Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Taky vam po velikonocnim patchi pada WOW?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mpegyna
Starting Member

9 Posts

Posted - 27/03/2005 :  16:25:20  Show Profile Send mpegyna a Private Message  Reply with Quote
Mne to tedy pada jak hrusky, neni pulhodina, aby mi to aspon dvakrat nespadlo. Zvlaste vesele je to pri souboji, kdy samozrejme automaticky umru, nez se naloguju znova. :-(

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 27/03/2005 :  17:02:55  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
mě to nepadá, ale nefunguje mi někdy spodní bar, kde mám spell atd. takže občas nemůžu používat nějaké kouzla což dost nepříjemné.
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 27/03/2005 :  17:23:05  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Opatchoval jsem, ale byla zmrsena krajina, chybely textury a mohl jsem i propadnout. Reinstall -> Patch -> !@#$%^& -> Reinstall -> Patch -> !@#$%^& -> Reinstall -> Patch -> !@#$%^& -> Nehraju moc, takze pres Velikonoce jsem si to chtel uzit, ale takhle budu hrat jeste min. Uz me to ani moc netahne se snazit to zprovoznit.

P.S.: Patch jsem pokazdy znovu stahoval.

Edit: A to nemluvim o neustalych disconnectech. Da se nejak 100% overit spojeni na WoW servery? Inet jinak facha bez problemu ve vsech aplikacich.

No comment

Edited by - Julian on 27/03/2005 17:25:00
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 27/03/2005 :  17:48:16  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
taky se mi to občas uplně zasekne, dřív jsem hral bez problémů

žadný addony nepoužívám
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/03/2005 :  17:59:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
hm, v nasi guilde nikdo zadny problemy, snad jen krome cosmos whinners
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 27/03/2005 :  19:41:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
U me take zadne problemy.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 27/03/2005 :  19:50:21  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Problém s tím qbarem mám taky, ale nefunguje jen klikání. Hotkeye jedou v poho(takže moc velký problém to není). A spadlo mi to teda zatím jen jednou, takže bez problému(snad se frekvence nezvýší)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/03/2005 :  00:43:34  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
já co pozoruju, je akorát to, že po posledním patchi vidím často mrtvoly hráčů ve vzduchu
Go to Top of Page

mpegyna
Starting Member

9 Posts

Posted - 28/03/2005 :  03:50:48  Show Profile Send mpegyna a Private Message  Reply with Quote
Tak to me funguje vse tak jak ma, od novyho patche nemam ani Cosmos, kterej jsem odinstalil, protoze poradne nefungoval. Ale asi to bude neco s grafikou, protoze mi to padalo a vyhazovalo to ty blizzardi chyby, co chce posilat. Ted jsem nainstalil novy Catalysty a uz blizzardi chyby nevidim, protoze zatuhne vzdycky celej komp a je to na restart. BTW Nevite jak rozchodit ty blizzardi chyby? Ani v bete ani ted mi to jeste ani jednu neposlalo - vzdy cannot send nebo connect to server.
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 28/03/2005 :  10:23:32  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Mě se to začlo kousat při odlogování ze hry.

Musím pak natvrdo restart kompu :-(.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

kacer
Starting Member

6 Posts

Posted - 28/03/2005 :  10:26:56  Show Profile  Send kacer an ICQ Message Send kacer a Private Message  Reply with Quote
Me pomohlo v BIOS vypnout AGP Fast Write, od te doby mi to uz nehodilo ani jednu chybu 132 ani jinak to uz netuhne.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/03/2005 :  10:35:38  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
me to taky pada a ne zorvna malo

