Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Server emulator
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/03/2005 :  17:15:04  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
porad si pohravam s myslenkou, rozjet si lokalni server (samozrejme v praci ) a na nem si zkouset veci jako makra atp abych si tim neukrajoval drahoceny cas primo ve hre :)

a tak se ptam, zda nemate nekdo tuseni, kde se da nejaky emulator stahnout, idealne aby na tom jel evropskej klient abych mohl pouzit instalacni cd a nemusel zase odnekud tyden tahat 2,5GB

taky by me zajimalo, jestli na tech emulatorech fungujou alespon makra stejne, tim myslim jestli to pouziva stejny prikazy. diky za tipy.

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 08/03/2005 :  17:39:00  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Pozri si mail

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/03/2005 :  15:54:29  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
tak sem si nainstaloval wIr3d emulator a nainstaloval sem si svyho (evropskyho) klienta, server se rozbehne, ale do hry me to nepusti, na serveru vidim pripojeni, overeni uctu a pak nic a connection time out... v klientovi mi naskoci tato hlaska:

nevite nekdo jak to vyresit? dev team toho emulatoru nema zadny forum jen IRC kanal a ja neumim mluvit anglicky, takze sem tam nelezl a navic z prace se na IRC ani nedostanu...

EDIT: TAKZE TOHLE OKENKO VAM VYSKOCI, KDYZ VAM NESEDI VERZE KLIENTA SE SERVEREM

Edited by - Warlord on 10/03/2005 12:57:15
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 09/03/2005 :  16:12:16  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

a ja neumim mluvit anglicky

To je při složitější práci s počítačem docela ... vada.

Jak to vůbec řešíš ve WoWu?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/03/2005 :  16:22:46  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

quote:

a ja neumim mluvit anglicky

To je při složitější práci s počítačem docela ... vada.

Jak to vůbec řešíš ve WoWu?

je to sice offtopic, ale budiz :)

textu rozumim bez problemu, ale vytvorit vetu je pro me velmi obtizne kdyz je ve hre potreba neco vyplodit, tak placam co se da a vzdycky se nejak domluvim :) vety jednoduche to resi

pokud jde o to co je napsane na tom obrazku vyse, tak ja si to samozrejme v pohode prelozim, stoji tam: "Nelze overit verzi hry. To muze byt zpusobeno poskozenymi soubory nebo konfliktem s jinym programem. Prosim navstivte ..bla bla bla..."

ale to nemeni nic na tom, ze nevim, v cem je problem
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/03/2005 :  16:25:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
nevite nekdo jak to vyresit?

Nastavit realmlist na localhost?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/03/2005 :  16:38:04  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Nastavit realmlist na localhost?

to "bohuzel" mam spravne vsechno tohle nastaveni

spis me napadlo jestli to nebezi jen s US clientem, server exac se totiz jmenuje wIr3d.v1.2.4.exe, ta podobnost (1.2.4) me privadi prave na tuto myslenku a prave na jejich webu sem se nikde nedocetl, co potrebuju pro regulerni chod...

kdyz se podivas na poslednich 5 radku, vidis tam, ze pripojeni probehne uspesne, zrejmne se overi i ucet ale pak se asi porovnava verze hry a v tom okamziku mi vyskoci to okno a jde to jen ukoncit... pak se na serveru nic nedeje a posledni dva radky jsou jasne...

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/03/2005 :  12:56:20  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
zahada hlavolamu vyresena

emulator wIr3d a "World.of.Warcraft.WORKiNG.CRACKFiX.SERVER.READNFO-XiLiNCE" jsou urceny pro klienty v1.2.4 a proto mi to vyhazovalo tu hlasku s poskozenyma souborama, jelikoz sem za proxy, tak si nemuzu stahnout patch v1.2.4, ktery se da stahnout pouze pres hru. takze sem si stahnul emulator WAD pro klienta v1.2.3 a uz to konecne bezi.... (BTW zda se mi, ze WAD je emulator v pravem slova smyslu a ten zbytek jsou jen nejake modnute WADy)

ale reknu vam, je to hruza ...samozrejmne sem si vytvoril stejnou postavu (tauren warrior) proto zkouseni a hned co sem zautocil na prvniho moba sem se nestacil divit mohl sem 100x mackat utok a nic, tak sem se zacal hybat a posleze sem zjistil, ze musim na milimetr presne daleko stat od moba jinak to neutoci, ted von se kolem me prochazel a ja se do nej nemohl trefit, nereagoval na moje pokusy o utok, pak sem ho konecne prastil tak von se do me pustil a ted ja zase nemohl najit tu presnou vzdalenost, no proste prca jak svina... pak sem zkusil jestli bude reagovat cervenej lvl 9, ten teda zareagoval tak sem zacal utikat a predstav te si, kdyby me nakonec nezabil, tak me pronasleduje az do thunder bluffu ...no proste hruza, sem vdecny za to, ze si muzu platit originalni server :) priklad dalsi veci, co me hned prastila do oci: full rage bar, kterej se vyprazdnoval pouzivanium abilit a mlacenim se ocividne nedoplnoval, jen regeneraci jako mana ...no vydrzel sem to asi pet minut

nevim nevim, jak to bude s tema makrama, spis si na tom asi jen otestuju vsechny addony a pak tu hruzu smazu
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/03/2005 :  12:58:40  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
BTW uz se nedivim, ze kdyz si to nekteri lidi zahrajou, ze nam pak WoW pomluvi...
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:09:07  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Warlorde já se ti divím, že se na to nevy*** a neenjoyješ se na placeném serveru . Vždyť musíš mít stejně málo času na hraní jako já

