No ja koukam na filmy zasadne v puvodnim zneni s titulky. (pokud je original anglictina) A to z nekolika duvodu. Presnost (kdyz pak vidim film nadabovanej polovina dialogu ztraci puvodni smysl) za druhy. V anglictine ty filmy zneji vyrazne lip (libi se mi vic nez cestina) A za treti. Cesky dabingy byvaji emocionalne slaby (proste nejsou znat spravne emoce v hlase dabera. Viz Pan prstenu kde to vypada spis jako rychlo dabing.)
nojo dabing k LotR je tak neuveritelne propracovanej, ze clovek musi chvilema davat pozor, aby napetim neprestal dejchat. teda jedi najte to s filmama v originalnim zneni, to je opravdu hlaska tydne.
Surrender to I.P.F. rebel scum and you shall have mercy.
nojo dabing k LotR je tak neuveritelne propracovanej, ze clovek musi chvilema davat pozor, aby napetim neprestal dejchat. teda jedi najte to s filmama v originalnim zneni, to je opravdu hlaska tydne.
Můžeš ještě jednou a česky? Pěkně prosím...
Jinak co se týče hlasu Vadera - modří už možná vědí, pro ty ostatní : Dabuje ho stejný člověk jako dříve.
Kdo mi poví jak se jmenuje má u mě ve hře, hmmm, řekněme 500k creditů (aby bylo o co hrát). A Koudy hlasovat nemůže, neboť jsem si jist, že ví kdo to je.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Jinak co se týče hlasu Vadera - modří už možná vědí, pro ty ostatní : Dabuje ho stejný člověk jako dříve.
Kdo mi poví jak se jmenuje má u mě ve hře, hmmm, řekněme 500k creditů (aby bylo o co hrát). A Koudy hlasovat nemůže, neboť jsem si jist, že ví kdo to je.
quote:Originally posted by Jedi_Knight Jinak co se týče hlasu Vadera - modří už možná vědí, pro ty ostatní : Dabuje ho stejný člověk jako dříve.
Bohumil Švarc ?
Myslel jsem kdo ho daboval v anglickém znění.
quote:Originally posted by Yaakov Tyrein jedi najt - viz jedi najte.. to ses jako ty gumidku.
Aha...
Mno to je myšleno absolutně vážně. Angličtinu u filmů nemusim. Anglicky umim perfektně, potřeba zlepšovat se "chybí" a jelikož jsem Čech, radši to uslyšim v češtině. Samozřejmě, pokud je to totálně zmrvenej dabing, to je jiná, ale na filmy jsem hodně nenáročnej, tudíž by to museli fakt kua hodně zmrvit aby se mi to nelíbilo (čti: LotR dabing se mi líbil ).
Sakra, proč já nemůžu? Já ti odpovím ***** **** ***** Tak, vyhrál jsem, peníze věnuj některému českému městu.
quote:Originally posted by Drizzt DoUrden Sakra, proč já nemůžu? Já ti odpovím ***** **** ***** Tak, vyhrál jsem, peníze věnuj některému českému městu.
Jsem řikal že to víš.
Někdo další?
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Vam ostatnim to bude asi fuk, ale tamona to urcite nakrne jako me. Tak podle nejnovejsich informaci nakonec Boba v Epizodode 3 nebude
to je jasne ze ano ale podla mna tam aj tak bude.
poslal som ti vcera tie screeny, ale mas plny mailbox :(, tak sa to neposlalo :(
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Na tehle strance najdete opravdu zajimave a pravdive spoilery, jeden manik s force netu totiz videl kopii Epizody 3 bez pocitacovich triku a ted odpovida fanouskum na otazky: http://www.cswu.cz/epizoda-iii/spoilery.html
Nejvice me dostal tendle spoiler, ze sem ho sem musel dat: Yoda si v E3 prdne. Stane se tak, když před clonovými vojáky předstírá, že on není žádný velky Mistr Jedi, kterého hledají. (děsivé, opravdu
Na tehle strance najdete opravdu zajimave a pravdive spoilery, jeden manik s force netu totiz videl kopii Epizody 3 bez pocitacovich triku a ted odpovida fanouskum na otazky: http://www.cswu.cz/epizoda-iii/spoilery.html
Nejvice me dostal tendle spoiler, ze sem ho sem musel dat: Yoda si v E3 prdne. Stane se tak, když před clonovými vojáky předstírá, že on není žádný velky Mistr Jedi, kterého hledají. (děsivé, opravdu
Mno, theForce.net nepovažuju za nějak extrémně důveryhodnou sajtu, ale budiž, dejme tomu.
Tomuhle specifickýmu spoileru ale fakt nevěřim, sorry.
nejaka firma, zlozena z byvaleho Westwoodu pracuje na novej SW RTS, malo by to byt v style C&C alebo Duna, teda take "westwoodovske" som zvedavy ako to dopadne. Ak dobre, tak sa tesim
Btw Jorssk, mohol by si si zmenit v tvojom profile vek, mas tam stale 17
nejaka firma, zlozena z byvaleho Westwoodu pracuje na novej SW RTS, malo by to byt v style C&C alebo Duna, teda take "westwoodovske" som zvedavy ako to dopadne. Ak dobre, tak sa tesim
Kdes to vyčet? V tomhle stylu měl bejt, jen tak btw, původně udělanej Force Commander. A vyšla z něj takovádle sračka.
vitaj medzi nami Ja'nek, gratulujem k tvojmu novemu ranku...
Vysel novy fan trailer n E3, osobne me fan trailery moc neberou, ale tenhle je hlavne sestrihany s novich scen s E3 ktere jeste v zadnem traileru nebyli. A jedna se o celkem zajimave sceny. Takze pro ty co se nemuzou dockat druheho oficialniho tu mam zatim takovou oddechovku, stahujte zde (adresa je nutna cela i s tema cislama zkomiprovat do horni listy): http://boards.theforce.net/RevengeoftheSithSpoilersAllowed)/b10331/18579369/
Vysel novy fan trailer n E3, osobne me fan trailery moc neberou, ale tenhle je hlavne sestrihany s novich scen s E3 ktere jeste v zadnem traileru nebyli. A jedna se o celkem zajimave sceny. Takze pro ty co se nemuzou dockat druheho oficialniho tu mam zatim takovou oddechovku, stahujte zde (adresa je nutna cela i s tema cislama zkomiprovat do horni listy): http://boards.theforce.net/RevengeoftheSithSpoilersAllowed)/b10331/18579369/
Co je na tom z filmu? Na tom fóru píšou něco o tom, že ty souboje se mu povedly, že jsou dokonce lepší, než ty co budou ve filmu. Tak použil stopy z filmu, nebo si je nějakým mě neznámým způsobem natočil?
heh, uz tam mas svojho undead :) (myslim avatar:))
Udelal sem na druhy trailer CZ titulky tak kdo bude chtit tak mu je muzu poslat mailem. Vim ze to tu vetsina nepotrebuje, ale najdou se tu i nekteri neznalci anglickeho jazyka .