Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Pisete psaci?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 09/03/2005 :  14:33:14  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Dosel jsem k zjisteni, ze naposled jsem delsi text psal psacim pismem pri delani poznamek ve skole. Poslednich par let uz jen tukam do klavesnici a kdyz si potrebuji udelat nejake poznamky rucne pisu tiskaci.
Ted jsem jen ze srandy zkusil naspat par vet psacim pismem a mam s tim docela potize.
Jak jste na tom?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 09/03/2005 :  14:38:46  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Docela hodně píšu psacím, ale dost se toho napíše na klávesnici. Nejvíc psacím píšu podpis
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 09/03/2005 :  14:40:40  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Tohle jsme nedavno probirali s kamosema. Musim priznat, ze sme meli problemy vzpomenout si, jak se pisou nektery velky pismena :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 09/03/2005 :  14:45:55  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Psacím píšu jenom podpis, kterej podle toho taky vypadá -) .. jinak asi jenom tiskacím, už hafo járů..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Sid Vicious
Starting Member

42 Posts

Posted - 09/03/2005 :  14:48:34  Show Profile  Send Sid Vicious an ICQ Message Send Sid Vicious a Private Message  Reply with Quote
Hehe, zajimavy tema. Naposled jsem psal psacim pismem nekdy ve druhaku na stredni. Celej tretak a ctvrtak jsem psal uz tiskacim. V podstate psanej text uz vubec nepouzivam. Vse napise klavesnice. Psacim pismem se akorat podepisuju. Jak psal Traged tak je to asi 2 mesice co jsme meli plodnou debatu s kamosema v hospudce jak se psaci velky pismena pisou. Meli jsem o zabavu tak na dve hodky postarano. A ty paskvily co nekteri vymesleli ty fakt staly za to. Nejvic prace asi bylo s velkym S, Z, L, Y, G, H, K a vic uz si nevzpominam :)

Sid Vicious (Guildmaster of Templars)

Edited by - Sid Vicious on 09/03/2005 14:50:02
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 09/03/2005 :  15:19:09  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
tez jen tiskaci pismena. podpis je samozrejmy.
nicmene krasopisu je to velmi daleko tak i tak ... klavesnice je budoucnost, ale ten zbytek ..
(nedokazu si predstavit ze bych psal dopisy z cest klasickou formou)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/03/2005 :  15:30:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
pisu spacim docela dost :)
teda psacim ono je to takovym psacotiskacim nektery znaky tak nektery tak
hlavne kdyz odnekud nekam cestuju tak napisu par stranek clanek, knizky atd, a pak to asistentka v praci preklofe do kompu :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 09/03/2005 :  16:39:34  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Psaci nepouzivam od 8 tridy, s delsim textem bych mel problem.

A co takhle azbuka ? Ti kteri se ji jeste ucili dovedete napsat jeste ted neco ? Ja ne

Black
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 09/03/2005 :  16:48:18  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Psaci nepouzivam od 8 tridy, s delsim textem bych mel problem.

A co takhle azbuka ? Ti kteri se ji jeste ucili dovedete napsat jeste ted neco ? Ja ne

Ja bych neco umel, ale nevim co to uz bylo za pismeno :)) Jeste bych mozna zvladnul mekky znak :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/03/2005 :  16:56:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Azbuku uz umim pouze cist, psat bych nedokazal.

Co se tyce 'psaciho pisma' - v praci popisu celkem dost papiru - meetingy, rychle poznamky kdyz najdu u devu v kodu chybu atd. Mam pod rukama A4 sesist a na nej celkem dost pisu.

Edited by - VT on 09/03/2005 16:57:40
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 09/03/2005 :  17:32:47  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
zapisky, poznamky - tiskacim
souvislej text - psacim

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 09/03/2005 :  18:05:42  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
Pisu psaco-tiskacim, dokonce ani nemam vyhraneny jaky pismeno pisu jak, takze treba ve vete je 's' jednou tiskaci a dvakrat psaci :p Jinak velky pismena psacim bych urcite nezvlad, radsi se o to ani nepokousim.

