Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 AKCE - Night Sisters + Krayt Hunt
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/03/2005 :  05:23:57  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Takze nedelni akce se povedla lootnuli sme dve perly, je z nich opravdu tedko rare drop.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 22/03/2005 :  08:28:12  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Musim to trochu upresnit
lotnuly jsme
2 perly z Krayt Ancietu a to Flawes po vytuneni meli shodny stat 48 na DMG a na FC -9
1 perlu Premium z Gigant Kraytu po vytuneni mela 30 na DMG a FC -6
-docela shit

dalsi aki v podobnem stylu bych asi naplanoval na konec tohoto tydne. Jinak Erdisku dik za pomoc

Doufam ze za Boh priste pujde vice lidicek

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/03/2005 :  13:18:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
a pocital nekdo draky ? bych rekl ze jsme jich zabili tak 20 ancientu a gigantu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 22/03/2005 :  13:28:49  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
... nepocitaje normalni Canyony a Juvenile, kteri se, buhviproc, generovali na tom samem miste na vychod od mesta ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 22/03/2005 :  13:52:11  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
To uz mas asi dobre veci v meci enni, kdyz nad takovou dobrou perlou ohrnujes nos ;-) Ja mam jeste jednu horsi v pvp meci.

Jinak na Krayta klidne staci jeden jedi a jeden tank, kterej bude mit aspon novice medica. Nekteri Tankove s Riflemanem a novice medikem ancient draky a eldery dokonce soluji :), ale to je podle mne na zbytecne moc dlouho.

BTW hodila by se nejaka jmena dalsich tanku ve hre, vite o nekom, s kym by se dalo domluvit na hunt a loot 50/50?

Nemam nic proti hromadnym akcim v 10 lidech, prave naopak. Dva lidi se ale snaze domluvi na termin, slezou a nemusi se planovat na tyden dopredu, zvlast kdyz je k dispozici chata na tatooine, kolem ktere se acienti spawnuji a cekaji az jim nekdo nakope zadek :))

Jestli o nikom nevite, tak nagrindim Violu na defence stackera, ale to zas budu potrebovat jediho :)
Bude pak mit nekdo z jedi zajem o tuhle vynosnou spolupraci?

Kdo by se chtel domluvit, napiste sem nebo ve hre pst olusriel, hergoth

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/03/2005 :  14:26:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ve dvou to trva moc dlouho.. a ja se navic neumi lecit :-(
ale pujdu rad, staci kdyz napises tell na nekterou z mych postav - pokud budu aspon trochu moct
prachy se hodi

v nedeli nakonec jak jsi tam byl s olusrielem, tak mam dojem ze jsi me ani moc nelecil.. takze bych to mozna ustal.. ale asi ne ve dvou.. v tom pripade kdyby sli radeji dva joudove a ja..
takze kdyz se domluvis s brachou, girosem nebo ennim, tak ve trech to zvladneme v pohode..

pripadne se mi zda ze tu byvas rano, takze bychom sli rano a nebude se nam tam nikdo motat..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 22/03/2005 :  14:50:00  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

ale pujdu rad, staci kdyz napises tell na nekterou z mych postav - pokud budu aspon trochu moct
prachy se hodi

v nedeli nakonec jak jsi tam byl s olusrielem, tak mam dojem ze jsi me ani moc nelecil.. takze bych to mozna ustal.. ale asi ne ve dvou.. v tom pripade kdyby sli radeji dva joudove a ja..
takze kdyz se domluvis s brachou, girosem nebo ennim, tak ve trech to zvladneme v pohode..

pripadne se mi zda ze tu byvas rano, takze bychom sli rano a nebude se nam tam nikdo motat..

Ted uz rano bohuzel nemuzu, jaky mas jerzee vlastne template a staty u kompa? Nenasel bys nekde 15 sk bodu na novice medica?

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 22/03/2005 :  14:54:15  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
Jde o to, ze jsem vcera videl takovyho malyho tlustocha TKM. Ten najednou sam tankoval dva ancienty, kteri mu brali max 20-60, coz si jako novice medic v pohode zahealoval. Vubec nebojoval jen jim daval na preskacku intimidate - asi intimidate2 a average jedi v klidu draka krmil zezadu :)

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 22/03/2005 :  15:01:01  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

prachy se hodi

Ted uz rano bohuzel nemuzu, jaky mas jerzee vlastne template a staty u kompa? Nenasel bys nekde 15 sk bodu na novice medica?

