Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Co jste kvuli WoW museli obetovat / koupit ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:32:16  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
WoW je divna hra, clovek udela skoro vsechno aby mohl nerusene hrat

V mem pripade to bylo nejdriv objednani z USA, zjisteni, ze mi neprevedli klic, a pak nakup druhe krabice unas a hodne nervu :-)

WoW me taky prinutil k tomu poradne se zamyslet nad mym PC, to co nedokazal HL2 se WoWu povedlo, mam objednany novy kvalitni zdroj a pristi mesic bude nova grafika, snad se tim vyresi obcasne problemy s padanim pri vetsim zatizeni...

Takze budu zrat suchy chleba a hrat WoW ! :-)

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:37:24  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
No me to nepada, ale laguje... ve mestech apod. takze od doby co hraju premyslim, ze si poridim dalsich 512MB pameti... (mam "jen" 512)

detaily mam samozrejme stazeny na minimum a laguje mi to i v 800x600... takze pamet bude asi nutna

no mmo
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 10/03/2005 :  13:44:51  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ja sem musel zaplatit pokutu za to, ze sem nemel dalnicni znamku, kdyz sem si pro nej jel do EW v Pruhonicich :) Pak sem si koupil jeste novou mys, protoze ta stara byla nakasi... ale tu bych mozna koupil i bez WoW :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:11:28  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ramka, zdroj shorel tak i ten, hodne moc volnyho casu padlo v nivec atd.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:32:28  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
rl ;) a obetuju porad ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:38:35  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
U mě bohužel šel stranou Planetside, škola (ne zcela), práce, hodně hodin spánku, posilovna, vysedávání v hospodě....

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

bloodthirst
Starting Member

4 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:54:48  Show Profile Send bloodthirst a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

U mě bohužel šel stranou Planetside, škola (ne zcela), práce, hodně hodin spánku, posilovna, vysedávání v hospodě....

skola prace spanek hospoda co to je????to neznam :-)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:55:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no musel jsem obětovat akorát hodiny na spaní, spím max 4-5 hodin
Přítelkyni nezanedbávám naštěstí, protože hraje taky
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 10/03/2005 :  17:09:01  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
nic, nemam na hraní teď vůbec čas

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/03/2005 :  09:33:31  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

hehe sem na tom stejne az na tu hru (obetoval sem UO a RYL) a posilku, na tu seru uz davno

quote:
Originally posted by spajdr

no musel jsem obětovat akorát hodiny na spaní, spím max 4-5 hodin
Přítelkyni nezanedbávám naštěstí, protože hraje taky

OMG to se nekdo ma, ja kvuli mlade hraju pouze obden, pac tu obetovat nechci

no a co sem kvuli wow musel koupit/zaridit?
- koupit hru (asi 3 orig co sem kdy koupil :D )
- zaridit si dalsi ucet v bance
- objednal sem si lepsi grafiku, a uvazuju o tretii 512 ramce
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 11/03/2005 :  09:52:36  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Porad jsem odkladal nakup novyho kompu, ale ted je cerstve doma :). Takze se budu moct do wow zase trochu oprit. Jinak dostal jsem dost dobrej kousek Winchestra 3200+, jde mi v pohode pretocit na 2.7GHz pri puvodnim napeti, casem mozna zvysim napeti a mozna pujde i na 2.8GHz :).

No comment
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/03/2005 :  12:07:04  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Julian

Porad jsem odkladal nakup novyho kompu, ale ted je cerstve doma :). Takze se budu moct do wow zase trochu oprit. Jinak dostal jsem dost dobrej kousek Winchestra 3200+, jde mi v pohode pretocit na 2.7GHz pri puvodnim napeti, casem mozna zvysim napeti a mozna pujde i na 2.8GHz :).

zavidim :) ja porad jedu na svym bartonu 2500+@2,4GHz
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 11/03/2005 :  14:12:22  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
Spoustu volného času, peníze na zakoupení hry.(můj první orig.)
Teď snad jestli vyjde ta koupě grafiky GeForce FX5700 Ultra (mám GeForce 4200). A díky tomu že sedím u WoW 6-7hod denně zvažuji koupi nějakého LCD monitoru (17 nebo 19 palců).

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/03/2005 :  15:18:32  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by simir

Teď snad jestli vyjde ta koupě grafiky GeForce FX5700 Ultra (mám GeForce 4200). A díky tomu že sedím u WoW 6-7hod denně zvažuji koupi nějakého LCD monitoru (17 nebo 19 palců).