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:25:28  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Warlorde já se ti divím, že se na to nevy*** a neenjoyješ se na placeném serveru . Vždyť musíš mít stejně málo času na hraní jako já

hehe, ty asi nevis jak se veci maji: doma mam original a hraju na shadow moonu, v praci sem za proxy a sem mala ryba na to, abych si zaridil povoleni portu, takze v praci sem od wowu odrizlej, tak chci alespon vyuzit volny cas na zkouseni ruznych maker, addonu apod... no ale nevim teda jestli mi k tomu ten emulator poslouzi
Go to Top of Page

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:57:55  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hehe, ty asi nevis jak se veci maji: doma mam original a hraju na shadow moonu, v praci sem za proxy a sem mala ryba na to, abych si zaridil povoleni portu, takze v praci sem od wowu odrizlej, tak chci alespon vyuzit volny cas na zkouseni ruznych maker, addonu apod... no ale nevim teda jestli mi k tomu ten emulator poslouzi

Proxy neni problem (pokud je linuxova) :-)

Ja jsem taky za http proxy a jde to rozchodit.

WoW emulatory beru jen jako tema pro zasmani :-)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:34:54  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

btw,a co tak v praci spis pracovat ? Rikat praci "volnej cas" sem dloucho neslysel, sakra proc ja nemam takovu praci jako nektery :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/03/2005 :  09:26:00  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

btw,a co tak v praci spis pracovat ? Rikat praci "volnej cas" sem dloucho neslysel, sakra proc ja nemam takovu praci jako nektery :)

ono je to vyvazeny vyplatnici, moje vyplata by se ti urcite nelibila ale ja sem takhle spokojenej
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/03/2005 :  09:27:38  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thrakath

microsoft proxy 2.0 nebo tak nejak je to napsane na tom chybovem hlaseni co mi naskoci nekolikrat za den
nejaky napad? :-)
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 11/03/2005 :  12:17:59  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Thrakath

microsoft proxy 2.0 nebo tak nejak je to napsane na tom chybovem hlaseni co mi naskoci nekolikrat za den
nejaky napad? :-)

Kupodivu já jsem za firewallem, který ořezává všechno do vnitř (ven pustí cokoliv) a valí mi to tedy i v práci...ale nevím jak by se na mne kolegové koukali, kdybych si hrál

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 11/03/2005 :  12:52:17  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale nevím jak by se na mne kolegové koukali, kdybych si hrál

to je jednoduchý, musíš je do wow taky navízt :)

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/03/2005 :  13:38:40  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:

ale nevím jak by se na mne kolegové koukali, kdybych si hrál

to je jednoduchý, musíš je do wow taky navízt :)

V mem pripade to nebylo tesky, jen ted dene slysim jak me picuju, pac chteji hrat ale nemaj kde to sehant

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 08/04/2005 12:45:17
Go to Top of Page

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 12/03/2005 :  08:07:27  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
Ufff, kdyz jsem si precet tohle a fora na free serverech (napr. Devorian) tak dekuji Blizardu a bohu za to, ze muzu hrat WoW na oficialnich serverech, kde se o cloveka nekdo stara, hra je stale vylepsovana a vubec...

Fakt mi beha mraz po zadech z dalsiho free server maratonu ala UO Sphere (kde pulka veci nefunguje nebo byla odstavena) :-)

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 12/03/2005 :  12:23:38  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
MMORPG je jedna z nejlevnějších zábav na světě. Stojí to 3-5 Kč za hodinu... (pokud to teda opravdu hrajete).

