Author |
Topic  |
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:14:45
|
quote: Originally posted by Olusriel
Knight je sice fajn, ale radovat se zvlaste ja a asi ani giross a khaot jeste nemuzeme, protože nemáme potřebné kamení do lightsaberů. Na pvp je dobré mít "aspoň" max dmg 500 a fcost 10. Proti tomuhle meči jednoho non-knighta sem dával duel a nebyla šance, daleko víc mi bral a když ja mel force pool na nule, on nebyl ani na pulce. Takže než někoho někde nahánět nebo někde něco začínat s pvp navrhuju hlavně girossovi a khaotovi společný hunty na Krayty. Ve třech až čtyřech knightech to zakempit za fort kraytem spolu třeba ještě s healerem a tankama a za dvě hodiny a par rozbitých dračích dršek není možný že nebudeme mít co do mečů ;-)
Nabízím kvalitní Rangerské kampy a slabou, leč čím dál tím citelnější (jak stoupám v skillech ) výpomoc  |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:29:16
|
quote: Originally posted by baron432
Knight je sice fajn, ale radovat se zvlaste ja a asi ani giross a khaot jeste nemuzeme, protože nemáme potřebné kamení do lightsaberů. Na pvp je dobré mít "aspoň" max dmg 500 a fcost 10. Proti tomuhle meči jednoho non-knighta sem dával duel a nebyla šance, daleko víc mi bral a když ja mel force pool na nule, on nebyl ani na pulce. Takže než někoho někde nahánět nebo někde něco začínat s pvp navrhuju hlavně girossovi a khaotovi společný hunty na Krayty. Ve třech až čtyřech knightech to zakempit za fort kraytem spolu třeba ještě s healerem a tankama a za dvě hodiny a par rozbitých dračích dršek není možný že nebudeme mít co do mečů ;-)
Nabízím kvalitní Rangerské kampy a slabou, leč čím dál tím citelnější (jak stoupám v skillech ) výpomoc 
souhlas, a dik všem ktery nam pomohou nejaky sutry nahuntit.. myslim ze kdyz byjsme sli 4 (ja,hergoth,enni,gyross) + jeden healer, tak by to mohlo stacit.. |
jůůz d fóós |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 12:09:25
|
a urcite s nama i nejaky tanker. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 13:18:55
|
pokud budu moct, tak pujdu tankovat |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 14:09:24
|
niresan pujde healovat, uz jsme domluveni. |
jůůz d fóós |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 15:43:00
|
Tak kdy? Dnes?  |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 15:50:08
|
Tak kdy? Dnes? 
navrhuji jít dnes kolem 19:00. Ucast potvrdili : Khaot, Hergoth, Pavel, Niresan, možná Jerzee... Giross, Enni ?? |
jůůz d fóós |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 16:52:16
|
mohu i ja? |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 16:59:51
|
Ja klidne pujdu, i kdyz sem se nedozvedel na co  |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 17:09:37
|
na krajty |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:24:04
|
ja som zvedavy ci se mnu bude nekdo chodit   
rozmyslam ze ked nejde udelat ne overt knight ze si udelam skili co chcem a ostanem padawanom
ten ich system PvP sa mi vobec nepaci , kemoujuci jediovia na starportoch ziadne ferove hrane ale iba bezduchy hunt , a najlepsie ked si afk alebo ld ze to nekomu padne tak pome kill kill kill viem ze to nezmenim ale stve ma to a riadne, v noci som bol s jednym knightom rebelskym cerstvym huntit acientou a ns mi vysvetloval do pvp veci a padol mu klient a kde sa vzalo tu sa vzalo 5 djk a pome jeb jeb jeb a bolo po jedim a este lol rofl lama viem ze to robia aj rebel jediovia ale teraz pisem z mojho pohladu a msylim ze timto skusenostami niesom sam.
chcelo by to nejako sabotovat ich akcie ale asi ako rebel jedi mozna knight nebudu platny v tlupe djk
uff ked tak to presunte nekde |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 12:44:05
|
Jjo, PvP mne tu taky vubec nelaka. Ve slusnych systemech jsou hraci daleko lip chraneni: - vymezenim bojovych zon - uzivatelskym zapnutim/vypnutim zapojeni se do PvP - ochranou po urcitou dobu po zabiti a v okoli klicovych mist (letiste, cloning facility, spawn pointy, ...) a okamziku (spawn, AFK, ...) Proto rikam, ze stareho muze, pokud za mnou nekdy prijde, pozenu pekne svinskym krokem!    |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 13:25:38
|
dovolim si nesouhlasit. Za posledni dny jako overt nemam diky template a par dodrzovanym zasadam s pvp ani nejmensi problem, naopak se dobre bavim.
