Author |
Topic  |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 09:29:06
|
mam jednu takovou lame otazku, nekde sem cetl, ze kdyz si date retez na svoji off-hand zbran, tak pry nejde disarmnout ani ta main-hand, mate nekdo takovou zkusenost? nebo je to kec... ?
|
|
| |
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 16:57:38
|
ja mam taky lame otazku: jakej retez?  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 17:11:35
|
Pekny :) Vzhledem k tomu, jak casto menim zbrane v zavislosti na lvl, me to bude zajimat, az mi jeden level vydzi aspon pres tri dny. Pak se budu ptat: "Kolik to tak asi muze stat?" |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 17:22:49
|
zbrane menim bohuzel tak jednou za 10 levelu ;( az ted poridim konecne kvalitnejsi zbran, tak bych rad tenhle nesvar vyresil, proto se ptam, jestli musim prznit main hand retezem, nebo tam dam enchant a offhand zaretezuju |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 04/03/2005 : 00:18:05
|
quote: Originally posted by MegaDeath
mam jednu takovou lame otazku, nekde sem cetl, ze kdyz si date retez na svoji off-hand zbran, tak pry nejde disarmnout ani ta main-hand, mate nekdo takovou zkusenost? nebo je to kec... ?
Ak to naozaj funguje, tak je to bug. Radsej tam imo hod enchant ako retaz, pretoze podla mna az tak casto proti mobom co maju disarm nebojujes (disarm JE neprijemny, ale tych par sekund sa da prezit). |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
|
Topic  |
|