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

vlask
Starting Member

19 Posts

Posted - 28/03/2005 :  10:38:05  Show Profile Send vlask a Private Message  Reply with Quote
Tak ja jsem zadne padani nezpozoroval, jenom ty litaci mrtvoly se opravdu namnozily
Jinak mam FX5900XT a 61.77 drivery. Coz si myslim ze byste taky mohli uvadet kdyz uz se bavite o potencionalnich problemech s grafikou.
Go to Top of Page

kacer
Starting Member

6 Posts

Posted - 28/03/2005 :  12:05:09  Show Profile  Send kacer an ICQ Message Send kacer a Private Message  Reply with Quote
Ja mam FX5600, ale ovladacema to aspon v mym pripade nebylo, zkousel sem ruzny serie vcetne Omega driveru a nakonec sem se vratil k 55.56. Pomohlo az to vypnuti Fast Write.
Go to Top of Page

massimo
Starting Member

46 Posts

Posted - 28/03/2005 :  12:05:15  Show Profile  Send massimo an ICQ Message Send massimo a Private Message  Reply with Quote
A nemate nahodou onboard sitovky ???
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 28/03/2005 :  14:36:39  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Pokud vam to zatuhava chybujevam pamet, po novym patchy je to jeste trochu nachylnejsi. Dopokucuju projet si nejakym mem testem pamet, Memory32 nebo goldmemory.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/03/2005 :  16:59:24  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
fast write sem nenasel, ale zda se ze me to vyresily jiny ovladace na grafarnu

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/03/2005 :  17:32:53  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by massimo

A nemate nahodou onboard sitovky ???

Ne, máme USD dsl modemy oO

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 28/03/2005 :  18:32:49  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
tendle problem me postihl take, jedna se vetsinou o lidi co maji nvidia, pro me se stala wow nehratelnym s timle patchem. Jen nechapu ze blizzardi pustili tendle patch, kdyz uz na us foru bylo plno lidi s timhle problemem.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-tech-support&T=230337&P=1

http://members.home.nl/marf/Infinite%20Loop.html

Zkusil sem vse reinstal wow, reinstal grafarny i starsi ovladace memtest, spusteni s cosmosem jinymi addony i bez addonu a stejne nic nepomaha. mam Nvidia GeForce FX 5200
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/03/2005 :  03:31:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nechapu proc blizzard fusuje do remesla cosmosu.

cosmos rulez - nebo jeste lepe curse-gaming.com/mod.php rulez. kazdy si najde co funguje a co potrebuje.
all-in-one-inventory, atlas.. primo nutnosti

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 29/03/2005 :  10:02:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Rodier: Prco by nefusoval... jen at fusuje. Ja jsem s tim nadmiru spokojenej. btw... co to ma spolecnyho s padanim WoW?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 29/03/2005 :  10:53:03  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Mne akurat nejde normalne exitnut hru. Musim tvrdy reset A este obcas nejde zavret character screen a podobne srandy. Nastastie sa to hrat da.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 29/03/2005 :  11:05:32  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
thund.: to je presne.... me nefunguje exit... chvilku se to tvari ze exituje, az se dotoci disk tak alt+tab prepnu na task managera a ukoncuji wow.exe rucne...

reset PC jsem zatim nepotreboval.

Vcera jsem byl v parte s nejakym manikem co mu to furt padalo, prej si koupil novou pamet...

no mmo
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 29/03/2005 :  11:07:35  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Zatim mi to padlo jen jednou po smrti (hodne lidem to v takovem pripade pada), ale mame v guilde lidi, co jim to pada skoro porad, pokud jsou zabiti hracem, ne mobem ... dost spatny :/

Jiny pad jsem zatim nezaznamenal.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/03/2005 :  12:37:26  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
asi takhle: mnohdy trochu pomuze instalace novych ovladacu na VGA, ale stejne v 99% pripadu je problem v RAMce! takze pokud vam to haze error 132 opravdu se zamerte na tu pamet. idelani je bootable cd memtest x86, sosat muzete tady (free) http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip ...vypalite to jako image CD a jen date do cdromky (za predpokladu, ze mate nastaveny bootovani z CD) a o nic se nestarate... jakmile to zacne vypisovat cerveny radky ve spodni casti obrazovky, mate vadnou (nebo prilis agresivne nastavenou) pamet a je potreba to resit... pokud by nekdo s tim potreboval poradit, staci pisnout na ICQ 116 306 453

