Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 An Analysis of MMOG Subscription Growth - v15.0
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/03/2005 :  14:57:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik
2) Nezname se prvni tyden a dokonce sme spolu hrali PvR pozdeji PvP hru. A ty si vzdy daval na jevo, jak ti ruzne omezeni v PvP jako jsou timery, flagy a jine sragory vadi. Ted tohle uvadic jako prednost ve WoW??? proste rikas vse neobjektivne jak co prave hrajes a to mi na tvych postech nejvic vadi...

Nepochopil jsi, ze wow ma vice serveru. Normal, ktery ma tyto omezeni a safe flagy - to byl server, ktery jsem ti popisoval jako server, kde nejsi forsovany do pvp.

PvP server ve WoW je bezflagovy server a az na startovaci newbie zony jsou vsechny zony pvp rdy. Takze nevim o cem mluvis.

Ja jsem nekdy uvadel jako prednost pvp ve wow, ze ma safe flagy?

Edited by - VT on 04/03/2005 15:03:49
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:25:40  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Ja jsem nekdy uvadel jako prednost pvp ve wow, ze ma safe flagy?

Psal si, ze muzu hrat WoW s nonPvP flagem. Pokud to nemam brat jako pozitivum ve prospech WoW tak proc o tom teda mluvis?

Proste z pohledu hracu hrajicich EQ je jasne pozitivum ze PvP vubec nema, coz vsichni ostatni, tebe nevyjimaje, povazujou jako minus.

Tahle debata je uz o nicem, a nikam nevede.
Ty proste nepochopis proc jsem se ozval a komentoval tvuj prvni post.
Z meho pohledu je nekorektni a ovlivnuje ctenare MMORPG analyzi.
Ty sis mohl vyblejt sve nazory a srovnavat nesrovnatelne EQ vs WoW a nejsti sto pochopit ze to srovnavat nelze.

Mysli si co chces, pis si co chces a klidne tomu i ver
Uz se tesim a rad si zase za dva tri mesice prectu nekde nejakej tvuj post o tom, ktera hra je prave nejlepsi a co je na WoW spatneho a dobre se u toho pobavim.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

smoula
Starting Member

14 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:26:20  Show Profile  Send smoula an ICQ Message Send smoula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik at 04/03/2005 : 11:33:11

Bože tohle jsou hlody... Když to bereš takhle, tak absolutně nejúspěšnější online hrou by musela být onlinovka SWG, protože má třicetiletou tradici, ví o ní miliardy lidí a na počítačích je minimálně 15 let.

Pánové žasnu s jakou pílí dokážete každý obhajovat ten "svůj" titul. Argument, že EQ2 je zaměřený na jinou komunitu hráčů než WoW neobstojí - každému vydavateli jde o zisk a ten přináší masy.

Blizzard k tvorbě svojí hry přistoupil trochu jinak než ostatní vývojáři online her - na prvním místě je zábava pro každého - ať už v grupě nebo solo. Evidentně to funguje a je jasné od koho se vývojáři dalších online her budou učit.

Ke grafice - mně osobně grafika EQ2 připomíná tak trochu ty "umělé" renderované obrázky ze začátku 90. let. Vidět to v pohybu - fajn, ale určitá pohádkovost WoW a s tím spojená atmosféra mi vyhovuje více.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:30:20  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smoula

quote:

Pánové žasnu s jakou pílí dokážete každý obhajovat ten "svůj" titul. Argument, že EQ2 je zaměřený na jinou komunitu hráčů než WoW neobstojí - každému vydavateli jde o zisk a ten přináší masy.

to je straslivej omyl, ani omylem neni pravidlem ze zisk prinaseji jen masy , je to pravda pouze v velmi kratkodobem hledisku

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:35:00  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Tady to ale dneska zije

Black
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:37:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Tady to ale dneska zije

tak pockej todle je faul, absolutne mimo si jen tak postcountnout , mel jsi pridat nejakou urazku nebo tak neco

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:45:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Uz se tesim a rad si zase za dva tri mesice prectu nekde nejakej tvuj post o tom, ktera hra je prave nejlepsi a co je na WoW spatneho a dobre se u toho pobavim.

Co je na wow "spatneho" (sic) jsem psal jiz mnohokrat. Zaroven se zcela jiste nekdy v budoucnu objevi "lepsi" mmorpg nez WoW ci EQ2 a pokud mne neprejede nakladak tak u toho budu.

Mne spise udivuji tvoje cim dal tim nelogictejsi souveti (viz. toto quotovane). Tato diskuze nikam nevedla od tebe doby co jsi se prestal orientovat v textu a zacal jsi popisovat veci o kterych nevis vubec nic jako, napr. ze high end pve EQ2 je kvalitnejsi nez to co nabizi WoW.

