Author |
Topic  |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 14:33:14
|
Dosel jsem k zjisteni, ze naposled jsem delsi text psal psacim pismem pri delani poznamek ve skole. Poslednich par let uz jen tukam do klavesnici a kdyz si potrebuji udelat nejake poznamky rucne pisu tiskaci. Ted jsem jen ze srandy zkusil naspat par vet psacim pismem a mam s tim docela potize. Jak jste na tom?
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
|
| |
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 14:38:46
|
Docela hodně píšu psacím, ale dost se toho napíše na klávesnici. Nejvíc psacím píšu podpis  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 14:40:40
|
Tohle jsme nedavno probirali s kamosema. Musim priznat, ze sme meli problemy vzpomenout si, jak se pisou nektery velky pismena :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 14:45:55
|
Psacím píšu jenom podpis, kterej podle toho taky vypadá -) .. jinak asi jenom tiskacím, už hafo járů.. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 14:48:34
|
Hehe, zajimavy tema. Naposled jsem psal psacim pismem nekdy ve druhaku na stredni. Celej tretak a ctvrtak jsem psal uz tiskacim. V podstate psanej text uz vubec nepouzivam. Vse napise klavesnice. Psacim pismem se akorat podepisuju. Jak psal Traged tak je to asi 2 mesice co jsme meli plodnou debatu s kamosema v hospudce jak se psaci velky pismena pisou. Meli jsem o zabavu tak na dve hodky postarano. A ty paskvily co nekteri vymesleli ty fakt staly za to. Nejvic prace asi bylo s velkym S, Z, L, Y, G, H, K a vic uz si nevzpominam :) |
Sid Vicious (Guildmaster of Templars) |
Edited by - Sid Vicious on 09/03/2005 14:50:02 |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 15:19:09
|
tez jen tiskaci pismena. podpis je samozrejmy. nicmene krasopisu je to velmi daleko tak i tak ... klavesnice je budoucnost, ale ten zbytek .. (nedokazu si predstavit ze bych psal dopisy z cest klasickou formou) |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 15:30:27
|
pisu spacim docela dost :) teda psacim ono je to takovym psacotiskacim nektery znaky tak nektery tak hlavne kdyz odnekud nekam cestuju tak napisu par stranek clanek, knizky atd, a pak to asistentka v praci preklofe do kompu :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 16:39:34
|
Psaci nepouzivam od 8 tridy, s delsim textem bych mel problem.
A co takhle azbuka ? Ti kteri se ji jeste ucili dovedete napsat jeste ted neco ? Ja ne  |
Black |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 16:48:18
|
quote: Originally posted by Black
Psaci nepouzivam od 8 tridy, s delsim textem bych mel problem.
A co takhle azbuka ? Ti kteri se ji jeste ucili dovedete napsat jeste ted neco ? Ja ne 
Ja bych neco umel, ale nevim co to uz bylo za pismeno :)) Jeste bych mozna zvladnul mekky znak :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 16:56:32
|
Azbuku uz umim pouze cist, psat bych nedokazal.
Co se tyce 'psaciho pisma' - v praci popisu celkem dost papiru - meetingy, rychle poznamky kdyz najdu u devu v kodu chybu atd. Mam pod rukama A4 sesist a na nej celkem dost pisu. |
Edited by - VT on 09/03/2005 16:57:40 |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 17:32:47
|
zapisky, poznamky - tiskacim souvislej text - psacim |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 18:05:42
|
Pisu psaco-tiskacim, dokonce ani nemam vyhraneny jaky pismeno pisu jak, takze treba ve vete je 's' jednou tiskaci a dvakrat psaci :p Jinak velky pismena psacim bych urcite nezvlad, radsi se o to ani nepokousim. |
Beholder [- Monster of Underdark -] |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 09/03/2005 : 18:13:26
|
psát už skoro neumim :)
všechno do školy mám elektronicky, ve škole si nic nepíšu
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 10/03/2005 : 06:57:15
|
pisu tesnopisem |
ego tycoon |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 10/03/2005 : 18:55:32
|
Coze? Dyt psat tiskacim je asi 3x casove narocnejsi.. Ale velky zacatecni pismena pisu stejne tiskace :) |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 10/03/2005 : 19:52:59
|
No spravnym pravopisem sem prestal psat tak v 7 tride na zakladce.Ted pisu proste tak,aby se to dalo precist. edit:pro ignoranty,pravopisem sem myslel jak vizualni stranku tak gramaticky spravne.A trocha dedukce a vyjde,ze pisu psacim prevazne,ale ne tak jak se ma.Tim sem narazel na to ,ze nekdy uz nevis jak se ktere pismeno pise spravne psacim.Z L atd..