kazdy kdo si koupi tu nejlevnejsi ramku co se ted prodava za cca 1250Kc tak ma velikou pravdepodobnost na vadu zbozi , proto ikdyz koupite novou RAM, prvni co musite udelat je pustit memtest... nekdy se tez stava, ze modul je nekompatibilni s cipsetem... takze ikdyz je znackovy a v poradku, vam nemusi fungovat, jako napriklad se stavalo u BGA (Ball Grip Array - ty ctvereckovy cipy) modulu Kingmax a cipsetu nForce2....
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 29/03/2005 :  12:59:49  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
po patchi me hra pada kdyz akceptuji res nebo kdyz se resnu sam :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/03/2005 :  13:08:51  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

jo jo, to me taky delalo kdyz sem mel spatnou ramku
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 29/03/2005 :  13:11:53  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
no tak na us starnkach se uz obevilo ze tam lidi dostanou 2 dny zdarma jako omluvu + ze delaj na oprave tech problemu toho posledniho patche tak uvidime :)

http://www.worldofwarcraft.com/
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/03/2005 :  13:11:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
po patchy spis pozoruju takovy ruzny stary bugy ktery ZASE vylezly na povrch - predevsim treba shamansky totemy se mi obcas ukazujou cervenou barvou (hostile) i kdyz sem horde hrac, hunteruv horde pet se mi nekdy ukazuje jako hostile ... atd. proste chyby z bety
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 29/03/2005 :  15:40:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

po patchy spis pozoruju takovy ruzny stary bugy ktery ZASE vylezly na povrch - predevsim treba shamansky totemy se mi obcas ukazujou cervenou barvou (hostile) i kdyz sem horde hrac, hunteruv horde pet se mi nekdy ukazuje jako hostile ... atd. proste chyby z bety

A víš že jsem si toho taky všimnul, někdo v grupě měl medvěda a ten byl pro mě hostile
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 29/03/2005 :  15:46:26  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

jo jo, to me taky delalo kdyz sem mel spatnou ramku

ramku mam v poradku, daoc me nepada vubec kdyz pustim dva klienty najednou zaflakam celou pamet vse stabilni a funkcni, pouze wow pada :) co me poradis ted ?

p.s. v mem postu je napsano "po patchi", nebo si skutecne myslis ze se me pokazila pamet v den kdy jsem nainstaloval zminovanej patch ? :)

Edited by - Yennefer on 29/03/2005 15:47:36
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/03/2005 :  16:48:48  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

ramku mam v poradku, daoc me nepada vubec kdyz pustim dva klienty najednou zaflakam celou pamet vse stabilni a funkcni, pouze wow pada :) co me poradis ted ?

p.s. v mem postu je napsano "po patchi", nebo si skutecne myslis ze se me pokazila pamet v den kdy jsem nainstaloval zminovanej patch ? :)

mno reknu ti jen, ze test pustenim dvou klientu mi neprijde zrovna idealni, ale budiz, tvoje vec. ramka se ti muze poskodit kdykoliv, stejne jako me.. rok sem fungoval na 2*512 a zniceho nic se poskodil jeden modul a nez sem an to prisel, tak sem stihl nainstalovat novy okna mno zkus teda ty ovladace na vga, trosku to pomuze... samotnym patchem to imho nebude, pac by to delalo vsem, je to nejaka zapeklita kombinace nejakeho problemu s choulostivym patchem, IMHO
na nekolika diskusich pod popisem addonu na curse-gaming sem cetl, ze to lidem diky danemu addonu pada do desktopu, vyhazuje to ruzne error chyby atp... moznosti je vzdy povicero a blbe se hledaj :)

tak a ted uz mi dosly chytry reci

jo jen jeste k tomu testu spustenim dvou klientu... ja sem dokonce vypl swapac a nechal sem okna bezet bez nej, cili ramka byla plna az po okraj a padal jen wow, divny ze? a prece ten modul byl spatnej...

