snad si necekal, ze to hned opravi? vzdyt ty by si z tech frantiku strhal kuzi nejradsi co?
Bohuzel delam pro francouzske firmy outsourcing a vim jaky tam maji bordel. Je to desne. Jejich pracovni doba v prubehu celeho dne je znacne rozdilna od te nasi. I pracovni nasazeni je kapanek jine. Necekal jsem, ze vypadek bude zminovanou dobu, ale aspon zacatek mohli dat opravdu na tech 5AM, jelikoz do te doby jsem chtel hrat
Nevíte o nějakém linku na stáhnutí nového patche? Přes ten jejich P2P mě to nějak nejede(možná moc lidí). Google jsem zkoušel, ale asi nemám dostatečný skill Edit: jsem noob, bylo to dokonce v tomhle topicu. Dík MD
kdyz se to vezme kolem a kolem tak Horda vcera vyhrala na cely care, Aliance byla totalne znicena, bohuzel (bohudik :) jsme prisli o undeady .. ale ti byli uz stejne mrtvi takze se to nepocita :)
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
kdyz se to vezme kolem a kolem tak Horda vcera vyhrala na cely care, Aliance byla totalne znicena, bohuzel (bohudik :) jsme prisli o undeady .. ale ti byli uz stejne mrtvi takze se to nepocita :)
chm a co usatci?
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Stejne je to sumafuk, mam to opatchovany a servery stejne nejedou tak co. Server status stranka haze chyby. Proste vsechno je na ho*no jako obvykle.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Ja reagoval na to, ze posledni neznamena pro vsechny jedno a to stejne. Treba pro me to znamena stahnout 60MB kdezto pro nej je posledni neco jineho - 112MB
Presna odpoved je teda, ze on bude potrebovat posledni full patch
Ja reagoval na to, ze posledni neznamena pro vsechny jedno a to stejne. Treba pro me to znamena stahnout 60MB kdezto pro nej je posledni neco jineho - 112MB
mno pokud se nemylim, tak se doposud nedal aplikovat US patch na EU verzi, da se tedy predpokladat, ze tomu tak je a bude i nadale, obvzlast, kdyz ma patch primo v nazvu uvedene EU.. kdyby to tam nebylo, asi by to bylo jedno... imho...
mno pokud se nemylim, tak se doposud nedal aplikovat US patch na EU verzi, da se tedy predpokladat, ze tomu tak je a bude i nadale, obvzlast, kdyz ma patch primo v nazvu uvedene EU.. kdyby to tam nebylo, asi by to bylo jedno... imho...
V názvu to přímo nemá ale na amer. vezi je wow-1.3.0-enus-patch, a na EU wow-1.3.0-engb-patch.(pokud samozřejmě někdo nehraje na jiném než en serveru)
Toto je fakt hrozné, chci hrát a ne 3hodiny stahovat patch který má 60MB. Stahuju wow-1.3.0-engb-patch.exe (98MB). Je to celkový patch že ? Tnz, nevadí že už mám předchozí, tento to celé přepíše, je tak ?
Toto je fakt hrozné, chci hrát a ne 3hodiny stahovat patch který má 60MB. Stahuju wow-1.3.0-engb-patch.exe (98MB). Je to celkový patch že ? Tnz, nevadí že už mám předchozí, tento to celé přepíše, je tak ?
Jo, je... tak dám stahovat a du dělat něco užitečného, ne? :p
Uz jste nekdo narazil na ty bednicky pro lockpick? ja nasel zatim jednu nekde v Azshare, ale jinak zatim nic ...
Máš to napsáno v readme u patche 1.3.0 kde ty bedny najdeš :-) Dále když děláš pickpocket, tak taky často mají sráči bedny, sice s prd obsahem, ale na trenování lockpicking stačí.
quote:Originally posted by spajdr Máš to napsáno v readme u patche 1.3.0 kde ty bedny najdeš :-) Dále když děláš pickpocket, tak taky často mají sráči bedny, sice s prd obsahem, ale na trenování lockpicking stačí.
Mozna jsem se spatne vyjadril, zopakuji tedy svuj dotaz: Uz jste nekdo narazil na ty bednicky pro lockpick? Navod pro odpoved: Ano/Ne (Roarke to pochopil), popr. v ktere lokaci.
quote:Originally posted by spajdr Máš to napsáno v readme u patche 1.3.0 kde ty bedny najdeš :-) Dále když děláš pickpocket, tak taky často mají sráči bedny, sice s prd obsahem, ale na trenování lockpicking stačí.
Mozna jsem se spatne vyjadril, zopakuji tedy svuj dotaz: Uz jste nekdo narazil na ty bednicky pro lockpick? Navod pro odpoved: Ano/Ne (Roarke to pochopil), popr. v ktere lokaci.
Ano, narazil, v hillsbrad foothills, v durnholde keep třeba, objevují se tam pořád dokola, vevnitř budov, nebo před nimi :-)