Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Warrior vs Palladin - vyhody a nevyhody
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

vlask
Starting Member

19 Posts

Posted - 15/02/2005 :  16:21:26  Show Profile Send vlask a Private Message  Reply with Quote
Potrebuju radu od zkusenych harcovniku. Puvodne sem chtel hrat human Warriora - zkousel sem ho v bete ale jen do lvl 11. Ale ted sem silne na pochybach, jestli nemam vzit spis paladina. Bude to na PVP serveru, chci spis dungeonovat, ale PVP se urcite taky nevyhnu. De o to, ze Warrior mi pripada hrozne slabej z hlediska kouzel. Vsechno co sem videl dava jen damage nebo vylepsuje utok, ale nic nepomaha parte. Pripada mi jako by byl war ciste pro samotare, protoze parte nic neprinasi a ani se sam neohealuje. Zato paladin nema zadnou viditelnou nevyhodu oproti warovi, navic ma spoustu peknych aur (funguji predpokladam i na nej, ne jen na party), spoustu healu a neco malo do utoku. Jedine znevyhodneni je v noseni Mail od 40lvl, coz predpokladam moc vadit nebude. Takze jak je to s nima? Ma treba warr pozdeji nejak vyrazne vetsi armor, zdravi, damage?, nebo nakou specialni vyhodu? Nebo je jen tak slabej oproti palladinovi?

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/02/2005 :  16:48:57  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
momentalne plati => paladin > warrior
oba dva nosej stejny brneni (pekna svinarna, od lvl40 maj oba plate)
Go to Top of Page

Soli
Starting Member

14 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:18:57  Show Profile Send Soli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

momentalne plati => paladin > warrior
oba dva nosej stejny brneni (pekna svinarna, od lvl40 maj oba plate)

Imho by meli palatum sebrat plate, just my idea.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:28:16  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Palatum ??? OMG, vsade su paladini v plechovkach.
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:37:59  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
V kazdym pripade sou ti svati hajzlici preboostovany az je to do nebe volajici. Dat jim heal? Buffi? Plate armor? A co ma sakra warrior? Jo zapomel sem.. asi o 1/20 vyssi dmg nez ten zmrd... to vyvazi vsechni jeho nedostatky... jiste

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:48:24  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Ono to s tim rozdilem zas tak moc velke nebude war je tanka a může mít víc zbraní snad uplně všechny výjma kouzlících holý (si nespomenu na jmeno ve hře). Všechny armory. A pod.

Paladin nemůže mít nic na dálku. Díky tomu je dost omezen. Ono pullovat monstra tím že jdete k nim je docela o hubu.

Silnější je war, ale paladin zase má to plus těch kouzel.

Jinak Paladin bez PLATE je asi jako healer bez leceni. Paladin je neco jako rytíř a díky tomu má většinou stejně tak dobrej armor jako war. V každé hře.

EVE Online - Bel Gar family :-).

Edited by - Marti on 15/02/2005 21:49:21
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:15:22  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
rozhovor lidi na lev 10-30 o tom jak je potreba zmenit chary na lev 40-60 je vazne komickej

jinak co se tyce Wara tak se tady nekde vali link na asi 4dilnej modrej post na ofiko forech kde dev pise ceho si jdou vedomi a co budou menit

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:17:20  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
no on palat taky neni nic moc :) vsichni ho ignorujou pac ma malej output a je moc tezkej na zabiti
jak zkouset rozbit diamant mastkem :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:17:43  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Mno me je to fuk.. at to zustane jak je, urcite se nehodlam kvuli tomu hadat. Jen sem konstatoval a vyjadroval sve vnitrni pocity :-)

------------------------
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 16/02/2005 :  05:59:06  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
precti si blizzard fora kde pisou hraci skusenosti s pvp i kdyz je to precpane lamama co nevedi hrat. situace je takova ze warr je nerflej ale ne zas tak moc zeby byl nehratelnej. (blizzard ale pripravuje boost warra takze situace se zlepsi) ale i za sucasneho stavu skuseny hrac za warra dokaze ucine fungovat v pvp 1 vs 1 a dokaze ownut temer kazdeho. aj ked paladin patri medzi nejtehsi cile pro warra.
a co sa tyka paladinovho armoru warr ma peknou vychytavku skill pod jmenem "sunder armor" ktory palatovi efektivne znizi armor na uroven kozeneho brneni takze tam ma warr navrch.