Vse jsem zalozil na force runu2. Díky němu se totiž pvp muzes kdykoliv vyhnout. Otravuje te pet knigtu? Snez spravny jidlo dej si fr2 a muzes se jim smat do ksichtu. pokud si totiz fr2 daji taky dmg jejich mecu drasticky klesne a bojovat se muze maximalne slovne, pokud nedostanes knockdown a nedobehne te par sneku. Kempovani na starportech se da taky vyhnout do MOPu napriklad litam pres new reno anebo new cardii. To mas videt to pozdvizeni jak 5 overt rebelu zmerci samotneho knighta, jsou jako hladovi psi urvani z retezu pusteni do kurniku s jednou slepici :). Jenomze ji nechytnou, pokud ji samozrejme nespadne lajna, pak je ale zranitelny kazdy, knight neknight, overt neovert. Je fakt super zabava hrat za knighta, verte tomu. Muzes si zvolit template k nemu strategii, system boje, pohybu, jidla. Moznosti je obrovska spousta.
Happy Jedi Knight Hergoth / Eclipse (dantooine -ankh, MOP, Shadow ashes) |
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 16:44:14
|
Jjo, PvP mne tu taky vubec nelaka. Ve slusnych systemech jsou hraci daleko lip chraneni: - vymezenim bojovych zon - uzivatelskym zapnutim/vypnutim zapojeni se do PvP - ochranou po urcitou dobu po zabiti a v okoli klicovych mist (letiste, cloning facility, spawn pointy, ...) a okamziku (spawn, AFK, ...) Proto rikam, ze stareho muze, pokud za mnou nekdy prijde, pozenu pekne svinskym krokem!   
Jo jo souhlasim. Poradnej system PvP ma Ultima online. Full loot padlyho a neomezeny PvP. Tahle sucharna kdy te smrt nic nestoji (krome toho ze musis cekat az ti spadne ten zmr.... fill) je hruza. Strasne to chrani neschopny a prudice. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 18:18:52
|
no ja neoblubuju PvP preto asi schopny nebudu a template som si zvolil master healer master ls enh 4004
snad sa s tim nejako zit naucim a navyse som rebel takze z vas mi nik asi nepomuze a co sa tyka jidla tak ho neznam
tak by sme to tu mohli prebrat co je na co a preco a kdy to zezrat |
 |
|
SeaRanger
Starting Member
57 Posts |
Posted - 20/03/2005 : 08:00:28
|
dovolim si nesouhlasit. Za posledni dny jako overt nemam diky template a par dodrzovanym zasadam s pvp ani nejmensi problem, naopak se dobre bavim.
Vse jsem zalozil na force runu2. Díky němu se totiž pvp muzes kdykoliv vyhnout. Otravuje te pet knigtu? Snez spravny jidlo dej si fr2 a muzes se jim smat do ksichtu. pokud si totiz fr2 daji taky dmg jejich mecu drasticky klesne a bojovat se muze maximalne slovne, pokud nedostanes knockdown a nedobehne te par sneku. Kempovani na starportech se da taky vyhnout do MOPu napriklad litam pres new reno anebo new cardii. To mas videt to pozdvizeni jak 5 overt rebelu zmerci samotneho knighta, jsou jako hladovi psi urvani z retezu pusteni do kurniku s jednou slepici :). Jenomze ji nechytnou, pokud ji samozrejme nespadne lajna, pak je ale zranitelny kazdy, knight neknight, overt neovert. Je fakt super zabava hrat za knighta, verte tomu. Muzes si zvolit template k nemu strategii, system boje, pohybu, jidla. Moznosti je obrovska spousta.