LOL mam takovy pocit, ze mame objednano to stejne (ocguru > kill3r > GW GF5700U ? )
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/03/2005 :  16:00:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

LOL mam takovy pocit, ze mame objednano to stejne (ocguru > kill3r > GW GF5700U ? )

Taky mám objednány dva kousky
Go to Top of Page

Harra
Starting Member

16 Posts

Posted - 11/03/2005 :  21:26:21  Show Profile  Visit Harra's Homepage  Send Harra an ICQ Message Send Harra a Private Message  Reply with Quote
Tak ja nejen, ze jsem financne totalne na nule, ale odsouvam vsecho mozne, co jsem driv delala a kam jsem chodila a jen sedim u pc. Nutno podotknout, ze PC je pritele, tomu zbyl notebook a uz si nepamatuju,kdy jsme sli spat pohromade, navic denodenni dohady o tom, ze proste hrat musim za kazdou cenu, dohady,ze nikdo neuklizi, ne nikdo se nestara o jidlo...:-) nevim nevim. ale na druhou stranu,kdyby mi wow neukazal on sam,tak ho ted nehraju:-)

Harra
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 12/03/2005 :  12:08:05  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

Hmm, tak tudle kartu v bedne mam a kvuli WoW, uvazuju ze ji vymenim za lepsi

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 14/03/2005 :  16:40:38  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak já dokupoval hardisk, dalších 512 ram (+ 512 starejch), a grafika byla opravdu slabá (GF FX 5600) takže sem koupil GF 6800GT.

Ale to neni kuli žádný konkrétní hře, prostě sem to koupil, to sem zrovna hrál Jump to Lightspeed (SWG se pak hooodně rozhejbalo), no a pak přišel EQ2 (děsně náročnej :(() a teď je tu úžasnej WoW.

Mimochodem WoW by mělo bejt moje poslední mmorpg (tak to plánuju). To sme zvědaví jak to dopadne :))

Edit - momentálně tomu obětuju snad každej večer, tak 4-6 hodin, prostě ten nejlepší čas.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 14/03/2005 16:59:00
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/03/2005 :  17:03:57  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Tak já dokupoval hardisk, dalších 512 ram (+ 512 starejch), a grafika byla opravdu slabá (GF FX 5600) takže sem koupil GF 6800GT.

Ale to neni kuli žádný konkrétní hře, prostě sem to koupil, to sem zrovna hrál Jump to Lightspeed (SWG se pak hooodně rozhejbalo), no a pak přišel EQ2 (děsně náročnej :(() a teď je tu úžasnej WoW.

Mimochodem WoW by mělo bejt moje poslední mmorpg (tak to plánuju). To sme zvědaví jak to dopadne :))

Edit - momentálně tomu obětuju snad každej večer, tak 4-6 hodin, prostě ten nejlepší čas.

4-6 hodin? čéče ty máš toho času nějak málo ne? hoď si tam double na herní čas, 8 hodin je nutné minimum
Zatracená závislost
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 15/03/2005 :  08:42:51  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
No já se pomalu chystám na tenhle nebo podobnej bombonek.

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30851

Zatím si ji koupil kámoš a už se těším až u něj otestuju nějakou gamesku.

No wow to nebude nemá net :-(.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/03/2005 :  08:49:46  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Harra

Tak ja nejen, ze jsem financne totalne na nule, ale odsouvam vsecho mozne, co jsem driv delala a kam jsem chodila a jen sedim u pc. Nutno podotknout, ze PC je pritele, tomu zbyl notebook a uz si nepamatuju,kdy jsme sli spat pohromade, navic denodenni dohady o tom, ze proste hrat musim za kazdou cenu, dohady,ze nikdo neuklizi, ne nikdo se nestara o jidlo...:-) nevim nevim. ale na druhou stranu,kdyby mi wow neukazal on sam,tak ho ted nehraju:-)

dobre mu tak, jen at trpi

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 15/03/2005 :  09:45:55  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

No já se pomalu chystám na tenhle nebo podobnej bombonek.

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30851

Zatím si ji koupil kámoš a už se těším až u něj otestuju nějakou gamesku.