|
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
Edited by - Artuhr on 11/03/2005 13:34:49 |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 11/03/2005 : 01:49:38
|
bud nevis co se skryva pod pojmem pravopis a nebo se snazis zastrit svoji neschopnost obsahnout ceskou gramatiku - tak jako tak ses retard |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 11/03/2005 : 08:01:20
|
Tiskacim i psacim jak kdy ... "cestinu" se snazim psat prevazne tiskacim :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 11/03/2005 : 11:08:30
|
Ono tlacenym (tiskacim pre nechapajucich) to nemusi byt pomalsie. Ide o to ako si clovek na to zvykne. Pisem relativne rychlo pisanim alebo spoluziak ma v pohode predbehne tlacenym. |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 12/03/2005 : 22:54:53
|
Je to žalostný ale je to tak
V červnu dělám zkoušku z angličtiny a nedávno nám lektorka říkala, že angličani maj občas docela jiný písmo(!) a že ty ignoranti co pak ty slohy v anglii opravujou prostě když se jim něco nezdá tak se s tim neserou a dávaj 0. Takový svině to sou.
Jako příklad: psací "t" pokud tam nenapíšeš to přeškrtnutí tak smoola berou to jako nějaký "l" bez smyčky nebo ještě něco jinýho. A takovejch příkladů je víc
Velký psací písmena maj totálně jiný než naše (což je mi sice u prdele protože velký písmeno píšu zásadně tiskace, ale i tak).
(nezmiňuju problém s tim, že to po mě i nemusej přečíst - já po sobě vždycky a v klidu, ale někdo jinej má občas hemzy ). Takže jsem docela zvědavej jak to dopadne. Asi to budu muset celý napsat tiskace, ale to je zas pomalejší takže to taky nemusim v limitu stihnout.
Zkrátka ruční psaní sux  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
Edited by - Kolik on 12/03/2005 22:55:59 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 19:57:58
|
quote: Originally posted by Cawyr
tak jako tak ses retard
Tak proč se s ním bavíš? Když sám píšeš, že "Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience." Ještě teda něco k tématu. Já si nemyslím, že by psací bylo rychlejší než tiskací. Většinou dopisuju mezi prvníma(text, co čte profesor a my si ho zapisujem). Schválně jsem si zkusil napsat velké psací písmena a musím přiznat, že i já jsem měl problém. Btw, taky jdu v červnu na FCE(zkouška z angliny) a my bychom snad měli psat normálně tiskacím, ale radši se zeptám. Dík za info  |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 13/03/2005 20:02:08 |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 20:17:36
|
asi by ses na ten first certifikate mel vysrat jestli nevis co je argue -) ( chtel sem tim naznacit, ze ja s nim nediskutuju ja ho jenom urazim, to je rozdil ) |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 20:47:48
|
asi by ses na ten first certifikate mel vysrat jestli nevis co je argue -) ( chtel sem tim naznacit, ze ja s nim nediskutuju ja ho jenom urazim, to je rozdil )
A ja ti na to strasne ....vis co. |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
Edited by - Artuhr on 13/03/2005 20:48:01 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 21:49:06
|
asi by ses na ten first certifikate mel vysrat jestli nevis co je argue -) ( chtel sem tim naznacit, ze ja s nim nediskutuju ja ho jenom urazim, to je rozdil )
Tak teď si mi to dal sežrat, nevím, co ti mám na to říct. Btw, certificate se píše s C, ne s K (v angličtině) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 14/03/2005 : 16:29:14
|
No ja uz 2 roky pisem tiskacim, no a chodim este do skoly, takze sa dost napisem. Skusal som minule skusit psanym...nevedel som napisat skoro nic, aj som zabudol ako niektore pismena vyzeraju. |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 14/03/2005 16:30:13 |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 14/03/2005 : 23:57:04
|

ja vim, pisu vosklive, no a co :) dulezity veci stejne klofu do klavesnice :)
nekdo by mel udelat nejakej vyzkum, cim to ze dneska tolik lidi nepouziva psaci pismo :) |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 14/03/2005 23:58:01 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/03/2005 : 11:23:08
|