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 09/03/2005 :  18:13:26  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
psát už skoro neumim :)

všechno do školy mám elektronicky, ve škole si nic nepíšu
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 10/03/2005 :  06:57:15  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
pisu tesnopisem

ego tycoon
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/03/2005 :  18:55:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Coze? Dyt psat tiskacim je asi 3x casove narocnejsi.. Ale velky zacatecni pismena pisu stejne tiskace :)
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 10/03/2005 :  19:52:59  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
No spravnym pravopisem sem prestal psat tak v 7 tride na zakladce.Ted pisu proste tak,aby se to dalo precist.
edit:pro ignoranty,pravopisem sem myslel jak vizualni stranku tak gramaticky spravne.A trocha dedukce a vyjde,ze pisu psacim prevazne,ale ne tak jak se ma.Tim sem narazel na to ,ze nekdy uz nevis jak se ktere pismeno pise spravne psacim.Z L atd..

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.

Edited by - Artuhr on 11/03/2005 13:34:49
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 11/03/2005 :  01:49:38  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
bud nevis co se skryva pod pojmem pravopis a nebo se snazis zastrit svoji neschopnost obsahnout ceskou gramatiku - tak jako tak ses retard

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/03/2005 :  08:01:20  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Tiskacim i psacim jak kdy ... "cestinu" se snazim psat prevazne tiskacim :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/03/2005 :  11:08:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ono tlacenym (tiskacim pre nechapajucich) to nemusi byt pomalsie. Ide o to ako si clovek na to zvykne. Pisem relativne rychlo pisanim alebo spoluziak ma v pohode predbehne tlacenym.
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 12/03/2005 :  22:54:53  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Je to žalostný ale je to tak

V červnu dělám zkoušku z angličtiny a nedávno nám lektorka říkala, že angličani maj občas docela jiný písmo(!) a že ty ignoranti co pak ty slohy v anglii opravujou prostě když se jim něco nezdá tak se s tim neserou a dávaj 0. Takový svině to sou.

Jako příklad: psací "t" pokud tam nenapíšeš to přeškrtnutí tak smoola berou to jako nějaký "l" bez smyčky nebo ještě něco jinýho. A takovejch příkladů je víc

Velký psací písmena maj totálně jiný než naše (což je mi sice u prdele protože velký písmeno píšu zásadně tiskace, ale i tak).

(nezmiňuju problém s tim, že to po mě i nemusej přečíst - já po sobě vždycky a v klidu, ale někdo jinej má občas hemzy ). Takže jsem docela zvědavej jak to dopadne. Asi to budu muset celý napsat tiskace, ale to je zas pomalejší takže to taky nemusim v limitu stihnout.

Zkrátka ruční psaní sux

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)

Edited by - Kolik on 12/03/2005 22:55:59
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 13/03/2005 :  19:57:58  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

tak jako tak ses retard

Tak proč se s ním bavíš? Když sám píšeš, že "Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience."
Ještě teda něco k tématu. Já si nemyslím, že by psací bylo rychlejší než tiskací. Většinou dopisuju mezi prvníma(text, co čte profesor a my si ho zapisujem). Schválně jsem si zkusil napsat velké psací písmena a musím přiznat, že i já jsem měl problém.
Btw, taky jdu v červnu na FCE(zkouška z angliny) a my bychom snad měli psat normálně tiskacím, ale radši se zeptám. Dík za info

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 13/03/2005 20:02:08
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 13/03/2005 :  20:17:36  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
asi by ses na ten first certifikate mel vysrat jestli nevis co je argue -) ( chtel sem tim naznacit, ze ja s nim nediskutuju ja ho jenom urazim, to je rozdil )

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 13/03/2005 :  20:47:48  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

asi by ses na ten first certifikate mel vysrat jestli nevis co je argue -) ( chtel sem tim naznacit, ze ja s nim nediskutuju ja ho jenom urazim, to je rozdil )

A ja ti na to strasne ....vis co.

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.

Edited by - Artuhr on 13/03/2005 20:48:01
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 13/03/2005 :  21:49:06  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak teď si mi to dal sežrat, nevím, co ti mám na to říct. Btw, certificate se píše s C, ne s K (v angličtině)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 14/03/2005 :  16:29:14  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No ja uz 2 roky pisem tiskacim, no a chodim este do skoly, takze sa dost napisem. Skusal som minule skusit psanym...nevedel som napisat skoro nic, aj som zabudol ako niektore pismena vyzeraju.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 14/03/2005 16:30:13
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 14/03/2005 :  23:57:04  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote

ja vim, pisu vosklive, no a co :) dulezity veci stejne klofu do klavesnice :)

nekdo by mel udelat nejakej vyzkum, cim to ze dneska tolik lidi nepouziva psaci pismo :)