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 16/02/2005 :  07:31:49  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
krom toho ma paladin posledni dobou znatelne nerflou damage. takze i tam je warr popredu ;)

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 16/02/2005 :  08:05:01  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Pokud jdete hrat za hordu tak neni co resit, tam pala neni

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 16/02/2005 :  08:16:15  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

krom toho ma paladin posledni dobou znatelne nerflou damage. takze i tam je warr popredu ;)

Paladin nema nerflou dmg, pouze fixnuli bug SoCT :) Popis kouzla i pred fixem jasne udaval, ze dmg je mensi a hity rychlejsi, ale kouzlo hitovalo rychleji a jeste delalo vetsi dmg, takze to byl pouze fix bugu, nebyl to nerf ...

Imho to navic neni tak podstatny, protoze na vyssich levelech se spis pouziva judgement jednoho sealu a dalsi seal v kombinaci. Paladin ma porad dobrou dmg.

Ja osobne hraju Warriora, je mi jedno, ze je trochu gimped, oproti ostatnim, porad zastavam nazor, ze dobre hranej a vybavenej warrior je dost dobrej. Navic u Warrior plati, ze vykonnost hodne zavisi od vybavy vic, nez u ostatnich povolani. Warrior je taky velmi dulezitej tank v pokrocilejsich fazi hry a kazda guilda urcite alespon jednoho by mela mit, proto ho hraju ... (stejne jako by kazda guilda mela mit alespon jednoho priesta :))

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 16/02/2005 :  09:52:14  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlask

Potrebuju radu od zkusenych harcovniku. Puvodne sem chtel hrat human Warriora - zkousel sem ho v bete ale jen do lvl 11. Ale ted sem silne na pochybach, jestli nemam vzit spis paladina. Bude to na PVP serveru, chci spis dungeonovat, ale PVP se urcite taky nevyhnu. De o to, ze Warrior mi pripada hrozne slabej z hlediska kouzel. Vsechno co sem videl dava jen damage nebo vylepsuje utok, ale nic nepomaha parte. Pripada mi jako by byl war ciste pro samotare, protoze parte nic neprinasi a ani se sam neohealuje. Zato paladin nema zadnou viditelnou nevyhodu oproti warovi, navic ma spoustu peknych aur (funguji predpokladam i na nej, ne jen na party), spoustu healu a neco malo do utoku. Jedine znevyhodneni je v noseni Mail od 40lvl, coz predpokladam moc vadit nebude. Takze jak je to s nima? Ma treba warr pozdeji nejak vyrazne vetsi armor, zdravi, damage?, nebo nakou specialni vyhodu? Nebo je jen tak slabej oproti palladinovi?

Je to skoro naopak. Pokud chceš dělat high-level instance, tak tam Warriora potřebuješ, protože Warrior je tank, který dokáže nejlépe držet aggro (tzn. aby potvory útočily na něho a ne na kouzelníky a tak) a být přitom naživu (s podporou léčitelů, pochopitelně). Warrior je prostě součást takzvané "svaté trojice" - warrior, priest, mage, které potřebuješ na high-level instance.

Paladin toho sice taky hodně vydrží, ale nedokáže udržet aggro na sobě (max. tak jednu potvoru). Takže sice bude žít poslední, ale co je mu to platné, když zbyde sám proti třem elitním potvorám. Když tank žije z party jako poslední, tak šeredně selhal.

Abych to shrnul, v high-level instancích se bez Warriora neobjedeš, ale celá horda hraje bez paladina celkem v pohodě. Paladin je dobrý jako takový off-tank/healer univerzál (mimochodem Shaman taky, ale ten zase dobře drží aggro, na druhou stranu sám toho tolik nevydrží) a hlavně má neuvěřitelnou schopnost přežití solo.

