Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Nové patch notes
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:34:30  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

Shadow moon vice jak 12 hodin dole

snad si necekal, ze to hned opravi? vzdyt ty by si z tech frantiku strhal kuzi nejradsi co?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:41:19  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Nastesti jsem byl zrovna v Kalimdoru, ale slysel jsem, ze instance byly taky off.
Btw Mamute, kde jsi vzal ten herbalism 255/315 ?

tauren ma bonus na herbalism a itemy ti muzou pridat taky nejakej bonus
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:46:29  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

Shadow moon vice jak 12 hodin dole

snad si necekal, ze to hned opravi? vzdyt ty by si z tech frantiku strhal kuzi nejradsi co?

Bohuzel delam pro francouzske firmy outsourcing a vim jaky tam maji bordel. Je to desne. Jejich pracovni doba v prubehu celeho dne je znacne rozdilna od te nasi. I pracovni nasazeni je kapanek jine.
Necekal jsem, ze vypadek bude zminovanou dobu, ale aspon zacatek mohli dat opravdu na tech 5AM, jelikoz do te doby jsem chtel hrat

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 25/03/2005 12:46:46
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:49:01  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
stejne kdo je potrebuje ? .. na Vychodnim kontinenste je stejne jen aliance a undeadi ... stejna pakaz

2b: a co je na tom herbu divnyho ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:55:12  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
ja sem stahnul patch a updatoval a kdyz se chci lognout ukaze mi to akorat prazdnej seznam serveru :(

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:57:29  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Nevíte o nějakém linku na stáhnutí nového patche? Přes ten jejich P2P mě to nějak nejede(možná moc lidí). Google jsem zkoušel, ale asi nemám dostatečný skill
Edit: jsem noob, bylo to dokonce v tomhle topicu. Dík MD

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 25/03/2005 13:40:53
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:59:15  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
ja to ted stahl v pohode
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:01:23  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
kdyz se to vezme kolem a kolem tak Horda vcera vyhrala na cely care, Aliance byla totalne znicena, bohuzel (bohudik :) jsme prisli o undeady .. ale ti byli uz stejne mrtvi takze se to nepocita :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:06:11  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

ja to ted stahl v pohode

Ja to stahuju uz hodinu. Rychlost mezi 0- 16KB/s rekord mam nejakejch 26 a vic ani tuk, doted sem sosnul 22,05MB

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:07:49  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

kdyz se to vezme kolem a kolem tak Horda vcera vyhrala na cely care, Aliance byla totalne znicena, bohuzel (bohudik :) jsme prisli o undeady .. ale ti byli uz stejne mrtvi takze se to nepocita :)

chm a co usatci?

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:14:59  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Tak nevím.

Na statusu to píše že server je medium, ale ja se nemůžu lognout. Ukáže to jen okno s výběrem serveru, ale žádnej tam :-(.

Kua.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:16:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
tech by byla skoda ... u tech to vememe podle specialniho klice
male = zabit
female = nezabijet (bude se hodit)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:17:39  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

Belgarion, GM Czech Heroes, Shadow Moon - Aliance

hahahah you just made my day, thx

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:03:38  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Nechce ten patch nejakej dobrej clovek hodit na ftp? thx....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:26:47  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
to by nekdo moch udelat pro nas co to nemaj
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:53:01  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
spamujte mamuta
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:57:05  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
kurva taky se tam nemuzu dostat curaci zamrdany blizardi
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:57:28  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
konecne sem to nasel ale jak se tak divam tenhle ma 90.5
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:59:46  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
Pokusim se to hodit na web... doufam ze me neukamenujete kdyz to nepojede

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:05:02  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Stejne je to sumafuk, mam to opatchovany a servery stejne nejedou tak co. Server status stranka haze chyby. Proste vsechno je na ho*no jako obvykle.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Spiritus
Starting Member