Happy Jedi Knight Hergoth / Eclipse (dantooine -ankh, MOP, Shadow ashes)
A kolik lidi ten tvuj Force run zabil? |
Patron magu *Pravda se nesmi zaměňovat s názorem většiny* J. Cocteau *Jak smutná epocha, v níž je jednodušší rozbít atom než předsudek* A. Einstein |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 20/03/2005 : 08:36:01
|
quote: Originally posted by SeaRanger
Happy Jedi Knight Hergoth / Eclipse (dantooine -ankh, MOP, Shadow ashes)
A kolik lidi ten tvuj Force run zabil?
precti si jeste aspon jednou co napsal a pak mozna i pochopis, co chtel rict.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 20/03/2005 : 22:35:09
|
eehhh... tak mi to při lovu spadlo a dostal sem se na net až teďkom , snad ste pak ještě nějakýho draka našli, akce byla super, draků bylo docela dost (klidně i 3 najednou :-)), jen ty perly kdyby padly bylo by lépe :-) tak snad mi to příště neodpadne . |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 00:30:58
|
Ja myslim, ze to Sea pochopil. Jen mu asi stejne jako me nedochazi proc lidi ktery nemaj radi PvP stravej tolik casu s vypiplavanim PvP postavy. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 10:19:55
|
quote: Originally posted by Giltanas
Ja myslim, ze to Sea pochopil. Jen mu asi stejne jako me nedochazi proc lidi ktery nemaj radi PvP stravej tolik casu s vypiplavanim PvP postavy.
pokud myslis olusriela, tak jsi to taky nepochopil..
ze se nekdo nechce nechat zbytecne zabit presilou dvanactiletych americkych curacku jeste neznamena, ze nema rad PvP.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 10:40:24
|
Ja xcem skusit PvP ::D
to ze nemam rad pvp je vec z toho ako to pvp vyzera na serveri. Z toho vyply va aj to ze ho kopa lidi nema rada. |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 10:55:17
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Giltanas
Ja myslim, ze to Sea pochopil. Jen mu asi stejne jako me nedochazi proc lidi ktery nemaj radi PvP stravej tolik casu s vypiplavanim PvP postavy.
pokud myslis olusriela, tak jsi to taky nepochopil..
ze se nekdo nechce nechat zbytecne zabit presilou dvanactiletych americkych curacku jeste neznamena, ze nema rad PvP..
Myslim, ze je to jen o tom jakyho jediho chces hrat. Jestli tank (Master Defender, LS..) nebo jediho do grupy (Master Healer, LS..) nebo treba zaskodnika, ktery bude delat rychly vypady do tyla (ForceRun2, LS,..) nebo jedi odevseho. Jedi system je tak propracovany, ze ackoliv ty postavy vypadaji uplne stejne, maji uplne jinou charakteristiku a musi se s ohledem na to rozdilne hrat nebo budes porad lezet. Pro vsechny je ale zivotne dulezite co maji v meci. V tomhle je vyhoda FR. Pokud nemas dobry mec muzes se rozhodout jestli to zkusit nebo se stahnout, stejne tak pri setkani s presilou. A dokud mas mec "forcožrout" (fc18, max dmg 450) nema cenu nez utikat kolikrat i pred paddym ktery ma force pool treba 5500, ale savli treba fc10 a maxdmg 500. Je to jen o tom komu drive dojde "šťáva" a jak s ni kdo hospodari. Proto sem si taky predelal template, abych mel co nejvyssi force pool a regen, k tomu navic meditaci. Diky tomu muzu do spolubojovniku na huntech nalivat force za boje i po nem a ani mne to moc nestoji, proti tomu jak tim pomohu. Force je pro jedi zivotne dulezita, to sem pochopil a potvrdili mi to i lidi bez meditace, kdyz sem je kolikrat po tezkym boji nalival do plneho :o)
Quarte hunt to byl super, ke konci zacaly padat i nejake ty perly, takze to za to urcite stalo.
Jo a pokud jde o PVP, s olusriel jsem mel pvprating 1460 a nebyl by to koncovy stav, kdybych se nezacal venovat jedimu. Muj PVP template byl Master Rifleman, Ion rifle 200-535 Dmg, Combat Medic 4004(poisony, disease), Doctor 4000 na healovani poisonu a disease. Kdokoliv mimo jedi(lightsaber block) nemel sanci. P.S.Nejzabavnejsi byli meeleri, kteri se na mne rozebehli ze 60m, ve 30 metrech meli modrou na polovine a chteli udelat celem vzad.. Bohužel pro ně uz bylo na vsechno pozde ;-) |
|
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:00:22
|
Olu mne ten build LJK vychazal s 7200 force a regen 74 M LS M healer ENH 4004 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:13:49
|
tenhle rifleman template ma ted i niresan a kdo ho zna, vi ze je to poradnej pvp buldok alá mercury :). Takze kdo to chce v pvp poradne mydlit a nechce grindit jediho nebo se sekat na blizko dete taky do toho . P.S. Jednou se mi povedlo na dalku oddělat 4 lidi najednou, paty nechcipl jen diky tomu ze mel fdeath. Samozrejme byli vsichni buffnuti a overt, postavil sem se na 64m, aniz by mne kdokoliv videl a nez si vsimli , ze ten cervenej trojuhelnik neni imp npc ale lezici sniper bylo opet pozde :o) |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:19:30
|
quote: Originally posted by Infik
Olu mne ten build LJK vychazal s 7200 force a regen 74 M LS M healer ENH 4004
Jako knight mas jeste bonus do force poolu, takze 7290 f pool celkem s robou a regen v zakladu 64 +10 za robu, to sedi, pokud se nepletu. Skoda ze budes Light Jedi ;-).