No wow to nebude nemá net :-(.

pokud vim, tak vykon 2x 6600GT neni lepsi nez 1x 6800GT a cenove ta 6800GT vyjde lepe....
Go to Top of Page

Binabik
Starting Member

13 Posts

Posted - 15/03/2005 :  10:21:22  Show Profile  Send Binabik an ICQ Message Send Binabik a Private Message  Reply with Quote
Prvni tyden jsem poslal manzelku s dcerou ke tchyni a spal jsem 3 hodiny denne,. Ted uz jsou z5, takze hraju obden, jinak bych taky mohl najit na stole papry k rozvodu a dcera az zacne mluvit mi bude rikat strejdo.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 15/03/2005 :  14:51:59  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dargnon

4-6 hodin? čéče ty máš toho času nějak málo ne? hoď si tam double na herní čas, 8 hodin je nutné minimum
Zatracená závislost

Včera sem dal lvl 34, a už mě to nebavilo tak sem si zapnul Warcraft 3 kerej sem nedávno rozehrál. Já hraju zásadně jenom večer, a když mě to nebaví tak vůbec. A WoW už taky neni co bejval před tejdnem...

Se těšim až nebudu hrát vůbec, to bude život :)

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/03/2005 :  15:16:25  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
já dokupoval jen RAM 512. ted jedou 2x512 400Mhz v dualu. procík a gfx stačí bohatě, 2800XP barton/GF 5900U 256RAM. Běží mi to v 1280/1024 na plný detaily i ve městech naprosto plynule. AA4x, Anistrph 2x.

Jinak hraju tak 6-8hodin denně, sem na lvl 41 a baví mě to čím dál víc...

Cerrbion - Night Elf Priest

Cerrbion

Edited by - Cerrbion on 15/03/2005 16:51:01
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 15/03/2005 :  16:57:43  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zatracená závislost

Když jí miluješ, není co řešit :p
Já jsem tak teď někde kolem 46lvlu a na ztrátu zábavy si zatím nestěžuju. Jen rozjet nový char mě láká čím dál víc

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Harra
Starting Member

16 Posts

Posted - 18/03/2005 :  09:13:56  Show Profile  Visit Harra's Homepage  Send Harra an ICQ Message Send Harra a Private Message  Reply with Quote
no jo, tak ja s esem nedostanu kolikrat ani na ty 4 hodiny a pak s edivim, z emi ty lvl lezou tak pomalu:-D

Harra
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/03/2005 :  09:19:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
ještě doplním, obětoval jsem 1300Kč za druhou kopii navíc, ke kterému ni dodnes blizzard nesdělil cd klíč. Nejspíš se ani nedočkám.
Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 18/03/2005 :  10:34:50  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
obetovano :
skola, prace, posilovna, hospoda proste veskery volny i nevolny cas, pokud zavislost nepolevi spatne skoncim

Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul
Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane
Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 18/03/2005 :  16:36:08  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
no praci sem neobetoval, penizky sou potreba, ale vse ostatni ano :)

Cerrbion - Night Elf Priest

Cerrbion
Go to Top of Page

Crash
Starting Member

18 Posts

Posted - 19/03/2005 :  18:01:33  Show Profile  Send Crash an ICQ Message Send Crash a Private Message  Reply with Quote
Kupoval sem celej novej kompl, doufam že mi na WoW bude stačit. Už si mužu dovolit jen další ramku (mam 512DDR) a pojede to na Athlon XP 2600+ grafika GF FX 5200 (128ram)???
Go to Top of Page

Narmo
Starting Member

23 Posts

Posted - 22/03/2005 :  04:03:16  Show Profile  Send Narmo an ICQ Message Send Narmo a Private Message  Reply with Quote
Co jsem koupil ? :

Novou "lepsi" zidli , 512 Ram a vypada to, ze si objednam jedno z trycek Blizzardu :))
Taky premyslim o 19 LCD monitoru.
Prumerne hraju tak 5 hodin denne, preci jen prace a skola berou casu dost, prestal jsem docasne lezt.

WoW je fajn vec pro fantasy fandy, prvotridni zabava a radost - stejne jako jakekoliv jine hobby -.Nevidim na tom nic spatneho, jen skoda ,ze to vetsina lidi neni schopna pochopit a tolerovat ... i kdyz verim,ze postupem casu se stane online pareni trendem a beznou veci... zatim se povazuje za "normalnejsi" cinnost cumet celej den do bedny,chodit kalit atd.... rekl bych ,ze ve wow rozvyji clovek mnohem vice sveho potencialu a kreativnosti, nez kde jinde .

btw. s rodinou je to o necem jinem

all imho
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 22/03/2005 :  11:29:46  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Keď to tu čítam, začínam mať pochybnosti, či si idem WoW na poštu vyzdvihnúť ... aalebo si ustrážim to zrnko nezávislosti na PC.
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 22/03/2005 :  12:34:13  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

... aalebo si ustrážim to zrnko nezávislosti na PC.

Nemáš šanci

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000