne prave nejlepsi arena nebo duel.

Btw, ve striktne PvE EQ1 se obcas delali PvP turnaje v arene oficialne rizene gamemasterama a to bud 1 vs 1 (stejna klasa) nebo grupa vs grupa (libovolne slozeni). Tyto turnaje mely presna pravidla vcetne rozhodcich a prihlizejicich divaku a z hlediska PvP, je to asi to nejcistci, co vlastne muze byt.

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 12/04/2005 :  22:07:55  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

large porreshas .....

WTS LPB .. cheap ! :)

Srandicky, srandicky co? No ono vam ani nic jineho nezbyva....
Feel the power of Bruiser!

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Helma
Starting Member

20 Posts

Posted - 13/04/2005 :  11:07:39  Show Profile Send Helma a Private Message  Reply with Quote
quote:

PvP...

Podle me je nejlepsi PvP boj 2 na 2 az tak 5 na 5 nikoliv zerg, ktery se provadi ve vetsine her - 3 zabijou jednoho, ten zavola 4 a 5 zabije 3, ti zavolaji 4 a 7 zabije 5 atd. Proste super zabava ...

Komu jde o srovnani sily a ne vychcankovost "stojim invis a instakilnu maga", pro toho je paradoxne prave nejlepsi arena nebo duel.

Btw, ve striktne PvE EQ1 se obcas delali PvP turnaje v arene oficialne rizene gamemasterama a to bud 1 vs 1 (stejna klasa) nebo grupa vs grupa (libovolne slozeni). Tyto turnaje mely presna pravidla vcetne rozhodcich a prihlizejicich divaku a z hlediska PvP, je to asi to nejcistci, co vlastne muze byt.

Jo tyhle veci byly fakt sranda a v pohode :o)
Go to Top of Page

Pimon
Starting Member

8 Posts

Posted - 15/04/2005 :  09:35:32  Show Profile  Send Pimon an ICQ Message Send Pimon a Private Message  Reply with Quote
Ja si PvP urcite rad zahraju, sem zvedavej jak to bude vypadat pri tolika skilech kouzlech asi to bude masakr

Pimon Wizard EQ2
Go to Top of Page

Zuzug
New Member

229 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:54:01  Show Profile  Send Zuzug an ICQ Message Send Zuzug a Private Message  Reply with Quote
PvP treba ,aspon bude nejaka kulturni vlozka
Doufam ze budou povoleny RK a HK

pls kone neeee ... Guards! Guards!Guards!

Zuzug - Erudite Conjuror - Rytiri Lva - Runnyeye

Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired)
Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2005 :  08:02:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
1 - nemam zapotrebi dokazovat si jakej jsem cool king killovanim lidi kteri se nemuzou branit (to dela valna vetsina tzv. tech co si v pvp tak libuje)
2 - nemam zapotrebi misto toho abych se pri hrani bavil tim co me bavi, sledoval neustale zda nejakej pubertalni idiot nehodla skodit - viz bod 1.

Pouziju s dovolenim kostru tvych (ulitlych) vet a zmodifikuju je pro potreby pvp hrace :) :

1 - nemam zapotrebi zabijet jen primitivni skripty (rozumej moby), kteri se mohou chovat pouze podle presne danych algoritmu, nerad se totiz citim jako opice (tedy tak jak se asi musi citit kazdy pve only hrac)

2 - nemam zapotrebi jen tupe grindovat na mobech jako nejaky pubertalni idiot, radsi se bavim i kvalitni a inteligentni zabavou - player versus player v prostredi mmorpg

Edited by - VT on 19/04/2005 08:05:21
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 19/04/2005 :  08:25:06  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

1 - nemam zapotrebi zabijet jen primitivni skripty (rozumej moby), kteri se mohou chovat pouze podle presne danych algoritmu, nerad se totiz citim jako opice (tedy tak jak se asi musi citit kazdy pve only hrac)

Tim myslis, jak nekdo stoji v hidu a kdyz se nekdo priblizi tak spusti makro 5 uderu, ktere sejmou kazdeho ihned? Chapu, ze to je neco zcela jineho

quote:

2 - nemam zapotrebi jen tupe grindovat na mobech jako nejaky pubertalni idiot, radsi se bavim i kvalitni a inteligentni zabavou - player versus player v prostredi mmorpg

Jiste, inteligentni zabava 4 typu :
1) zerg - velice popularni a "inteligentni" - super volba 1 proti 100
2) lowlevel kill - take velice oblibene; neni vetsi zabava nez sejmout nekoho, kdo se nemuze branit a pak mu jeste sproste nadavat
3) vyuzivani exploitu - viz sestrelovani lidi z koni apod, idealni pak z pozic, kam dotycny zpet nemuze utocit a kam se da dostat pouze po 30 minutach ruzneho divneho zkouseni ...
4) velice oblibeny hide-kill assasinu a strelcu - opravdu neznam moc lidi, kteri maji reakce pod vterinu tak, aby zvladli neco delat - vyjimkou jsou ruzne pomocne programy, ale to preci k inteligentnimu PvP patri ze?