Edited by - VT on 04/03/2005 15:47:20
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:02:44  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
jako, napr. ze high end pve EQ2 je kvalitnejsi nez to co nabizi WoW.

A za tim si stojim... presved me o pravem opaku

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:06:30  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
No ono deletrvajici hrani EQ pry poskozuje socialni chovani tak proto bych Kuzmu omluvil

EDIT: Pertho je tenhle post uz v poradku ?

Black

Edited by - Black on 04/03/2005 16:06:59
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:08:36  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bože tohle jsou hlody... Když to bereš takhle, tak absolutně nejúspěšnější online hrou by musela být onlinovka SWG, protože má třicetiletou tradici, ví o ní miliardy lidí a na počítačích je minimálně 15 let.

Psal sem o navaznostech mezi EQ1, EQ2 a Warcraft 1,2,3 a WoW.
Nevim jak si to myslel s tim SWG, ale jestli sem to dobre pochopil, tak si tim myslel jako puvodni filmovou trilogii?
To ses trosku mimo misu.

Bavim se pouze o hrach na PC a herni komunitou, kterou mela, ma a bude mit serie Warcraft vzdy nekolikanasobne vyssi nez jakakoliv puvodni MMORPG hra, jakou je treba EQ, UO, AC, DAoC atp.
Proto se neni cemu divit ze pokracovatel teto serie, kterou WoW bezesporu je, bude mit podporu siroke herni verejnosti a tudis i hodne potencionalnich hracu.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:08:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

No ono deletrvajici hrani EQ pry poskozuje socialni chovani tak proto bych Kuzmu omluvil

EDIT: Pertho je tenhle post uz v poradku ?

jj todle uz je vyrazne lepsi
ale hrani wow v pripade slabe natury navozuje asocialni chovani

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:22:16  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Psal sem o navaznostech mezi EQ1, EQ2 a Warcraft 1,2,3 a WoW.
Nevim jak si to myslel s tim SWG, ale jestli sem to dobre pochopil, tak si tim myslel jako puvodni filmovou trilogii?
To ses trosku mimo misu.

Bavim se pouze o hrach na PC a herni komunitou, kterou mela, ma a bude mit serie Warcraft vzdy nekolikanasobne vyssi nez jakakoliv puvodni MMORPG hra, jakou je treba EQ, UO, AC, DAoC atp.
Proto se neni cemu divit ze pokracovatel teto serie, kterou WoW bezesporu je, bude mit podporu siroke herni verejnosti a tudis i hodne potencionalnich hracu.

Naprosto mimo misu zcela jiste neni. SWG by dle tve teorie mela byt nejuspesnejsi MMORPG, protoze:
1/ Je to kultovni filmova zalezitost, kterou zna 90% populace
2/ Na pocitacich a konzolich jiz vice jak 15 let vychazeji tuny her s touto tematikou.
3/ Star Wars maji do detailu propracovany svet a mytologii kolem + miliony fandu po celem svete.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:31:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
jako, napr. ze high end pve EQ2 je kvalitnejsi nez to co nabizi WoW.

A za tim si stojim... presved me o pravem opaku

Proc bych te presvedcoval? Jsi opet dezorientovany?

Mne pouze udivuje, jak muzes popisovat neco o cem nic nevis - high end pve ve WoW.

Edited by - VT on 04/03/2005 16:35:37
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:37:16  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

doufam ze ta UO se tam dostala opravdu jen omylem a nemyslel si to vazne ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:44:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

quote:

to je fakt co ma co delat UO mezi ackovyma titulama poslednich let

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:53:03  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Stormer

quote:

to je fakt co ma co delat UO mezi ackovyma titulama poslednich let

no nevim jesli sou zrovna EQ, AC a DAoC ackovy tituly poslednich let ;) ale vis dobre ze tak sem to nemyslel ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:55:47  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mne pouze udivuje, jak muzes popisovat neco o cem nic nevis - high end pve ve WoW.

Tak me nepresvedcuj a podloz tvoje tvrzeni ze tomu to tak neni... ja sem napsal sve duvody proc si to myslim a napsal sem i proc si to myslim.

A ty vys jaky je EQ2 high end PvM ze tvrdis ze mas pravdu ty?

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:59:11  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak me nepresvedcuj a podloz tvoje tvrzeni ze tomu to tak neni... ja sem napsal sve duvody proc si to myslim a napsal sem i proc si to myslim.

Kuzmo, covece, tady ale nikdo netvrdi, ze je PvE v EQ spatny. VT ti jen rika, ze bys nemel mluvit o necem o cem vis kulovy, stejne jako on nemluvi o EndPvE v EQ2. Pripada mi, ze ses nejak zaseknul a porad pises dokola to samy.