Hergoth Happy Jedi Knight |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:23:28
|
hhe medvede, porad mas cas si to rozmyslet a pridat se na spravnou stranu miru a poradku v galaxii  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:55:11
|
jerzee nene mam v zivote zasadu a drzim sa nej viem ze politikou nezmenim ale strany nemenim ::) duha vec je ze mne sa cisar nepaci je skaredy ma traslave ruky a slyzky xsicht bez urazky samozrejme ak vyriesite to aby som pak nexcipol a nekdo ma poliecil tak rad s vami ako LJK pudu nekam na akcie hunt
a ako to je s force muzu ja djk tipnut troska force ci ani ne
OLU: takze vravis ze to je slusny build to sem rad :))) |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 12:10:10
|
asi to sem uz nepatri, ale muj osobni nazor je, ze se pvp v swg pomalu zacina vyrovnavat. Pokud totiz average jedi (jedi knight) potka samotneho meelera mel by mit navrch (pokud ma kameni a nema pujceny account :) a rozsekat jej. Pokud ale potka jedi dobreho meelera a dobreho riflemana nedej boze s poisony nebo diseasy je to o dost vyrovnanejsi a zalezi na dovednostech a jake ma kdo esa v rukavu :-). Pokud nepocitam uber dot zbrane, ktere pvp degraduji. I s nema se ale da v jedi template pocitat a mit potrebny skill od healera. |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 12:27:30
|
Jjo, PvP mne tu taky vubec nelaka. Ve slusnych systemech jsou hraci daleko lip chraneni: - vymezenim bojovych zon - uzivatelskym zapnutim/vypnutim zapojeni se do PvP - ochranou po urcitou dobu po zabiti a v okoli klicovych mist (letiste, cloning facility, spawn pointy, ...) a okamziku (spawn, AFK, ...) Proto rikam, ze stareho muze, pokud za mnou nekdy prijde, pozenu pekne svinskym krokem!   
Jjo, PvP mne tu taky vubec nelaka. Ve slusnych systemech jsou hraci daleko lip chraneni: - vymezenim bojovych zon to je otazka nazoru. Ja sem treba proti zonam. Proc to nenechat jako v realu. Vzdyt i na letisti nebo policejni stanici te muze nekdo zastrelit (hrube prirovnani). A uz vidim lidi co budou machrit a pri prvnim vystrelu utecou do zony a budou delat dlouhy nos. Da se rict ze zonou jsou dnes veskere vody, kam se da zdrhnout. Jeden clovek se koupe a dalsich pet na nej ceka na brehu az ze sebe splache mydlo :-) Nastesti se o tom vi a melo by to byt odstraneno, je otazkou jestli to bude plus nebo minus.