dokud nereknes, zes ten test delal, tak ti nebudu verit, ze mas ramku v poradku a pokud ji budes mit v poradku, tak ses to jedno procento ze sta, kterym to pada a neni to kvuli ramce
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 29/03/2005 :  17:02:59  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Mno tak nevim, vcera jsem zase preinstalil, stahl patch, opatchoval, spustil a porad nahovno. Ted jsem prisel domu, nic jsem na kompu nemenil, pustim to, facha to, hraju to, fakt nechapu. Disconnecty dostavam furt, vzdy do minuty po nalogovani. Kdyz nezavru WoW a naloguju znova, tak uz to bezi v poho. Kdyz zavru a zase spustim a naloguju, tak zase za minutu disconnect. Blby je, ze nevim proc me disconnectuje, v logu to vypada, jako bych se odpojil sam .

No comment
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 29/03/2005 :  17:16:46  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
No padani kuli RAM nemusi vubec znamenat, ze je spatna. Muze to byt jen kvuli pretoceni, nebo snizeni casovani a proste to nestiha.

No comment
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 29/03/2005 :  17:33:26  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Julian

No padani kuli RAM nemusi vubec znamenat, ze je spatna. Muze to byt jen kvuli pretoceni, nebo snizeni casovani a proste to nestiha.

nikdy jsem netaktoval a taktovat nebudu povazuji to za neinteligentni reseni ;)
mam vodni chlazeni a komp v sestave v jake je je perfektne stabilni uz cca rok, pameti samozrejme muzou "casem" odejit kor kdyz to jsou nejake noname ze ? test pameti udelam pro klid duse ale .. neprijde me to pravdepodobne protoze jine aplikace zminovane 2 klienty daocu ktere si vemou celou pamet povazuji za dostatecny test (aktivni vyuziti cele pameti)

Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 29/03/2005 :  18:17:29  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:

nikdy jsem netaktoval a taktovat nebudu povazuji to za neinteligentni reseni ;)
mam vodni chlazeni a komp v sestave v jake je je perfektne stabilni uz cca rok, pameti samozrejme muzou "casem" odejit kor kdyz to jsou nejake noname ze ? test pameti udelam pro klid duse ale .. neprijde me to pravdepodobne protoze jine aplikace zminovane 2 klienty daocu ktere si vemou celou pamet povazuji za dostatecny test (aktivni vyuziti cele pameti)

No odejit muze "casem" vse, i nepretaktovany znackovy komp v mrazaku .

No comment
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 29/03/2005 :  18:39:55  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
tak jsem si otestoval pamět a zjistil jsem, že tam mám spousta vypálenejch tranzistorů, když jsem si nechal celej test zobrazit v 3D, ukázalo se, že mám na paměti několik nápisů

"Blizzard RULEZ! 03/25/05"

a teď vážně

když hraju v okně tak mi to nezamrzává, mám Radeon 9k Pro, Windows 2k Pro SP4, Catalyst 04.10
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 29/03/2005 :  22:15:46  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
me se to taky zacalo sekat, ale pomohlo nainstalovat nove ovladace na nvidii a hlavne mi prijde ze nejvic tomu pomohlo kdyz jsem vypnul nejake ty specialni funkce z Video settings .. ty co snizuji framerate .. predtim se mi to jebalo kazdych 15 minut ted uz vubec .. tak snad to je resenim to ty doby nez to opatchujou a opravej

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Filro
Starting Member

8 Posts

Posted - 29/03/2005 :  22:17:34  Show Profile Send Filro a Private Message  Reply with Quote
No me to ted porad vytuhava a pokazde musim shodit cele WoW a spustit znova (stat kvuli tomu vecerni fronty me fakt nebavi), problem je, ze to nemusi byt pouze patchem, ale i novou ramkou, kterou mam od doby co vysel patch ... skusim ten test a uvidim
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 29/03/2005 :  22:38:24  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
docela čumim kolik vás je,ale je docela naprd když jen popíšete problém a nevypíšete přesnou konfiguraci,třeba by šla vysledovat nějaká závislost nebo aspoň přímá úměrnost...