Kdyz tak bych ti poslal wp na vendora ktery prodava compa s 88-90% resistama.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 22/03/2005 :  15:14:22  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Jakej je ten waypoint?
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 22/03/2005 :  16:50:57  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Jakej je ten waypoint?

Ty jsi rebel? ..Jeee, ja ho uz zapomel :o))

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 22/03/2005 :  17:29:53  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
a co mne? ja jsem imp

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/03/2005 :  17:35:37  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
ja se smaozrejme huntu na draka rad zucastnim taky, meli bychom jeste do revampu nahuntit co nejvice perel, kdovi jak potom bude tezky ulovit draka se slabymi buffy... abychom ho taky nedelali ve 20ti lidech :)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 22/03/2005 :  22:14:54  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
no je to moje nejhrorsi perla

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/03/2005 :  05:39:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No HP se zmeni i u NPCek jinak by nesli killovat.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/03/2005 :  09:48:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
mno pokud jsem to pochopil spravne, tak se health zmeni na 3k, coz je v podstate totez co dneska s bufem, takze to je dobry krok..

spise jde o to, zeby meli celkove zesilit high moby, takze obavy jsou na miste a je mozne, ze na nej skutecne nebude mozne jit ve dvou, trech, ctyrech lidech..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 24/03/2005 :  10:26:01  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
No ja to pochopil tak, ze health bude 1000. Maximalni hodnota bude 3000 a bude to zalezet na nejakem levelu (asi z PvP). Kratkodobej buff to zvedne o 20%, dlouhodobej o 10%.

Proste z toho udelaj PvP mlaticku a tezce potlaci solo hrani, coz me neskutecne sere.
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 24/03/2005 :  11:38:44  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja to pochopil tak, ze health bude 1000. Maximalni hodnota bude 3000 a bude to zalezet na nejakem levelu (asi z PvP). Kratkodobej buff to zvedne o 20%, dlouhodobej o 10%.

Proste z toho udelaj PvP mlaticku a tezce potlaci solo hrani, coz me neskutecne sere.

Jj, tak to chapu i ja. A bude HOOODNE zalezet na tom, z ceho se Combat Level bude pocitat. Pokud by se level generoval jen z PvP ( ne z PvE), pak by to znamenalo, ze ne-PvP hraci budou mit znacne omezenou hratelnost. Pokud by to ale treba bylo zalozano na poctu vvsech Badges, plneni vsech misi a ukolu, atd., pak by to byla pohoda - proste musis aktivne hrat, a jestli ti vic vyhovuje PvP nebo PvE, to je jedno, zpusob dosazeni levelu si vzber sam.
No, jsem na to zvedav ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)

Edited by - baron432 on 24/03/2005 11:40:59
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 24/03/2005 :  12:21:09  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Combat level mozno sa bude ratat z toho kolko mas bojovych skilov alebo kolko si ziskal expov. Keby to bolo len od pvp tak pvm hraci su v nevyhode.
Som zvedavi jak sa ztym vyrovnaju doktory ktory buffovali a pravdepodobne pridu o biznist.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:54:26  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

No pokud to udělají takhle, tak končím, PvP mě absolutně nezajímá a běhat tam jediný s 1k HAM, to bych jim ohrál
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:38:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
podle me se cobat level bude pocitat ze skillboxu a nebo s toho jak budes namakanej.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:49:26  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
taky si myslim, ze se bude pocitat ze skillu.. ale je tojen domnenka

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:57:39  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
treba to pridaji nejak do skillu.. healt increase + xx nebo tak neco..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/03/2005 :  13:26:59  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:

Jj, tak to chapu i ja. A bude HOOODNE zalezet na tom, z ceho se Combat Level bude pocitat. Pokud by se level generoval jen z PvP ( ne z PvE), pak by to znamenalo, ze ne-PvP hraci budou mit znacne omezenou hratelnost. Pokud by to ale treba bylo zalozano na poctu vvsech Badges, plneni vsech misi a ukolu, atd., pak by to byla pohoda - proste musis aktivne hrat, a jestli ti vic vyhovuje PvP nebo PvE, to je jedno, zpusob dosazeni levelu si vzber sam.
No, jsem na to zvedav ...