V 1v1 PvP je warrior suverénně nejslabší postava, zato paladin jedna z nejsilnějších - protože se prakticky nedá zabít (ale zato pokud se chceš souboji s paladinem vyhnout, tak nebudeš mít problémy). V malém PvP těžko říct (tam jsou oba nebezpeční hlavně proto, že ani jeden není primární cíl) a zerg vs zerg je o ranged útocích obecně.
Go to Top of Page

Elensar
Starting Member

14 Posts

Posted - 16/02/2005 :  17:17:02  Show Profile  Send Elensar an ICQ Message Send Elensar a Private Message  Reply with Quote
Souhlasím s Tharnem, warrior je TANK, i na Blizzard strankách je u nej napsáno Tank Class. A bez tanka se zadna parta v tezsich dungeonech neobejde. A urcite mu nedali blizzove jen tak pro nic za nic skilli na provokovani mobu na sebe. Proste normalni Tank jako v lineage nebo UO zadna zmena..... A to je jedine dobre

-----------------------------------------------------

Ultima Online (Dark Paradise)
Ratman- Paladin
-----------------------------------------------------
World of Warcraft-Dragonmaw
Vochomurka-Troll-Rogue (Fiary Tale)
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 02/03/2005 :  14:27:57  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
Já věděl proč jsem si Warriora vybral... :o)

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 02/03/2005 :  20:24:17  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

precti si blizzard fora kde pisou hraci skusenosti s pvp i kdyz je to precpane lamama co nevedi hrat. situace je takova ze warr je nerflej ale ne zas tak moc zeby byl nehratelnej. (blizzard ale pripravuje boost warra takze situace se zlepsi) ale i za sucasneho stavu skuseny hrac za warra dokaze ucine fungovat v pvp 1 vs 1 a dokaze ownut temer kazdeho. aj ked paladin patri medzi nejtehsi cile pro warra.
a co sa tyka paladinovho armoru warr ma peknou vychytavku skill pod jmenem "sunder armor" ktory palatovi efektivne znizi armor na uroven kozeneho brneni takze tam ma warr navrch.

To je sice pekna vec da se to i stakovat nasebe ale podivej se kolik to stoji rage pointu :o) a budes tam kde jsi byl :o) (v prdeli)

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 02/03/2005 :  20:33:15  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

quote:
Originally posted by vlask

Je to skoro naopak. Pokud chceš dělat high-level instance, tak tam Warriora potřebuješ, protože Warrior je tank, který dokáže nejlépe držet aggro (tzn. aby potvory útočily na něho a ne na kouzelníky a tak) a být přitom naživu (s podporou léčitelů, pochopitelně). Warrior je prostě součást takzvané "svaté trojice" - warrior, priest, mage, které potřebuješ na high-level instance.

Paladin toho sice taky hodně vydrží, ale nedokáže udržet aggro na sobě (max. tak jednu potvoru). Takže sice bude žít poslední, ale co je mu to platné, když zbyde sám proti třem elitním potvorám. Když tank žije z party jako poslední, tak šeredně selhal.

Abych to shrnul, v high-level instancích se bez Warriora neobjedeš, ale celá horda hraje bez paladina celkem v pohodě. Paladin je dobrý jako takový off-tank/healer univerzál (mimochodem Shaman taky, ale ten zase dobře drží aggro, na druhou stranu sám toho tolik nevydrží) a hlavně má neuvěřitelnou schopnost přežití solo.

V 1v1 PvP je warrior suverénně nejslabší postava, zato paladin jedna z nejsilnějších - protože se prakticky nedá zabít (ale zato pokud se chceš souboji s paladinem vyhnout, tak nebudeš mít problémy). V malém PvP těžko říct (tam jsou oba nebezpeční hlavně proto, že ani jeden není primární cíl) a zerg vs zerg je o ranged útocích obecně.

