Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Pruzkum SOE v EQ2
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  07:13:14  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Tak nyni SOE dela ingame pruzkum na to, jak chteji lide travit adventure cas

Solo
Pair
Small group
Group
Raid

Co je fajn, ze se jedna jen o lidi ve hre cili by se mely spravne ukazat potrebu lidi ve hre a ne zadne flamy na forech od lidi, kteri jsou treba v mensine a jen hodne krici nebo EQ2 vubec nehraji.
Dost me zajima, jestli zverejni vysledky. Doufam, ze dopadnou dobre pro group/raid base...

PS : doufam, ze vsichni hlasuji spravne lol...

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:15:27  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

Tak nyni SOE dela ingame pruzkum na to, jak chteji lide travit adventure cas

Solo
Pair
Small group
Group
Raid

Co je fajn, ze se jedna jen o lidi ve hre cili by se mely spravne ukazat potrebu lidi ve hre a ne zadne flamy na forech od lidi, kteri jsou treba v mensine a jen hodne krici nebo EQ2 vubec nehraji.
Dost me zajima, jestli zverejni vysledky. Doufam, ze dopadnou dobre pro group/raid base...

PS : doufam, ze vsichni hlasuji spravne lol...

zas nekomu vnucujes svuj nazor? :) priznam se ale, ze jsem sam hodne zvedavej, i kdyz se desne divim, ze tod elaji formou aknkety a neprojedou proste logy, jak jim vlastne ty lidi hrajou
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:18:53  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
No z logu nezjistis, co lide chteji. Nekdo muze hrat 90 procent casu solo, ale pritom ma nejradsi (a zaroven nejvetsi rozvoj chce) group nebo raid

Navic se mi libi ingame forma, to je totiz obchodni jistota, je blbost delat zmeny, po kterych ztratim 4/5 lidi

Jinak ja nazor nevnucuju, je mi jasne ze ty budes volit jinak nez ja ..

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:20:28  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
Docela by mě zajímalo, jestli tato anketka bude pro SOE nějakým návodem jak dál.Přeci jen těch sólo zaležitostí přibývá až trošku moc.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:38:08  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

No z logu nezjistis, co lide chteji. Nekdo muze hrat 90 procent casu solo, ale pritom ma nejradsi (a zaroven nejvetsi rozvoj chce) group nebo raid

Navic se mi libi ingame forma, to je totiz obchodni jistota, je blbost delat zmeny, po kterych ztratim 4/5 lidi

"Doufam, ze dopadnou dobre pro group/raid base...

PS : doufam, ze vsichni hlasuji spravne lol..."

top k tomu nevnucovani

jinak mam pocit, ze je to trochu blbost, pokud nekdo hraje 90 % casu solo a touzi raidovat, tak je neco spatne a spatne to nedela soe, leda by zavedli solo raidy... soe tezko muze solo hraci dodat partu dalsich 23 lidi...

na druhou stranu nejspis soe pouzijke vsechna data, pak by to mohlo byt zajimave, ale ver tomu, ze pokud budou lidi, co hraji solo, rikat, jak chteji high end raidy, tak to dopadne spatne... prootze pokud to bude chtit vetsina a zaroven budou rikat, ze na to ted nemaji, mohlo by to skoncit snizenim narocnosti i u dosud opravdu elitarskych raid zon :-D

kazdopadne je maximalne dobre, ze se soe snazi ziskat maximum zpetne vazby.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:41:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kuriku tim ze doufam ze zavedou nulovy socialni davky pro cikany a ostatni nemakacenka ti ten nazor taky vnucuju ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:45:35  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

quote:

"Doufam, ze dopadnou dobre pro group/raid base...

PS : doufam, ze vsichni hlasuji spravne lol..."

top k tomu nevnucovani

jinak mam pocit, ze je to trochu blbost, pokud nekdo hraje 90 % casu solo a touzi raidovat, tak je neco spatne a spatne to nedela soe, leda by zavedli solo raidy... soe tezko muze solo hraci dodat partu dalsich 23 lidi...

na druhou stranu nejspis soe pouzijke vsechna data, pak by to mohlo byt zajimave, ale ver tomu, ze pokud budou lidi, co hraji solo, rikat, jak chteji high end raidy, tak to dopadne spatne... prootze pokud to bude chtit vetsina a zaroven budou rikat, ze na to ted nemaji, mohlo by to skoncit snizenim narocnosti i u dosud opravdu elitarskych raid zon :-D

kazdopadne je maximalne dobre, ze se soe snazi ziskat maximum zpetne vazby.

Jezisi, ty chces trumfnout VT?????

Prvni veta byl muj subjektivni nazor ktery je obecne znam a u PS byl smajlik. Prosim te, nechci dnes druhe nesmysly ala VT

A v mazoru se strasne mylis. Spousta lidi hraje velkou cast solo, ale nepotrebuje solo content rozsirovat, staci jak je plus group content az postoupi na level. Na druhou stranu se chteji ucastnit v 10, mozna 20 procentech casu raidu a tam je content proste maly. Co je na tom divneho? Jinak prikladem hrace, hrajici hodne moc solo jsou Zelenac nebo ted Dusei s Vocasem. A presto si nemyslim, ze by Dusei chtel rozsirovat solo content a ze by Zelenac nebyl s nastavenim solo hry spokojen. Ostatne i ja dnes hraji dost solo a napr. jsem dodelaval v questy na Zeku, coz jsem jel jedine solo - pricemz dozabijet pres 150 orku neni malo casu a ja o rozsirovani solo contentu nechci ani slyset.

Analyza hraciho casu se proste neshoduje s pozadavky hracu a take s nejvetsi zabavou pro jednotlive hrace

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:49:32  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
A drobnost, kdo mluvi o snizovani obtiznosti. A kdo rika, ze clovek, ktery hraje solo nema char na raidy? Slucujes veci, ktere k sobe vubec nepatri..

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:52:05  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
sorry, nechci prudit, melo to byt vtipne..

co se tyka toho nazoru, tak tvuj pohled ma take neco do sobe, na druhou stranu, pokud hodnotis ceskou komunitu v EQ2 specialne lidi z MDK? tak to neni idealni vzorek populace, i kdyz takovyhc skupin lidi, kteri spolu prosli jiz nekolika mmorpg bude ne-nevyznamne mnozstvi, ale netroufam si odhadovat, kolik mohou tihle multiherni guildy tvorit podilu na populaci hracu EQ2.

Kazdopadne ja v tughle chvili taky nevolam po vic solo contentu, ale po smysluplnejsim solo contentu a sladeni group a solo contentu. navic sam nemam nic proti grupovani, i kdyz to porad nmoc lidi tady nechape, jedina vec, kterou mam proti grupovani je nedostatek casu. a pak je pravda, ze mam radsi mensi grupy nez za kazdou cenu plne obsazeni.

holt uvidime, s cim SOE prijde, zatim se mi vetsina zmen libila.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000