Hehe, badges bych u Koudyho bral, už pomalu klepu na 125ku... Horší by to bylo u Gábinky...
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 29/03/2005 :  15:10:53  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Ahoj.
to all : mam docela zasobu ruznych lootnutych tissue, scale atd... z dragonu, ruzna kvalita, velky mnozstvi. Pokud to nekdo na neco pouzijete dejte vedet, zatim nevim co s tim. taky mam hodne janta blood. je toho hafo jeste po puvodnim Khaotovi.. dejte vedet. cus

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/03/2005 :  16:08:26  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

Ahoj.
to all : mam docela zasobu ruznych lootnutych tissue, scale atd... z dragonu, ruzna kvalita, velky mnozstvi. Pokud to nekdo na neco pouzijete dejte vedet, zatim nevim co s tim. taky mam hodne janta blood. je toho hafo jeste po puvodnim Khaotovi.. dejte vedet. cus

nez bys to vyhodil, tak to radsi narvu do batohu a schovam do vendora..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 29/03/2005 :  16:36:22  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
kua, ti rebelove nas vcera rozmetali..
Uvazuju v cem byla chyba. Kdo tam byl, pridejte sem svoje priciny. Kdyz budeme vedet proc nas porazili, budeme se moci na priste lip pripravit(je to volny myslenkovy proud s pravop chybama :):
Hlavni priciny podle mne:
-zbytecne jsme cekali s bojem (otazkou je, jestli jsme se nemeli vcas rozptylit do prostoru, anebo utocit hned, kdyz byla Xefea na dohled)
-moje chyba, ze sem dal krmil draka, namisto meditace a pripravy na boj. Ale necekal sem, ze je to takova zakerna cubka, ze si bude hrat na jedi kamarada a pak bude bojovat unfair, az budeme vystaveny z force.
-prislo mi ze jedium nejak moc brali z cerveneho. Kdyz jsem mel force armor a synthsteak brala mi xefea mecem asi 100-130, ostatnim 350-400
-co jite za jidlo, jite ssteaky, girro force armor?
-meli lepsi mece, z combat logu byly videt jedn hity, jejich cca 2x vic nez vase --> potrebujeme sutry a tzn daleko casteji chodit na krayty a tzn vice tanku v BOH, nez jen dva a na hunty chodit treba jen ve dvou, s polearmleghit3 to v pohode jde.
-meli jsme se soustredit na nejslabsi jedi --> optimalne electra. Ta to moc neumi a navic ma myslim i strach, protoze porad chcipe :-)
-na defendera (Xefea) plati drain force, jinak se bude komfortne healovat a dostavat mensi hity nez vsichni ostatni. Jako master defender nema force run, je odkazana na speeder (rozbijeni speederu nutne) a burst run
-vidim to tak, ze sem ji mel okamzite jit po force(forcedrain) a ostatni enhanceri stejne tak, zatimco by ji nekdo tankoval
-kdyz prijel zbytek, tak uz by byla hodne vyforcena a pak hned na electru - vzdy vsichni na jednoho
-minimalne bych navrhoval v tom udelat nejaky system, jako treba zasada utoceni:
1.cil -combat medic
2.cil -1. jedi podle abecedy, na ktereho zautoci leader
3.cil dalsi jedi podle abecedy
anebo jakykoliv jiny system, kdy bude utok urcovat treba leader.
-za sebe bych rad dal par friendly duelu s jedima treba i 2vs1, kdo bude mit zajem dejte mi vedet. Sveho jediho jeste neumim uplne hrat, to rikam otevrene a jinak nez bojem nebo treba treninkem to nepujde. Postavit se nekam a mackat dervish2 je malo(aspon u enhancera;)
-dalsi vec, co mne napada, do krayt valey chodit overt jen jedi, zbytek druziny klidne zakryti. Diky terrain negotiation a spicatym horam utecete frunem2 i swoopovi, anebo naopak chodit opravdu vsichni, zvlast padavani, pokud maji normalni mec. Kazdej LS je strasne moc znat.
Zase vidim lidi co reptaji, na co mam pvp postavu, ktera zdrha s frunem. Ale vcera sem zdrhal, az kdyz byli vsichni mrtvi giro, enni i jerzee a force sem mel kolem 500, proti 3 jedi je to jedina volba.
-giross mi prijde ze fr nepouziva vubec.
-chodit neco hned oplacet myslim taky neni moc ucinne, musela by to byt fakt nahoda nekoho prekvapit.
-Tim, ze se nekde postavi 6 jedi a budou cekat na rebely se dosahne jenom toho, ze jich prijede bud 12 a bude to vyprask ,anebo neprijede nikdo. Je treba najit taktiky, jak je prekvapit. Dobra by mohla byt s nastrcenym niresanem a zbytkem lidi za bukem :)
-komunikace pres ventrilo anebo psane bindy na hotkey jsou nutnost
-cokoliv dale

