Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Taky vam po velikonocnim patchi pada WOW?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

massimo
Starting Member

46 Posts

Posted - 04/04/2005 :  13:31:49  Show Profile  Send massimo an ICQ Message Send massimo a Private Message  Reply with Quote
hmm a proc jsem se na zacatku ptal "jestli mate onboard sitovky"??
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/04/2005 :  13:49:19  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by massimo

hmm a proc jsem se na zacatku ptal "jestli mate onboard sitovky"??

Jak, pisu. Fakt mi prislo divne ze hra slape v pohode a jen par Q giveru diconektuje. Takze jsem myslel, ze ta Blizzardi rada je nejakej blud na obalamuceni zakazniku, aby vypadalo ze se problem snazi resit. :) Kupodivu tomu tak neni.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 04/04/2005 :  19:16:40  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

Tak jsem se zkusil ridit radou Blizzardu a v nastaveni sitove karty (mam inegrovany 1Gib na NForce 250) jsem disabloval "Checksum Offload" ( viz http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=14289&p=1&tmp=1#post14289 ) a svete div se, ackoli jsem neveril ze tomu tak muze byt, protoze jsem mel disconecty jen u nekterych Q giveru a pri prvnim loginu do hry, ono to fakt zabralo :) ted jsem mel za cely vikend disconecty jen dva a to jednou po teleportu pres HS a jednou na Zeppu z OM do UC po nahrani zony.

Sitovka na nForce4 desce a vypada to zatim dobre. Vazne nechapu proc je nutny tohle nastaveni .

Edit: No WoW me docela pustilo. Zkousel jsem pres vikend Planetside a docela me to bavilo, takze nez lunchpad dostahuje core combat, tak ma sanci me zase chytnout .

No comment

Edited by - Julian on 04/04/2005 21:46:46
Go to Top of Page

xdream
Starting Member

14 Posts

Posted - 05/04/2005 :  17:23:56  Show Profile  Visit xdream's Homepage  Send xdream an ICQ Message Send xdream a Private Message  Reply with Quote
jeste se da zkusit smazat lokalni WoW cache. Jsou to ty dva adresare psanene velkymi pismeny (nemam to tu nainstalovany). Jeden bez problemu, druhym si smazete i vsechny nastaveni.
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 05/04/2005 :  17:45:28  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
mel sem abit nf7-s(nforce2) a po tom patchi mi to vice mene obcas padalo, ted mam MSI K8N Neo4 platinum(nforce4) a od ctvrtka sem nemel ani jeden problem... jedu pres interni sitovku na boardu...

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 18/04/2005 :  22:19:48  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
tak teď mě trošku vytočili; hraju od začátku a ani jednou mi to nespadlo, ale od včera mam každou chvíli client crash, přijde mi že to je jen když hraju s druidem; něměnil jsem konfiguraci, neinstaloval jsem žádnej addon, prostě zničeho nic

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 18/04/2005 :  23:01:46  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
cotouch: máš vadnou paměť ;-)

(katedra měření na FELu vyhlásila, že včera byla 3. největší elektronická bouře od roku 1971)
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 19/04/2005 :  08:51:19  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
No teď se mi po předělání addonů začalo stávat dost často "disconect from server", dělá mi to převážně v Ogrimmaru. Asi vyzkouším to herbicidovo "Checksum Offload". Předtím jsem neměl vůbec žádný problém. Je možné, že to také souvisí s nárustem hráčů ve hře...

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000