btw mam athlon xp 2200@3200, 1gb ram A-data, ati radeon 8500 (noname) a za celou dobu hraní mi wow nespadnul ani nevymrznul ani jednou, a to každou chvíli alt+tabuju a pouštim různý jiný věci na pozadí

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 29/03/2005 :  23:05:30  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

docela čumim kolik vás je,ale je docela naprd když jen popíšete problém a nevypíšete přesnou konfiguraci,třeba by šla vysledovat nějaká závislost nebo aspoň přímá úměrnost...

btw mam athlon xp 2200@3200, 1gb ram A-data, ati radeon 8500 (noname) a za celou dobu hraní mi wow nespadnul ani nevymrznul ani jednou, a to každou chvíli alt+tabuju a pouštim různý jiný věci na pozadí

je problem s nvidiema vseobecne .. B uz vi kde je problem a ma uz i reseni, neni duvod tady vypisovat konfigurace

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

aja
Starting Member

15 Posts

Posted - 30/03/2005 :  08:32:54  Show Profile  Send aja an ICQ Message Send aja a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

quote:
Originally posted by Cotouch

je problem s nvidiema vseobecne .. B uz vi kde je problem a ma uz i reseni, neni duvod tady vypisovat konfigurace

Hmm tak na tohle uz opravdu musim reagovat, veris ze jsem si jednu chvili myslel ze to dela jenom ATIckarum?
Ja jsem zastancem spis ATI ale shodou okolnosti uz mam asi rok nvidia FX5700 a pritom mi hra nezatuhava ani me to neodpojuje, mam athlonxp 2500+ 512ram, hraju v okne,pouzivam cosmos a mivam pustenych par drobnosti jako firefox, icq, total commander.
Kazdopadne to problem je vcera jsem sel tri instance a porad nekdo odpadaval.

edit: mam tam nejaky stary omega ovladace, uz jsem neaktualizoval ani nepamatuju www.omegadrivers.net

Aja Taurenka Shamanka
Drak'thul, My life for the horde!

Edited by - aja on 30/03/2005 11:10:49
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 30/03/2005 :  08:48:01  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
po tom co sem si stahl ovladace na FX z www.starwarsgalaxies.com sem nemel za vikend zadnej vytuh, v seting sem akorat jako obvykle vypl vertikal synchro, jinak to uz bezi dobre

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 30/03/2005 :  11:00:20  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

po tom co sem si stahl ovladace na FX z www.starwarsgalaxies.com sem nemel za vikend zadnej vytuh, v seting sem akorat jako obvykle vypl vertikal synchro, jinak to uz bezi dobre

Přesně tak, vypnout vertikal (zvýší se FPS) a navíc si myslím, že není úplně v pořádku fix lag featurka, takže taky doporučuji vypnout, od té doby mi to nespadlo ani jednou.

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 30/03/2005 :  12:10:31  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Přesně tak, vypnout vertikal (zvýší se FPS)

...mno, pokud se nemylim, tak timhle se zabyvat ma cenu az v pripade, ze vase karta dokaze generovat vic FPS nez je obnovovaci frekvence naseho monitoru :) v mem pripade 85 FPS fakt nehrozi takze me nechava klidnym skutecnost, ze mam zapnutou vertikalni snychronizaci (VSYNC)... pokud vase karta zminene dokaze, stejne neni vhodne si vert. synchro vypinat, pac pak muze dochazet k tzv. tearingu obrazu, coz je efekt, pri kterem se zhorsi kvalita obrazu trhanim, artefakty z asynchroniho vykreslovani/obnovovani...