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 29/03/2005 :  16:43:00  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ahoj.

proc to rozdavas? Az narazis na lepsiho weaponsmithe, urve ti za to ruce a navali credity az za usi :o)

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 29/03/2005 :  16:59:55  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ahoj.

proc to rozdavas? Az narazis na lepsiho weaponsmithe, urve ti za to ruce a navali credity az za usi :o)

ja tam nekde napsal ze rozdavam ??

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 29/03/2005 :  17:22:50  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
tak ten vcerejsi chaos jsem pozoroval taky, sice jsem byl zakrytej, takze pro boj k nicemu ale aspon jsem mel cas boj sledovat. Xefea plnila vyloženě roli volavky. Přijela, koukala, čekala až na ni zautočite, a až viděla že na ni prdite, zautocila na Enniho. Jakmile se strhla mela, sezrala neco na terain negot (jelikož bez FR bezela dost rychle), nebo burst run a zacala to roztahovat po prostranstvi. najednou se vynořili dalši knighti co jen cekali na povel a bylo.. Muj nazor je ten, že nema cenu se s nema mlatit dokud nemame srovnatelne mece. Oni jsou na pvp dobře vybaveni nejen kamením ale i zkušenostma a takoví fresh knighti co si někde lovi perly jsou pro ně lahudka a fakt je podle me lepsi utyct než si hrat na geroje, chcipnout a oni za smrt knighta jen postupuji vyše v council ranku nebo jak se tomu přesně řika...
Souhlas s Olu : zaměřit se nejdříve na jednoho všichni, ideálně na jeden pool. u xefey se zaměřit na drain force, vysát ji a killnout. To je ale težky jelikož ma full template, to dela pokud se nemylim kolem 7200 force a jeste pokud pouzije holocron, muze to byt pekne na dlouho a jeste kdyz si nakonec da Avoid incap, tak muzem jen ostrouhat mrkev.. ale ten je zase jen na 30 vreřin takže těžko říct.
Měli bychom tedy
1) Nalootovat pořádné perly
2) Nacvičit mezi sebou pvp
3) Přidělit si ukoly v boji + leadera kterej veli, TAKTIKU
4) a začít...
Chápu že existují hráči kteří mají hrdost, jsou draví a chtějí jim nakopat prdel hned, ale bez výše popsaných věcí to bohužel skutečně nepůjde..
S duely souhlasím, je to nutnost. Klidně do Boh kdykoliv přijedu na cvičné boje..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/03/2005 :  07:05:20  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A jak lootovat perly kdyz jsou tam tihle picusove?
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 30/03/2005 :  09:25:15  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nejsou tam pořád, a draci se nastesti spawnuji i trochu dale, ne jen primo v kanonu. Treba vcera tam byl klid a dalo se v pohode huntit i na frekventovanych mistech.. zalezi asi jak kdy. A celkem to ted i pada ...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/03/2005 :  12:05:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
lol jsem se predtim uklik

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 30/03/2005 22:18:18
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/03/2005 :  12:06:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

-komunikace pres ventrilo anebo psane bindy na hotkey jsou nutnost

skutecne jsem rad ze to rikas.. ja s ennim ti rikame uz MINIMALNE MESIC, at poridis ventrilo sobe, brachovi a niresanovi !!!!
mikrofon stoji 30 kc a stahnout to muzes bud z boh interniho guild fora (ennimu napis ve hre mail se svym nickem ve hre i tady na foru a on ti da pristup), nebo ti to poslu mailem jako niresanovi..