PvP rox - ale jedine rizene - duel nebo arena, jinak to nema cenu

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2005 :  08:33:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

A proto tady mame demokracii a svobodu. Kazdy si muze vybrat zda mu vyhovuje ffa pvp, ci ffa pvp s urcitym rozsahem levelu pro povoleny kill, ci rvr ci kvk, ci frakce versus frakce ci fg v fg, ci duely, ci x v x v arene atd.. A samozrejme pve.

Kazdy je sveho osudu strujcem, ale dulezite je nebyt omezeny (vsechny vyznamy slova).

Edited by - VT on 19/04/2005 08:34:08
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 19/04/2005 :  09:09:27  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pouziju s dovolenim kostru tvych (ulitlych) vet a zmodifikuju je pro potreby pvp hrace :) :
Modifikuj si co chces, faktem porad zustane, ze velke mnozstvi lidi kteri se vydavaji za super Pvpckare zneuziva principu fungovani her k vlastni zabave a prudeni lidi. Tihle lide jsou pro me ubozaci. A je mi uplne jedno zda mezi ne patris nebo ne.

Spi sladce

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2005 :  09:19:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
zneuziva principu fungovani her k vlastni zabave

Heh?

quote:

a prudeni lidi.

Ano, trashtalkovani muze byt neprijemne, stejne tak smrt v pvp. Ale opet se potrvzuje, ze mas nulove zkusenosti s pvp. Pokud nechces dostavat neprijemne sendy - vyber si rvr ci avh apod hru/server. Pokud nechces byt zabijen high levelem vyberes si pvp hru, ktera tohle proste neumozni (kde je napr. level restrikce, ci kde muzes vytahnout level v safe zone apod.).

Edited by - VT on 19/04/2005 10:22:41
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 19/04/2005 :  10:22:36  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
A právě proto že je svoboda a právě proto, že žádná hra s PvP kterou jsem zkoušel neeliminovala právě prudiče, zneužívající chyb a omezení enginu a umožnila jim zabíjet pro zábavu někoho, kdo se nemůže bránit, tak proto pokračuji v PvE hrách. Až bude nějaká PvP hra podle mých představ "inteligentní", necítím se omezen nějakým blokem jí nevyzkoušet.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 19/04/2005 :  10:45:38  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

A právě proto že je svoboda a právě proto, že žádná hra s PvP kterou jsem zkoušel neeliminovala právě prudiče, zneužívající chyb a omezení enginu a umožnila jim zabíjet pro zábavu někoho, kdo se nemůže bránit, tak proto pokračuji v PvE hrách. Až bude nějaká PvP hra podle mých představ "inteligentní", necítím se omezen nějakým blokem jí nevyzkoušet.

Naprosty souhlas.

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 19/04/2005 :  10:48:04  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

No,máš recht,tohle ale některým lidem nevysvětliš(zvláště těm kteří patří mezi "prudiče").

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2005 :  10:58:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

A právě proto že je svoboda a právě proto, že žádná hra s PvP kterou jsem zkoušel neeliminovala právě prudiče, zneužívající chyb a omezení enginu a umožnila jim zabíjet pro zábavu někoho, kdo se nemůže bránit, tak proto pokračuji v PvE hrách.

Ideal neexistuje. Zadna takova hra nikdy nevznikne. Zadny kus softwaru/kodu neni bez chyby.

Mluvite o pvp hrach jako o hrach prolezle hackerama, to je nesmysl.

Chytry hrac si vzdy najde cestu jak zownovat hlupaka a nebude muset pouzivat cheaty v podobe napr. 'nelegalniho' vyuzivani geometrie enginu ci radaru apodobnych veci.

Ja jsem napr. nikdy zadnou podobnou berlicku nevyuzil. A jestli mi vadi, ze nekdo cheaty v pvp (i pve) vyuziva? Ano, ale na kazdeho jednou dojde (v podobe napr. pernamentniho banu) a nestresuji se tim (vzdy se jedna o minimum lidi). Zaroven neminim cekat na neco co nikdy nebude (jiz vyse zminovany ideal krasy softwaru) a bavim se tim co je k dispozici dnes.

Pro mne je pvp vyzva, ne nutnosti (napr. na zeku delam jen pve a bavim se avoidovanim pvp, v kterem nemam jako netwinkovanej char zadnou sanci ani proti hracum na mem levelu). Bavi mne pve, pri kterem na mne muze nachargovat player, bavi mne to proto napeti. Umrel bych u tupeho safe grindovani.

Kazdy je jiny kazdeho bavi neco jineho. Ale to ze hraji hlavne pvp hry neznamena automaticky ze jsem hacker, cheater, ubozak co zabiji hrace co se nemuzou branit (sic, co to je?), hrace kteri jsou o 100 levelu niz apod. Mate velice zkreslene predstavy.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000