- uzivatelskym zapnutim/vypnutim zapojeni se do PvP to uz snad funguje ne? special forces - combatant - on leave
- ochranou po urcitou dobu po zabiti a v okoli klicovych mist (letiste, cloning facility, spawn pointy, ...) a okamziku (spawn, AFK, ...) to je viz bod jedna. Rekl bych ze clovek, ktery se chce vyhnout boji se mu vyhne skoro vzdy a naopak, kdo si nedava pozor, specha nebo riskuje a lita napr. overt pres coronet starport musi pocitat s "doprovodem". Stejne tak jedi ktery po nocich prespava venku pod sirakem :) se jednoho dne muze probudit uprostred Bhunteru s misema :)
Proto rikam, ze stareho muze, pokud za mnou nekdy prijde, pozenu pekne svinskym krokem!    |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 13:16:22
|
no ja neoblubuju PvP preto asi schopny nebudu a template som si zvolil master healer master ls enh 4004
snad sa s tim nejako zit naucim a navyse som rebel takze z vas mi nik asi nepomuze a co sa tyka jidla tak ho neznam
tak by sme to tu mohli prebrat co je na co a preco a kdy to zezrat
Ja myslim ze sis zvolil template vylozene do pvp :)
1)vyhealujes ostatni ze vseho!! woundy, BF, on fire! 2)kdyz snis treba 2x vercupti + dance buff + dobry buff treba 3800= 5800 ve vsech poolech a pomoci total heal self v boji za 400force vyhealujes vsechny sve staty a jeste treba 5000 do health poolu na jedno kliknuti!! nerekl bych ze je to slaby PVP templ ;-)
p.sp.1. Jeste mne prijde ze si na pvp nejvice stezuji lidi, kteri ho nehraji ne proto, ze jim nevyhovuje, ale proto ze ho nebyli schopni vybrousit do podoby, kdy budou killovat ostatni treba 3:1. To znamena, ze se na zacatku nebyli schopni prenest pres desitky vlastnich umrti a pomaleho vylepsovani taktiky, vyzbroje, vystroje a propracovat se az k tomu byt obavanym protivnikem. p.s.2. Dobra pvp postava nemusi byt jen rifleman a cm ale treba i pikeman a cm (ten mne dostal nez jsem mel doce 4000:) |
|
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 14:21:37
|
hm tak to som rad ja ratam ze umrem nespocentne velakrat , stale som umiral a stale umiram nekde (ns proter atd) kym som zacal grindit poradne a vobec hrat neslo mi to fnuqal som iba ved giro je svedek aj som s tim nejak xcel prastit ale prekusal sa a nasiel ten balanc svojej postavy asi mi to dlhsie trvalo nez som vychytal svoje muchy medvidka ::D sakra a giro boll uz jedi pcheee  |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 14:27:03
|
tenhle rifleman template ma ted i niresan a kdo ho zna, vi ze je to poradnej pvp buldok alá mercury :). Takze kdo to chce v pvp poradne mydlit a nechce grindit jediho nebo se sekat na blizko dete taky do toho . P.S. Jednou se mi povedlo na dalku oddělat 4 lidi najednou, paty nechcipl jen diky tomu ze mel fdeath. Samozrejme byli vsichni buffnuti a overt, postavil sem se na 64m, aniz by mne kdokoliv videl a nez si vsimli , ze ten cervenej trojuhelnik neni imp npc ale lezici sniper bylo opet pozde :o)
Niresan to urcite pamatuje, bylo to jedno z nasich uspesnych tazeni na Valinor na Corelii, kam uz mam btw diky teto misi ban na rebelsky shuttle :) Ted, po zmenach bojoveho systemu jsou rebelove-combatanti bohuzel chraneni pri grindeni imp npc :(. Stary system s overt, flagy a velkymi grupami mne osobne vyhovoval vice, mozna proto ze se dalo lepe prekvapit a precislit prekvapeneho protivnika ;-) |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 15:33:09
|
tak by sme to tu mohli prebrat co je na co a preco a kdy to zezrat
Ja myslim ze sis zvolil template vylozene do pvp :)
1)vyhealujes ostatni ze vseho!! woundy, BF, on fire! 2)kdyz snis treba 2x vercupti + dance buff + dobry buff treba 3800= 5800 ve vsech poolech a pomoci total heal self v boji za 400force vyhealujes vsechny sve staty a jeste treba 5000 do health poolu na jedno kliknuti!! nerekl bych ze je to slaby PVP templ ;-)
p.sp.1. Jeste mne prijde ze si na pvp nejvice stezuji lidi, kteri ho nehraji ne proto, ze jim nevyhovuje, ale proto ze ho nebyli schopni vybrousit do podoby, kdy budou killovat ostatni treba 3:1. To znamena, ze se na zacatku nebyli schopni prenest pres desitky vlastnich umrti a pomaleho vylepsovani taktiky, vyzbroje, vystroje a propracovat se az k tomu byt obavanym protivnikem. p.s.2. Dobra pvp postava nemusi byt jen rifleman a cm ale treba i pikeman a cm (ten mne dostal nez jsem mel doce 4000:)
Dival sem se na tabulku fcostu a jen pro ilustraci Heal All Self2 (+1500 do tri zakladnich poolu), ktery pouzivaji vsichni jedi, ma fcost 470, zatimco Total Heal All Self ma fcost pouze 400!!! (heal uplne vseho do maxima)
Master Healer roxx |
|
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 17:01:05
|
je pravda ze light jedi ma naky bonus na hela ci ma to levnejsi ? som o tom dost pocul ale nepotvrdil mi to nikto |
 |
|
Topic  |
|