hmm tak xefea nema FR ? a ja si rikal, jaktoze ji temer stacim..

potom v tom boji byl strasny chaos (jako vzdy) a nevedel jsem, jestli mam jit radeji po xefee, nebo electre, nebo po kom.. zkratka chybel nekdo, kdo by rikal na koho se zamerit..

jinak ve vsem s olusem naprosto souhlasim.. ale to ventrilo je skutecne zasadni nutnost..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 30/03/2005 :  14:00:18  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak ten vcerejsi chaos jsem pozoroval taky, sice jsem byl zakrytej, takze pro boj k nicemu ale aspon jsem mel cas boj sledovat. Xefea plnila vyloženě roli volavky. Přijela, koukala, čekala až na ni zautočite, a až viděla že na ni prdite, zautocila na Enniho. Jakmile se strhla mela, sezrala neco na terain negot (jelikož bez FR bezela dost rychle), nebo burst run a zacala to roztahovat po prostranstvi. najednou se vynořili dalši knighti co jen cekali na povel a bylo.. Muj nazor je ten, že nema cenu se s nema mlatit dokud nemame srovnatelne mece. Oni jsou na pvp dobře vybaveni nejen kamením ale i zkušenostma a takoví fresh knighti co si někde lovi perly jsou pro ně lahudka a fakt je podle me lepsi utyct než si hrat na geroje, chcipnout a oni za smrt knighta jen postupuji vyše v council ranku nebo jak se tomu přesně řika...
Souhlas s Olu : zaměřit se nejdříve na jednoho všichni, ideálně na jeden pool. u xefey se zaměřit na drain force, vysát ji a killnout. To je ale težky jelikož ma full template, to dela pokud se nemylim kolem 7200 force a jeste pokud pouzije holocron, muze to byt pekne na dlouho a jeste kdyz si nakonec da Avoid incap, tak muzem jen ostrouhat mrkev.. ale ten je zase jen na 30 vreřin takže těžko říct.
Měli bychom tedy
1) Nalootovat pořádné perly
2) Nacvičit mezi sebou pvp
3) Přidělit si ukoly v boji + leadera kterej veli, TAKTIKU
4) a začít...
Chápu že existují hráči kteří mají hrdost, jsou draví a chtějí jim nakopat prdel hned, ale bez výše popsaných věcí to bohužel skutečně nepůjde..
S duely souhlasím, je to nutnost. Klidně do Boh kdykoliv přijedu na cvičné boje..

...najednou se vynořili dalši knighti co jen cekali na povel a bylo..

Rekl bych, ze to bylo trochu jinak,

ze totiz jenom cekala, az ji prijedou posily a hrala si na hodnyho jediho. Meli jsme se do ni oprit hned :(
Pouceni z toho mam nasledujici, jakmile je rebel jedi na obzoru(obvykle kdyz me uvidi je prekvapeny stejne jako ja nebo jeste vic) okamzite utocit i za cenu toho ze se budu muset stahovat v polovine boje, nekempovat porad se pohybovat.
Force armor bude dobrej asi jenom do vravy, kdyz bojuje hodne jedi, vsiml sem si, ze do mne parkrat bouchli, kdyz ze mne kapalo jenom kolem 100 okamzite sli po nekom jinem. Nebezpecni by pro mne byli az tak po 30 ranach, kdy mi konci ssteak a force armor po 30 ranach mne uz stal hodne force stavy. Na duely (pretahovana s force) force armor nebude zapotrebi, naopak muze stat hodne force a poslat do kytek, ale jeste jsem ho moc nezkousel. Proti meelerum naopak je to myslim spravna volba, zvlaste proti uber pikam 1000dmg nebo teras kasi knockdownum. Neni treba se tolik healovat a je tak daleko vice casu na heal states, stand a boj. Proti onfire lek zatim bohuzel nemam, stejne tak proti hodne silnemu disease a woundum, ale to nema vetsina jedi.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 30/03/2005 :  14:03:55  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
o riflemanech, carabinierech a pistoleerech jakozto o single protivnicich asi zatim nema smysl psat :o)

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/03/2005 :  15:42:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A budete mit ventrilio?
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 30/03/2005 :  19:14:37  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
Asi sem do toho nemam moc kecat som rebel ale nemyslim si ze lektra je najslabsia.
nema sice rank ale je skusena a ako jedina nekempuje , zvyseh racu (APOC + AMD) ma rank lebo kempuju na starportoch.