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove

Edited by - Tartaros on 14/03/2005 23:58:01
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/03/2005 :  11:23:08  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja pisu skoro stejne jako tartaros :D Kdyz sme videl tu fotku napoprve tak sem koukal jeslti jsem to nepsal fakt ja ;b Ovsem, s mnoho vic gram. chyb :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/03/2005 :  11:45:25  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

ja vim, pisu vosklive, no a co :) dulezity veci stejne klofu do klavesnice :)

nekdo by mel udelat nejakej vyzkum, cim to ze dneska tolik lidi nepouziva psaci pismo :)

Píšu stejným stylem a popíšu toho relativně hodně. Nedávno jsem taky zkoušel klasické psací písmo a největší problém mi dělalo vzpomenout si, jak se píše velké Y
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 15/03/2005 :  12:03:16  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
ten psanej smajlik je zverstvo

Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 16/03/2005 :  00:57:54  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na to nepotřebuješ výzkum. Stačí se zamyslet, pak se podívat u čeho to zrovna sedíš a čteš tohle forum a pak se znova zamyslet

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 16/03/2005 :  13:09:04  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Pisu psacim dost, jenze to po sobe casto neprectu :o)

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

sedi
Starting Member

39 Posts

Posted - 16/03/2005 :  16:05:46  Show Profile  Send sedi an ICQ Message Send sedi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Podle toho to tve studium take vypada ;)

Stejne jako Octopuss zacinam vetu tiskacim, pac kupu velkych psacich sem zapomnel a nez si vzpomenu kam se ten zobacek dole zatoci, tak uz to mam velkym tiskacim 10x napsane ;)

Jinak pisu psacim a stejne jako Mistral mam problemy to po sobe precist. Lituju ostatni, co to po mne musi cist.

Myslim, ze psaci je citelnejsi a prehlednejsi a zabere mene mista.

Czech Heroe
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 16/03/2005 :  16:58:32  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sedi

quote:
Originally posted by Isac

Podle toho to tve studium take vypada ;)

Stejne jako Octopuss zacinam vetu tiskacim, pac kupu velkych psacich sem zapomnel a nez si vzpomenu kam se ten zobacek dole zatoci, tak uz to mam velkym tiskacim 10x napsane ;)

Jinak pisu psacim a stejne jako Mistral mam problemy to po sobe precist. Lituju ostatni, co to po mne musi cist.

Myslim, ze psaci je citelnejsi a prehlednejsi a zabere mene mista.

prave ze bych rekl ze tiskaci je vseobecne daleko citelnejsi..

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:37:38  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Pride na to, prijde na to

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 30/03/2005 :  22:51:18  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Psace zasadne nepisu.Psace jsem psal naposledy nekdy na zakladni skole a od te doby ubehlo mnoho zim.
Za to co jsem pred chvili stvoril na kusu papiru,by se stydel i doktor co ma v rukou obrnu.
A azbuka? z ty bych dokazal napsat mozna 2 znaky a to si dost fandim

Edited by - Diblajz on 30/03/2005 22:58:53
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 31/03/2005 :  08:49:44  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ja pisu pomalu, tiskacim a vsechny pismena velky. Psacim neumim snad pulku abecedy. Jen kdyz potrebuju psat rychle nejaky poznamky kombinuju vsechny duhy pisma. Kdyz to po sobe pak ctu kolikrat si rikam jestli to je vubec cesky. Asi zazadam na nejake zakladni skole o zopakovani prvniho rocniku, protoze s tim zacinam mit vcelku problemy. Jak tu ale tak ctu tak v tom diky bohu nejsem sam

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Pimon
Starting Member

8 Posts

Posted - 15/04/2005 :  09:50:51  Show Profile  Send Pimon an ICQ Message Send Pimon a Private Message  Reply with Quote
Pisu tiskaci, jak sem si to tu precet hned sem zkusil napsat kousek textu psacim docela sranda.Nezapomel sem to, ale nejaky pismena v mim podani mi prisli fak hnusny

Pimon Wizard EQ2
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/05/2005 :  01:34:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
kdyz potrebuji aby to nekdo po mne precetl, tak tiskace velkejma, kdyz neco rychle napsat tak psaci.
ale 99.99% veci pres klavesnici..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 05/05/2005 :  12:52:33  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Bohužel ...

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 05/05/2005 :  14:06:21  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

A bohuzel se najde i par lidi, kteri si to po tobe prectou.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000