39 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:09:40  Show Profile  Send Spiritus an ICQ Message Send Spiritus a Private Message  Reply with Quote
Musím mít všechny patche stáhnutý když chci teprve teď začít hŕat wow? Nebo stačí jenom ten poslední?
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:12:18  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
http://www.floze.de/download/index.php/cPath/9
http://www.3dgamers.com/games/worldofwarcraft/downloads/
http://www.ausgamers.com/files/details/html/15914
Go to Top of Page

Spiritus
Starting Member

39 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:14:52  Show Profile  Send Spiritus an ICQ Message Send Spiritus a Private Message  Reply with Quote
A to jako něco vysvětluje?
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:16:51  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
musis vsechny mas to kolem 100mb ale mas taky full
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:28:34  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ko56

http://www.floze.de/download/index.php/cPath/9
http://www.ausgamers.com/files/details/html/15914

Většina z nich je americky patch, což ti v EU verzi bude k h*vnu...

Warrior
Semir Drak´Thul
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:34:06  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiritus

Musím mít všechny patche stáhnutý když chci teprve teď začít hŕat wow? Nebo stačí jenom ten poslední?

stačí ti ten poslední..

Warrior
Semir Drak´Thul
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:55:16  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
posledni?
musi mit bud 1.2.4 na 1.3 - coz je 60MB
a nebo komplet celej 1.3 patch kdyz nema verzi 1.2.4 - ten ma 112MB

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:56:53  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
EU a US verze je to same ne????
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 25/03/2005 :  16:00:44  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

posledni?
musi mit bud 1.2.4 na 1.3 - coz je 60MB
a nebo komplet celej 1.3 patch kdyz nema verzi 1.2.4 - ten ma 112MB

To máš pravdu, ale jestli to bude hrat poprve tak bych doporučil komplet 1.3 patch.

Warrior
Semir Drak´Thul

Edited by - simir on 25/03/2005 16:05:08
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 25/03/2005 :  16:03:53  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by simir

Ja reagoval na to, ze posledni neznamena pro vsechny jedno a to stejne. Treba pro me to znamena stahnout 60MB kdezto pro nej je posledni neco jineho - 112MB

Presna odpoved je teda, ze on bude potrebovat posledni full patch

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 25/03/2005 :  16:05:47  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja reagoval na to, ze posledni neznamena pro vsechny jedno a to stejne. Treba pro me to znamena stahnout 60MB kdezto pro nej je posledni neco jineho - 112MB

jj

Warrior
Semir Drak´Thul
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  16:09:08  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
odpovez simire
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 25/03/2005 :  16:11:20  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

EU a US verze je to same ne????

nejsou

Warrior
Semir Drak´Thul
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/03/2005 :  16:12:50  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

odpovez simire

mno pokud se nemylim, tak se doposud nedal aplikovat US patch na EU verzi, da se tedy predpokladat, ze tomu tak je a bude i nadale, obvzlast, kdyz ma patch primo v nazvu uvedene EU.. kdyby to tam nebylo, asi by to bylo jedno... imho...
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 25/03/2005 :  16:21:11  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

odpovez simire

mno pokud se nemylim, tak se doposud nedal aplikovat US patch na EU verzi, da se tedy predpokladat, ze tomu tak je a bude i nadale, obvzlast, kdyz ma patch primo v nazvu uvedene EU.. kdyby to tam nebylo, asi by to bylo jedno... imho...

V názvu to přímo nemá ale na amer. vezi je wow-1.3.0-enus-patch, a na EU wow-1.3.0-engb-patch.(pokud samozřejmě někdo nehraje na jiném než en serveru)

Warrior
Semir Drak´Thul
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  17:18:07  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jj

konecne jem to nasel kde to je dostupne bez registrace a cekani ve fronte a je to EU verze http://www.3dgamers.com/dlexit/iinet/games/worldofwarcraft/wow-1.3.0-engb-patch.exe.html