Musim stebou naprosto souhlasit v tom co pises snad jeste jedna poznamka ohledne high lvl warrioru.
Pokud warrior jede talenty na critical neni uplne onicem na PvP ale zato je nepouzitelny jako tank do instanci nadruhou stranu pokud jede obrane talenty je bezesporu nejlepsi tank ale zato nepouzitelny v podstate na PvP pac dela srackovy damage.
Jeste k palymu na palosa ac to bude znit neuveritelne je nejlepsi utok Hunter :o) jde to pomalu ale jiste :o)

Priest 51

Edited by - Roman76 on 02/03/2005 20:34:11
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/03/2005 :  20:34:00  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Zatim zkusenosti z low levelu, jak dam s priestem heal, tak mam aggro a paladinovi nepomuzou ani vsichni svati. A jak mam na sobe aggro tak se muzu tak akorat modlit, ze mne ten paladin healne ;-)

Takze thumbs up pro warry!

PS: Paladin stale zustava jako hooodne pouzitelny support, neznam presne shamany, ale na pvm raidy mozna bude mit horda docela problem prave kvuli tomu ze nema paladina.
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 02/03/2005 :  20:36:39  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Zatim zkusenosti z low levelu, jak dam s priestem heal, tak mam aggro a paladinovi nepomuzou ani vsichni svati. A jak mam na sobe aggro tak se muzu tak akorat modlit, ze mne ten paladin healne ;-)

Takze thumbs up pro warry!

PS: Paladin stale zustava jako hooodne pouzitelny support, neznam presne shamany, ale na pvm raidy mozna bude mit horda docela problem prave kvuli tomu ze nema paladina.

A co treba pouzit Fade tim se sice nezbavis agra na vecnost ale pomuze to.
Ale i presto pokud je palos hlavni tank tak to bude stat za staru belu.

Priest 51
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 02/03/2005 :  21:50:17  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Paladin muze docela dobre tauntovat zapomoci heal sealu a hodne rychle 1h. Nabira tak neustale agro sic male , ale rozhodne tim vic tauntuje , nez tim jeho <tauntovacim> sealem , ktery je uplne k hofnu.

Vyzkouseno. Ale nelze na to spolehat. Warr taunt ftw.

Mimochodem , warr specovany na criticaly je pro me fakt lahudka. Bo diky retribution talentum kdyz me da nekdo critical , mam extra attack k dispozici , co z znamena , ze vysledny dmg mame prakticky stejny ( protoze warr dela vetsi dmg , jenze ja vickrat uhodim , bo extra attack ) + stity , healy , insta atd. add: jeste jsem zapomnel , ze kdyz me da nekdo critical , mam na to jeste dalsi abilitu , ze mam 30% sanci na block ( a to prosim pekne i bez stitu hehe ) , coz v realu znamena , ze war da crit , ja ho nejprve blocknu , nacez mu dam extra uder a mam stale dalsich 5 blocku , co dalsich 10 sec tech 30% sanci na block.
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 02/03/2005 :  22:44:56  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
A smejme se a hrajme za tu paladinskou lamu at se pak udirame po hrudi jaci to sme owneri v PvP... skutecne obdivuji ze se najde blb kterej ma odvahu s tym preboostlym hovadem vyjit do PvP.

------------------------
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 03/03/2005 :  04:35:39  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

Paladin muze docela dobre tauntovat zapomoci heal sealu a hodne rychle 1h. Nabira tak neustale agro sic male , ale rozhodne tim vic tauntuje , nez tim jeho <tauntovacim> sealem , ktery je uplne k hofnu.

Mimochodem , warr specovany na criticaly je pro me fakt lahudka. Bo diky retribution talentum kdyz me da nekdo critical , mam extra attack k dispozici , co z znamena , ze vysledny dmg mame prakticky stejny ( protoze warr dela vetsi dmg , jenze ja vickrat uhodim , bo extra attack ) + stity , healy , insta atd. add: jeste jsem zapomnel , ze kdyz me da nekdo critical , mam na to jeste dalsi abilitu , ze mam 30% sanci na block ( a to prosim pekne i bez stitu hehe ) , coz v realu znamena , ze war da crit , ja ho nejprve blocknu , nacez mu dam extra uder a mam stale dalsich 5 blocku , co dalsich 10 sec tech 30% sanci na block.

No proti war samozrejme palos je jednicka i kdyz je na critic zamereni ale oproti jinym je to ohodne poznat a pokud ma dobry Mec jako je Arcanite chapion plus nejaky enchant jako je crusader tak je to pak rachot lebek.
Ale odzkousej si nejaky duel s Hunterem :o) budes mluvit jinak jak ti prozene kozich ... samoska to musi byt dobry Hunter ne nejake decko jak to u hunteru byva.