Tragedy
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2005 :  17:00:38  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Naprosto mimo misu zcela jiste neni. SWG by dle tve teorie mela byt nejuspesnejsi MMORPG, protoze:
1/ Je to kultovni filmova zalezitost, kterou zna 90% populace
2/ Na pocitacich a konzolich jiz vice jak 15 let vychazeji tuny her s touto tematikou.
3/ Star Wars maji do detailu propracovany svet a mytologii kolem + miliony fandu po celem svete.

A v te souvislosti jsem zminil fakt, kolik hracu mely vsechny dili Warcraft. Chces mi rict ze veskere hry s tematikou Star Wars prevysuji komunitu hracu Wacraft?
Ja si troufam tvrdit ze co se HER tyka, tak Warcraft komunita je nekolikanasobne vetsi nez komunita hracu her s tematikou SWG.

Co se tyka filmove podoby, tak SW vede... moc kultovnich zalezitosti s tematem Warcraftu jesem nevidel.
Ostatne minimalne polovina fandu SW na PC vzivote zadnou hru se SW tematem nehrali, dost mozna nehali nic jineho nez karty ve Windows. Jako priklad bych uvedl meho otce

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/03/2005 :  17:37:58  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja te ale vubec o nicem nepresvedcuji ... Tak ted uz zacina byt diskuze s tebou docela sila ... :)

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/03/2005 :  17:44:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Kuzma: No ja si troufam tvrdit, ze hraci SW her JEDNOZNACNE pocetne prevysuji W hrace. W1+2+3 byly skvele hry, ale tezko se muzou postavit 30+ hram z posledni doby na PC + asi desitce her na konzolich + desitkam her z 16ti a 8mi bitu + dalsim klonum z coin-upu. SW je fenomen takovych rozmeru, ze nejake W se mu v tomto nemohou ani v nejmensim rovnat.

Uspech WoW stoji nekde jinde. WoW je temer bezchybne naprogramovana, nabusena contentem a strhujici hratelnosti... cehoz si vsimnou recenzenti a recenzi si vsimnou zakaznici/hraci. Tahle vlna nadseni se pak siri primo exponencialne... me by pred mesicem ani nenapadlo, ze budu hrat nejaky WoW a onlinovku vubec.

Tragedy
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/03/2005 :  13:04:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Silenstvi kolem WoW pokracuje v cine:

www.worldofwar.net
According to a story on Gamespot, 100,000 Chinese players have signed up during the first hour of beta registration. WoW seems to be capturing the imagination of gamers everywhere :)
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 05/03/2005 :  14:22:29  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
No, že Wow slaví maximální úspěch je nepopiratelné.
Zajímavé však bude, jak si povede v budoucnosti.
Jestli se mu podaří všechny hráče udržet a na jak dlouho dobu. Co jsem četl, tak si někteří hráči stěžují, že WoW po delší době nemá co nabídnout...
Takže je otázka jestli WoW nečeká velký propad.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/03/2005 :  16:07:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Release wow na Taiwanu:

http://www.blizzard.com/press/031105-taiwan.shtml
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 14/03/2005 :  15:29:05  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Mno snad bych jen podotknuk ze grafika wow je mnohem lepsi nez eq.Mozna eq je "realnejsi", ale rozhodne ji to nepridava, vypada to strasne.Z grafikou ve wow jsem apsolutne spokojen ackoliv to neni vrchol technologie, ale ma to v sobe neco co eq nema a to atmosferu.

ROFL tys to videl asi na 486tce ze jo

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 14/03/2005 :  15:37:12  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Blizzard k tvorbě svojí hry přistoupil trochu jinak než ostatní vývojáři online her - na prvním místě je zábava pro každého - ať už v grupě nebo solo. Evidentně to funguje a je jasné od koho se vývojáři dalších online her budou učit.

Ke grafice - mně osobně grafika EQ2 připomíná tak trochu ty "umělé" renderované obrázky ze začátku 90. let. Vidět to v pohybu - fajn, ale určitá pohádkovost WoW a s tím spojená atmosféra mi vyhovuje více.

Chapu, muze mit lepsi herni zpracovani, vyvoj charu, styl boje atd...
Ale probuh jak muze nekdo vubec porovnavat grafiku z roku (2001-2002 - Blood omen 2, popripade ted vylepseny engine - Warhammer 40K) z nekvalitnejsi highend grafikou posledniho roku s kterou se muze srovnavat akorat HL2? Zasnu nad tim...
Edit: chybka

Edited by - Kromus on 14/03/2005 15:42:04
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/03/2005 :  15:43:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Kromus: Ono jde v grafice o pocet polygonu? Nad tim zase zasnu ja.

Tragedy
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 14/03/2005 :  15:45:17  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Kromus: Ono jde v grafice o pocet polygonu? Nad tim zase zasnu ja.

Mluvim o tom ze to nejde proste srovnavat ( ne to jestli se ti to libi nebo ne).

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000