Edited by - ko56 on 25/03/2005 17:20:25
Go to Top of Page

Spiritus
Starting Member

39 Posts

Posted - 25/03/2005 :  17:26:01  Show Profile  Send Spiritus an ICQ Message Send Spiritus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

jj

konecne jem to nasel kde to je dostupne bez registrace a cekani ve fronte a je to EU verze http://www.3dgamers.com/dlexit/iinet/games/worldofwarcraft/wow-1.3.0-engb-patch.exe.html

Mně to nejde stáhnout..
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  18:03:29  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiritus

quote:

quote:

quote:

quote:

jj

Mně to nejde stáhnout..

jedna moznos tam si vyber co potrebujes a potom tam si vyber primo server s ktrereho to chces stahovat http://www.3dgamers.com/dlselect/games/worldofwarcraft/wow-1.3.0-engb-patch.exe.html

Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 25/03/2005 :  18:50:09  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Toto je fakt hrozné, chci hrát a ne 3hodiny stahovat patch který má 60MB. Stahuju wow-1.3.0-engb-patch.exe (98MB). Je to celkový patch že ? Tnz, nevadí že už mám předchozí, tento to celé přepíše, je tak ?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 25/03/2005 :  19:07:49  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka

Toto je fakt hrozné, chci hrát a ne 3hodiny stahovat patch který má 60MB. Stahuju wow-1.3.0-engb-patch.exe (98MB). Je to celkový patch že ? Tnz, nevadí že už mám předchozí, tento to celé přepíše, je tak ?

Jo, je... tak dám stahovat a du dělat něco užitečného, ne? :p

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/03/2005 :  23:18:06  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
jo treba si skocit do banky a zjistit ze za wow nic nestahli a mas to zaplacene na 3 mesice
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/04/2005 :  10:45:37  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
mno tak tu mame novy patch 1.3.1 ale udajne je to hned stazeny... nastesti
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 01/04/2005 :  10:56:18  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Uz jste nekdo narazil na ty bednicky pro lockpick? ja nasel zatim jednu nekde v Azshare, ale jinak zatim nic ...

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Roarke
Starting Member

44 Posts

Posted - 01/04/2005 :  10:59:18  Show Profile Send Roarke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz jste nekdo narazil na ty bednicky pro lockpick? ja nasel zatim jednu nekde v Azshare, ale jinak zatim nic ...

ne :/

porad pouzivam dvere SM :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/04/2005 :  10:59:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Máš to napsáno v readme u patche 1.3.0 kde ty bedny najdeš :-)
Dále když děláš pickpocket, tak taky často mají sráči bedny, sice s prd obsahem, ale na trenování lockpicking stačí.
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 01/04/2005 :  12:24:32  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
Dále když děláš pickpocket, tak taky často mají sráči bedny, sice s prd obsahem, ale na trenování lockpicking stačí.

Mozna jsem se spatne vyjadril, zopakuji tedy svuj dotaz:
Uz jste nekdo narazil na ty bednicky pro lockpick?
Navod pro odpoved: Ano/Ne (Roarke to pochopil), popr. v ktere lokaci.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/04/2005 :  12:54:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by spajdr

Mozna jsem se spatne vyjadril, zopakuji tedy svuj dotaz:
Uz jste nekdo narazil na ty bednicky pro lockpick?
Navod pro odpoved: Ano/Ne (Roarke to pochopil), popr. v ktere lokaci.

Ano, narazil, v hillsbrad foothills, v durnholde keep třeba, objevují se tam pořád dokola, vevnitř budov, nebo před nimi :-)
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 01/04/2005 :  13:31:39  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
kdy to sakra uz rozjedou
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/04/2005 :  13:38:33  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nevite co ma ten novy patch opravovat?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Bal
Starting Member

47 Posts

Posted - 01/04/2005 :  14:05:51  Show Profile Send Bal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Nevite co ma ten novy patch opravovat?

- We have fixed a crash bug that would happen infrequently when
teleporting.
- We have fixed a UI error that could occur in certain zones.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000