quote:
Jestliže je vert. synchronizace zapnutá, fps (frames per second - počet obrázků za sekundu) nikdy nepřekročí vert. obnovovací frekvenci vašeho monitoru, takže pokud například testujete v rozlišení 1024x768 bodů a váš monitor používá pro toto rozlišení obnovovací frekvenci 100Hz, pak budou fps shora limitovány právě číslem 100 a obdržíte tak nekorektní výsledky. Naopak při hraní her nechejte VSYNC zapnutý (většinou tak můžete učinit v ovladačích grafické karty, někdy i v nastavení konkrétní hry), čímž si zajistíte větší plynulost při hraní. Jinak totiž může docházet k jevu, který nejlépe vystihuje anglický výraz "image-tearing" (trhání obrazu), i když máte super-výkonný hardware a aktuální hodnota snímků za sekundu se pohybuje třeba okolo 200 (popravdě nejlepším řešením vizuální plynulosti by bylo uzamčení fps na pevné hodnotě, což je obtížně řešitelné a musí se jednat o číslo odvozené z vertikální obnovovací frekvence monitoru).
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 30/03/2005 :  14:19:00  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
VS pod XP vypnout musis pokud si ces zahrat 3d hru daleko lip pod XP. spustil sem pod XP neverinter night a mel sem tak 1 obrazek za sekundu spustil sem to znovu pod XP s vyplou VS a bezelo me to plynule... ne nemam 2mb VGA kartu mam GF 5700

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 30/03/2005 :  14:39:12  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

VS pod XP vypnout musis pokud si ces zahrat 3d hru daleko lip pod XP. spustil sem pod XP neverinter night a mel sem tak 1 obrazek za sekundu spustil sem to znovu pod XP s vyplou VS a bezelo me to plynule... ne nemam 2mb VGA kartu mam GF 5700

vecer zkusim co to udela
ja mam VSYNC vzdy defaultne zaplou a nikdy sem zadny problem nemel... mozna to je tim, ze mam ATI :)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 30/03/2005 :  15:49:58  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno tak nevim, vcera jsem zase preinstalil, stahl patch, opatchoval, spustil a porad nahovno. Ted jsem prisel domu, nic jsem na kompu nemenil, pustim to, facha to, hraju to, fakt nechapu. Disconnecty dostavam furt, vzdy do minuty po nalogovani. Kdyz nezavru WoW a naloguju znova, tak uz to bezi v poho. Kdyz zavru a zase spustim a naloguju, tak zase za minutu disconnect. Blby je, ze nevim proc me disconnectuje, v logu to vypada, jako bych se odpojil sam .

Jo to znam :) To dela Cosmos :) Alespon v mem pripade, kdyz ho vypnu tak je vsechno ok. A delalo to i pred patchem.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 30/03/2005 15:57:56
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 31/03/2005 :  12:42:30  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

Jo to znam :) To dela Cosmos :) Alespon v mem pripade, kdyz ho vypnu tak je vsechno ok. A delalo to i pred patchem.

No cosmose nemam, ale ted me to uz disconnectuje furt. Zkusim vymazat addony, ale myslim ze mi to delalo i bez nich hned po instalaci. Rozhodne jsem ted tak 14-dni neudelal ani level, takze pokud to do dalsi platby nevyresim, tak bude Blizzard o par $ chudsi, coz ho urcite financne znici .

No comment
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 02/04/2005 :  14:34:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
patch 1.3.1 tuto chybu opravuje ...

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/04/2005 :  12:29:35  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

No cosmose nemam, ale ted me to uz disconnectuje furt. Zkusim vymazat addony, ale myslim ze mi to delalo i bez nich hned po instalaci. Rozhodne jsem ted tak 14-dni neudelal ani level, takze pokud to do dalsi platby nevyresim, tak bude Blizzard o par $ chudsi, coz ho urcite financne znici .

Tak jsem se zkusil ridit radou Blizzardu a v nastaveni sitove karty (mam inegrovany 1Gib na NForce 250) jsem disabloval "Checksum Offload" ( viz http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=14289&p=1&tmp=1#post14289 ) a svete div se, ackoli jsem neveril ze tomu tak muze byt, protoze jsem mel disconecty jen u nekterych Q giveru a pri prvnim loginu do hry, ono to fakt zabralo :) ted jsem mel za cely vikend disconecty jen dva a to jednou po teleportu pres HS a jednou na Zeppu z OM do UC po nahrani zony.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 04/04/2005 12:31:39
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000