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 14/03/2005 :  17:14:28  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
ten kdo ma zamestnani tak pro nej sou 4kila mesicne nic... ale pro studenty to uz tak dobry není...
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 14/03/2005 :  18:14:17  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

ten kdo ma zamestnani tak pro nej sou 4kila mesicne nic... ale pro studenty to uz tak dobry není...

hlavně že jsou hospody plný studentů :)
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 14/03/2005 :  18:28:56  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
bohuzel ja mezity stastne nepatrim... :(
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/03/2005 :  19:26:18  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

bohuzel ja mezity stastne nepatrim... :(

nebrec a najdi si brigadu - a pokud nejses schopen si pri skole privydelat 400 tak si hod rovnou masli a zkratis si tak aspon utrpeni co te jinak ceka

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 14/03/2005 :  23:22:03  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
tak to abych si sel hodit masly :) me jeste nikam na brigadu nevezmou sice mi je 16 ale vypadam jak na 13 ... :)
Go to Top of Page

Foxhunter
Starting Member

15 Posts

Posted - 07/04/2005 :  19:49:00  Show Profile Send Foxhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Až budeš mít vlastní domácnost, ženu a vydělávat budeš aspoň plat, kterej je v týhle republice průměrnej, rychle zjistíš že tvoje hláška byla naprosto od reality
Já když řekl tý svý že kromě peněz za hru ještě čtyři kila měsíčně tak málem vyskočila za kůže. Rozdíl je prostě v tom že jako student máš mnohem míň obligatorních výdajů, jak se hezky vyjadřují politici...
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 08/04/2005 :  09:45:42  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Foxhunter

quote:
Originally posted by x2z

Až budeš mít vlastní domácnost, ženu a vydělávat budeš aspoň plat, kterej je v týhle republice průměrnej, rychle zjistíš že tvoje hláška byla naprosto od reality
Já když řekl tý svý že kromě peněz za hru ještě čtyři kila měsíčně tak málem vyskočila za kůže. Rozdíl je prostě v tom že jako student máš mnohem míň obligatorních výdajů, jak se hezky vyjadřují politici...

Běda mužům,kterým žena vládne...

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 08/04/2005 :  10:43:36  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
No to teda

Black
Go to Top of Page

Foxhunter
Starting Member

15 Posts

Posted - 08/04/2005 :  15:38:00  Show Profile Send Foxhunter a Private Message  Reply with Quote
Hehe jen počkejte čeká vás to všechny.
Ale já se nedám! WoW si budu pařit a jestli bude mít něco proti tak ji aggronu, nahodim defense, všecko jí parry nebo dodge a pak finishing attack klávenicí uuaaaaaa
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 08/04/2005 :  16:10:21  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe jen počkejte čeká vás to všechny.
Ale já se nedám! WoW si budu pařit a jestli bude mít něco proti tak ji aggronu, nahodim defense, všecko jí parry nebo dodge a pak finishing attack klávenicí uuaaaaaa

ona asi necte tohle forum coz?

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/04/2005 :  16:35:35  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslím, že s rostoucím platem se těch cca 400 Kč měsíčně začíná ztrácet.

Problém je v tom, že většině lidí s rostoucím platem rostou i ty výdaje, nejen obligatorní. S přítelkyní jsme dva, máme dohromady vyšší plat než moji rodiče, a přesto se při výdajích na zařizování domácnosti sotva držíme na nule, úspory veškeré žádné. Jestli přibudou svišti ... bojim, bojim. Musím asi víc speccovat Moneymaking .
Go to Top of Page

Foxhunter
Starting Member

15 Posts

Posted - 09/04/2005 :  20:37:19  Show Profile Send Foxhunter a Private Message  Reply with Quote
Jinak co se tématu Topicu týče tak já hraju už víc jak měsíc na emulovanym serveru Beesj. Nejdřív to byla totální katastrofa, ale už ted po měsíci musim říct že tam změny probíhaj velkou rychlostí, a tak do půl roku by to mohlo bejt normálně hratelný. Sem bohužel až ve třetí várce lidí čekajících na origoš zásilku wow takže si takhle krátim čas.
Myslim že tam časem bude situace jako v Ultimě online.
Go to Top of Page

bflmpes
Starting Member

6 Posts

Posted - 09/04/2005 :  22:36:06  Show Profile  Send bflmpes an ICQ Message Send bflmpes a Private Message  Reply with Quote
a nejakej ten emulator pro 1.3.1 by nebyl? :)
Go to Top of Page

bflmpes
Starting Member

6 Posts

Posted - 10/04/2005 :  09:59:37  Show Profile  Send bflmpes an ICQ Message Send bflmpes a Private Message  Reply with Quote
mohl by mi nejakej Warlord helpnout s rozbehnutim serveru? Uz sem si stahl co je potreba, server se rozjede, ale kdyz se na nej jako klient pripojim tak mi to zustane u hlasky connected a dal nic. Nezacne to nacitat character list. proc??
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 10/04/2005 :  12:51:39  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bflmpes

mohl by mi nejakej Warlord helpnout s rozbehnutim serveru? Uz sem si stahl co je potreba, server se rozjede, ale kdyz se na nej jako klient pripojim tak mi to zustane u hlasky connected a dal nic. Nezacne to nacitat character list. proc??

Tady ti poradi...
http://wowresource.ic.cz/forum/
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 12/04/2005 :  08:54:10  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bflmpes

mohl by mi nejakej Warlord helpnout s rozbehnutim serveru?

ne, nemohl. asi si to spatne pochopil.. ja zadny free server neprovozuju, byl to jen takovy test...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000