Ja pisu skoro stejne jako tartaros :D Kdyz sme videl tu fotku napoprve tak sem koukal jeslti jsem to nepsal fakt ja ;b Ovsem, s mnoho vic gram. chyb :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/03/2005 : 11:45:25
|
quote: Originally posted by Tartaros

ja vim, pisu vosklive, no a co :) dulezity veci stejne klofu do klavesnice :)
nekdo by mel udelat nejakej vyzkum, cim to ze dneska tolik lidi nepouziva psaci pismo :)
Píšu stejným stylem a popíšu toho relativně hodně. Nedávno jsem taky zkoušel klasické psací písmo a největší problém mi dělalo vzpomenout si, jak se píše velké Y |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 15/03/2005 : 12:03:16
|
ten psanej smajlik je zverstvo  |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 00:57:54
|
quote: nekdo by mel udelat nejakej vyzkum, cim to ze dneska tolik lidi nepouziva psaci pismo :)
Na to nepotřebuješ výzkum. Stačí se zamyslet, pak se podívat u čeho to zrovna sedíš a čteš tohle forum a pak se znova zamyslet 
|
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 13:09:04
|
Pisu psacim dost, jenze to po sobe casto neprectu :o) |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
sedi
Starting Member
39 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 16:05:46
|
quote: Originally posted by Isac
Podle toho to tve studium take vypada ;)
Stejne jako Octopuss zacinam vetu tiskacim, pac kupu velkych psacich sem zapomnel a nez si vzpomenu kam se ten zobacek dole zatoci, tak uz to mam velkym tiskacim 10x napsane ;)
Jinak pisu psacim a stejne jako Mistral mam problemy to po sobe precist. Lituju ostatni, co to po mne musi cist.
Myslim, ze psaci je citelnejsi a prehlednejsi a zabere mene mista. |
Czech Heroe |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 16:58:32
|
quote: Originally posted by sedi
quote: Originally posted by Isac
Podle toho to tve studium take vypada ;)
Stejne jako Octopuss zacinam vetu tiskacim, pac kupu velkych psacich sem zapomnel a nez si vzpomenu kam se ten zobacek dole zatoci, tak uz to mam velkym tiskacim 10x napsane ;)
Jinak pisu psacim a stejne jako Mistral mam problemy to po sobe precist. Lituju ostatni, co to po mne musi cist.
Myslim, ze psaci je citelnejsi a prehlednejsi a zabere mene mista.
prave ze bych rekl ze tiskaci je vseobecne daleko citelnejsi.. |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 08:37:38
|
Pride na to, prijde na to  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 22:51:18
|
Psace zasadne nepisu.Psace jsem psal naposledy nekdy na zakladni skole a od te doby ubehlo mnoho zim. Za to co jsem pred chvili stvoril na kusu papiru,by se stydel i doktor co ma v rukou obrnu. A azbuka? z ty bych dokazal napsat mozna 2 znaky a to si dost fandim  |
Edited by - Diblajz on 30/03/2005 22:58:53 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 08:49:44
|
Ja pisu pomalu, tiskacim a vsechny pismena velky. Psacim neumim snad pulku abecedy. Jen kdyz potrebuju psat rychle nejaky poznamky kombinuju vsechny duhy pisma. Kdyz to po sobe pak ctu kolikrat si rikam jestli to je vubec cesky. Asi zazadam na nejake zakladni skole o zopakovani prvniho rocniku, protoze s tim zacinam mit vcelku problemy. Jak tu ale tak ctu tak v tom diky bohu nejsem sam  |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Pimon
Starting Member
8 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 09:50:51
|
Pisu tiskaci, jak sem si to tu precet hned sem zkusil napsat kousek textu psacim docela sranda.Nezapomel sem to, ale nejaky pismena v mim podani mi prisli fak hnusny |
Pimon Wizard EQ2
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 01:34:53
|
kdyz potrebuji aby to nekdo po mne precetl, tak tiskace velkejma, kdyz neco rychle napsat tak psaci. ale 99.99% veci pres klavesnici.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 12:52:33
|
quote: Originally posted by Rodier
ale 99.99% veci pres klavesnici..
Bohužel ...  |
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 14:06:21
|
quote: Originally posted by Rodier
ale 99.99% veci pres klavesnici..
A bohuzel se najde i par lidi, kteri si to po tobe prectou.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |