Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Slouceni Evil guild MdK+SW
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 04/03/2005 :  08:45:39  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris
Tak mi odpovez, jak tento join vyresi situaci levlu 38, ktery nema s kym hrat a pritom chce dle vlastnich slov hrat hodne. Jsem celkem zvedav .

Tris hrava celkem casto s nama (dostali jsme oznaceni G2) a je celkem jedno jestli je z guildy X nebo Y. Je to pohodovy clovek, ktery ma rad hru o neco vic nez by mu mohla jeho guilda poskytnout, ale dokaze se pres to prenest. Myslim si, ze nase grupa je pohodova a neodmitne zadnou pomoc (o tom se mohli presvedcit nejomm lide z SW ale i RL). Jenom mi je lito, ze takhle tristime sily (status pointy) a nesoustredime se na rust a prosperitu jedne guildy.
Ale neodpustim si mensi kritiku smerek k Arnalixovi, ktery ve svem postu proc nechce slouceni napsal hodne veci o nasi guilde, ktere se nezakladaji na pravde a myslim si, ze je to pouze jeho osobni boj s Jarisem, ktery se uz tahne asi od dob EQ1.
No jenom doufam, ze bude nase spoluprace mezi guildama (a tim nemyslim jenom SW) probihat i nadale ku prospechu zabavy ve hre.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 04/03/2005 :  08:50:36  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
na level 50 ale v te dobe bude high end hra zase uz nekde jinde a to rozhodne ten join s portugalcama nevyresi , protoze to jsou stejni hraci jako ta minhrajici cast SW

To co pises ja samozrejme chapu. Ja jen raagoval na jarisovo:
"Imho je treba lidem rici, ze to neni pravda, nebot takovyto join vede pouze k riozsireni chatu a nikoliv k rozsireni prilezitosti hrani pro vice hrajici hrace. A to se samozrejme s rostoucim levlem prohlubuje"

On soudi podle SVEHO hrani co bude vyhovovat lidem kteri hraji JINAK.

Nic vic nic min. Odsuzuje pausalne vsechny, kteri nehraji jako on. Imho dost zaslepeny pohled.

Ja se ale o tom nechci hadat, jen jsem na to poukazal z druhe strany. Ja se rozhodne (stejne jako cela nace grupa) nepovazuji za casual playera takze by me to teoreticky nemuselo vubec zajimat. Takze asi tak.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Popbob
New Member

100 Posts

Posted - 04/03/2005 :  09:04:34  Show Profile  Send Popbob an ICQ Message Send Popbob a Private Message  Reply with Quote
Ja nechapem preco sa to stale toci okolo Tris.To ze jeden hrac momentalne v guilde nema rovnocenneho partnera nie je dovod na zlucovanie guild...Skor si myslim ze je to skor otazka buducich raidov etc. IMHO lvl sa do 2 mesiacov povyrovnavaju kedze je to momentalne obmedzene na lvl 50.

A este par slov k Jarisovi.Mam z neho pocit ze potrebuje MdK iba kvoli tomu aby mohol z toho tazit, potrebuje vas do raidov,crafterov atd.Inak ste mu suma fuk...(neberte to ostatni v MdK osobne)

EQ2 Popbob guardian/alchemyst
SWG Popbob Aifi commando
WoW Littlemage warlock/alchemyst
Vanguard Popbob Necromancer
LOTRO Poprandir champion

Edited by - Popbob on 04/03/2005 09:07:03
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  09:06:38  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
quote:
... tak se do teto high end hry s nama uz pokazde nedostane a se svou gildou asi nikdy, protoze sice i jeji clenove se dostanou casem na level 50 ale v te dobe bude high end hra zase uz nekde jinde

Me ten termin high-end mate, z toho co rikas to znamena, ze high-end hra je hra na maximalnim moznem levelu v dobe kdy jiny neni k dispozici? Je tomu tak?

Pokud dnes je max 50, tak dnes je to high-end hra. Zitra, az bude max lvl 60, tak dnesni hra uz nebude high-end, ale lvl 60 high-end bude. Az bude lvl 70, tak ani lvl 60 nebude high-end, ale jenom lvl 70 bude high-end.

Nevim jestli s tim mam problem jenom ja v tom najit nejakou pointu, ale ja take budu hrat lvl 50, take budu hrat lvl 60 a ta hra v te dobe pro me bude uplne stejna jako pro ty co to hrali mesic nebo dva prede mnou. Rozdil je jen v tom "kdy" to hrali ne "co".

Takze ten termin high-end hra je ani ne tak o tom "co" hraju, ale "kdy" to hraju a nema smysl se tvarit ze kdyz hraju high-end hru, tak fakt hraju uplne neco jinyho nez treba ja, nebo ne?

To ze kazdemu se hraje dobre s lidmi co hraji stejnym tempem jako on je jasne.

Arnalix

P.S. Mimochodem, pokud se podivam na MDK roster, tak minimalne polovina hracu ma stejne tempo hry jako my nebo portugalci, kteri zjevne zacali hrat mesic po nas...aspon ty co si muzu nakliknout v achievements, abych videl kdyz zacali hrat a kdy byli na kterem levelu.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 04/03/2005 09:33:48
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2005 :  09:38:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
je v tom rozdil samozrejme , protoze na lvl 60 uz lvl 50 high end hra neni zajimava navic s pribyvajicim casem klesa obtiznost hry na nizsich levelech

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 04/03/2005 :  09:49:39  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Ale neodpustim si mensi kritiku smerek k Arnalixovi, ktery ve svem postu proc nechce slouceni napsal hodne veci o nasi guilde, ktere se nezakladaji na pravde a myslim si, ze je to pouze jeho osobni boj s Jarisem, ktery se uz tahne asi od dob EQ1.
Taky mi to spíš přijde jako konflikt Arnalix vs Jaris (jména jsou podle abecedy).
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 04/03/2005 :  09:54:37  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Popbob

Ja nechapem preco sa to stale toci okolo Tris.To ze jeden hrac momentalne v guilde nema rovnocenneho partnera nie je dovod na zlucovanie guild...Skor si myslim ze je to skor otazka buducich raidov etc. IMHO lvl sa do 2 mesiacov povyrovnavaju kedze je to momentalne obmedzene na lvl 50.

A este par slov k Jarisovi.Mam z neho pocit ze potrebuje MdK iba kvoli tomu aby mohol z toho tazit, potrebuje vas do raidov,crafterov atd.Inak ste mu suma fuk...(neberte to ostatni v MdK osobne)

Opet si to spatne pochopil... Nejde jenom o Tris, ale o to proc delat neco 2x za stejnou stranu (evil), kdyz to jde krasne v ramci jedne guildy nehlede na to, ze zmensi rozdily lvl hracu co muzou utvorit grupy.
A co se tyce Jarise, jeho planu a potreb, tak me nikdo nebude urcovat (krome lidi se kterymi hraju po spolecne domluve)jak mam hrat a co mam delat. Snazim se levelit guildu jak to jen jde, ale jenom aby pro me hra zustala zabavna a ne aby to byla druha prace.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive

Edited by - Pedro on 04/03/2005 09:56:57
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:00:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

A co se tyce Jarise, jeho planu a potreb, tak me nikdo nebude urcovat (krome lidi se kterymi hraju po spolecne domluve)jak mam hrat a co mam delat. Snazim se levelit guildu jak to jen jde, ale jenom aby pro me hra zustala zabavna a ne aby to byla druha prace.

tak ted sis v te nasi diktature rekl o dutku s vystrahou za trest budes behat po schodech v nfp a mrskat se a vykrikovat jmena leaderu :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:03:34  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
quote:

je v tom rozdil samozrejme , protoze na lvl 60 uz lvl 50 high end hra neni zajimava navic s pribyvajicim casem klesa obtiznost hry na nizsich levelech

...kdyz ses na lvl 60 tak lvl 50 hra samozrejme neni zajimava... pro lidi co jsou na lvl 50 je to stejny jako pro tebe v dobe kdy jsi byl na lvl 50... obtiznost zustava stejne.. jenom kdyz mas vyssi level tak se ti to zda lehci.. sme zpatky u toho ze kteryho levelu se na to divas...

Jinak ja mam na vec nejaky nazor, rozumim tomu ze Jaris ma jiny a urcite i rada lidi, rada lidi ma stejny jako ja, jestli to v tech postech posouvam nekde do osobni roviny tak se omlouvam, znovu si je prectu ale neni to zamer. Uprimne je mi dost jedno co si kdo dela pokud me tim neovlivnuje, Jarise nevyjimaje.

Co se tyka jedne guildy.. tak prelistuj na zacatek tohodle threadu, tam jsem psal proc mi to neprijde z meho pohledu tak jednoznacne jak rikas, padl i tvuj agrument a ja na nej odpovidal, at se neopakujeme.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 04/03/2005 10:06:45
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:03:59  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Hmmm, myslim, ze Pertha to vystihl dost presne. Ale budu reagovat postupne.

Opravdu nevim, kde jsem odsoudil hrani casual playeru, ja jen tvrdim, ze se neslucuje s hranim vice hrajicich lidi nebo HC. Oni si mohou spolecne povidat na chatu, kazdy muze hrat jak chce, ae ve finale jim k nicemu neni spolecna guilda, muze to byt maximalne kontraproduktivni. Proc? Nevim, kolik lidi co dnes hraji EQ2 ma zkusenost s hranim hry, ktera je v uvodu postavena na hrani solo nebo v grupe a pozdeji prechazi v raidovani. Toto je zasadni misto celeho problemu - kazdy hraje jinak, vsichni by chteli (zcela normalne) stejne) a to v praxi nejde (teda jde, pokud vsichni vnitrne a oddane vyznavaji komunismus, muze to fungovat - a to nemyslim jako urazku nebo vysmech, to je fakt). Proto jsme vzdy tvrdili, ze guilda ma byt skupina lidi se stejnym pojetim hry (a za tim si stojim). A proto i kdyz osobne si myslim, ze chci byt v tzv. raidovaci guilde, nemam vubec nic proti existenci guild casual playeru. Jen tvrdim, ze neexistuje funkcni hybrid. Pokud mate jiny nazor, uvedte prosim fungujici pripad z realne hry, pro me nejlepe EQ1, kde je hra postavena na EQUIPU a RAIDECH.

Bohuzel mi zde opet Atro podsouva neco, co jsem nerekl. Me je jedno, kolik je kdo level (ostatne moje zena je level 28 a me to nevadi ), me vadi, pokud se nekdo snazi mixovat veci dohromady a to vetsinou tak, ze prave za mene vykonu chce vice a bohuzel na ukor tech co odvedou vice.

Jinak je treba rict, ze zrovna ja hraju golf zcela pro zabavu, ale snazim se chovat presne tak, jak bych chtel, aby se chovali ostatni a ne jako borec, ted jsem tu ja a vsichni ted budou cekat (coz si asi mysli Atro).

A copak neni takovy join pro vice hrajiciho hrace pouze rozsireni chatu? Co vic mu do hry prinese? Nove moznosti hrani? Jake?

Problem "outsideru" se opet zacne vice projevovat hlavne ve vyssich fazich hry na raidech a to hlavne pri rozdelovani lootu (k tomu bude v nasledujicich dnech v MdK urcita diskuze), kde pokud je raid z 95% guildovni, guilda jen nerada nechava "odejit" uber loot mimo ni.

Vysvetleni me a grupy a guildy pro Popboba - guilda byla zalozena 5 lidmi, kteri e jiz dlouho znaji v RL a hraji spolu take dost dlouho. Tito lide tvori hraci grupu, kde clovek travi vetsinu hraciho casu a guilda byla zalozena prave s vyhledem na budouci high end hru, kdeje potreba se spojit s dalsimi skupinami a pravda je, ze tyto skupiny mohou jinak byt stejne autonmni jako ta nase (skupiny kamaradu) nebo to muze byt nove vytvorena skupina ve hre. K tomu, ze cvyuzivam guildu (nebo budu) - ale samozrejme vyuziji sluzeb guild craftu a samozrejme chci raidovat s lidma z guildy, ponevadz se s nimi v ramci guildy lepe rozumim, ale treba vcera jsem dostal nabidku od jedne male high guildy na raidovni spolupraci a nemam problem o tom uvazovat, dokud nasi lidi nedorostou do raid vyse. Na druhou stranu, o cemz asi nemas informace, zasobuji nase crafty material zcela zdarma a to ve velmi solidnim mnozstvi, moje zena dela jewelery a scout upgrady pro celou guildu (a ja ji obcas s necim pomaham) a sam jedu provisionera, ktery dela lidem piti a to i z tieru, ze kterych uz nema exp. Cili jsi lehounce mimo, ale to je ok, na to jsem u ldi zvyjly . Je to proste tak, ze guilda je o spolupraci a spoleprace nemusi vzdy znamenat nejvetsi lasku a pratelstvi (i kdyz se to samo nevylucuje).

Co je to highend? To je momentalni vrchol hry. A ze tam nekdo bude pozdeji? Pak uz je uplne jina situace - trh se nasyti vecmi, ktere ulehci hru na dane urovni, existuje vice a podrobnejsich navodu, lide vyuzivaji vyssich levlu napriklad pro shard recovery nebo ziskani updatu do questu. Ta hra je JINA, pokud na ten level dojdes 3 mesice po prvnich. A btw, imho to vyrovnani nebude ani nahodou za 2 mesice, ale spis do pul roku a tu uz asi levly pribudou a znova se to rozjede. A jeste je zde bod, kteri asi nekteri nechapou a to je fakt, ze nejde jen o level, ale i o equip, a tam se rozdil asi nedozene...

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:16:50  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
Prijde mi ze na zaver se porad dokola tocime na myslence, ze vy hrajete intenzivne a tak je to spravne, je takovych lidi vic, etc.

My hrajeme min intenzivne a jsme fakt divny ze jsme si dovolili zalozit vlastni guildu, je to neco co by se melo pranyrovat, protoze se to neslucuje s tim co delate vy? Ano mame jiny nazor, neni horsi nebo lepsi, je jiny.

Kdyz uz uzivas slova jako komunismus tak si nalistuj taky slovo demokracie, ma jiny vyznam a pak je tam taky slovo diktatura ta ma taky jiny vyznam.

Promin me to prijde trochu drzy takhle hodnotit jak hrajou jiny lidi. Hrajeme jak chceme, a jsme s tim happy, z 90% s tim nemame nejmensi problem, Tris je na spicce levelu nasi guildy a tim padem nema kolem sebe full group v ramci guildy.

To neznamena ze guilda je nefunkcni, nebo mene funkcni nez jina. Ta skala je vetsi nez guilda tveho typu a zbytek sveta. Kde ta prvni moznost je super a dobre a to druhe nema ani smysl delat protoze stejnak je to vlastne skoro na nic.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 04/03/2005 10:25:39
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:20:30  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnalix

Prijde mi ze na zaver se porad dokola tocime na myslence, ze vy hrajete intenzivne a tak je to spravne, je takovych lidi vic, etc.

My hrajeme min intenzivne a jsme fakt divny ze jsme si dovolili zalozit vlastni guildu, je to neco co by se melo pranyrovat, protoze se to neslucuje s tim co delate vy?

Kde toto nekdo napsal??? My resime, ze vase guilda nema co nabidnout vice hrajicimu hraci, tot vse

A ja bych to ani nebral jako chybu, jak bych to bral jako fakt, protoze nekomu opravdu jiny styl vyhovuje (coz jsem psal jiz drive).

Edited by - Jaris on 04/03/2005 10:25:57
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:26:13  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
Kterej je jeden v nasi guilde mozna dva....

Jinak jsem mel na mysli tohle.

quote:
... ja jen tvrdim, ze se neslucuje s hranim vice hrajicich lidi nebo HC. Oni si mohou spolecne povidat na chatu, kazdy muze hrat jak chce, ale ve finale jim k nicemu neni spolecna guilda,

Jsme radi ze mame vlastni guildu a tvoje hodnoceni, ze je nam na nic, je nesmysl.

To co rikas ze tvrdis by se asi nejlip naformulovalo takhle,
Rada lidi hraje mene nez my, pokud maji vlastni guildu a je s nimi nekdo kdo hraje vice muze mit problem s tim, aby nasel full group v ramci guildy aniz by ho to brzdilo.

S tim souhlasim, ten zbytek na tema co je lepsi nebo horsi, kam to vede a nevede, je imho trash.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 04/03/2005 10:35:57
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:33:53  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kterej je jeden v nasi guilde mozna dva....

Jinak jsem mel na mysli tohle.

quote:
... ja jen tvrdim, ze se neslucuje s hranim vice hrajicich lidi nebo HC. Oni si mohou spolecne povidat na chatu, kazdy muze hrat jak chce, ale ve finale jim k nicemu neni spolecna guilda,

Jsme radi ze mame vlastni guildu a tvoje hodnoceni, ze je nam na nic, je nesmysl.

No vynechal jsi uvod vety, ale co je za nadavku ze tvrdim, ze hrani casualu a HC se neslucuje? To je fakt ne? A co prinasi guilda, ve ktere budou casualove i HC krome problemu?

A jeste drobnost k demagogii, ja jsem nerekl, ze vam guilda k nicemu neni, ale ze urcitemu druhu hracu nema co nabidnout, coz nikdy nepriznala.

Edited by - Jaris on 04/03/2005 10:47:35
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:36:41  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bohuzel mi zde opet Atro podsouva neco, co jsem nerekl. Me je jedno, kolik je kdo level (ostatne moje zena je level 28 a me to nevadi )

Jak jinak, opet posmerky bez konkretniho komentare k memu postu s konkretni odpovedi .. proc uz me to vubec neprekvapuje

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:40:20  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
My jsme vlastne zajedno

Vy jste ta HC guilda, my jsme ta casual guilda (i kdyz si myslime, ze to neni jenom 0/1 stupnice), kdyz se promychaji hraci z jedne skupiny do druhe guildy tak z toho je casem problem.

Takze kdo se u nas povazuje za HC hrace tak sup s nim k vam.
Kdo se nepovazuje za HC hrace u Vas tak sup s nim k nam nez narazi.

Tempo hry samozrejme ovlivnuje take nahled na hru, etc.

Ti co maji vztah k tem ostatnim co hraji v jinem tempu nez oni to maji s rozhodovanim trochu tezsi, ale jinak je to v principu tak.

Souhlasim.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 04/03/2005 10:45:33
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 04/03/2005 :  10:45:22  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Proto jsem chtel MdK+SW. Nyni mam na jedne strane pohodovou guildu plnou fajn lidi se kterymi se dlouho znam a nerad bych o kontakt s nimi prisel, ale na strane druhe, pokud si chci zahrat a neusinat pred klavesnici tak bud vlezt do raid zony solo nebo se pridat k fungujici grupe z MdK. Respektuji rozhodnuti naseho GL jemuz predchazelo hlasovani na nasem privatnim foru (Arnalix pak duvody zde vice rozvinul a doplnil o osobni nazor) a ocenuji, ze situaci resi. V prvni fazi rozsirime clenskou zakladnu pripojenim Lvsitanie a v druhe snad najdeme dostatek highlevelu pro guildu (v to ale moc neverim). Mezitim se snad pro me obcas najde misto v grupe Porresha, Kwah, Pedro a spol. jako doposud a kdyz ne...neco s tim budu muset udelat sam.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:15:00  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

Proto jsem chtel MdK+SW. Nyni mam na jedne strane pohodovou guildu plnou fajn lidi se kterymi se dlouho znam a nerad bych o kontakt s nimi prisel, ale na strane druhe, pokud si chci zahrat a neusinat pred klavesnici tak bud vlezt do raid zony solo nebo se pridat k fungujici grupe z MdK. Respektuji rozhodnuti naseho GL jemuz predchazelo hlasovani na nasem privatnim foru (Arnalix pak duvody zde vice rozvinul a doplnil o osobni nazor) a ocenuji, ze situaci resi. V prvni fazi rozsirime clenskou zakladnu pripojenim Lvsitanie a v druhe snad najdeme dostatek highlevelu pro guildu (v to ale moc neverim). Mezitim se snad pro me obcas najde misto v grupe Porresha, Kwah, Pedro a spol. jako doposud a kdyz ne...neco s tim budu muset udelat sam.

Pedro = Porresha , ale jinak jsi ty i kdokoliv jiny pokud je misto (bohuzel ma team pouze 6 mist) a ma stejne cile vzdy vitan.
Myslim, ze uz tuhle debatu o pokusu o spojeni muzem ukoncit a poprat si hodne zdaru a spoluprace.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:24:59  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
ja nemam pocit, ze byhc byl v MDk utiskovanej a to vetsiho casual playera nenajdes....
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:32:40  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

ja nemam pocit, ze byhc byl v MDk utiskovanej a to vetsiho casual playera nenajdes....

No to mas pravdu, ale dost podstatne je to co jsem psal vyse - jsme ve fazi single hrani, faze raidovani je imho jina. Ale je pravda, ze casual muze byt v raidovaci guilde, dokud nezacne byt "zarlivy". Ale tato debata se jiste objevi nekdy jindy nekde jinde.

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:40:46  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No to mas pravdu, ale dost podstatne je to co jsem psal vyse - jsme ve fazi single hrani, faze raidovani je imho jina. Ale je pravda, ze casual muze byt v raidovaci guilde, dokud nezacne byt "zarlivy". Ale tato debata se jiste objevi nekdy jindy nekde jinde.

pokud se dohrabu na dostatecnej level, rad se zucastnim. u me jde jedine o casovej problem... a zarlivost po vybaveni? leda pokud by vypadalo moc hezky, vzpominas na tu diskusi, kdy sem tu dostaval na prdel, ze je pro me dulezity vzhled a ze ozelim par bodiku na statech? :)
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:40:51  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
Kuriku, ja te mam za takovyho zpravodaje co do vseho hned bodne a rozhodne to nenecha nekde se valet. Nevim jak v MDK ale na foru rozhodne casual nejsi

Arnalix
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:44:52  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kuriku, ja te mam za takovyho zpravodaje co do vseho hned bodne a rozhodne to nenecha nekde se valet. Nevim jak v MDK ale na foru rozhodne casual nejsi

takze jsem co se svymi dvema, tremi hodinami max za den?
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:47:28  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
No jestli hrajes kazdy den od 21:00 do 24:00 tak jsi solidne hrajici hrac dle meho nazoru. Jestli nase guilda je v mych ocich na stupnici od 0-100 na pozici 50 tak hrajes o malinko vic nez prumer tak na 60. Ani tak ne poctem hodin, ale tim ze hrajes kazdej den.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 04/03/2005 11:48:04
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:48:21  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Na pomery Shadow Wind jses mega hardcore hrac. De facto powergamer.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:48:27  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

takze jsem co se svymi dvema, tremi hodinami max za den?

No 3 odiny DENNE neni jeste uplne HC, ale v zadnem pripade to neni casual. Casual je clovek, ktery se OBCAS v nepravidelny cas prihlasi do hry.

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 04/03/2005 :  11:50:11  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz toho nechej... sem si zase poplival monitor .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/03/2005 :  12:03:50  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jestli hrajes kazdy den od 21:00 do 24:00 tak jsi solidne hrajici hrac dle meho nazoru. Jestli nase guilda je v mych ocich na stupnici od 0-100 na pozici 50 tak hrajes o malinko vic nez prumer tak na 60. Ani tak ne poctem hodin, ale tim ze hrajes kazdej den.

nehraju kazdy den, specialne pondelky a obcas uterky nezvladam. a rozhodne nehraju pravidelne 21-24, spis tak 23-01. ale ono asi nejde o skatulky, kazdopadne nemyslim, ze by MDK byla nejak anti-casual, proste si ze me opbcas delaji srandu v chatu, ale jinak si nemuzu stezovat, kdyz potrbuju pomoct, tak se ji dockam, kdyz muzu ja pomoct, tak se snazim.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2005 :  12:16:29  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Takze kdo se u nas povazuje za HC hrace tak sup s nim k vam.(MDK)
Kdo se nepovazuje za HC hrace u Vas tak sup s nim k nam nez narazi.(SW)

Tempo hry samozrejme ovlivnuje take nahled na hru, etc.

Ti co maji vztah k tem ostatnim co hraji v jinem tempu nez oni to maji s rozhodovanim trochu tezsi, ale jinak je to v principu tak.

Souhlasim.

Tady asi bude ten nejvetsi kamen urazu, protoze mi pride ze nevidis ty moznosti co MdK muze nabidnout a nabizi a co SW nemuze nebidnout. (pominuli tve spory s JArisem pretrvavajici jeste z EQ1)

MdK ma HC a high level lidi.... rekl bych ze takto muzu definovat 12-15 clenu guildy. Zbytek je prumerny level a prirovnal bych je ke casual playerum...... tomu prumeru muze velice pomoct v levelovani a s dalsim vyvojem to, ze HC hraci zvysujou level guildy, sou schopni obstarat equip co prumerni hraci nejsou a tim dokazeme zpestrit hru tem casualum... equipem, pomoci ci jinak.....
Cili my jsme schopni uspokojit jak high, medium i low level hrace.

SW ma na sve pomery par lidi, ktere nedokaze uspokojit, protoze zbytek lidi je prumernych a ty high levelove nemaji s kym spolupracovat a nemaji sanci jak ziskat equip co by treba chteli. To ze grupnou s nekym z jinych guild je omezuje treba v naroku na loot etc.

V tohmle jsem predevsim videl pozitiva plynouci ze slouceni nasich guild. Doplni se nam high level grupy a vznikne tim treba treti grupa na high end raidy.... doplni si i ten prumer o dalsi hrace, kteri budou mit moznost sestavit idealni grupu s pomerem levelu a classu. To same plati i o low levelech.

To ze timto by se i automaticky zprijemnilo hrani ceske evil komunite je snad bez debat a rozhodne by z toho tezili vsechny slozky jak HC, tak casual playeru.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"

Edited by - Kuzmik on 04/03/2005 12:19:19
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  12:21:03  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
quote:

No za mesic hrani je na lvl 21, coz je velmi presne tempo kterym hraju ja cca na jeden den presne a sebe za powergamera ani v ramci SW nepovazuju.

Arnalix
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  12:25:17  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
Jinak k tomu slouceni, dokud nekdo neprijde s nejakou novou myslenkou tak myslim ze nema smysl si krizem krazem psat znova to same dokola. Jestli jde o ten pocit napsat svuj nazor jako posledni tak tu prilezitost nikomu nezkazim tim ze bych se taky opakoval.

Jinak guildu, ktera hned od prvniho dne nemuze nabidnout vse i kdyz treba existuje jina ktera je na tom v danem okamziku z nejakeho pohledu lepe bych asi nerozpustil.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 04/03/2005 12:30:56
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2005 :  13:24:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak k tomu slouceni, dokud nekdo neprijde s nejakou novou myslenkou tak myslim ze nema smysl si krizem krazem psat znova to same dokola. Jestli jde o ten pocit napsat svuj nazor jako posledni tak tu prilezitost nikomu nezkazim tim ze bych se taky opakoval.

Jinak guildu, ktera hned od prvniho dne nemuze nabidnout vse i kdyz treba existuje jina ktera je na tom v danem okamziku z nejakeho pohledu lepe bych asi nerozpustil.

no nevim cim to ale ja mam pocit z tvych postu na foru, ze ty mas tu guildu jen pro to guildleadrovani, takze bys ji nerozpustil nikdy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 04/03/2005 :  13:29:30  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
jj taky si to hrozne uzivam zeptej se lidi u nas v guilda jak se porad prosazuju jako guildeader o nicem jinem tam neni slyset Jak se o tu funkci hrozne peru a bojim se ze by byl GL nekdo jinej, proti tomu jsem fakt zasadne... to je presne ta situace, to si tak vystihl ze ani nevis jak.. a to ani nejsi clen a soudis to jenom tak na dalku, hotovej Oracle.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 04/03/2005 13:32:35
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2005 :  13:35:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj taky si to hrozne uzivam zeptej se lidi u nas v guilda jak se porad prosazuju jako guildeader o nicem jinem tam neni slyset Jak se o tu funkci hrozne peru a bojim se ze by byl GL nekdo jinej, proti tomu jsem fakt zasadne... to je presne ta situace, to si tak vystihl ze ani nevis jak.. a to ani nejsi clen a soudis to jenom tak na dalku, hotovej Oracle.

jojo frcky neni nic pro me , ale vestec sem proste dobrej :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:31:41  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
AO je priklad hry kde je high-end o equipu a raidech, a prakticky vsechny top gildy berou i non-hardcore hrace (terba mne).

A k cemu je jim to dobre? V dobe, kdy mne brali do Stormu tak vicemene k nicemu, k level capu jsem se priblizil az asi pul roku po prvnich HC levelerech. A dnes (tedy pred par dny, kdyz jsem jeste hral), muj char (doctor, tj. main healer) nekolikrat rozhodoval o tom, ze se konal gildovni raid (bez dostatku docu se nekona).

Uznavam, ze EQII je odlisny v tom, ze co mozna maximalne omezuje content hry na urcity level. V AO je 210-220 top game, a 205+ je porad platna pomoc, v EQII je level 40 pro level 50 celkem nezajimavy
(rozdil 210 a 220 v AO je zhruba tak jako 40 a 50 v EQII, v AO je to znacne nelinearni smerem ke stropu level capu)
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 05/03/2005 :  11:11:32  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Ja jenom par poznamek:

- eq2 hraju predevsim kvuli lidem, je to pro me hra zabavna a socialni. Nikoli kompetetivni.

- s portugalceme se chcem joinout, protoze jsou to extremne fajn lidi.

- v MdK jsou take extremne fajn lidi, se kterejma se bezvadne hraje. A mam pocit, ze by to bylo naprosto super - az do ty high-endovy hry, kdy by se to asi zacalo krisat s dozivotnimi otci zakladateli s pravem veta. Dokud bysme na jejich lvl nebyli verim ze by to bylo fajn. Pak uz si jisty moc nejsem. A jak psal Arna, pokud by nebyla moznost jak nejakym proporcnim zpusobem diskutovat akce typu "loot rozdeluje Jaris" pripadne "tuhle raidovou vec dostane Jaris potreti za sebou aby je mel do kazdy svy sady obleceni i kdyz by tuhle raidovou vec vyuzilo dalsich pet lid, kteri nemaji ani jednu" - tak na to uz jsem asi moc stary. Mozna by se to nestalo, ale nez za sebou spalime mosty - tj. nez zrusime guildu, tak bych rad, stejne jako arna, videl alespon to, ze bysme mohli doufat, ze se to nebude opakovat.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/03/2005 :  11:20:27  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

- v MdK jsou take extremne fajn lidi, se kterejma se bezvadne hraje. A mam pocit, ze by to bylo naprosto super - az do ty high-endovy hry, kdy by se to asi zacalo krisat s dozivotnimi otci zakladateli s pravem veta. Dokud bysme na jejich lvl nebyli verim ze by to bylo fajn. Pak uz si jisty moc nejsem. A jak psal Arna, pokud by nebyla moznost jak nejakym proporcnim zpusobem diskutovat akce typu "loot rozdeluje Jaris" pripadne "tuhle raidovou vec dostane Jaris potreti za sebou aby je mel do kazdy svy sady obleceni i kdyz by tuhle raidovou vec vyuzilo dalsich pet lid, kteri nemaji ani jednu" - tak na to uz jsem asi moc stary. Mozna by se to nestalo, ale nez za sebou spalime mosty - tj. nez zrusime guildu, tak bych rad, stejne jako arna, videl alespon to, ze bysme mohli doufat, ze se to nebude opakovat.
Jestli je to myšleno jako legrace tak dobrý, pokud si opravdu myslíš, že kdokoliv z nás chce fungovat na princupu kterej popisuješ tak se opravdu nemáme o čem bavit.
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 05/03/2005 :  11:46:27  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

Opravdu nevim co si o tomto prispevku myslet. Nejvice me zarazi posledni veta, kde naznacujes moznost opakovani jakehosi nespravedliveho rozdelovani lootu ve prospech vedeni nejake guildy. Doufam, ze jsem to pouze spatne pochopil a ze to neni namireno proti vedeni guildy MdK.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

Arnalix
EQ moderator

72 Posts

Posted - 05/03/2005 :  13:46:02  Show Profile  Send Arnalix an ICQ Message Send Arnalix a Private Message  Reply with Quote
Pamatuji si na diskuze, "toto by mel dostat hlavni tank, popr. hlavni cleric protoze tak je to pro guildu nejlepsi", v okamziku kdy s tim ostatni tanci a clerici nesouhlasili a tlaky timto smerem.

Roll o "minor upgrade" na no drop itemech proti lidem pro ktere to byl "ultra upgrade" z jejich stavajiciho vybaveni (jeden priklad za vsechny - haste pasek).

Takove nazory a chovani nevytvari atmosferu pohody a zabavy pro vsechny zucastnene. Nekteri lide se kterymi jsem stale v kontaktu to na me obcas jeste vytahnou jako vzpominku, dnes se tomu smejou.

Takze uplny joke to nebyl, ze by se to ted spatne prosazovalo to chapu.

Arnalix

Edited by - Arnalix on 05/03/2005 13:52:42
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 05/03/2005 :  14:12:37  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Takze uz vime, kde to Genagen vzal lol.

Ja ted nevim, zda zde mam nebo nemam neco vytahovat, asi to necham na Dusovi

Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 05/03/2005 :  14:32:39  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Aha, takze je to tak jak sem si myslel. Mozna nekoho zklamu, ale znova tu nebudu rozebirat jakej loot system byl pro Chaos Justice (ano pro guildu) pred X lety nejlepsi.
Na loot systemu MdK se uz nejakou dobu pracuje.

Jinak musim uznat, ze nekdo odvedl moc peknou praci kdyz vidim jakym zpusobem Genagen "zasvecene" hovori o udalostech u kterych nebyl (oprav me pokud se mylim).

Dusei
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 05/03/2005 :  15:01:40  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
Post, co jsem napsal rano jsem smazal. Byl jsem trochu rozcilenej z RL a prehnal jsem to. S osobama, ktere jsem urazil jsem si to vyrikal pres telly a omluvil se, myslim, ze je zbytecne vyhrocovat nase vztahy.

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Edited by - Eskel on 05/03/2005 22:20:16
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 05/03/2005 :  15:05:55  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskel

Ja jsem se ktomuto jako zastupce SW nevyjadril, takze takhle: Pokud se bude vedeni MdK chovat tak jak se chova tak sem zasadne proti. Jarisovo prirovnavani hry ke sportu je dost pomijivy a cely vedeni diskuze na me pusobi dost arogantne a namyslene. Pokud prirovnavas EQ ke sportu tak vez, ze jsem hral vrcholove hokej a ted hraju florbal a neprejte si vedet co takovym namyslenym solistum delal zbytek na tymu na treninku. Sejmul by te kazdej pri jakekoliv prilezitosti. Je sice pravda, ze mate urcite nevyjasnen spory s Arnalixem od EQ1, ktere byli naznaceny, a o kterych absolutne nic nevim, ale vase guildovni problemy typu: Jaris mel nejdriv vybavu pro sebe, potom pro vsechny svoje twinky a pak sel vsechen loot zbytku guildy jsem neslysel jen od jednoho cloveka. Jinak bych tomu neveril. Ano mozne je tvoje hight end hrani vrcholova moznost uplatneni v EQ, ale opravdu si myslis, ze si diky tomu lepsi a uzitecnejsi clovek, kterej je uplne jinde nez zbytek a podle toho se chova? Je mi to kvuli vam dost lito, protoze ostatni lidi s MdK jsou vazne super a rad s nema hraju. Jen skoda ze nemaji jinou "elitu".