Priest 51
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:07:23  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

A smejme se a hrajme za tu paladinskou lamu at se pak udirame po hrudi jaci to sme owneri v PvP... skutecne obdivuji ze se najde blb kterej ma odvahu s tym preboostlym hovadem vyjit do PvP.

Snad nechces rict, ze vsichni co hraji paladina jsou lamy a blbci. Jak ti asi dojde hraju za paladina, ale ne z duvodu, ze je OP. Mam rad hybridy a palata jsem mel uz v DAOC. Nezabijim low level (pokud sam nezautoci), necampuju spoty, obecne mam obavu z rogue a hunteru (kvuli rychlosti pohybu). Takze nevim o co ti jde. Me akorat sere, ze je na serveru tolik paladinu (vcetne me samozrejme ) hunteru a rogue.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:36:25  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
To urcite nechci. Pokud by sis muj post poradne precetl, dozvedel by ses ze pisu o lidech ktery si daji paladina jen kvuli pure PvP "zabave". A na tom si trvam...

------------------------
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:37:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

To urcite nechci. Pokud by sis muj post poradne precetl, dozvedel by ses ze pisu o lidech ktery si daji paladina jen kvuli pure PvP "zabave". A na tom si trvam...

no hele, shaman je to samy, ne-li horsi
Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:51:34  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
Njn, to je pravda nevim jestli bych se jako warrior radsi postavil plechacovi nebo shamanovi.....nevim....
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/03/2005 :  15:56:51  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Roman76

No to mne privadi k zajimave otazce, vite nekdo jak PRESNE funguje priestovsky spell fade?

Ciste odhadem bych rekl, ze snizuje aggro, ktere generuji v dobe, kdy mam fade aktivni, ale z popisu skillu nejsem moudry a nikde jsem to vysvetlene nenasel.

Rozhodne to nefunguje jako detaunt, odzkouseno a nepozoroval jsem zadny efekt.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/03/2005 :  16:21:30  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano cetl asi 10x . Jsem uplna PvP lama oproti jinym lidem tady na foru, ktera se ma co ucit. Jo zabil jsem wara o tri levely vyssiho (jetli chces tohle slyset), ale malej jsem chcipl s jednim na stejnym levelu.

Je to taky hodne o rukach, mysleni, pohybu, gearu, talentech a ..stesti.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 04/03/2005 16:23:05
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 05/03/2005 :  12:07:58  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Bych rad jednou videl jakej je skill potreba na paladina kterej se healuje, ma stejne brneni ktere muze warrior, buffuje se a samozrejme hazi na sebe stit po kterym sou vsechni me abilitky na nej imunni. Takze pokud za toho paladina nehraje fakt totalni lama ktera si zapomnela koupit abilitky u trenera, je nemozny porazit ho.

------------------------
Go to Top of Page

vlask
Starting Member

19 Posts

Posted - 05/03/2005 :  12:52:37  Show Profile Send vlask a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bych rad jednou videl jakej je skill potreba na paladina kterej se healuje, ma stejne brneni ktere muze warrior, buffuje se a samozrejme hazi na sebe stit po kterym sou vsechni me abilitky na nej imunni. Takze pokud za toho paladina nehraje fakt totalni lama ktera si zapomnela koupit abilitky u trenera, je nemozny porazit ho.