Ad dva rada ak zbadate samotnu xefu a je vac ciac zabit bez milosti.
(vzdy ma pascu pripravenu , amd a apoc NIKDY niesu kamarati s opacnou stranou)
Mam zdroje a taky si zistujem).
Kto nemate zmene staty zmente si ich tie stredne nepotrebujete.

Skoda ze ste impici :((((((((((

a aj mna vemete na ventrilo ?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/03/2005 :  22:23:35  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infik

Skoda ze ste impici :((((((((((

skoda ze jsi rebel

quote:
Originally posted by Infik
a aj mna vemete na ventrilo ?

jestli zmenis stranu

ale urcite si myslim, ze bychom mohli dat nastaveni i rebelum, s tim, ze nebudou mit heslo, tak se nedostanou do mistnosti BoH a budou jen v roomu SWG a kdyz budeme chtit pokecat s nimi, tak my vylezeme z nasi BOH room

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/03/2005 :  09:54:01  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nechapu proč jsou některy Češi rebelove... Už tak je nas malo a ještě se dělit na dvě skupiny no nevim, nevim. Podle mě bychom všichni češi měli bejt Impici a byl by klid

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/03/2005 :  10:18:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
nechapu proč jsou některy Češi impove... Už tak je nas malo a ještě se dělit na dvě skupiny no nevim, nevim. Podle mě bychom všichni češi měli bejt rebelove a byl by klid
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/03/2005 :  10:44:19  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

nechapu proč jsou některy Češi impove... Už tak je nas malo a ještě se dělit na dvě skupiny no nevim, nevim. Podle mě bychom všichni češi měli bejt rebelove a byl by klid

no myslim že impu je vice...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 31/03/2005 :  13:27:19  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
No mozna je electra ted uz silnejsi, je ale fakt ze jednu dobu to byla skoro pravidelne ona, kdo z light jedi umiral a utikal prvni. I dnes kdyz ji potkam 1vs1 zatim vzdycky utekla.
Vcera se celkem vyvedl boj proti rebelum a nakonec i bh. Po tom co jsem v zaplnenem MOPu 15 minut jako dark jedi prodaval perlu :) prijeli 2 řezníci BH z LOK guildy, jeden kladivář+TKA (známý enniho a girosse), druhej BH TKA+rifleman. Srandovní na tom je, že jsem asi 10 minut nevěděl, že jsou to BH a že jdou po mně, měl sem je za overt rebely. A tak jsme si zaplavali, ja obcas vylezl z vody dali jsme si par ran, pak sup hned zpatky smyt mydlo :). S kladivkem mi bral docela hezky, protože mi navíc došly ssteaky. Ten druhy mne jednou dokonce trefil rifli, asi strafe shotem, najednou ze mne kaplo 1050 (sem myslel ze mi konci buff :) Ještěže jsou BH dostatečně pomalí. Ten druhý byl trpělivější a čekal na mně před domem, až vylezu.
Nakonec jsme dali duel TKA vs Hergoth, přes všechny defence a intimidate jsem mu bral solidních 150-300 dervishem2, on mně kolem 100-160 bez steaku jen s force armorem. Problém byl ale v tom, co už tu někde možná zaznělo, měl medica asi 0040 a celou dmg si tak healoval. Němel jsem čas na experimentování a přehazování perel v mečích, ale jako jediné dvě řešení pro tenhle případ vidím tato:
1) Jit po červeném- chvilkama to vypadalo, že se nestihne postavit ze zeme a healnout se = proto ale asi bude zapotrebi silnejsi mecik.
2) Jit po modrem, samozrejme mel oba mind buffy a ja druhy mec nemel v poloze "připraven v použití". Proto by mně zajímalo jestli někdo nemáte zkušenost s tím, jak silný je třeba one handed LS, abych mu bral aspon 100 jedním headhitem3???

