Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Stabilita serverů
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 08/03/2005 :  19:05:56  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Teď po velkém patchi spadnul EQ2 server tak jsme si pročítal fora a narazil jsem na hlášku:
quote:
I find it pathetic that the server crashing isn't bothering me...since I played WoW for awhile, constant server crashes all the time, you get used to it after awhile...

Docela by mě zajímalo jak to je s tou stabilitou WoW serverů, bez flame nebo srovnávání her, pls.

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 08/03/2005 :  19:08:39  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
za celou dobu co retail hraju tak se nestalo ze by shadow moon crashnul...jenom jednou prvni den co jsem to hral,od te doby ne

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/03/2005 :  19:14:13  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Velke problemy serveru jsem zazil jen jednou, asi 4. den po release. Obcas se stane, ze spadnou nejake zony a lide v tech zonach maji kratky nekolika minutovy rollback. Jinak je to v zasade velmi stabilni a lag free.
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/03/2005 :  19:18:01  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Záleží jak kdy ...

Většinou vše šlape jak hodinky, s tím, že občas narazíš na inventory lag (nemůžeš přehazovat věci v inventáři, posílat poštu, lootovat, prodávat) - většinou tak na půl minuty

Někdy má špatný den a máš restart serveru každých 15 minut po několik hodin, protože dostaneš rollbacky, atp (jednou mě to po rollbacku hodilo zpátky do jeskyně plné potvor se silence). Pak je to nehratelné a je lepší buď nehrát WoW vůbec nebo hrát alta na jiném nepostiženém serveru.

Ten "špatný den" je neobvyklý, ale ne vzácný - osobně se s ním jednou za týden až dva potkám.

Edit: Nehraju na Shadow Moonu

Edited by - Tharn on 08/03/2005 19:18:52
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/03/2005 :  20:05:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Od sedmeho dne po releasu jsem hral v kuse asi 8 dni, 20 - 22 hodin denne na jeden nadech. Nemel jsem za celou dobu ani jeden vterinovy lag, ani jeden crash serveru (nepocitam patecni planovane odstavky).

Problemovy byl z nejakeho duvodu pouze 4 den po spusteni serveru.

Po exp maratonu jsem se vratil do RL a hraji ted tak 3 hodky denne a nemam taky zadny problem (az jeden den kdy jsem lagoval kvuli UPC, ostatni ve hre problem nemeli).

Hraji na Shadow Moonu.

Edited by - VT on 08/03/2005 20:10:27
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 08/03/2005 :  21:11:53  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Hraji na ShM a za celou dobu hrani jsem nemel jediny problem se stabilitou serveru.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/03/2005 :  22:08:36  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
taky tak ... hraju tak ruzne, jak ted cas (ne)dovoli ale servery bezi np

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 09/03/2005 :  00:23:27  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
Ja se uplne zhrozil ze to restartujou pouze jednou tejdne a ne kazdy den ... ale funguje to.
Hraju malo nevim ze by to nekdy nejelo.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/03/2005 :  06:00:37  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja som sa divil ze to vobec restartuju, co viem tak daoc nerestartovali niekedy aj mesiace, kym nebol novy patch alebo nemenil HW.

Imo ja toto nemozem porovnavat, pretoze kvalita mojej MW je tak niekde na bode mrazu, ale vcera ma to dva krat vyhodilo z hry,a predtym sa mi to tiez stava, ale to bude skor problem u mna
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/03/2005 :  08:01:44  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ja pokud se dobre pamatuji, tak sem mel mensi problemu prvni tyden, ten jiz nekolikrat zminovany cca 4.den bylo peklo, od te doby si nemuzu vybavit zadny problem... Shadow Moon, teda az na patecni maintenance coz se jim s zeleznou pravidelnosti vzdycky protahne
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 09/03/2005 :  11:37:34  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

ja pokud se dobre pamatuji, tak sem mel mensi problemu prvni tyden, ten jiz nekolikrat zminovany cca 4.den bylo peklo, od te doby si nemuzu vybavit zadny problem... Shadow Moon, teda az na patecni maintenance coz se jim s zeleznou pravidelnosti vzdycky protahne

Já hraju taky na SM, občas i 18h v kuse a nikdy mi to nespadlo, nelagovalo, nic.

BTW: Pokud vim tak páteční maintance protahovali jen jednou.Jinak to nahodí vždycky přesně.

Hus da masta?
Go to Top of Page

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 10/03/2005 :  09:08:10  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
No patecni update se na SHM protahl o 2 hodiny. Moc dobre to vim neb jsem byl v pul treti doma a slintal jsem do 5 Jinak jak uz tu je psano jediny problem se serverem jsem zaznamenal 4 den po spusteni jinak jsem mel problemy jen se svou "uzasnou" WIFI
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/03/2005 :  10:00:11  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vigo_mocny

No patecni update se na SHM protahl o 2 hodiny. Moc dobre to vim neb jsem byl v pul treti doma a slintal jsem do 5

presne muj pripad
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000