Hmmm ono to tak slavny neni - ten stit o kterym mluvis mi zatim vydrzi jen 8sec a behem nej nesmim utocit - tzn ze je dobrej akorat tak na 1x heal a podruhe uz ho opravdu v PVP vykouzlit nestihnes. Zatim jeho nejlepsi vyuziti vidim v uteku pred potvorama
Zatim nejvetsi prednosti je opravdu heal behem boje - ovsem clovek do toho musi mit narvany body aby mel vyssi sanci na nepreruseni. A druha zajimava silna funkce je moznost kohokoliv na 4 sec omracit a taktez buff s sanci na omraceni se hodi. Jinak sem si ho vybral ciste na PVM protoze se nemusim tolik spolehat na ostatni lidi a muzu se ohealovat sam. A co se tyce PVP je to jasny - nechces bojovat s Palladinem? - utec - nemam sanci kohokoliv chytit - opravdu mi palla nepripada jako ultimatni PVP bitkar - jedine v grupe ma nejakou sanci.
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 06/03/2005 :  01:22:39  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Stit mam uz na 12 sec , takze dam v pohode 2+ healu. Druhy stit mam uz na 10 sec.
Dneska jsem porazil shamana 43 ( na 38 lvlu ). Shaman neni zas tak tezky jak jsem si myslel. Zkousel hazet vselijake sracky a porad daval totemy ( kdyz jsem si dal stit a vyhealoval do full , vyuzil cas a nahazel kolem me 3 totemy. Hnup. Stacilo poodbehnout a totemy mu byli k nicemu. Samozrejme , ze se me tam porad snazil nalakat , ale neuspel. Zpomaloval me porad beh , imo na to jsem taky vyzral. Mam seal , se kterym na me neplati 10 sec zpomalovaci kouzla ( veskere ).
Go to Top of Page

Kostoun
Starting Member

25 Posts

Posted - 06/03/2005 :  06:51:22  Show Profile  Send Kostoun an ICQ Message Send Kostoun a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stit mam uz na 12 sec , takze dam v pohode 2+ healu. Druhy stit mam uz na 10 sec.
Dneska jsem porazil shamana 43 ( na 38 lvlu ). Shaman neni zas tak tezky jak jsem si myslel. Zkousel hazet vselijake sracky a porad daval totemy ( kdyz jsem si dal stit a vyhealoval do full , vyuzil cas a nahazel kolem me 3 totemy. Hnup. Stacilo poodbehnout a totemy mu byli k nicemu. Samozrejme , ze se me tam porad snazil nalakat , ale neuspel. Zpomaloval me porad beh , imo na to jsem taky vyzral. Mam seal , se kterym na me neplati 10 sec zpomalovaci kouzla ( veskere ).

no pally vs shammy je casto o tom komu driv dojde mana :p
Jinak na paladina taky pouzivam totemy, je to s nim vzdycky na dlouho. Pokud poodbehne(ale nikdy ne tak rychle kdyz ma na sobe earthbind a frost) tak ho muzu porad shockovat a hazet lightning...takze kdyz chce utikat tak ho vzdycky dozenu a kdyz me chce odlakat je mu to k prdu
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 06/03/2005 :  11:14:35  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Hm, to je sice pěkné, že paladin vydrží vše 1vs1, ale to mu bude v grupě trošku k hovnu(bo každý normální člověk půjde první po cloth/leather userech). Na druhou stranu, to co já(priest) s Bullem dokážeme v pve je docela k nevíře(no dobře, ještě tam otravuje Pepo se svým sux huntrem) a na paladina nedám dopustit(teda až na nepřítomnost toho posr**** tauntu). Imo overpowered není(kromě 1vs1)a je to shaman, na kom Blizzardu trošku ujela ruka.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/03/2005 :  11:48:09  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
v PvE je paladin nehoraznej, v PvP o tom nema cenu ani mluvit

Treba vcera sem nejdriv schytal stun na 10 yardu a pak mi dal critical za tretinu mejch zivotu, mezitim do nej busila cela hromada nasich, tak se holt zastitoval, vylecil, utekl :)
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 06/03/2005 :  20:29:33  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty ses jouda to same ma i war ktery je specnuty na criticals :o)
Vetsina abilit ktere jsi psal ma taky das mu critic dostanes spatecni bombu vetsi a bla bla podivej se do jeho talentu.

Priest 51
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 07/03/2005 :  00:39:58  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
To jsem nevedel , ale ja imo popisuju palata , ne warra.

