Author |
Topic  |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 23:08:04
|
Prosim, vyznate se nekdo ve formatech exportu zprav a slozek z outlooku 2003 a jejich konverze pro outlook 2002? Konkretne se jedna o pst ktery bych potreboval prevest popr. jinak dostat do outlooku 2002. Dekuji za pomoc.
|
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 23:09:58
|
je tam rozdil v formatu zprav - ve verzi 2003 je pridan priznak junkmail , ale melo by to jit exportovat bez techto priznaku |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 12:31:24
|
quote: Originally posted by Pertha
je tam rozdil v formatu zprav - ve verzi 2003 je pridan priznak junkmail , ale melo by to jit exportovat bez techto priznaku
No abych pravdu rekl tak tem formatuj z outlooku vubec nerozumim protoze ho nepouzivam, ale potreboval bych importovat jeden pst soubor vytvorenej uotlookem 2003 do outlooku 2002, prohledal jsem celej uotlk02 a v nem jsem nenasel funkci pro import pst, na microsoftu jsem nic podrobnejsiho nenasel a nejakej konvertor taky ne. Napada me, jestli neexistuje nejakej alternativni klient s podporou importu pst a exportu do jinyho formatu. Bohuzel mam k dispozici jen tento export z outlooku 03 .
Kazdopadne dekuji za pomoc, kdyby se nenasla zadna jina alternativa, asi bych se nejak pokusil sehnat win 2003. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 12:43:02
|
quote: Originally posted by sandman
je tam rozdil v formatu zprav - ve verzi 2003 je pridan priznak junkmail , ale melo by to jit exportovat bez techto priznaku
No abych pravdu rekl tak tem formatuj z outlooku vubec nerozumim protoze ho nepouzivam, ale potreboval bych importovat jeden pst soubor vytvorenej uotlookem 2003 do outlooku 2002, prohledal jsem celej uotlk02 a v nem jsem nenasel funkci pro import pst, na microsoftu jsem nic podrobnejsiho nenasel a nejakej konvertor taky ne. Napada me, jestli neexistuje nejakej alternativni klient s podporou importu pst a exportu do jinyho formatu. Bohuzel mam k dispozici jen tento export z outlooku 03 .
Kazdopadne dekuji za pomoc, kdyby se nenasla zadna jina alternativa, asi bych se nejak pokusil sehnat win 2003.
je tam normalne soubor otevrit soubor osobnich slozek se to myslim jmenuje :) ( to je to pst ) |
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 20:10:19
|
Asi delam neco spatne. |
Edited by - sandman on 31/03/2005 20:22:57 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 20:15:46
|
quote: Originally posted by sandman
Asi delam neco spatne.

ja mluvim o outloouk a ty o outluku express :) tak to pujde leda pres ten import |
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 20:53:57
|
Ok uz to mam, dekuji moc :) |
Edited by - sandman on 30/03/2005 21:16:22 |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 23:34:02
|
Tak bohuzel se objevil dalsi problem :(, pc, kam potrebuju emaily nainstalovat ma nejak vadnej outlook, jelikoz jsem nenasel jiny zpusob, nez otevrit tu slozku pomoci outlooku, kterej mi tu slozku nekam zkopiruje a outlook express si ji pak naimportuje, jsem nucen pouzit tent zpusob. Tady nastava problem, po neuveritelne uchylnym nastavovani email uctu pres spousty nastaveni v ovladacich panelech apod. se mi podarilo spustit outlook, jakmile jsem chtel nacist soubor pst (nezaheslovanej apod.), vyhodilo mi to chybovou hlasu, ze na to nemam prava. Jsem nalogovanej za admina, vsechny prava mam nastaveny. Tak uz fakt nevim co s tim. Reinstalaci bych si nechal az jako rkajni reseni protoze zalohovani souboru by me zabilo. |
Edited by - sandman on 30/03/2005 23:34:37 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 09:36:27
|
tak to nevim, a co bych ti doporucil ? zkusit se optat spis v nejake prislusne konferenci na emwacu |
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 20:22:32
|
tak to nevim, a co bych ti doporucil ? zkusit se optat spis v nejake prislusne konferenci na emwacu
problem byl v tom, ze si windows u toho souboru nastavil atribut "jen pro cteni", u druhyho pc samozrejme ne :). Jinak dekuju za pomoc, precejenom jsem predtim uotlook nikdy nepouzival. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 07:00:21
|
nj dyt von pertha to stejne delal jen aby uz konecne mel ty ctyri hvezdicky :)) |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 01/04/2005 07:00:42 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 09:22:23
|
quote: Originally posted by Tartaros
nj dyt von pertha to stejne delal jen aby uz konecne mel ty ctyri hvezdicky :))
praskaci :) |
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 02/04/2005 : 00:31:32
|
Outlook sux. Doma ho mám nějak posranej že když se zapne tak hned spadne a projistotu se nahazuje znova (a shodit to tak aby se už nenahazoval a nepadal to dá chvilku práci)
Naštěstí ho nemusim používat.
Chci taky 4*  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 04/04/2005 : 00:25:49
|
Hmm 4 modry :), za to ja mam jednu zlatou :).
Btw, nevim jestli to bylo tim, ale abych mohl odesilat postu, musel jsem kliknout na "odeslat a prijmout vse" a v zobrazenym dialogu rychle prepnout takovej malej kolicek v pravim dolnim rohu driv, nez dialog zmizel. Btw. taky me udivilo ze na jednom pc vypada zozhrani pridavani uctu (v ovladacich panelech) uplne jinak, nez na ostatnich. Asi prestoupim na jinyho klienta vyuzivajiciho pst slozky, ty se mi celkem zamlouvaj. |
Edited by - sandman on 04/04/2005 00:26:20 |
 |
|
|
Topic  |
|