Stejne jako Dus to nebudu komentovat krome jednoho bodu - v zadne hre a nikdy jsem nemel twinka, coz lecos svedci o informacich zde uvadenych (za twinka nepovazuji level 1 char na uschovani veci nebo kvuli questu). Cili jsem je ani nemohl vybavovat ...

A aby to nevyznelo jako obhajoba, ze jsem mel vse prvni, tak ani to neni pravda... Ostatne jako vzdy, konkretni pripad nikdo neuvede.

Edited by - Jaris on 05/03/2005 15:08:35
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/03/2005 :  15:11:47  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja mam takovej pocit ze tu nekdo dost krute pomlouval a vymyslel si, a nebo ze by se jaris od eq1 zmenil v naprosto jinyho cloveka ?
no spis verim prvni variante

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 05/03/2005 :  15:21:35  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stejne jako Dus to nebudu komentovat krome jednoho bodu - v zadne hre a nikdy jsem nemel twinka, coz lecos svedci o informacich zde uvadenych (za twinka nepovazuji level 1 char na uschovani veci nebo kvuli questu). Cili jsem je ani nemohl vybavovat ...

A aby to nevyznelo jako obhajoba, ze jsem mel vse prvni, tak ani to neni pravda... Ostatne jako vzdy, konkretni pripad nikdo neuvede.

Jak jsem napsal, tak tohle nemuzu usoudit objektivne, protoze jsem tam nebyl, ale na druhou stranu jsem to slysel od vice lidi.
Jestli jsi se zmenil, tak je to super.
Jestli to neni pravda, tak se omluvam.

Ale myslim, ze takovyhle problemy se ukazou pozdeji, uvidime.

Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 05/03/2005 :  15:29:55  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja mam takovej pocit ze tu nekdo dost krute pomlouval a vymyslel si, a nebo ze by se jaris od eq1 zmenil v naprosto jinyho cloveka ?
no spis verim prvni variante

No ja prestal hrat EQ1 na jare 2004 ...

Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 05/03/2005 :  15:35:35  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jaris mel nejdriv vybavu pro sebe, potom pro vsechny svoje twinky a pak sel vsechen loot zbytku guildy jsem neslysel jen od jednoho cloveka. Jinak bych tomu neveril.

Nejsem si jistej kdo u Vas rozsiruje podobny nesmysly. Pravdou je, ze v EQ1 byl guildovni main tank dulezitej, a proto mohl byt v urcitych pripadech uprednostnen pri rozdelovani lootu (at uz byl v pozici main tanka kdokoli). To proste vychazelo z mechaniky raidu v ty dobe: silnej MT = jedina sance na uspech.

Sakra, me opravdu pripada jako kdyby se nekdo vedome snazil pospinit vedeni MdK (nebo pouze Jarise?) nejakejma vymyslama. S tim sem se jeste v komunite lidi se kterejma hraju nesetkal.

Dusei
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 05/03/2005 :  15:42:45  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Berserk

quote:

Jaris mel nejdriv vybavu pro sebe, potom pro vsechny svoje twinky a pak sel vsechen loot zbytku guildy jsem neslysel jen od jednoho cloveka. Jinak bych tomu neveril.

Nejsem si jistej kdo u Vas rozsiruje podobny nesmysly. Pravdou je, ze v EQ1 byl guildovni main tank dulezitej, a proto mohl byt v urcitych pripadech uprednostnen pri rozdelovani lootu (at uz byl v pozici main tanka kdokoli). To proste vychazelo z mechaniky raidu v ty dobe: silnej MT = jedina sance na uspech.

Sakra, me opravdu pripada jako kdyby se nekdo vedome snazil pospinit vedeni MdK (nebo pouze Jarise?) nejakejma vymyslama. S tim sem se jeste v komunite lidi se kterejma hraju nesetkal.

Fakt jsem to slysel, ale od lidi co uz z EQ odesli.
Btw kazdej tyden dostavame brozurky s tim co Jaris vyvadel v EQ1 plus mame velky topici na kazdyho vaseho GL na nasich forech :)

Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/03/2005 :  15:45:30  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fakt jsem to slysel, ale od lidi co uz z EQ odesli.
Btw kazdej tyden dostavame brozurky s tim co Jaris vyvadel v EQ1 plus mame velky topici na kazdyho vaseho GL na nasich forech :)
Dohužel to tak vypadá. Jsem docela zvědavej až se dozvím co jsem v EQ1 prováděl já.
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 05/03/2005 :  16:06:11  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Mno já myslím, že jsme si asi řekli co jsme chtěli.
Žádné organizované sloučení SW a MDK nebude.

Děkuji za pozornost a přeji hodně úspěchů ve hře.

Dusei

Edited by - Berserk on 05/03/2005 16:06:37
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000