Author |
Topic  |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 16:55:50
|
EDIT: původní modifikace sice fungovala, ale občas se to nepříjemně sekalo. Protože už je funkční Cosmos, doporučuju stažení Cosmos Alpha verze z:
http://www.cosmosui.org/downloads.php
|
Edited by - Marigold on 28/03/2005 10:55:17
|
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 17:20:38
|
"Officialni" patcher na Cosmos (jak sem zjistil 90% lidi o nem nema ani paru)... nezkousel jsem po novem patchi, ale predtim vzdy fungoval bez problemu. http://www.cosmosui.org/cosmos/Cosmos.exe |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 17:34:23
|
co novej "wowtoc" na novou verzi uz se nekde vali ?  |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 17:54:46
|
vypni si verifikaci kompatibility verzi a nemusis resit wowtoc |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 18:06:25
|
quote: Originally posted by MegaDeath
vypni si verifikaci kompatibility verzi a nemusis resit wowtoc
jestli myslis v configu tak to vyple mam nicmene addony mam out of date a ve hre to hazi error hlasky
|
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 18:57:58
|
tak presne s tim ti wowtoc NEpomuze |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 18:59:00
|
tak presne s tim ti wowtoc NEpomuze
zajimave je ze vzdy me to pomohlo  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 19:02:11
|
to pak je zajimavy, protoze ten wowtoc nic nedela, jen "prechcije" tu kontrolu version mismatch, ve hre zadna zmena a v addonech taky ne |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 19:03:51
|
to pak je zajimavy, protoze ten wowtoc nic nedela, jen "prechcije" tu kontrolu version mismatch, ve hre zadna zmena a v addonech taky ne
jo je to zajimavy addony mam stale stejny od zacatku a error halsky ve hre sem tim zatim vzdy vyresil mno ... |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 19:09:54
|
Bohužel tenhle patch byl docela významný, a hlavně změnil spoustu LUA funkcí v makro jazyku. Takže Cosmos (ať už má jakou chce verzi) fakt hodně blbne a spousta věcí v něm vůbec nefunguje.
Například nezobrazuje se pošta, sekají se hodiny, nejde vstoupit do konfigurace Cosmosu a tak.
Jakékoliv přečíslovávání s tímhle nepomůže, až nová verze Cosmosu - ta oficiální zatím (??) zřejmě (??) ještě není... |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 01:19:08
|
Dnes jsem si s tím hrál...dobře funguje nová alpha verze cosmosu, musí se vypnout pár blbností, který na záčátku hážou error. Pak to valí. Jenže mám problém, že mě hra dost často vytuhne tak na 30 sec a pak se teprve zase rozjede, stává se mi to hlavně při otevírání quest booku a kliknutí na quest, zatím nevím co s tím . |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Spider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 12:25:21
|
Ja pouzivam ted taky Alpha Cosmos, vypnul jsem asi dve veci co zlobily + jeste naky co tam nechci a jede to ok. Nevim ale jak zapnout aby se mi ukazovali vysoky lvl u hracu misto lebky nebo otazniku :( |
Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 13:33:58
|
ta funkce pry byla blizzardem zrusena ... (dost mozna ted clientovi posila primo info lvl, nebo ??) takze se mozna s touhle funkci rozloucime nadobro
coz me nevadi
ale mozna je to kec (ja to cetl na VN boardech myslim) a je to jen bug ... ale me to nechodi od patche taky .. a s nicim |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 16:54:31
|
no tak sem cosmosa zapichl a ted sem spokojenej s timhle http://www.cza.wz.cz/WoWScrnShot_102402_164358.jpg povypinal sme par veci, nahradil ty CT_unitbary barama z Gypsy trochu si to poskladal a .. ted si na to budu zas 2 tydny zvykat ¨:) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 21:18:35
|
Ja driv pouzival Nurfed UI + asi 7 nebo 8 addonu co sem potreboval ... ale po patchu se my to nejak posralo ( teda ten novej Nurfed mel nejaky zmeni co se me nelibili ) tak sem tam dal cosmos + te nove ikon bary ze zakladniho wow + vlastni adony a sem spokojenej :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 01:04:09
|
S novym patchem jsem spokojenej. Jen se mi po odstraneni Cosmose odstranila i docela uzitecna vec. Kdyz je kouzlo mimo dosah, tak zesedne pouze klavesova zkratka, ale s cosmosem zesedla cela ikonka - coz bylo o dost prehlednejsi. Nevite, co to dela za addon? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 08:27:07
|
quote: Originally posted by Stilgar jinak nemuzu nez doporucit balik addonu : http://www.insomniax.net/files/wow/wow_ui_mod_ix_recompilation_v1.53.1.zip
Nemuzu nez souhlasit, insomnia recompilation je opravdu super, sice je tam hodne zbytecnejch veci, ale to je skoro vsude, hlavne se mi libi pouziti gypsy status baru, protoze mi prijde o dost prehlednejsi nez originalni. |
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
|
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 11:01:30
|
Tak jsem zkusil insomnia sbirku addonu a zatim vypada fakt dobre. Uvidim v praxi. Tohle nastavovani ui je fakt des, zatim jsem nebyl spokojenej snad s nicim, tak snad mi tohle vydrzi :). |
No comment |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 13:35:32
|
quote: Originally posted by Julian
Tak jsem zkusil insomnia sbirku addonu a zatim vypada fakt dobre. Uvidim v praxi. Tohle nastavovani ui je fakt des, zatim jsem nebyl spokojenej snad s nicim, tak snad mi tohle vydrzi :).
Blbý je to, že po další patchi, budu zase dvě hodiny nastavovat a zkoumat, aby to zase fungovalo správně...což je imho trochu opruz  |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 28/03/2005 : 10:10:36
|
Ja to vyřešil jinak. Stahnul jsem jen to co potřebuju :-).
Mam jedinej maler, stratil jsem v gatherer UI všechny data :-(.
|
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 09:50:03
|
Taky sem zacal pouzivat Insomnia addony ... musim uznat ze s par vlastnich addonu co sem tam nahral je to do ted nejlepsi ui co sem mel, uvidime nadale. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 29/03/2005 09:50:33 |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 10:26:20
|
Ono to ma i mapy dungeonu ? |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 12:11:38
|
quote: Originally posted by Bearsson
Ono to ma i mapy dungeonu ?
Ano, nicmene to muzes mit i v zakladnim wow ui :) http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=539 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 15:33:15
|
Ten soubor staci nahrat do gathereru ? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 16:38:40
|
quote: Originally posted by Colldor
Ten soubor staci nahrat do gathereru ?
importovat, nevysvetlil sem to dost jasne? |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 17:39:27
|
quote: Originally posted by Warlord
quote: Originally posted by Colldor
Ten soubor staci nahrat do gathereru ?
importovat, nevysvetlil sem to dost jasne?
Aááá warlord rozšiřil muj tajně pořízený (od kamaráda, který to měl od kamaráda...) soubor se všemi kytičkami, rudou a bedničkami uaaaa to je zločin! Teď budu mít vyžrané všechny mé tajné lokace od čecháčků  |
 |
|
|
Topic  |
|