Nakonec jsme se rozešli po asi 5 minut dlouhem boji, protože mi došla force, jeste mi slíbili, že si na mně nechají mise. Z toho druheho vylezlo, ze je to alt char devky deviny :). Hned mne chtela vyzvat na duel, bojoval jste tady s ni uz nekdo? Zdalo se, ze si s jedim docela veri..

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/03/2005 :  13:49:11  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mozna je electra ted uz silnejsi, je ale fakt ze jednu dobu to byla skoro pravidelne ona, kdo z light jedi umiral a utikal prvni. I dnes kdyz ji potkam 1vs1 zatim vzdycky utekla.
Vcera se celkem vyvedl boj proti rebelum a nakonec i bh. Po tom co jsem v zaplnenem MOPu 15 minut jako dark jedi prodaval perlu :) prijeli 2 řezníci BH z LOK guildy, jeden kladivář+TKA (známý enniho a girosse), druhej BH TKA+rifleman. Srandovní na tom je, že jsem asi 10 minut nevěděl, že jsou to BH a že jdou po mně, měl sem je za overt rebely. A tak jsme si zaplavali, ja obcas vylezl z vody dali jsme si par ran, pak sup hned zpatky smyt mydlo :). S kladivkem mi bral docela hezky, protože mi navíc došly ssteaky. Ten druhy mne jednou dokonce trefil rifli, asi strafe shotem, najednou ze mne kaplo 1050 (sem myslel ze mi konci buff :) Ještěže jsou BH dostatečně pomalí. Ten druhý byl trpělivější a čekal na mně před domem, až vylezu.
Nakonec jsme dali duel TKA vs Hergoth, přes všechny defence a intimidate jsem mu bral solidních 150-300 dervishem2, on mně kolem 100-160 bez steaku jen s force armorem. Problém byl ale v tom, co už tu někde možná zaznělo, měl medica asi 0040 a celou dmg si tak healoval. Němel jsem čas na experimentování a přehazování perel v mečích, ale jako jediné dvě řešení pro tenhle případ vidím tato:
1) Jit po červeném- chvilkama to vypadalo, že se nestihne postavit ze zeme a healnout se = proto ale asi bude zapotrebi silnejsi mecik.
2) Jit po modrem, samozrejme mel oba mind buffy a ja druhy mec nemel v poloze "připraven v použití". Proto by mně zajímalo jestli někdo nemáte zkušenost s tím, jak silný je třeba one handed LS, abych mu bral aspon 100 jedním headhitem3???

Nakonec jsme se rozešli po asi 5 minut dlouhem boji, protože mi došla force, jeste mi slíbili, že si na mně nechají mise. Z toho druheho vylezlo, ze je to alt char devky deviny :). Hned mne chtela vyzvat na duel, bojoval jste tady s ni uz nekdo? Zdalo se, ze si s jedim docela veri..

Lightsaber Sample Stats:

Lightsaber 4th gen stats (damage fully experimented, 10pts.):

One-hand: 153-257, 43
takze kdyz tam das ty tvy sutry tak se dostanes na nejakych cca 340 - 440 dmg, fc 8.. to uz by mu asi zbyvalo slusne :))
Taky je duležity co jsi měl proti TKA sežrano, někde jsem čet že Jedi vs TK musi vzit jidlo na accuracy, to ja alfa omega. Spatne se do nej trefuje, jeste kdyz sni jidlo na dodge... tak je to spatny.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 31/03/2005 :  14:13:01  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja sem bojoval s picou Devinou, huntila s jednim TKA Dark jediho tak sme mu asi 3 impici pomohli. TKA sel k zemi a devina utikala pres cely lok force runem do jednoho mesta kde se na nas vyritilo dalsich pet Light jedi.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/03/2005 :  15:43:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
me se nejvice libilo, jak jsem se zacal mydlit s ashowi, pribehl giros a snoex, tak ashowi zdrhl do vody s asi pulkou cervene a absolutne necekal, ze prehodim na rifli a par ranama strafe2 a startle2 jsem ho dostal na asi 1/4 cervene, nez se vzpamatoval a utekl dal do vody.. skoda, kdybych mel tu jawa, tak by mohlo byt po nem

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000