Megadeth - palat podle me na pve neni zdaleka takovy prinos jako warrior ( specnuty jakkoliv ). Proste nepritomnost tauntu na pve u paladina je fatalni chyba a jak jsem uz rikal , ten fury ci jak seal co ma nahradit taunt je uplne nahofno.
Tohle jeste sice nemam podlozene ,ale je to muj nazor , ze warr je lepsi do pve nez palat. ( resp. paladin+ warr v grupe a vsecko je ok ).
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/03/2005 :  08:32:21  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Njn, palatova vyhoda v grupe je aj jeho mana regen, aj jeho heal sealy alebo AF aura. Lenze ja s mojim suxoidnym hunterom o 3 vl nizsie ziskam skoro vzdy agro, toz on nema ziadny taunt. A to s huntrom nejdem na plno, arcane shot nepouzivam a take srandy, len cisto na autoshot.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/03/2005 :  08:58:09  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo
Lenze ja s mojim suxoidnym hunterom o 3 vl nizsie ziskam skoro vzdy agro, toz on nema ziadny taunt. A to s huntrom nejdem na plno, arcane shot nepouzivam a take srandy, len cisto na autoshot.

No a proc to delas? Ja huntera neznam, ale vidim, ze ma k dispozici napr. Disengage coz by melo fungovat jako detaunt? Zkousel jsi to?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 07/03/2005 :  09:03:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No hlavně u huntera tauntuje pet. Základní growl abilita. Ale určitě Pepův hunter je zcela odlišný, než ostatní nejlepší pve mašiny (čti hunteři) ve hře.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/03/2005 :  09:17:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ad paladin a agro - I warrior ma velky problemy udrzet agro
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/03/2005 :  09:51:40  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

To asi hrajes se spatnyma warriorama.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 07/03/2005 :  10:15:07  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Warrior ma mozna problem udrzet agro na elite o 5+ vic lvlu , protoze jestli se nemylim , tak taunt jde resistnout a u elite to plati dvojnasob.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/03/2005 :  10:27:02  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

Warrior ma mozna problem udrzet agro na elite o 5+ vic lvlu , protoze jestli se nemylim , tak taunt jde resistnout a u elite to plati dvojnasob.

To je prave ten problem ze hodne warru si myslim ze taunt je jedine co maji. Ja na levelu 30 mam asi 10 dalsich moznosti jak tauntovat. Malo se treba vi, ze demoralizing shout nebo sunder armor sou daleko lepsi nez taunt. Pokud tyhle dve veci hodis na moba tak ti zarucuju ze ho naseres tak ze uz z tebe nesleze dokud nepadne ty nebo on. Navic demoralizing shout nejde resistnout.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 07/03/2005 :  10:36:28  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

quote:

To je prave ten problem ze hodne warru si myslim ze taunt je jedine co maji. Ja na levelu 30 mam asi 10 dalsich moznosti jak tauntovat. Malo se treba vi, ze demoralizing shout nebo sunder armor sou daleko lepsi nez taunt. Pokud tyhle dve veci hodis na moba tak ti zarucuju ze ho naseres tak ze uz z tebe nesleze dokud nepadne ty nebo on. Navic demoralizing shout nejde resistnout.

no nechci ti do toho nic rikat ale demo shout ti mobi klidne rezistnu. hlavne kdyz maji par lvl vic jak ty.
ale mas pravdu warr ma spustu moznosti jak udrzet agro. a pokud se grupa chova trochu rozumne tak muze utankovat znacne mnozstvi mobu naraz. co palat neudela ani v nejmensim.

Who is General Failure?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/03/2005 :  10:39:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak mi reknete jaky moznosti ma warrior, kdyz musi utankovat treba 6 mobu - za nim stoji healer co dela agro jako krava a vedle nej mag co nukuje AoE kouzlama coz je agro nejvetsi
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 07/03/2005 :  10:47:26  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

quote:

To asi hrajes se spatnyma warriorama.

No kdyz to srovnam napr s EQ2 Warrem tak ano Warr ve WoW MA velky problem byt aggro master. V eq2 byla naprosta nutnost aby warr drzel NEUSTALE na sobe klidne i 5+ mobu a tohle ve WoW je nemozny... a o tom se budu klidne hadat :)

Warr ma v postate jen:

Taunt - 10sec cooldown - timto jde drzet slusne jedinej mob vic ani H...

Mocking Blow - NEJDE v DEFENSE! Stance a cooldown 2min - a drzi aggro na 6 sek... prakticky k nicemu

Challenging Shout - AOE aggro na 6 sec - perfektni az na detail a to 10 min cooldown coz je dobrej vysmech... takze pouzitelny jedine v pripade nejvyssi nouze.

Takze aggro jde drzet dobre ale jen 1 moba vic proste ne... Kdyby Challenging Shout mel cooldown tak 10-20 sec hned by to byla jina a Warrior by byl opravdovej aggro master a mohl by plnit svou ulohu mnohem lip...

Je sice pravda ze za pomoci stunu,sheepu atd. vetsinou staci prave drzet aggro jedinyho moba ale neni to pravidlo a prave v situacich jako necekany multi add by prave warr mel byt ten kdo to "zachrani" ale neni tomu tak pac je to nemozny.

so...
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/03/2005 :  10:59:32  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Khandare pokud hrajes wariora, tak si presne ten pripad spatneho warriora.

Za prvy je samozrejeme ze warr pri boji strida vsechny 3 stance, kdo tankuje jen v defense je spatny warrior

Za druhy warrior ktery si mysli ze aggro se udrzuje jen tauntama je spatny warrior. Taunt a AE taunt slozi jen na emergency pokud selzou ostatni zpudoby.

Warr ma asi 10 single target abilit na nabirani aggra treba demoralizing shout, sunder armor, disarm (ten nasere moba obzvlast), shield bash atd atd.

AE abitlity na ziskani aggra jsou treba:

Thunder Clap - Blasts nearby enemies with thunder slowing their attack speed by 10% for 10 sec and doing 62 Nature damage to them. Will affect up to 4 targets.

Demoralizing Shout - Reduces nearby enemies' Attack Power by 140 for 30 sec.

Whirlwind - In a whirlwind of steel you attack up to 4 enemies within 8 yards, causing weapon damage to each enemy.

Challenging Shout - Forces all nearby enemies to focus attacks on you for 6 sec.

Intimidating Shout - The warrior shouts, causing the targeted enemy to stay and fight. All other nearby enemies will flee in fear. Lasts 8 sec.

Cleave - A sweeping attack that does your weapon damage plus 50 to the target and his nearest ally.

Edited by - Demawend on 07/03/2005 11:00:50
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 07/03/2005 :  11:02:21  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no mne vetsinou nedela problem udrzet agro na sebe (kdyz samozrejme kupina ma aspon trocha rozumu) to znamena ze asistuji callerovi nebehaj atd....

jak uz bylo napsane.
sou i jine spusoby drzeni agra ako taunty.
uz iba def stance ti pridava threat ( kdyz jedes cite tanka tak tam mas i talenty) co znamena zze pokial si co k comu tak ti agro s moba na ktoreho utocis agro nikto nesebere.
plus muzes dalsiho moba drzet na tauntech.
dalsiho muzes udrzet trebars na disarme
dalsiho na sunder striku
demo shout,thunderclap. ty spolehlive udrzi agro na tebe cele skupiny pokial ti nejaky rogua nebude solovat moby
skusal si niekedy zapnut retaliation? sa agra nezbavis ani keby si chcel potom.

a to nehovorim ze warr by mel pulovat. takze kdyz jde po tebe 3+ mobu tak je to vetsinou skurvenej pull.
a 2 moby co mas 95% boju musis na sebe udrzet. kdyz ne tak hraj nekoho ineho

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 07/03/2005 :  11:08:44  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:
Originally posted by Roman76

No to mne privadi k zajimave otazce, vite nekdo jak PRESNE funguje priestovsky spell fade?

Ciste odhadem bych rekl, ze snizuje aggro, ktere generuji v dobe, kdy mam fade aktivni, ale z popisu skillu nejsem moudry a nikde jsem to vysvetlene nenasel.

Rozhodne to nefunguje jako detaunt, odzkouseno a nepozoroval jsem zadny efekt.

Funguje to přesně jako detaunt Rahmane,jakmile naagruji vice mobu než stačí warr stahnout z5 na sebe,pouzivam Fade,mob mě nechá na pokoji a útočí na jiný cíl.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/03/2005 :  11:15:46  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Diky za post Deimosi, jak je videt jsou i takovy co umi warriora hrat

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000